Premier League
Re: Premier League
Nyilván tisztában voltam a vele kapcsolatos elfogultsággal.
De egyébként még ebben is hasonlítanak. A Manchester szurkolók nagyobb része még mindig ugyanúgy ragaszkodik hozzá, időt kell adni neki szerintük, mint ahogy a Real szurkolók hasonló része mosdatta Zidanet, azzal hogy a keretet próbálták minél gyengébbnek beállítani.
De egyébként még ebben is hasonlítanak. A Manchester szurkolók nagyobb része még mindig ugyanúgy ragaszkodik hozzá, időt kell adni neki szerintük, mint ahogy a Real szurkolók hasonló része mosdatta Zidanet, azzal hogy a keretet próbálták minél gyengébbnek beállítani.
- ateeemadrid
Pont az ilyen véleményektől vagyok rosszul teljesen, azt meg elfelejtik az emberek, hogy taktikailag Klopp féle edzőket alázott...
Pestánál biztosan , meg úgy a a közvélemény róla még mindig az, hogy csak szerencséje volt, meg a bírók toltak, jókor volt jó helyen, stb... Holott simán top edző a hiányosságai ellenére.Nem tudom, kinél alulértékelt. Kevés edző nyert 3 Bl trófeát.
Azt hiszem edzőként mindent megnyert (Bl, Európai Szuperkupa, Klubvébé, Bajnoki cím), többször is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2021. október 30., szombat 20:25-kor.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bumm, robbant a bomba.pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
Hát vajon Solskjaer tudott-e volna azzal a Madriddal(ahol persze posztokra lebontva is minimum top3-5 játékosok álltak a rendelkezésre) 3 blt nyerni egymás után?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Jaja, Solksjaer, ZZ, Csank, Pinyő. Hasonlo kaliberek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
- ateeemadrid
Annyira pofátlanul alulértékelt ZZ még mindig, hogy rohadtul örülnék, ha odamenne, és megmutatná, hogy ilyen szaros Olékhez képest edzőzseni. Biztos vagyok benne kb., hogy a top4 simán meglenne neki ezzel a kerettel.chronic írta:Miért kellene,hogy valami kösse oda?ANDS írta: Nekem is pont ZZ jutott ma az eszembe. De minek menne oda?
SAF után eddig ott mindenki megbukott. Semmi nem köti oda.
Az életben új dolgokat kipróbálni szar dolog?
Nagy kihívás lenne(lesz) a mu most bárkinek, miért ne próbálhatná meg a háromszoros bl-győztes ex edzőnk?
Mutassa meg,hogy nem csak bele ült a tutiba a real kispadján, legyen töke.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Miért kellene,hogy valami kösse oda?ANDS írta: Nekem is pont ZZ jutott ma az eszembe. De minek menne oda?
SAF után eddig ott mindenki megbukott. Semmi nem köti oda.
Az életben új dolgokat kipróbálni szar dolog?
Nagy kihívás lenne(lesz) a mu most bárkinek, miért ne próbálhatná meg a háromszoros bl-győztes ex edzőnk?
Mutassa meg,hogy nem csak bele ült a tutiba a real kispadján, legyen töke.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eddig szep kis fordulo, city otthon kikap a palacetol, az arsenal idegenben uti kettovel a leicestert es meg a pool is leadta 2-0-rol a brighton ellen.
az meg erdekes lenne, hogy ha a newcastle ezek utan kiesne.
kivancsi vagyok mennyit tudnak a csapatba pumpalni mar a telen, hogy ezt elkeruljek.
az meg erdekes lenne, hogy ha a newcastle ezek utan kiesne.
kivancsi vagyok mennyit tudnak a csapatba pumpalni mar a telen, hogy ezt elkeruljek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
If Man Utd bought £80m of Bitcoin in 2019 instead of Maguire they would have £868.5m right now.
They chose the wrong investment.
They chose the wrong investment.
Jaja tudom hogy nem akar menni, és valszeg a válogatott miatt. De ettől függetlenül szerintem neki feküdne az a keret.
- h3x0r
Zidane nagy problémája, hogy nem beszél angolul. Meg inkább vár még egy évet a francia válogatott padjára.Halfkey írta:Teljesen egyetértek, viszont szerintem Conténak is van annyi esze hogy nem 3 védősben küldené fel ezt a Unitedet. Találna valami ideiglenes megoldást, aztán jövőre igazol.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
De szerintem amúgy Zizu jó megoldás lenne nekik.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na, ugynezki hogy egyelore marad Ole.
Mondjuk en egyaltalan nem rajongok Conteert, igazabol Ten Hagot szeretnem az Ajaxbol, de o evkozbe ugy se fog eljonni.
Mondjuk en egyaltalan nem rajongok Conteert, igazabol Ten Hagot szeretnem az Ajaxbol, de o evkozbe ugy se fog eljonni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ha leosztom a perceit, akkor kijön, hogy 33 meccsen hozott 36 kanadai pontot, ami több, mint jó. Nyilván a kupa meccsek megnyomták a számait, és a ligában volt visszaesés, de , ha mellé rakom, hogy pl Hakimi elment mögüle, meg nyáron már nagyon ment volna a United-be szerintem így is jó szezont hozott. Ugye kupát be is húzták, ahol végig elég baszó volt, és ha megnézem, hogy teljesített a BL helyen végző csapatok ellen, meg mondjuk a tavaly BL helyre odaérő Gladbach ellen, akkor pláne nem mondanám rossznak a szezonját.Valóban, most megnéztem, tényleg két éve is fasza volt, tökre egy rémlett. De az utolsó azért már jónak nem mondható.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
Nem is kap lehetőséget hogy megmutatja mi is rejtőzik benne,majd talán az új edző több lehetőséget ad nekiPad'em írta:Valóban, most megnéztem, tényleg két éve is fasza volt, tökre egy rémlett. De az utolsó azért már jónak nem mondható.poronty írta: Minimum 2, de az utolsó éve se volt rossz egyébként.
Hát igen, így megy ez, egy-két jobb év, csipetnyi marketing és hype, aztán bumm így lesznek a sztárok. Pláne utóbbi években már fiatalon, kb teljesítmény nélkül pár jobb meccs után ki vannak kiáltva. Aztán vagy lesz belőlük valami, vagy nem. Persze Sanchóban nyilván több van mint amit Manchesterben mutat.Reteti írta:
A Mu szarban volt(van) pengetni kellett nekik valami jobb hangzatos nevet ez volt Sancho A Dortmund szépen felhaypolta egy két polcal feljebb téve mind ahová való és a a Mu ráugrott.Werner Havertz Jovic mind remek fiatal játékos csak túl nagyot ugrottak egyszerre.Német középcsapatból világelit.A német csapatok mind ezekre a játékosokra építették rá a játékukat ők adták a fazont a csapataiknak de az új top klubjaikban egy játékosok a sok közül
- Pad'em
Valóban, most megnéztem, tényleg két éve is fasza volt, tökre egy rémlett. De az utolsó azért már jónak nem mondható.poronty írta: Minimum 2, de az utolsó éve se volt rossz egyébként.
Hát igen, így megy ez, egy-két jobb év, csipetnyi marketing és hype, aztán bumm így lesznek a sztárok. Pláne utóbbi években már fiatalon, kb teljesítmény nélkül pár jobb meccs után ki vannak kiáltva. Aztán vagy lesz belőlük valami, vagy nem. Persze Sanchóban nyilván több van mint amit Manchesterben mutat.Reteti írta:A Mu szarban volt(van) pengetni kellett nekik valami jobb hangzatos nevet ez volt Sancho A Dortmund szépen felhaypolta egy két polcal feljebb téve mind ahová való és a a Mu ráugrott.Werner Havertz Jovic mind remek fiatal játékos csak túl nagyot ugrottak egyszerre.Német középcsapatból világelit.A német csapatok mind ezekre a játékosokra építették rá a játékukat ők adták a fazont a csapataiknak de az új top klubjaikban egy játékosok a sok közülPad'em írta:
Miért mi? Tény, hogy egy jó szezonja volt, de az manapság bőven elég hogy felhypeoljanak. 9. legértékesebb játékos a földön TM szerint (aminek nyilván nem sok köze van a valósághoz, de jelzi, hogy sztárnak van kikiáltva.) Plusz az ára is eléggé erre enged következtetni.
Sok a tehetséges fiatal a Bundesligában, de tény, hogy külföldön sorra sülnek be mostanában lsd. Werner, Havertz, Sancho, Jovic.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Toni kroos
- Kedvenc csapatod: Bayern
A Mu szarban volt(van) pengetni kellett nekik valami jobb hangzatos nevet ez volt Sancho A Dortmund szépen felhaypolta egy két polcal feljebb téve mind ahová való és a a Mu ráugrott.Werner Havertz Jovic mind remek fiatal játékos csak túl nagyot ugrottak egyszerre.Német középcsapatból világelit.A német csapatok mind ezekre a játékosokra építették rá a játékukat ők adták a fazont a csapataiknak de az új top klubjaikban egy játékosok a sok közülPad'em írta:Miért mi? Tény, hogy egy jó szezonja volt, de az manapság bőven elég hogy felhypeoljanak. 9. legértékesebb játékos a földön TM szerint (aminek nyilván nem sok köze van a valósághoz, de jelzi, hogy sztárnak van kikiáltva.) Plusz az ára is eléggé erre enged következtetni.Reteti írta:
Sancho sztár??Már a Dortmundban is az utolsó évében elég gyenge volt
Sok a tehetséges fiatal a Bundesligában, de tény, hogy külföldön sorra sülnek be mostanában lsd. Werner, Havertz, Sancho, Jovic.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Minimum 2, de az utolsó éve se volt rossz egyébként.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
Miért mennyi volt?poronty írta:Az, hogy 1 jó szezonja volt, az nem tény, hanem butaság.Miért mi? Tény, hogy egy jó szezonja volt, de az manapság bőven elég hogy felhypeoljanak. 9. legértékesebb játékos a földön TM szerint (aminek nyilván nem sok köze van a valósághoz, de jelzi, hogy sztárnak van kikiáltva.) Plusz az ára is eléggé erre enged következtetni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"