Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 26., kedd 16:19

raul 4 ever írta: Én azt mondom mikor, ha nem most próbáljuk ki Haz-t középen? Szélen Vinyó egyértelmű jobb jelenleg/a belga kb. semmit nem mutatott. Ellenben azért nehogymár ne tudja eltalálni a kaput, ne vicceljünk, fasza kis játékos, megkérdőjelezhető fizikummal..

Marianonál még fél lábbal is jobb focista, Jovic meg bundáson kívül kb. be van oltva a gólszerzés ellen.. A 2 brazil ráadásul formában is van, ha a Pufi nem szeret védekezni majd fut helyette más, de a kaput érzi. Persze egy Mendy-Haz balos sem kéne, hogy full impotens legyen, de azt hiszem elég volna egy formán kívüli játékossal kezdeni :D
Maradjunk annyiban, hogy Mariano bő felé annyi perc alatt bő dupla annyi gólt lőtt a Real Madridban...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 16:10

Én azt mondom mikor, ha nem most próbáljuk ki Haz-t középen? Szélen Vinyó egyértelmű jobb jelenleg/a belga kb. semmit nem mutatott. Ellenben azért nehogymár ne tudja eltalálni a kaput, ne vicceljünk, fasza kis játékos, megkérdőjelezhető fizikummal..

Marianonál még fél lábbal is jobb focista, Jovic meg bundáson kívül kb. be van oltva a gólszerzés ellen.. A 2 brazil ráadásul formában is van, ha a Pufi nem szeret védekezni majd fut helyette más, de a kaput érzi. Persze egy Mendy-Haz balos sem kéne, hogy full impotens legyen, de azt hiszem elég volna egy formán kívüli játékossal kezdeni :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 26., kedd 15:31

Lunin, Carvajal, Alaba, Militao, Mendy, Casemiro, Kroos, Camavinga, Rodrygo, Jovic, Hazard.

Ezt jövendölöm :D

Aztán majd a 2. felesben KAK meg VAK megment minket :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 26., kedd 15:20

Tökmindegy.
Ha nem játszik Kak,gólt nem lövünk,ide a rozsdást.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 14:11

Bár ált. vissza szokott nyalni, amikor egy full tarcsi kezdőt küldünk fel a kicsik ellen (és most az osa kb. történelmi csúcson :D ), de szerintem egy:
Lunin
Nacho - Vallejo - Alaba/Eder - MG
Case
Modric/Kroos - Cama
Rodry - Hazard - Vini kezdő nem kéne ótvar rossz legyen. Aztán majd beállhatna Blanco, LV, M12, Ase, Jovic/Mariano is, de 1az1-ben egy b sort nem kéne felküldeni..

Én mondjuk egy LV-Nacho-Vallejo-Marci védelemtől rendesen tartanék, de egy Ase-Jovic-Haz támadótriót se szívesen néznék az elejétől. Ésszerű keretek között, pár embert pihentetve, de azért erős kezdőt kéne feltolni

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 8:07

ANDS írta:
Kerlon írta:

Kicsit abszurd ahogy leírta. Kb. ha engeded az ellenfelet lőni, akkor már szarul védekezel...
Én örülök a Real Madrid győzelmének. A Sahtar elleninek is, meg a Barca elleninek is. Minden meccs, amit megnyer a Real, örömömre szolgál. Sőt, még ZZ alatt az egygólos győzelmeknek is örültem, meg a 2020- as bajnoki címnek is.

Szerintem fontos a türelem, én Solari elküldésével sem értettem egyet 2019 tavaszán.

Nem kritizáltam Ancelotti tevékenységét - az nem Ancelotti ekézése szerintem, hogy a Barca elleni védekezést nem gondolom, hogy jó volt. Nem állítottam, hogy rosszul végzi a dolgát, csak a nyilatkozatával nem értek egyet.

Ez a Barca tegnap szvsz gyenge volt. Ez a Barca most a spanyol bajnokságban látjuk, hogy teljesít. A Bl- ben nem baj, hogy simán kikapott a Bayerntől, de a Benfica ellen is rúgott gól nélkül kapott ki.
Volt két olyan helyzetük, amikor a madridi védelem már verve volt, és csak a szerencsén múlt, hogy nem nem lett belőle gól. Az utolsó percben lőtt góljuk 2 gólos vezetésnél már nem számított. Ettől függetlenül, örülök a győzelemnek, csak a Tico ellen ez a Barca úgy kapott ki 2:0- ra, hogy azon a meccsen azt éreztem, a Tico jól védekezik. Ezen a meccsen nem éreztem, hogy a Real jól védekezik.

Elnézést kérek mindenkitől, akit a véleményemmel megbántottam.
Az a 2 OLYAN helyzetük volt kb. az ÖSSZES helyzetük --> szóval emlékezve korábban mik voltak, nekem ez még bőven belefér/úgy gondolom mint Steve -> szódával még elmegy.

Szerintem senkit nem bántottál meg, csak annyiban nem értünk egyet, hogy 2 helyzet/kapuralövés (nálam) nem= a rossz védekezéssel, lehetnél megengedőbb :D

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 26., kedd 0:18

Engem is bosszant hogy ez a vergyenge barca egyebkent lejatszott minket a meccs nagy reszeben, csak impotensebbek, mint mi tavaly. :lol: De lesz ez meg jobb is, elvertuk oket az a lenyeg.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 15:33

raul 4 ever írta:
Steve írta:

”Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.”

Apropó pökhendi stílus..

Gondolom a költő azért “nyugodott meg”, mert a védelem nem jó, vagy a csapat nincs jó formában..

Ahogy utána ki is fejtette, bár amire a többünk reakciója jött az a győztes klasszikus utáni..”megnyugodtam” :roll:

Én értem, hogy lehetne minden jobb is, de azt is látni kell, hogy milyen a keret..nem véletlenül volt LV forgatva és hagyták többször ott..nem azért mert világklasszis jhv.

Abból főz az öreg, ami van és eddig még egész megy is.

Gondolom Karácsony,Újév körül jön a szokásos visszaesés egy kicsit pár meccsre, akkor már elzavarás lesz, vagy mi ha most a győztes klasszikus után is “meg kell nyugodni”?
+1... legyél olyan mint Steve! :D

A jogos kritika mindig helyénvaló, de mérlegre kell tenni azokat a dolgokat, amiket Steve írt. Nincs 18 klasszis a keretben, félmegoldások vannak, meg a 9. forduló még csak..
Ez szerintem igenis jogos/megérdemelt győzelem volt, biztos lesz ez még jobb is, de hogy most nem sz@r, az tuti.

Viszont most írták a topikjába, hogy Fede 10 nap off > ismét van 4 középpályásunk.. szupcsi..
Haha köszi szépen, de 1 is sok belőlem szerintem. :mrgreen: Nem tenne jót szegény fórumnak.

Amúgy a magam részéről megértem miért elégedetlenkedett ANDS, de úgy vagyok vele, hogy fog még kapni eleget az öreg, amikor nem jönnek az eredmények. Legalább most ne kapja, mikor nyertünk egy klasszikust, mert sajnos az tény, hogy nem a történelem legerősebb Realja áll a rendelkezésére most, de mégis elpötyögünk.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 25., hétfő 14:26

- Fede az Osasuna, Elche, Shakhtar meccseket hagyja ki.
- Courtoisnak semmi baja.
- Ceballos már labdával edz.
- Benzema tornatermezett, szerdán pihenni fog végre.
- Jovic rendesen edzett, szerdán játékra kész! :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 25., hétfő 14:16

pesta írta: Egyébként mi a gond magával a kritikávál?
Miért baj az ha kimondja valaki, hogy egy bizonyos dolog rossz/nem működik/nem elég jó?
Kicsit abszurd ahogy leírta. Kb. ha engeded az ellenfelet lőni, akkor már szarul védekezel...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 13:37

Steve írta:
doncsontos írta:

mindig van ami baj, ands is szerintem full korrektul leirta neki szemely szerint mi volt a problemaja. mindenki nyomja ezt a pökhendi stilust ami hihetetlenul elosegiti a kommunikaciot :agree:
”Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.”

Apropó pökhendi stílus..

Gondolom a költő azért “nyugodott meg”, mert a védelem nem jó, vagy a csapat nincs jó formában..

Ahogy utána ki is fejtette, bár amire a többünk reakciója jött az a győztes klasszikus utáni..”megnyugodtam” :roll:

Én értem, hogy lehetne minden jobb is, de azt is látni kell, hogy milyen a keret..nem véletlenül volt LV forgatva és hagyták többször ott..nem azért mert világklasszis jhv.

Gondolom Karácsony,Újév körül jön a szokásos visszaesés egy kicsit pár meccsre, akkor már elzavarás lesz, vagy mi ha most a győztes klasszikus után is “meg kell nyugodni”?
+1... legyél olyan mint Steve! :D

A jogos kritika mindig helyénvaló, de mérlegre kell tenni azokat a dolgokat, amiket Steve írt. Nincs 18 klasszis a keretben, félmegoldások vannak, meg a 9. forduló még csak..
Ez szerintem igenis jogos/megérdemelt győzelem volt, biztos lesz ez még jobb is, de hogy most nem sz@r, az tuti.

Viszont most írták a topikjába, hogy Fede 10 nap off > ismét van 4 középpályásunk.. szupcsi..

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 12:54

doncsontos írta:
Miért baj az ha kimondja valaki, hogy egy bizonyos dolog rossz/nem működik/nem elég jó?

mindig van ami baj, ands is szerintem full korrektul leirta neki szemely szerint mi volt a problemaja. mindenki nyomja ezt a pökhendi stilust ami hihetetlenul elosegiti a kommunikaciot :agree:
Megnyugodtam.”

Apropó pökhendi stílus..

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. október 25., hétfő 12:46

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

pesta

HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 25., hétfő 12:18

Egyébként mi a gond magával a kritikávál?

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 11:58

Igen, komoly kritikáknak, pláne győzelem után, nincs helye.. Ok, volt 1,5-2 helyzetük meg egy góljuk, pff/na bumm, akkor mi van? :D Rossz volt a barca, de szerintem ennyit is engedtünk nekik, megérdemelt a 3 pont.

Értékeldbe összeválogattam 4-5 dolgot, ami nekem pl. nagyon tetszett: Vini elképesztő hasznossága, Rodry "kikeményedése", Kroos-Modric zsenije, stb.., inkább ezzel foglalkozom magamban, mert örülni is van most minek..

4 meccs lesz most a válogatott szünetig, remélem nem lesz pontvesztés. Az elmúlt 2 meccs jót tehetett a hangulatnak.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. október 25., hétfő 11:12

Berti írta:
ANDS írta: Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.
Ebbe most hogy akarsz belekötni?
Mert mindig kell valaki akit lehet basztatni.Ez a Madridom. :lol:
Egy megnyert El Classico után muszáj baszogatni a csapatot meg az edzőt is.
Hát nem érted? :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 25., hétfő 11:11

ANDS írta:
Berti írta:

A győzelemnek nagyon örülök.
Én személy szerint 2014- ben sem értettem egyet Ancelotti elküldésével.

Jobban működött a védekezés, mint a Levante ellen, ezt elismerem.

De.
1.
A jó védekezésnél szvsz nem enged a csapat ziccereket az ellenfélnek.
2.
Hátul a labdakihozataloknak sokszor az lett a vége, hogy Courtois kirúgta az oldalvonalon túlra.
3.
LV rengeteg labdát adott el. Sok támadás akadt el miatta.

Látszik a fejlődés, és a javulás, csak remélem, lesz ez még sokkal jobb is.
Tehát csak az a jó védőmunka, ahol az ellenfél le van nullázva. Legyen az Taktaharkány vagy a Barcelona.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 11:01

Berti írta:
ANDS írta: Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.
Így van. Meg minek belekötni, ez a fő kérdés?!

Rohadt fárasztó amúgy ezeket az állandó kritizálásokat/megmondásokat olvasni.

Az egy dolog, ha 2-3 vereség után már mindenkit el akarnak a Madridom szakértői zavarni, de hogy egy győztes klasszikus után is beleállni az öregbe..

Mit mondjon, hogy a csapatom magy része B-kategóriás,vagy kiöregedőkből áll és örülök, hogy a védelem rendben volt?! Vagy mit mondjon. Örült, hogy legalább szervezettek voltunk és örült, hogy nyert a csapat. Ezt kellene tennie egy Madridistának is, hogy örül a klasszikus nyeresének barcelonában..

De mindjárt jönnek páran majd, hogy nem értem és a minőség kellene, meg ezt a gyenge barcát 0-10-re verni a kámpnoúban..meg stb.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 25., hétfő 10:53

Megnyugodtam.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. október 25., hétfő 7:38

https://www.marca.com/futbol/real-madri ... b4579.html
Google translate-vel olvastam, de lehet érteni. Azt mondja többet kellene játszatni Fedet és Camavingat, mert a CKM mellett már kezd elmenni a foci. És milyen igaz.

Vissza: