Sancho sztár??Már a Dortmundban is az utolsó évében elég gyenge voltKerlon írta:Meglepődsz? Meg lehet nézni, hogy a Bundesből igazolt sztárok mennyivel gyengebbek kulfoldon. Lewa gól termelésére is részben ez a magyarázat.Remy írta: Sancho ennél jobban nem tudná megszívni. Eddig oltári nagy bust a gyerek.
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Conte..
A BLben irgalmatlan nagy nulla volt mindegyik csapatával. Ez a MUval is így lenne, de hosszútávon leeshet egy bajnoki cím, vagy legalábbis harcolnának érte mondjuk a kövi szezonban.
Aztán ami nekünk fontosabb,.ha ő megy Manchesterbe Pogba jön hozzánk nyáron. Ingyen.
Ebben szinte biztos vagyok. Hogy ez nekünk jó-e...
Nem tudom.
A BLben irgalmatlan nagy nulla volt mindegyik csapatával. Ez a MUval is így lenne, de hosszútávon leeshet egy bajnoki cím, vagy legalábbis harcolnának érte mondjuk a kövi szezonban.
Aztán ami nekünk fontosabb,.ha ő megy Manchesterbe Pogba jön hozzánk nyáron. Ingyen.
Ebben szinte biztos vagyok. Hogy ez nekünk jó-e...
Nem tudom.
- Pad'em
Eriksen pont hogy nem élt Conte rendszerében, zömében csere volt, nem tudott semmit hozzátenni.Berti írta:Pedig vannak játékosok akikkel működne. A Shaw-AWB szél adott, hátsó hármas meglenne (kezdőbe kerülhetne Lindelöf, aki amúgy semmivel sem rosszabb mint Mcquyver), a kp-n Mctominay harcos figura és mellé ígyis-úgyis akartak hozni valakit (Rice passzolna) és a csatársorba pedig van választék. Eriksen is nagyon élt Conte rendszerében 10-esként és oda Bruno is megfelelő.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
Aki megszívná az Sancho és Pogba.
Sztem se illik Conte a United padjára, rövid úton osszebalhezna mindenkivel, Cével kezdve.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
AWB nem tudom mennyire működne szélső "középpályásként", ő inkább a védekező munkáiról híres.Berti írta:Pedig vannak játékosok akikkel működne. A Shaw-AWB szél adott, hátsó hármas meglenne (kezdőbe kerülhetne Lindelöf, aki amúgy semmivel sem rosszabb mint Mcquyver), a kp-n Mctominay harcos figura és mellé ígyis-úgyis akartak hozni valakit (Rice passzolna) és a csatársorba pedig van választék. Eriksen is nagyon élt Conte rendszerében 10-esként és oda Bruno is megfelelő.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
Conte szerintem nem akkora kókler, hogy ismét az öreg vonalat erőltesse, megvan a MU-nak a pénzügyi háttere(aminek a hiánya miatt ugye összeveszett és elment az Intertől) és építkezhet. Úgy emlékszem, hogy a MU 1,5 vagy 2,5 éve próbálgatta a 343-at meg a 352-t és nem működött szarul, szóval ebből a szempontból nincsenek annyira rossz helyzetben.
Riceért viszont nagy kár, hozhatták volna Sancho helyett és még talán maradt is volna egy kis pénz a zsebben. Utóbbi még az első komoly karantén után egy kisebb pocakkal tért vissza, eleinte nem is játszott sokat és érzésem szerint azóta nincs meg benne az az átütőerő ami kellene (főleg ami a PL-hez szükséges), de cáfoljon rám + az ő posztján voltak meg talán a legjobban. Védekező kp-ra így már csak egy lomha Maticuk maradt, pedig de jól jártak volna a hátvédként is bevethető Riceal.
Nem nagyon rémlik, hogy Eriksen annyira "élt" volna az Interben. Ahhoz képest mekkora játékos csak ritkán kezdett és Conte csapataiban ritkán van "CAM", de lehet, hogy hülyeséget mondok. Mindenesetre, ha van egy Brunod azt muszáj játszatni.
Ha jönne az öreg, a top 4 még idén meglenne és megfelelő építkezés esetén jövőre már a kupák is elképzelhetők. Jó lenne ismét a nagyágyúk között látni őket.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Meglepődsz? Meg lehet nézni, hogy a Bundesből igazolt sztárok mennyivel gyengebbek kulfoldon. Lewa gól termelésére is részben ez a magyarázat.Remy írta: Sancho ennél jobban nem tudná megszívni. Eddig oltári nagy bust a gyerek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Teljesen egyetértek, viszont szerintem Conténak is van annyi esze hogy nem 3 védősben küldené fel ezt a Unitedet. Találna valami ideiglenes megoldást, aztán jövőre igazol.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
De szerintem amúgy Zizu jó megoldás lenne nekik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sancho ennél jobban nem tudná megszívni. Eddig oltári nagy bust a gyerek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pedig vannak játékosok akikkel működne. A Shaw-AWB szél adott, hátsó hármas meglenne (kezdőbe kerülhetne Lindelöf, aki amúgy semmivel sem rosszabb mint Mcquyver), a kp-n Mctominay harcos figura és mellé ígyis-úgyis akartak hozni valakit (Rice passzolna) és a csatársorba pedig van választék. Eriksen is nagyon élt Conte rendszerében 10-esként és oda Bruno is megfelelő.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Baszki, tényleg, Y-nal van, nem J-vel hupszikaKovaLlos írta: Ashley Young lesz az szerintem
Sorry, szal igen.. Őt Conte nagy (vak) szerelme.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Nekem Januzaj ugrott beKovaLlos írta:Ashley Young lesz az szerintemel magico írta:
Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodom Anthony Joshua??
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Anthony Joshuael magico írta:Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodom Anthony Joshua??KovaLlos írta:
Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatsz
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Ashley Young lesz az szerintemel magico írta:Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodom Anthony Joshua??KovaLlos írta:
Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatsz
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodom Anthony Joshua??KovaLlos írta:Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatszraul 4 ever írta: Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
Menne a 352, mint vangaaaaallal, ohh, az is egy csoda volt..
Szal nem, Contét még a mu-nak se kivánom.. Ole is vak, de Conte meg betoji.
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatszraul 4 ever írta: Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha van eszük viszik. Azzal a kerettel fix 4ben kéne lenniük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
A MU felvette a kapcsolatot Contéval. A pszichodigó persze menne is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Thiago ott nem tényező, talán jó meccse se volt még.ikarus93 írta: Poollal keményen számolni kell a BL-ben.
Thiago pl nem is játszott ma sérülés miatt.
BM,Pool,City jelenleg ők vannak a legjobb formában európában.
Aztán ez tavaszra még fog változni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Poollal keményen számolni kell a BL-ben.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc