Minden szavazat befolyásolhatja más életét is. Akár a videóban szereplő borsodi testvérek szavazata is befolyásolhatja a tiedet.Realista24 írta:De én nem más sorsa miatt megyek szavazni, hanem az enyém és családom. Annak megfelelően szavazok.Dupla D írta: De pont ezt írom, hogy ki lenne adva mit kérdeznek. Olyan dolgok, amikkel érdemes tisztában lenni egyébként is. Ki a miniszterelnök, ki a köztársasági elnök, hány évente választunk stb. Akit érdekel annyira a dolog, hogy elolvassa a 25 kérdést-választ, az szavazzon. Akit nem, az ne döntsön más sorsáról.
Ja értem. Ekkor lehet korlátozni emberek jogait, máshogy nem lehetett volna megoldani.füst írta:Mert meg tudom különböztetni a rendes és a rendkívüli állapotot. Utóbbi esetben hozhatóak olyan döntések amik korlátozzák a jogot. Sajnos ez ilyen.Nem emlékszem, hogy az ellen felszólaltál volna, hogy aki nem oltott, annak kevesebb a joga.
Egyébként én itt is egyetértettem azzal, hogy az oltottaknak ne legyen ennyi joguk megfosztva. Mert itt erről van szó inkább, mintsem az oltottak jogokat kaptak.
Rengeteg embernek nincs joga ugyanarra, mint a másiknak. Nevezhetjük a javaslatomat szavazati jogosítványnak is. Jogsit is csak úgy lehet szerezni, ha alkalmas vagy a vezetésre. Szavazni is csak úgy lehessen, hogy alkalmas vagy rá, mert ha nem vagy rá alkalmas, akkor másokat veszélyeztetsz vele. Itt csatolok vissza arra, amit R-nek írtam.