FIFA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: FIFA
POTM Kurafi
Mindent is fel kell áldozni érte.
Mindent is fel kell áldozni érte.
- RealMadridFanatic
Azert most latom, hogy mennyire P2W a FIFA is. Egy jumbo rare playersbol kiugrott Ce es Walker, kis atalakitassal megvettem Varanet:
https://www.futbin.com/22/squad/2561295
Kb. at lehet masirozni div1-en... Pedig a skillem nyilvan nem ugrott hirtelen szintet.
https://www.futbin.com/22/squad/2561295
Kb. at lehet masirozni div1-en... Pedig a skillem nyilvan nem ugrott hirtelen szintet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Kijött egy fullratyi Hero SBC, le is mentek a hero lapok árai, 160k-ért Morientes (engine chem) kb ingyen van, mellé vesz az ember egy Dembelét és meg is van. Dembelé Finisher chemmel egy legális csalás kb, úgy mozog.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én koca player vagyok hozzátok képest, de nekem ez a mostani sokkal élvezhetőbb mint a 20, a 21 kimaradt ahogy írtam is. A játékosok fizikája nagyon sokat fejlődött, illetve kevésbé érzem azt az online meccseken hogy a szélen megfutnak és vége. Nekem ennyi elég.
Nem illik.
Túlfújások?Berti írta: Szerintem ezek meg túlfújások azoknak akik a 100+ meccses csapataikkal néha kikapnak.
Hát menjél azt játsszál bárhol egy olyan játékkal, ahol az egyik meccsen ilyen a gameplay, a kövin meg full más Komédia.
eSport, azt ki se tudsz kvalizni egy offline nagy eseményre, ha nem ölsz forintban milliókat a FUT Teamedbe
meglepődnétek milyen pénzeket kapnak a fifás esportolók, akik egyesületnél vannak, hogy tudjanak csapatot építeni, mert máshogy nem megy
MolnarGabo csapata majdnem 1 millió forint, ha veszed ugye illegálisan a zsetont...
Szerintem ezek meg túlfújások azoknak akik a 100+ meccses csapataikkal néha kikapnak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem csak a script, a szerverekbe se fektet az ea, évről évre rosszabb a delay.
Morientesre az Engine chem se hülyeség amúgy, boostol rajta olyan statokat, amik kellenek rá.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mór parádésan indult, volt pár meccses vissza esés, aztán megint parádé, többször félidő alatt mester 3-asok, aztán általában ki is lépett az ellen..Caraway írta:Egy par hszt olvass vissza, vagy 3-an bekuldtuk a csapatunkat. Morientes milyen?reeed_ati írta: Ki milyen csapattal tolja a mostani szakaszban? Nekem egyelőre erre futotta
Kázmèr ùj èrkező, ha nem válik be, akkor Renato megy vissza a helyère.
Nekem adja eddig, bár azért olyan sokat még nem játszottam vele.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Egy par hszt olvass vissza, vagy 3-an bekuldtuk a csapatunkat. Morientes milyen?reeed_ati írta: Ki milyen csapattal tolja a mostani szakaszban? Nekem egyelőre erre futotta
- RealMadridFanatic
Ja, altalonassagban ertettem.ferni írta:Nem, most azok se jók.....RealMadridFanatic írta: SBCk jok legalabb.
Épp azért van lent mindennek az ára és mélyül folyamatosan a market crash, mert rosszak az SBCk, senki nem vesz high rated lapokat, amik felhúznák az egész piacot.
A pár OP lap ára meg az egeket verdesi.
Egyedüli jó SBC a Fekir volt, de olyan olcsón tették ki mindenki is kirakta....
Meg Politano, Talisca se volt rossz, azt kifújt, de ugye ezekhez se kellett high rated lap.
Csak azokkal legalabb szeretek szoszmotolni, mire minden feltetel osszejon.
Iden tenyleg gyer mind, egy jatekost sem csinaltam meg, Fekirt sem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ki milyen csapattal tolja a mostani szakaszban? Nekem egyelőre erre futotta
Nem, most azok se jók.....RealMadridFanatic írta: SBCk jok legalabb.
Épp azért van lent mindennek az ára és mélyül folyamatosan a market crash, mert rosszak az SBCk, senki nem vesz high rated lapokat, amik felhúznák az egész piacot.
A pár OP lap ára meg az egeket verdesi.
Egyedüli jó SBC a Fekir volt, de olyan olcsón tették ki mindenki is kirakta....
Meg Politano, Talisca se volt rossz, azt kifújt, de ugye ezekhez se kellett high rated lap.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Felnőtt embernek nem való, a tavalyit vettem meg, és idegzsábát kaptam attól, hogy volt végre este fél órám két meccsre, és az addig jó játékosaim hirtelen lassúak lettek és pontatlanok.
Köszönöm elég volt, effektíve ha 2 hónapig élveztem valamennyire a játékot, de tavasz végén amikor újra elővettem már halott volt az egész mert mindenki a 22-t várta.
Egy forintot nem fogok többet fifára áldozni, amúgyis a paradox játékok a legjobbak.
Köszönöm elég volt, effektíve ha 2 hónapig élveztem valamennyire a játékot, de tavasz végén amikor újra elővettem már halott volt az egész mert mindenki a 22-t várta.
Egy forintot nem fogok többet fifára áldozni, amúgyis a paradox játékok a legjobbak.
- RealMadridFanatic
A jatek is tud szarsagokat, de a kozosseg fele is gyoker. Irritalo, idiota unneplesek, bunteto elott kilep... A tobbi hulyeseggel nehezen elvezheto. Mondjuk az a heti 1-2 ora pont eleg is. SBCk jok legalabb.
Régen Fifán éltem, top5 játékos voltam anno PSen online a magyarok között fifa 12-13-14 környékén, még emlékszem a Fifa 13at egy magyar online versenyen nyertem meg magamnak PS3ra és megjelenéskor postáztákBerti írta:
Amúgy ez a haverom dolog hogy zajlik? Ő játszik és te pedig nézed közben?
Egyszerűen besokalltam a játékból, hiába voltam jó, mert egy szar sajnos a játék.
Egyik meccsen fasza mindenki, a másikon meg egy labdát nem tudnak átvenni meg lényegesebben lassabb mindenki, az ellenfél meg repül... Scripltelt szar dolgokról már nem is írok. Ez nem normális bakker, hogy ekkora különbségek legyenek meccsek közt, amire nem vagy befolyással. Ez egy vicc. Ölöd bele az időt, van jó taktikád, csapatod, fasza minden, azt puff, kövi pillanatban mindenki nulla.
Illetve pay to win a fifa nagyon, ez se tesz jót neki.
Szóval én imádom mai napig a Fifát, de egyszerűen nem vágyok rá, hogy játszak vele csak néha-néha, mert kiidegel telibe.
Van egy barátom, neki csinálgatom az SBCget meg építgetjük közösen a csapatát, mert egyszerűen már régen is imádtam Fifának ezt a részét, elég jó squad builder is vagyok emiatt.
Pár napja átmentem hozzá, játszottam PS5ön 2 meccset, ő már elitebe van Div Rivalsben, első meccsen 6 expected gólt, másodikon 5.2, összesen volt majdnem 30 kapuralövésem, rúgtam 3 gólt, abból 1 tizi Befejezések nem mentek egyedül, elég nehéz az ideiben, főleg, hogy nem is játszok vele nagyon.
És nekem tökéletesen elég ennyi a Fifából, nem kúrom fel magam, mégis meg van a kis Fifa feelingem
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
https://www.futbin.com/22/squad/2298364
Na nekem ez a kezdom most ugy, hogy eddig 85 meccset jatszottam osszvissz, es meg nem is wleztem. Div3 vagyok rivalsba, mondjuk most hetvegere lesz idom szoval bejutottam a wlbe is. Ebbol a csapatbol csak Courtois, Ljungberg, Cahill es Dest tradable, mindenki mast nyitottam vagy sbc. Igazabol csak full funbol jatszok neha meccseket, rakom ki a kis szines lapokat meg csinalom az adott sbcket es ennyi.
A formaciom pedig 41212, Fekir cam, Ljungberg es Politani st, a tobbi pedig adott.
Na nekem ez a kezdom most ugy, hogy eddig 85 meccset jatszottam osszvissz, es meg nem is wleztem. Div3 vagyok rivalsba, mondjuk most hetvegere lesz idom szoval bejutottam a wlbe is. Ebbol a csapatbol csak Courtois, Ljungberg, Cahill es Dest tradable, mindenki mast nyitottam vagy sbc. Igazabol csak full funbol jatszok neha meccseket, rakom ki a kis szines lapokat meg csinalom az adott sbcket es ennyi.
A formaciom pedig 41212, Fekir cam, Ljungberg es Politani st, a tobbi pedig adott.
- RealMadridFanatic
En mondjuk egyaltalan nem tolok WL-t, sweatfest gondolom az egesz. Rivalsban div2-n nem is nagyon akarok tuljutni, mar itt is boven jonnek szembe a Messi, Neymar, Mbappe teamek, annyi meg nekem sincs benne, hogy folyamat kuzdjek.
Ez a csapat, teljesen jol elvagyok vele.
https://www.futbin.com/22/squad/2010751
Mostovoit nyitottam egy 7,5k-s pakkbol, meg Kante esett egy PP-bol, Alaba OTW pedig az elejetol van. A tobbi jatekost venni kellett.
SBC-k kozul jatekost meg nem csinaltam, a MM altalaban legalabb nullan zar, azt erdemes. De mivel a piac nagyon alacsonyan van, igy kis kockazat van a gyengebb packokert kirakott SBC-ken is.
Ez a csapat, teljesen jol elvagyok vele.
https://www.futbin.com/22/squad/2010751
Mostovoit nyitottam egy 7,5k-s pakkbol, meg Kante esett egy PP-bol, Alaba OTW pedig az elejetol van. A tobbi jatekost venni kellett.
SBC-k kozul jatekost meg nem csinaltam, a MM altalaban legalabb nullan zar, azt erdemes. De mivel a piac nagyon alacsonyan van, igy kis kockazat van a gyengebb packokert kirakott SBC-ken is.
Csak a WL kvali megint elég mák függő, lassan meg csapat függő is, ahogy nyílik az olló.Marky írta: WL-t kell tolni, ha eljutsz rank3-ig, akkor coin+pakkokbol fixen osszeszedsz 80-at es a Rivalst is ki kell maxolni 7 winnel minden heten. En nem jatszok gep ellen es idom sincs napi 5 orat grindelni szoval Mbapperol mar day1 lemondtam
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???