Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Reteti
Kedvenc játékosaid: Toni kroos
Kedvenc csapatod: Bayern

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. október 26., kedd 13:38

Kerlon írta:
Remy írta: Sancho ennél jobban nem tudná megszívni. Eddig oltári nagy bust a gyerek. :|
Meglepődsz? Meg lehet nézni, hogy a Bundesből igazolt sztárok mennyivel gyengebbek kulfoldon. Lewa gól termelésére is részben ez a magyarázat.
Sancho sztár??Már a Dortmundban is az utolsó évében elég gyenge volt

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. október 26., kedd 13:20

Conte..
A BLben irgalmatlan nagy nulla volt mindegyik csapatával. Ez a MUval is így lenne, de hosszútávon leeshet egy bajnoki cím, vagy legalábbis harcolnának érte mondjuk a kövi szezonban.

Aztán ami nekünk fontosabb,.ha ő megy Manchesterbe Pogba jön hozzánk nyáron. Ingyen.
Ebben szinte biztos vagyok. Hogy ez nekünk jó-e...
Nem tudom.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 26., kedd 13:18

Berti írta:
alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
Pedig vannak játékosok akikkel működne. A Shaw-AWB szél adott, hátsó hármas meglenne (kezdőbe kerülhetne Lindelöf, aki amúgy semmivel sem rosszabb mint Mcquyver), a kp-n Mctominay harcos figura és mellé ígyis-úgyis akartak hozni valakit (Rice passzolna) és a csatársorba pedig van választék. Eriksen is nagyon élt Conte rendszerében 10-esként és oda Bruno is megfelelő.
Aki megszívná az Sancho és Pogba.
Eriksen pont hogy nem élt Conte rendszerében, zömében csere volt, nem tudott semmit hozzátenni.

Sztem se illik Conte a United padjára, rövid úton osszebalhezna mindenkivel, Cével kezdve.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. október 26., kedd 13:13

Berti írta:
alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
Pedig vannak játékosok akikkel működne. A Shaw-AWB szél adott, hátsó hármas meglenne (kezdőbe kerülhetne Lindelöf, aki amúgy semmivel sem rosszabb mint Mcquyver), a kp-n Mctominay harcos figura és mellé ígyis-úgyis akartak hozni valakit (Rice passzolna) és a csatársorba pedig van választék. Eriksen is nagyon élt Conte rendszerében 10-esként és oda Bruno is megfelelő.
AWB nem tudom mennyire működne szélső "középpályásként", ő inkább a védekező munkáiról híres.

Conte szerintem nem akkora kókler, hogy ismét az öreg vonalat erőltesse, megvan a MU-nak a pénzügyi háttere(aminek a hiánya miatt ugye összeveszett és elment az Intertől) és építkezhet. Úgy emlékszem, hogy a MU 1,5 vagy 2,5 éve próbálgatta a 343-at meg a 352-t és nem működött szarul, szóval ebből a szempontból nincsenek annyira rossz helyzetben.

Riceért viszont nagy kár, hozhatták volna Sancho helyett és még talán maradt is volna egy kis pénz a zsebben. Utóbbi még az első komoly karantén után egy kisebb pocakkal tért vissza, eleinte nem is játszott sokat és érzésem szerint azóta nincs meg benne az az átütőerő ami kellene (főleg ami a PL-hez szükséges), de cáfoljon rám + az ő posztján voltak meg talán a legjobban. Védekező kp-ra így már csak egy lomha Maticuk maradt, pedig de jól jártak volna a hátvédként is bevethető Riceal.

Nem nagyon rémlik, hogy Eriksen annyira "élt" volna az Interben. Ahhoz képest mekkora játékos csak ritkán kezdett és Conte csapataiban ritkán van "CAM", de lehet, hogy hülyeséget mondok. Mindenesetre, ha van egy Brunod azt muszáj játszatni.

Ha jönne az öreg, a top 4 még idén meglenne és megfelelő építkezés esetén jövőre már a kupák is elképzelhetők. Jó lenne ismét a nagyágyúk között látni őket.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 26., kedd 12:32

Remy írta: Sancho ennél jobban nem tudná megszívni. Eddig oltári nagy bust a gyerek. :|
Meglepődsz? Meg lehet nézni, hogy a Bundesből igazolt sztárok mennyivel gyengebbek kulfoldon. Lewa gól termelésére is részben ez a magyarázat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 26., kedd 12:17

Teljesen egyetértek, viszont szerintem Conténak is van annyi esze hogy nem 3 védősben küldené fel ezt a Unitedet. Találna valami ideiglenes megoldást, aztán jövőre igazol.

De szerintem amúgy Zizu jó megoldás lenne nekik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 26., kedd 12:15

Sancho ennél jobban nem tudná megszívni. Eddig oltári nagy bust a gyerek. :|
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 26., kedd 12:14

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. október 26., kedd 9:27

Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 7:55

KovaLlos írta: Ashley Young lesz az szerintem :ike:
Baszki, tényleg, Y-nal van, nem J-vel :lol: :lol: :fpalm: :fpalm: hupszika

Sorry, szal igen.. Őt :D Conte nagy (vak) szerelme.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 26., kedd 7:41

KovaLlos írta:
el magico írta:

Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodom :lol: Anthony Joshua?? :D :D :mrgreen:
Ashley Young lesz az szerintem :ike:
Nekem Januzaj ugrott be
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. október 26., kedd 2:11

el magico írta:
KovaLlos írta:

Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatsz :roll:
Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodom :lol: Anthony Joshua?? :D :D :mrgreen:
Anthony Joshua :lol: :lol: :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. október 25., hétfő 23:58

el magico írta:
KovaLlos írta:

Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatsz :roll:
Ashley Young lesz az szerintem :ike:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. október 25., hétfő 23:53

KovaLlos írta:
raul 4 ever írta: Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
Menne a 352, mint vangaaaaallal, ohh, az is egy csoda volt..
Szal nem, Contét még a mu-nak se kivánom.. Ole is vak, de Conte meg betoji.

KovaLlos
Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. október 25., hétfő 23:50

raul 4 ever írta: Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 21:27

Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 25., hétfő 21:06

Ha van eszük viszik. Azzal a kerettel fix 4ben kéne lenniük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 25., hétfő 20:37

A MU felvette a kapcsolatot Contéval. A pszichodigó persze menne is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 24., vasárnap 22:40

ikarus93 írta: Poollal keményen számolni kell a BL-ben.
Thiago pl nem is játszott ma sérülés miatt.

BM,Pool,City jelenleg ők vannak a legjobb formában európában.

Aztán ez tavaszra még fog változni.
Thiago ott nem tényező, talán jó meccse se volt még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 24., vasárnap 22:25

Poollal keményen számolni kell a BL-ben.
Thiago pl nem is játszott ma sérülés miatt.

BM,Pool,City jelenleg ők vannak a legjobb formában európában.

Aztán ez tavaszra még fog változni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: