+1... legyél olyan mint Steve!Steve írta:”Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.doncsontos írta:
mindig van ami baj, ands is szerintem full korrektul leirta neki szemely szerint mi volt a problemaja. mindenki nyomja ezt a pökhendi stilust ami hihetetlenul elosegiti a kommunikaciot
Megnyugodtam.”
Apropó pökhendi stílus..
Gondolom a költő azért “nyugodott meg”, mert a védelem nem jó, vagy a csapat nincs jó formában..
Ahogy utána ki is fejtette, bár amire a többünk reakciója jött az a győztes klasszikus utáni..”megnyugodtam”
Én értem, hogy lehetne minden jobb is, de azt is látni kell, hogy milyen a keret..nem véletlenül volt LV forgatva és hagyták többször ott..nem azért mert világklasszis jhv.
Abból főz az öreg, ami van és eddig még egész megy is.
Gondolom Karácsony,Újév körül jön a szokásos visszaesés egy kicsit pár meccsre, akkor már elzavarás lesz, vagy mi ha most a győztes klasszikus után is “meg kell nyugodni”?
A jogos kritika mindig helyénvaló, de mérlegre kell tenni azokat a dolgokat, amiket Steve írt. Nincs 18 klasszis a keretben, félmegoldások vannak, meg a 9. forduló még csak..
Ez szerintem igenis jogos/megérdemelt győzelem volt, biztos lesz ez még jobb is, de hogy most nem sz@r, az tuti.
Viszont most írták a topikjába, hogy Fede 10 nap off > ismét van 4 középpályásunk.. szupcsi..