Neki mi elképzelése van a fociról? Tikitaka, piszipaszi, majd a végén Messi beveri. Az egyenletben a hiba, hogy már nem lesz Messi.csababarca írta:Lehet röhögni rajta, de itt most olyan edző kell (ha ő ha nem) akinek egyáltalán van valamiféle elképzelése a fociról.Realista24 írta: Xavit írják megint, mint legesélyesebb.
Kvalitásai már most látszódnak. Rövid edzői pályafutása alatt, amely nagyjából 2 éves, már 7 kupát nyert. Csapatával közel 600!!! - igen jól látod HATSZÁZ - napja veretlen.
Ki más lehetne ideálisabb Xavinál?
Most megnézed a barcát, az utóbbi 2-3 évben egy csürhe volt. Kimentek a pályára, volt pár sablon amihez nyúltak, 95%ban Messihez kötődött. Most maradt az 5%, ami semmire nem jó.
Gyenge a keret, tény. De egy értelmes edzővel (pl Ancelottival hogy mást nem mondjak) ennél jobb eredményeket kellene hozni. Meg jobb játékot is.
Lásd bármelyik kiscsapat, aki tudatosan focizik.
btw, én nem vagyok Xavi párti, én annak örülnék, ha jönne egy tökös, külsős edző, és rendbetenné az öltözőt, megmondaná a 18-19 éves szupersztároknak, hogy hajtsák le a gallért, még egy egyeneset nem rúgtak a labdába. Az öregeket meg kivágná a lelátóra.
Vagy van önálló filozófiája?