Jaja, nem is ertem miert nem nyomatta eddig iden, tavaly a nagycsapatok ellen is jol teljesitettek ebben a felallasban. Fred helyett meg kiprobalhatna vegre van de Beeket, aztan meg lehet ez lenne a tokeletes formacio.ziro4vr írta: Egy izzadtságszagú troll, ne üljetek fel a vonatára, mert az izgatja.
Btw jó volt ez a mu felállás, pánikja közepén az edző ezt jól összerakta, ezt kéne eröltetni.
Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
A személyeskedést hanyagoljuk már.
De igaz ez az én hibám is, mert tudtam jól, hogy egy nagyon elfogult, önámító témába kapcsolódok be.
Maradjál már...
De ezt imádom: csak ennyit láttok a fociból
Plz. azt még írd le, Te menyivel látsz többet, azt szűnj meg..
Zz csak ne menjen a mu-hoz egyébként, még kifújná Pep orrát is csúnyán, aztán gyárthatnád az új hülyeségeid.. Nem jött be a Carlo kókler vonat, most találtál egy jobbat...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor kapcsold ki magad, mert marha unalmas vagy.pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
De igaz ez az én hibám is, mert tudtam jól, hogy egy nagyon elfogult, önámító témába kapcsolódok be.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy izzadtságszagú troll, ne üljetek fel a vonatára, mert az izgatja.
Btw jó volt ez a mu felállás, pánikja közepén az edző ezt jól összerakta, ezt kéne eröltetni.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a focit fáj nem fáj, de még mindig gólokra játsszák és a topcsapatok a kupákért harcolnak. Ha te nyered a kupát, akkor valamit jól csináltál.pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
Te meg csak annyit látsz ezek szerint, hogy ha szépen játszol, akkor vagy jó. A való élet továbbra sem FIFA. ZZ-nek megvoltak a hülyeségei, de mégis képes volt a győzelembe vezetni a csapatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szerencsére sose fog kiderülni,hogy ha bárki más leült volna 2016 januárjában a padunkra mi lett volna annak a végkimenetele.
ZZ leült, utána pedig tudjuk mi jött.
Ezek után azt mondani rá,hogy Solskjaer szintű kókler, hát nem tudom.
ZZ leült, utána pedig tudjuk mi jött.
Ezek után azt mondani rá,hogy Solskjaer szintű kókler, hát nem tudom.
Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
- ateeemadrid
Ne engem próbálj meggyőzni, engem nem kell, épp ezért fura, hogy a közvéleményben még mindig nincs top edzőként elkönyvelve, és jöttment MUs szakértők twitteren meggyőzik magukat, hogy Olehoz képest nem lenne előrelépés.ANDS írta:Szerencséje volt, oké, de 14 trófeát nyerni, ahhoz kell tudás is. Meg zsinórban 3 bl cím, még senkinek nem sikerült.ateeemadrid írta:
Pestánál biztosan , meg úgy a a közvélemény róla még mindig az, hogy csak szerencséje volt, meg a bírók toltak, jókor volt jó helyen, stb... Holott simán top edző a hiányosságai ellenére.
És a 2018- as bl - ben tavasszal a sorsolás szerencsés lett volna?
Francia bajnok(Psg), Német bajnok (Bayern ), olasz bajnok Juve, döntőben meg az a Pool, amelyik kiverte a Manchester Cityt...
Nem tudom, mit kellett volna még tennie, nyernie.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csóri United is elköltötte a világ pénzét, aztán ma is a két öreg, CR és Cavani húzta őket...
Bírom azt is, hogy CR fossa a gólokat a világ legerősebb bajnokságában, szegény Messi pedig nem tud beilleszkedni és jól játszani a farmerek ligájában, de azért utóbbi az aranylaszti esélyes.....................................
Bírom azt is, hogy CR fossa a gólokat a világ legerősebb bajnokságában, szegény Messi pedig nem tud beilleszkedni és jól játszani a farmerek ligájában, de azért utóbbi az aranylaszti esélyes.....................................
- Galacticos
Tenyleg nagyon hasonloak egyebkent. Csak zidane ennyi ido alatt mint amit a ole utd-nel toltott mar 3x bl gyoztes volt meg bajnok, klub vilagbajnok meg hasonlo mikieger kupakat huzott be. Tudod olyanokat amiket elotte SOHA senki nem nyert 2x se egymasutan nem hogy 3x. Pedig gondolom a bl 30eves tortenelmeben volt mar egy ket nem kozepszeru es csak mazlista edzo.pesta írta: Nyilván tisztában voltam a vele kapcsolatos elfogultsággal.
De egyébként még ebben is hasonlítanak. A Manchester szurkolók nagyobb része még mindig ugyanúgy ragaszkodik hozzá, időt kell adni neki szerintük, mint ahogy a Real szurkolók hasonló része mosdatta Zidanet, azzal hogy a keretet próbálták minél gyengébbnek beállítani.
De remelem csak trollkodsz mertha ennek csak egy kis resze is komoly, akkor lehet neked nem mondtak hogy gyogyszerre ne igyal.
Nyilván tisztában voltam a vele kapcsolatos elfogultsággal.
De egyébként még ebben is hasonlítanak. A Manchester szurkolók nagyobb része még mindig ugyanúgy ragaszkodik hozzá, időt kell adni neki szerintük, mint ahogy a Real szurkolók hasonló része mosdatta Zidanet, azzal hogy a keretet próbálták minél gyengébbnek beállítani.
- ateeemadrid
Pont az ilyen véleményektől vagyok rosszul teljesen, azt meg elfelejtik az emberek, hogy taktikailag Klopp féle edzőket alázott...
Pestánál biztosan , meg úgy a a közvélemény róla még mindig az, hogy csak szerencséje volt, meg a bírók toltak, jókor volt jó helyen, stb... Holott simán top edző a hiányosságai ellenére.Nem tudom, kinél alulértékelt. Kevés edző nyert 3 Bl trófeát.
Azt hiszem edzőként mindent megnyert (Bl, Európai Szuperkupa, Klubvébé, Bajnoki cím), többször is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2021. október 30., szombat 20:25-kor.
- chronic
Bumm, robbant a bomba.pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
Hát vajon Solskjaer tudott-e volna azzal a Madriddal(ahol persze posztokra lebontva is minimum top3-5 játékosok álltak a rendelkezésre) 3 blt nyerni egymás után?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Jaja, Solksjaer, ZZ, Csank, Pinyő. Hasonlo kaliberek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
- ateeemadrid
Annyira pofátlanul alulértékelt ZZ még mindig, hogy rohadtul örülnék, ha odamenne, és megmutatná, hogy ilyen szaros Olékhez képest edzőzseni. Biztos vagyok benne kb., hogy a top4 simán meglenne neki ezzel a kerettel.chronic írta:Miért kellene,hogy valami kösse oda?ANDS írta: Nekem is pont ZZ jutott ma az eszembe. De minek menne oda?
SAF után eddig ott mindenki megbukott. Semmi nem köti oda.
Az életben új dolgokat kipróbálni szar dolog?
Nagy kihívás lenne(lesz) a mu most bárkinek, miért ne próbálhatná meg a háromszoros bl-győztes ex edzőnk?
Mutassa meg,hogy nem csak bele ült a tutiba a real kispadján, legyen töke.
- chronic
Miért kellene,hogy valami kösse oda?ANDS írta: Nekem is pont ZZ jutott ma az eszembe. De minek menne oda?
SAF után eddig ott mindenki megbukott. Semmi nem köti oda.
Az életben új dolgokat kipróbálni szar dolog?
Nagy kihívás lenne(lesz) a mu most bárkinek, miért ne próbálhatná meg a háromszoros bl-győztes ex edzőnk?
Mutassa meg,hogy nem csak bele ült a tutiba a real kispadján, legyen töke.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
eddig szep kis fordulo, city otthon kikap a palacetol, az arsenal idegenben uti kettovel a leicestert es meg a pool is leadta 2-0-rol a brighton ellen.
az meg erdekes lenne, hogy ha a newcastle ezek utan kiesne.
kivancsi vagyok mennyit tudnak a csapatba pumpalni mar a telen, hogy ezt elkeruljek.
az meg erdekes lenne, hogy ha a newcastle ezek utan kiesne.
kivancsi vagyok mennyit tudnak a csapatba pumpalni mar a telen, hogy ezt elkeruljek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
If Man Utd bought £80m of Bitcoin in 2019 instead of Maguire they would have £868.5m right now.
They chose the wrong investment.
They chose the wrong investment.