Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
___Samy___

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 21., csütörtök 12:45

Realista24 írta: A "kapja idén Lewa, mert tavaly nem kapta meg" érv a legviccesebb, mind közül.

Karimnak már a TOP3 is elismerés szerintem, a TOP2 megérdemelt, a győztest majd meglátjuk.
Adom. Ugyanaz, mint a "Modric ne kapjon Aranylabdat, mert Iniesta sem kapott" erv volt anno.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 21., csütörtök 12:18

Realista24 írta: A "kapja idén Lewa, mert tavaly nem kapta meg" érv a legviccesebb, mind közül.

Karimnak már a TOP3 is elismerés szerintem, a TOP2 megérdemelt, a győztest majd meglátjuk.
Pedig ez benne van és valahol van is értelme, mivel tavaly jogosan megérdemelte és azóta is fossa a gólokat.

Ha Lewa kapja nem háborodok fel, ha Messi akkor igen.
Lewa esetén pedig ha Benzi hozza magát még egy évig akkor hasonló eset lépne fel és ő akkor KAKapná :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 21., csütörtök 11:49

Sorrentino írta: Mivel Lewa és Benz között nem tudnak majd dönteni, ezért odaadják Messinek... :lol:
Hónapok óta mondom, hogy tükörsima Messi, ne is idegeskedjetek rajta :kalapos:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. október 21., csütörtök 11:36

Mivel Lewa és Benz között nem tudnak majd dönteni, ezért odaadják Messinek... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 21., csütörtök 10:36

A "kapja idén Lewa, mert tavaly nem kapta meg" érv a legviccesebb, mind közül.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. október 21., csütörtök 10:15

Szerintem végül Lewandovski kapja.
Nem is baj.
Benzema fusson így tovább az egész szezonben mint most, húzzunk be legalább 1 valamire való címet, aztán jövőre kapja ő.
Ennek jobban örülnék, mert az azt jelenti,.hogy nyert a csapat valamit. :D

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. október 21., csütörtök 10:09

dzsi91 írta: Egy trófeát azért bekellett volna húzzon klub szinten, akkor biztos lennék ,hogy megkapja.
Akkor biztos lehetsz benne, hogy megkapja. :lol: :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. október 21., csütörtök 9:59

___Samy___ írta: Nyilvan egy Real Madrid jatekosnak konnyebb Aranylabdat nyerni, mint egy Atletico jatekosnak, ezt nem vitatom.

Viszont a Real Madrid mindig is azok koze a klubok koze tartozik a kozvelemeny szemszogebol nezve, akik a csunyak, a rosszak. Akiknek a jatekosai adot csalnak, zsarolnak, akinek az elnoke felboritja a piacot, elcsaljak Zidane-al a BL gyozelmeket, akinek olyan jatekosai vannak vagy voltak, mint CR meg Ramos, egy zsarnok meg egy alpari alfahim, de Modric megitelese is megvaltozott az Aranylabdajat kovetoen, nem pozitiv iranyban.

Mivel iden nincs egyertelmu eselyese a bogyonak, ezert ez a megiteles is sokat nyomhat a latba. Ezert nem fogja Benzema kapni.
Viszont cserébe francia, a france footballnál meg szerintem már kivannak éhezve egy francia aranylabdásra.

Én bízok benne,hogy megkapja.Lewndowski mem idén futott nagyot, messi copája meg nem mérhető még a nemzetek ligájához sem. Egy trófeát azért bekellett volna húzzon klub szinten, akkor biztos lennék ,hogy megkapja.

Amúgy ubdorító,hogy Céronaldo mióta innen lelépett felsem merül mint esélyes messi meg folyamat ott van pedig a portugál ugyanúgy hozza a számokat trófeákat gólokat rekordokat mint itt csak gyengébb csapatok vannak korülötte ami ugye messinek mindig egy érv volt a barszánál vagy argentínoknál,bogy milyen “””szar””” csapatokban teljesít…

Amúgy meg kak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 21., csütörtök 9:26

Nyilvan egy Real Madrid jatekosnak konnyebb Aranylabdat nyerni, mint egy Atletico jatekosnak, ezt nem vitatom.

Viszont a Real Madrid mindig is azok koze a klubok koze tartozik a kozvelemeny szemszogebol nezve, akik a csunyak, a rosszak. Akiknek a jatekosai adot csalnak, zsarolnak, akinek az elnoke felboritja a piacot, elcsaljak Zidane-al a BL gyozelmeket, akinek olyan jatekosai vannak vagy voltak, mint CR meg Ramos, egy zsarnok meg egy alpari alfahim, de Modric megitelese is megvaltozott az Aranylabdajat kovetoen, nem pozitiv iranyban.

Mivel iden nincs egyertelmu eselyese a bogyonak, ezert ez a megiteles is sokat nyomhat a latba. Ezert nem fogja Benzema kapni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. október 21., csütörtök 9:14

Halfkey írta: Azért álljunk már meg, Modric óta egyértelmű hogy ha Real játékosnak lenni vamilyen hatással van a lasztira, az biztosan nem hátrány.
Egyetértek. Ez pozitívum, inkább segíti az aranylabdát.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 21., csütörtök 9:09

Azért álljunk már meg, Modric óta egyértelmű hogy ha Real játékosnak lenni vamilyen hatással van a lasztira, az biztosan nem hátrány.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 21., csütörtök 9:08

Eleve negativ hendikeppel indul, mert a Real Madrid jatekosa, nem kell ehhez zsarolas meg adocsalas.

Sajnos nem fogja megkapni, meg az elso haromban sem lesz, pedig tudjuk, hogy mit tett le az asztalra. Meg Jorginho is elotte lesz a sorban, csak azert mert nyert a csapattal ket trofeat. Ennyire nem kellene szamitania pedig a csapat trofeaknak szerintem.

Nalam Karim vs Lewa lenne a vegere. Mondjuk a lengyel is leginkabb azert van ott, mert tavaly nem kapta meg.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 20., szerda 21:48

Steve írta: Azt mondjuk én nem értem mi az a !hatalmas!, újra hatalmas erkölcsi különbség amúgy a zsarolás és az adócsalás között?? :hmmm: :hmmm:

Mindkettő anyagi haszonszerzés. Azért itt nem valami gyilkosságot hasonlítasz össze boltilopással..vagy ilyesmi.Hozzátéve, hogy természetesen mindegyik variáció rossz és eítélendő bármilyen bűncselekmény.

Viszont egy focista, akire évek óta nem tudják jogerősen ráfogni, hogy 100%, hogy zsarolt valakit, az miért nem kaphatna egy kiemelkedő szezon után aranylabdát?
Kaphat. Egyrészt nem ő a fő vádlott, másrészt még nem bizonyítottak rá semmit. Én csak azt mondtam, hogy ha esetleg elitélik akkor ez változhat. Különbség szerintem abban van, hogy az egyik esetben egy államot karositasz egy számára elhanyagolhato összeggel, másik esetben meg egy embernek okozol nem csak anyagi kárt, hanem akar mentális problémákat, illetve ha nyilvánosság hozod a videót (már amennyiben létezik) tovább érzelmi sérülést. Számomra ez a különbség, elfogadom, ha más ezt nem így látja.

Addig is viszont az alapján kell megítélni amit a pályán tesz le.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 20., szerda 21:16

Azt mondjuk én nem értem mi az a !hatalmas!, újra hatalmas erkölcsi különbség amúgy a zsarolás és az adócsalás között?? :hmmm: :hmmm:

Mindkettő anyagi haszonszerzés. Azért itt nem valami gyilkosságot hasonlítasz össze boltilopással..vagy ilyesmi.Hozzátéve, hogy természetesen mindegyik variáció rossz és eítélendő bármilyen bűncselekmény.

Viszont egy focista, akire évek óta nem tudják jogerősen ráfogni, hogy 100%, hogy zsarolt valakit, az miért nem kaphatna egy kiemelkedő szezon után aranylabdát?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 20., szerda 20:46

babaking írta:
Realista24 írta:

Adocsalo Messi és CR hogy kapott annyit?
Azt most tegyük félre, hogy elítélik-e, vagy nem, illetve bűnös-e vagy nem - nem ide való kérdés, majd a bíróság eldönti.

Viszont ha csak a tetteket vizsgáljuk tehát adócsalás vs szexuális felvételekkel való zsarolás, akkor az más kategória és nagyon más a közvélemény szemében a megítélésre. Egy adócsalásra majdnem mindenki legyint, hogy á a csúnya államot károsítja amúgy is, úgy is mindenki csinálja csak valamivel okosabban. De egy zsarolásnak pláne privát felvételekkel sokkal nagyobb súlya van.

Azt is tudom , hogy nem Benz az értelmi szerző és fő vádlott, de ezt nem fogják sehol hozzátenni, de meg lennék lepve, ha bármely szervezet bevállalná azt a szarcunamit amit azután kapnának. (Feltéve, hogy bűnös, és feltéve, hogy megkapná. Jelenleg egyik sem biztos - és természetesen ártatlan amíg az ellenkezője nincs bizonyítva)
Jó, akkor CR-nek volt erőszakolós ügye, ahol ráadásul nem mint közvetítő szerepelt, hanem vádlott volt.

Lehet ezt csűrni-csavarni...de korábban is volt rá példa, hogy hasonló/nem hasonló de bűntett, ráadásul jogerősen büntetett focista is megkapta az Aranylabdát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 20., szerda 19:07

doncsontos írta:
Pad'em írta: Nem hiszem, hogy más lenne a közvélemény megítélése milliós adócsalásoknak a világ összes pénzét megkereső csúcssportolók esetében, mint Benz ügyének, ami már jó pár éve húzódik, és a kutyát nem érdekli amúgy. Sajnos szerintem nem fogja megkapni az aranylabdát, de nem a bírósági ügye miatt.

Amúgy nem vesz részt a tárgyaláson személyesen, az ügyvédei képviselik nyilván BL-Clasico meccsek közt. Ma tárgyalják az ügyet elvileg péntekig.
hogyne lenne más a közvélemény az adócsalók esetében? hányszor szólalt fel ellenük az adott ország miniszterelnöke? mint ahogy ezt tették Benzema esetében... vagy pl Modricot is biztos megszólta a horvát miniszterelnök amiért spanyolba nem rendesen adózott a polgártárs? Teljesen más a megítélése Benzemanak ez miatt mint Modricnak v CRnek v Messinek az adócsalások miatt, meg még mittudomén hány játékosról kiderült azóta.
Jóvanakko, ezek szerint Benzema a közvélemény szerint egy mocsok? Remélem azért nem egy Origo cikkre alapozunk :D

Visszakerült a válogatottba, elmúlt hetekben fél Franciaország lenyilatkozta, hogy neki adná az aranylabdát, ezek után nem hiszem, hogy a France Football lehúzná a nevét a listáról emiatt az ügye miatt és, hogy olyan rossz lenne a megítélése.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. október 20., szerda 18:09

Karim Benzema is now the joint-fourth all time top goalscorer for Real Madrid:

1⃣ Cristiano Ronaldo: 450 ⚽️
2⃣ Raùl: 323 ⚽️
3⃣ Alfredo Di Stéfano: 307 ⚽️
4⃣ Carlos Santillana: 290 ⚽️
4⃣ Karim Benzema: 290 ⚽️

•Karim Benzema has become only the 3rd player in #UCL history to reach 100 goal contributions.

📊| Most goal involvements in #UCL history:

-Cristiano Ronaldo: 179
-Lionel Messi: 159.
-Karim Benzema: 100

Greatness.

#KarimBallond'or

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. október 20., szerda 17:48

Pad'em írta: Nem hiszem, hogy más lenne a közvélemény megítélése milliós adócsalásoknak a világ összes pénzét megkereső csúcssportolók esetében, mint Benz ügyének, ami már jó pár éve húzódik, és a kutyát nem érdekli amúgy. Sajnos szerintem nem fogja megkapni az aranylabdát, de nem a bírósági ügye miatt.

Amúgy nem vesz részt a tárgyaláson személyesen, az ügyvédei képviselik nyilván BL-Clasico meccsek közt. Ma tárgyalják az ügyet elvileg péntekig.
hogyne lenne más a közvélemény az adócsalók esetében? hányszor szólalt fel ellenük az adott ország miniszterelnöke? mint ahogy ezt tették Benzema esetében... vagy pl Modricot is biztos megszólta a horvát miniszterelnök amiért spanyolba nem rendesen adózott a polgártárs? Teljesen más a megítélése Benzemanak ez miatt mint Modricnak v CRnek v Messinek az adócsalások miatt, meg még mittudomén hány játékosról kiderült azóta.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 20., szerda 16:52

Szerintem nem, én is másképp ítélném meg, de az emberek nem egyformák. Reméljük felmentik, és nem tudjuk meg. Én elhiszem, hogy ö jóhiszeműen cselekedett és csak a körülmények meg a saját jóhiszeműségének az áldozata, de ezt nem így tálalnák.

Csak egy extrém példa: az Origo a múltkor két ugrással kihozta pedofilnak. És a mai kattintásvadász, "woke" világban szerintem bőven lesznek olyan szervezetek/ újságok akik egy ilyen esetet nem engednének feledésbe merülni. A nagyobb cégek meg félnek, mert a népharag pillanatok alatt milliós veszteséget tud okozni. De ez itt már off, úgyhogy ne itt folytassuk. Mint ahogy az a véleményem is, hogy ez a cancel culture, pont az ellentétét éri el annak amire szükség lenne. Csak mélyíti a szakadékot, ahelyett, hogy a valós és létező problémákkal foglalkozna.

ON: Tegnap ismét faszán játszott remélem hétvégén folytatja. Mondjuk Ö lett volna az első akit lehoztam volna, nehogy kiessen. A végén eléggé sántított - van arról valami hír?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 20., szerda 15:57

Nem hiszem, hogy más lenne a közvélemény megítélése milliós adócsalásoknak a világ összes pénzét megkereső csúcssportolók esetében, mint Benz ügyének, ami már jó pár éve húzódik, és a kutyát nem érdekli amúgy. Sajnos szerintem nem fogja megkapni az aranylabdát, de nem a bírósági ügye miatt.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: