Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
illgner

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 19:09

Realista24 írta:
illgner írta: Én Haalandot is feltenném legalább a dobogóra, szerintem elképesztő idényt futott egy nem túl erős csapatban. Lényegében ő tartja víz felett a Dortmundot, de az idén valószínűleg csak a top 10-ben lesz benne.
Kinek a kárára?
Ha igazak a hírek, hogy Messi, Lewa, Jorginho a sorrend, akkor nem vitásan Jorginho "kárára".

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 17., vasárnap 19:03

illgner írta: Én Haalandot is feltenném legalább a dobogóra, szerintem elképesztő idényt futott egy nem túl erős csapatban. Lényegében ő tartja víz felett a Dortmundot, de az idén valószínűleg csak a top 10-ben lesz benne.
Kinek a kárára?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:45

Én Haalandot is feltenném legalább a dobogóra, szerintem elképesztő idényt futott egy nem túl erős csapatban. Lényegében ő tartja víz felett a Dortmundot, de az idén valószínűleg csak a top 10-ben lesz benne.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 17., vasárnap 18:42

lewanak adnam, jo szezonja volt es az osze is patent eddig, raadasul valahol a tavalyi utan is megerdemelne.

benzemat mar irtam, hogy barcaskent is jo nezni, de trofea es egyeni cim nelkul, nem kiemelkedo szamokkal szerintem max top 3.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:34

ferni írta: Micsoda teljesítmény, örülhetnek, hogy tavaly nem 4.ek lettek a bajnokságban, de megint Aranylasztit ér, hogy kitömte a sok kis szart, azt amikor meg kellett volna már hosszú êvek óta kb semmi.
BLben a legnagyobb bohóc a Barca fene tudja hány éve, de ez az Aranylabda szint ezek szerint :lol:

Copa America :lol:
Én is mosolygok rajta, de hidd el, hogy Messi fogja nyerni. 30 gól a bajnokságban, 11 gólpassz (neki van a legjobb rating-je, copán gólkirály, legjobb játékos), és persze mert olyan fantasztikusan kiemelkedő teljesítmény nem volt tavaly senki részéről, ez is neki kedvez.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 17., vasárnap 18:28

illgner írta:
Én elhiszem, hogy kampányolnak mellette, de sem gólkirály nem volt, sem pedig címeket nem nyert. Akkor milyen érvek szólnak mellette?
Hogy ő jelenleg a világ legjobbja.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 18:28

Micsoda teljesítmény, örülhetnek, hogy tavaly nem 4.ek lettek a bajnokságban, de megint Aranylasztit ér, hogy kitömte a sok kis szart, azt amikor meg kellett volna már hosszú êvek óta kb semmi.
BLben a legnagyobb bohóc a Barca fene tudja hány éve, de ez az Aranylabda szint ezek szerint :lol:

Copa America :lol:

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 17., vasárnap 18:26

Akkor is ő nyerte, amikor Iniestától egyértelműen elvették a javára, szóval ja, ő a favorit.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:25

ferni írta: Várjatok, komolyan van reális esélye Messinek megnyerni az Aranylasztit erre a teljesítményre??? :|
Ez komoly?
Hát ez nagyobb szégyen lenne, minthogy Lewától tavaly elvették :lol:
Spanyol gólkirály, megnyerte a copát. Ez már épp elég érv lesz amellett, hogy behúzza.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:24

Swineherd írta: Ezek az oddsok még változni fognak.

A Fenomén és Zidane elkezdtek kampányolni Benzema mellett, ami azért fontos, mert ez egy olyan díj, ahol a lobbi a legfontosabb.
Én elhiszem, hogy kampányolnak mellette, de sem gólkirály nem volt, sem pedig címeket nem nyert. Akkor milyen érvek szólnak mellette?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 18:22

Várjatok, komolyan van reális esélye Messinek megnyerni az Aranylasztit erre a teljesítményre??? :|
Ez komoly?
Hát ez nagyobb szégyen lenne, minthogy Lewától tavaly elvették :lol:

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 17., vasárnap 18:11

Ezek az oddsok még változni fognak.

A Fenomén és Zidane elkezdtek kampányolni Benzema mellett, ami azért fontos, mert ez egy olyan díj, ahol a lobbi a legfontosabb.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:06

wZoLee7 írta: Benzema hiába az egyik legjobb, én abszolút nem érzem még azt sem, hogy top3-ba kerülne. Az egész aranylabda mára egy vicc, kell a bl címvédőtől valaki, jorginho ez nem is kérdés, ott van messi, mert messi és lewa mert sok gólt lő és előző évben amúgy is rablás történt elvén megérdemli. Szerintem Benzema előtt fog végezni CR is, Kante is, innentől lefele meg bármi lehet.
Messire 1,5-öt fizetnek, utána Lewa 3,25-ös odds, majd Jorginho jön (ami nevetséges, mert senki nem gondolja komolyan, hogy ilyen szürke és jellegtelen játékos nyerhet) 8,5-tel. És kifújt, a többieknek szinte semmi esélyük.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. október 17., vasárnap 15:59

Benzema hiába az egyik legjobb, én abszolút nem érzem még azt sem, hogy top3-ba kerülne. Az egész aranylabda mára egy vicc, kell a bl címvédőtől valaki, jorginho ez nem is kérdés, ott van messi, mert messi és lewa mert sok gólt lő és előző évben amúgy is rablás történt elvén megérdemli. Szerintem Benzema előtt fog végezni CR is, Kante is, innentől lefele meg bármi lehet.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. október 17., vasárnap 15:24

Kb. mikor lehet meg a top 3 akik közül kikerül majd a végső győztes?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2021. október 17., vasárnap 14:55

Nov29 a hivatalos aranylabda eredmény

Addig is szerintem
1. Lewa (tavalyi miatt, gólhegyek, lengyel sikerek)
2. Benz (mert ő a legjobb támadó játékos jelenleg, viszi a csapatot a hátán de nem sok cím, és úgy néz ki sokan szavaznak rá, sokan beszélnek is róla, ő érdemli az első helyet)
3. Jorge (címek de semmi más, magyarul nem igazán jó játékos de jó helyen van jókor...) Ide lehet Kanté fog férni az még igazságosabb lenne

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 17., vasárnap 14:21

Arsène Wenger: “Jelenleg nincs egyértelmű jelölt az Aranylabdára. Ha az egyéni teljesítményt vesszük figyelembe, akkor Benzema van a lista élén, ő képviseli a legmagasabb szintet. Ugyanakkor a tény, hogy nem nyert komoly címet a csapatával, az bizonytalanságot szül.”

Végül is az Aranylabda egy egyéni elismerés, akkor nem kéne kérdésnek lennie. Messi is úgy nyert 2010-ben hogy mindössze egy bajnoki cím esett le nekik, viszont egyénileg kiemelkedő volt. Na mindegy, tényleg nem a címeknek kéne számítania, hanem az egyéni teljesítménynek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 16., szombat 12:02

Kerlon írta:
Pad'em írta: Viszont már a fél Ligue1 edzői kar (Lille, Rennes, Nice, Angers etc) lenyilatkozta, hogy KAKnak adná. :D Meg úgy un block az is akinek számít is a szava: a Fenomén.

Innentől kezdve be kell húznia :mrgreen:
Azon azért nincs meglepő, hogy francia klubok francia játékosnak adnák. Mondjuk hülye, aki nem látja, hogy Karim mennyire különleges. B-)
Nyomathatnák Kantét is vagy Mbappét, ehelyett mindenhonnan Benzema folyik.

A special "Benzema: Ballon d'Or" report will air tomorrow on @telefoot_TF1. Popular football figures such as Arsene Wenger, Didier Deschamps, Raphael Varane, Hugo Lloris, and many others will give their opinion on Benzema and his Ballon d'Or hopes.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 15., péntek 17:57

Szerintem arra a halvány kopára odaadják a furcsatekintetűnek.
Az lesz, sajnos...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 15., péntek 17:54

Pad'em írta: Viszont már a fél Ligue1 edzői kar (Lille, Rennes, Nice, Angers etc) lenyilatkozta, hogy KAKnak adná. :D Meg úgy un block az is akinek számít is a szava: a Fenomén.

Innentől kezdve be kell húznia :mrgreen:
Azon azért nincs meglepő, hogy francia klubok francia játékosnak adnák. Mondjuk hülye, aki nem látja, hogy Karim mennyire különleges. B-)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: