Ok, akkor röviden.Lakásfelújítás. Nem akarok belemenni. Gratulálok annak, aki a 100-200%os áremelkedés és kötelező ÁFA mellett, jobban kijött, mert ideadják a felét. Nekem nem jött ki így a matek.
Aki ész nélkül vásárol és vesz igénybe vállalkozót, az meg is érdemli ezt a fajta drágulást.
CSOK: az a baj, hogy sokan azt hiszik ezt kötelezően fel kell venni amiből jön a másik rossz hatás, hogy még inkább tovább nyújtozkodnak, mint ameddig lehetne, mert hát van "ingyen" 10-20-30 millió, mittudoménmennyi. Nem vagyok képben vele.
Ahogy Halfkey is leírta, az általános drágulásnak csak egy eleme valószínű a csok, de mindentől függetlenül mennek fel az árak, nem csak itthon.
Pont ugyanaz, mint a CHF hiteleknél anno, vette fel boldog boldogtalan ész nélkül. Most pedig még jobban megéri felvenni a csok + támogatott hiteleket, de attól, hogy a kamat patika, még vissza kell fizetni, bármilyen meglepő is sokaknak.
És igen, ezek az emberek aztán elmennek szavazni
Covid halálesetek száma: abszolút nem ülök fel a statisztikáknak, sem az itthoninak, sem a külföldinek. Számos példát tudok rá mondani, de a legalapvetőbb, hogy az autóbalesetben meghalt személy, aki covidos volt is a covid miatt halt meg. Pl. én is fel lettem írva covidosnak, anélkül, hogy megvizsgált volna a barom a rendelőben
Nem lett rövid, facom.