Raúlito írta:
Midnight run/Éjszakai rohanás
Tudom, most nem leszek népszerű, de nekem ez a film annyira nem tetszett és nem is értem, hogy miért került a Filmklub listájára, szerintem inkább a másik topikba való, mert nincsen benne semmi egyedi, sem mint film, sem a műfajait tekintve: akciófilmként nem eléggé eseménydús, mint vígjáték nem eléggé vicces…
A forgatókönyvben nincsenek nagy hibák, de nincs is semmi extra vagy váratlan fordulat.
Nem unatkoztam de nem is fogott meg, így az osztályzatom: 5/10
Nagy részben szubjektív műfaj a filmnézés, nem népszerűségi, szóval semmi baj nincs, ha valakinek nem tetszik valami. Szóval tök rendben van, ha nem tetszik.
szerintem inkább a másik topikba való, mert nincsen benne semmi egyedi, sem mint film, sem a műfajait tekintve
Ezt viszont nem igazán értem.
A filmklub nem arról szól, hogy mindenképpen olyan ajánljunk, ami valami eldugott hipszer zugrendező elborult autofellációja, vagy mindenképp valami skandináv elborult cuccal bontsuk meg az emberek agyát. Azért vagyunk itt, hogy saját filmélményeinket osszuk meg másokkal, leginkább olyanokat, amiket nem az marketinggépezet első vonalában éltünk át (pl. Dűne, vagy Tenet a moziban). Nekem ez egy jó élmény volt, jó pár éve láttam először, amikor egyetemista koromban faltam a nagy nevek filmjeit és jó érzéssel töltöttel másodjára is megnézni nemrég. Nem azt mondom, hogy innentől mindenkinek szeretni kell, nem kell, ha valaki szerint nem jó film, tök rendben van. De nem értek egyet azzal, hogy ez rossz ajánlás lenne, azért nem egy Inception vagy Avengers amit bedobtam.