Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 2., kedd 17:43

Neymart nem is baj ha messzebb viszik a kaputól, mert látványosan bénább lett a kapu előtt. Bár az már a legalja hogy elővették 5 év után gabi barbosat. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 2., kedd 17:26

Akkor azert irsz allandoan ilyen faradt dolgokat a forumra :mrgreen:

Amugy nincs megtiltva, hogy neymar kotetlenbe, vinyo meg balszelen, ha mar nincs mas hely, mert a jatek iq-ja miatt csak ott talalja meg a labdat es nem esik el a cipofuzojeben

De ugye brazíliat is elerte, hogy uefa sablonok es iranymutatasok alapjan tanitjak a focit, kozben meg a brazil vonal kihal a fenebe, mert nem hagyjak kibontakozni oket, mar gyerekkorban el vannak baszva.

Gg eufa a foci mindenkie.
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 2., kedd 17:00

Asszem akkor itt csak én szoktam nézni a meccseiket. :mrgreen:

Szerintem a vb egyik fő esélyese a brazil válogatott..jó kapus, stabil védelem, kockázatkerülő alapjáték..igazi brazilos erények. :mrgreen:
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 2., kedd 15:59

Amig Neymar nem mondja le a valogatottsagot, addig Vininek kar is elutaznia. Ugyanaz a poszt, a nep Neymart akarja, o pedig eddig osszesen 3 jatekost tartott magaval azonos rangon: Messit, Suarezt es Mbappet.

Megerne egy miset mondjuk, hogy Tite megis mit akar elerni a kiegett Coutinhoval :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 2., kedd 15:32

egyreszt kutyafasz a felhozatal es a keret, brazilban bo 10 eve mar az insta meg a karneval imponalobb, mint focizni a strandon meg az utcakon, masreszt mar ott is meg vannak fizetve jobban, nem szorulnak ra, hogy kitorjenek a favelabol.

erre jon ra, hogy az edzo annyira lustanak tunik, hogy nem kel fel meccset nezni, amikor az europai brazilok jatszanak. szoval nyilvan a vebere kijutnak, ahol bulikaneymarral egyutt egy nyolcaddonto vagy negyeddonto a maximum mar megint.
ilyen gyenge kerete utoljara peléék utan, zicoek elott volt, meg zicoek utan a 90es evek kozepeig.

legjobb haver alecsandre pato is orlandoban kergeti aztan meg 32 eves csak, kozel csucson kene lennie, hat ennyi fejben ez a generacio basszameg a kutya.
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 2., kedd 13:49

Vakok, ha nem veszik észre VAK-ot :D

Raphinha, Everton, Antony, Gabigol, Paqueta szintű arcok vannak előtte, mert ezek mind voltak kezdők a selejtezőkön mostanság, Vinivel ellentétben. Ezeknél sztem mind előrébb jár pedig idén. Az meg, hogy most behívta Coutinhót is, hát no comment.

De legalább nem utazik feleslegesen annyit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 2., kedd 13:26

hehetheoriginal írta: de pont errol beszelek, hogy neymar mellett (ha valoban olyan jo szerintetek, mert szerintem nem) mar reg alapkezdonek kene lennie.
a valogatott egy kozepszar, es meg ide se fer be, vagy annyira vakok, hogy nem rakjak be.
nem tudom mi lett a brazil focival, de jo ideje nem nezem a valogatott meccseket, es igen, regen minden jobb volt boomer :roll:
Tite pl. behívta Coutinhót, közben Vinit nem...sokaknál ez verte ki a biztosítékot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 2., kedd 10:01

de pont errol beszelek, hogy neymar mellett (ha valoban olyan jo szerintetek, mert szerintem nem) mar reg alapkezdonek kene lennie.
a valogatott egy kozepszar, es meg ide se fer be, vagy annyira vakok, hogy nem rakjak be.
nem tudom mi lett a brazil focival, de jo ideje nem nezem a valogatott meccseket, es igen, regen minden jobb volt boomer :roll:
thereisonly1ronaldo

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 2., kedd 8:19

hehetheoriginal írta: A valogatottban sem alapkezdo....
Szoval nagy marketingre nem kell alapozni
Ha igy folytatja, akkor az lesz, mert nincs tobb feltorekvo brazil tehetseg, aki ennyire be tudott robbanni a koztudatba. Az otthon bohockodokrol mar kiderult, hogy mekkora lemaradasban vannak az europai focihoz kepest.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 2., kedd 6:59

hehetheoriginal írta: A valogatottban sem alapkezdo....
Mondjuk jelenleg a brazil válogatott egy középszerű semmi. Az egész válogatottnak nincs hirerteke. Most is azért vannak pár tweetben mert Punisher nem kapott meghivot.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 2., kedd 5:15

A valogatottban sem alapkezdo....
thereisonly1ronaldo

Marky

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 2., kedd 0:05

Szerintem vetek lenne eladni. A srac egyertelmuen fejlodik, higgadtabb, technikailag is egyre jobb megoldasai vannak. O nem a Neymar fele brazil, eleg megnezni azt, ahogy kigyurta magat. Neki nem kell feldobnia magat lepten-nyomon, mert az elso tavaszi fuvallat siman lepattan rola. A palyan kivul is kemenyen megdolgozik ezekert a golokert.
Marketing ertekben pedig most fog felfutni. Most mar a Liga is erosen epit ra es a Madridnak is egy jol ertekesitheto reklamarca lesz. Ha Neymar visszavonul az afterek vilagaba, akkor egy hatalmas ur lesz a brazil fociban, amit Vini be tud majd tolteni.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 1., hétfő 23:10

hehetheoriginal írta: most kéne eladni psgbe vagy vmi angolba, mint anno asensiot kellett volna 100ér
Érte már 55 millió is ajándék lett volna. 11 gólos volt a legjobb szezonja, na nem bajnoki gólok, hanem zusammen. Sosem értettem, hogy miért volt akkora hype körülötte néhány éve. Ő elvileg Robben posztja. Nem merném a két játékost összehasonlítani.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 1., hétfő 21:46

Az idei szintlépése meglepett, lehet benne még több is. Ettől még ha pénz kell a ronda vikinghez és/vagy MBappéhoz, akkor fel kell áldozni. Egyébként meg maradjon, mert nem sok klasszis szélső van a piacon, akire megérné lecserélni.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 1., hétfő 19:38

Süti írta: Nyilatkozata viszont nagyon korrekt, óriási pluszpont.

“I'm very calm, I want to stay and I don't care how long my next contract will be or how much they will pay me. All that matters to me is the satisfaction of being in the best club in the world”,
Egyébként mindig nagyon korrekten nyilatkozik. De még egy-két ilyen teljesítménnyel tarkított év, és megjelennek a hiénák. Az lesz érdekes.
Bár ha jól emlékszem, most készülnek új szerződést adni neki, 2027-ig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 1., hétfő 19:25

Nyilatkozata viszont nagyon korrekt, óriási pluszpont.

“I'm very calm, I want to stay and I don't care how long my next contract will be or how much they will pay me. All that matters to me is the satisfaction of being in the best club in the world”,
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 1., hétfő 17:36

hehetheoriginal írta:
mondanam, hogy egyszeru vagy, de meg a vegen megsertodnel :mrgreen:
szoval a golt mindig megelozi a varatlan, a kreativ, a vedelem valamilyen szinten valo megbontasa, letszamfoleny kialakitasa, stb. ezt tudja jelenleg egyedul a keretbol, erre ertettem, hogy ez fontosabb a golnal. golt a tobbiek is tudnak szerezni, ha helyzetbe tudjak hozni oket. de ha nincs kreativ jatekos, (vagy vinyora rateszik a plusz 1 vedot segiteni) akkor a budos eletben nem szerzunk mi golt, ha csak benzema nem talal valahol egyet.
de hát látod hogy ő szerez meg szerzünk. de mondom, amíg nincs jobb.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 1., hétfő 14:59

nehai alkalom, mert khv-t jatszik, nem lesz tendencia.
thereisonly1ronaldo

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 1., hétfő 14:54

hehetheoriginal írta:
Süti írta: Hát szerintem meg gólra adják a pontokat. Most is lőtt kettőt, ért 3 pontot. Le 1v1ezheti az egész spanyol bajnokságot ha aztán felkúrja a lelátóra mint tavaly.

Márpedig gól kell, vagy mehetünk a segundába. Felőlem aztán a hátáról is bepattanhat.
szoval a golt mindig megelozi a varatlan, a kreativ, a vedelem valamilyen szinten valo megbontasa, letszamfoleny kialakitasa, stb. ezt tudja jelenleg egyedul a keretbol, erre ertettem, hogy ez fontosabb a golnal. golt a tobbiek is tudnak szerezni, ha helyzetbe tudjak hozni oket. de ha nincs kreativ jatekos, (vagy vinyora rateszik a plusz 1 vedot segiteni) akkor a budos eletben nem szerzunk mi golt, ha csak benzema nem talal valahol egyet.
De, mert jön Alaba, és beteszi mint ló a lónak…

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 1., hétfő 14:47

Süti írta: Hát szerintem meg gólra adják a pontokat. Most is lőtt kettőt, ért 3 pontot. Le 1v1ezheti az egész spanyol bajnokságot ha aztán felkúrja a lelátóra mint tavaly.

Márpedig gól kell, vagy mehetünk a segundába. Felőlem aztán a hátáról is bepattanhat.
thereisonly1ronaldo

Vissza: