Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 4., csütörtök 11:53

füst írta: Összedobjuk páran a pénzünket? Megvehetnénk Karigeritől a városházát. :D
https://444.hu/2021/11/04/karacsony-ger ... -epuletere

Továbbra sem érdemes tényként kezelni a kormánypártok házi hazugságmagazinjait. :(

Pedig szívesen beköltöznék, jó környék. :mrgreen:
Ellenben nem találom benne azt a részt, ami arról szólna, hogy ők ne tudnának kormányozni.
Az utolsó 2-3 perc kb végig erről szól. :)

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2021. november 4., csütörtök 9:43

De beépíthető a tetőtér?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 4., csütörtök 9:31

Összedobjuk páran a pénzünket? Megvehetnénk Karigeritől a városházát. :D

Shektor
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. november 4., csütörtök 8:32

Pipita írta: Pottyondy Edina új videója is zseniálisra sikeredett, nagyon ajánlom mindenkinek. Főleg azoknak, akik még mindig elhiszik hogy ők legalább tudnak kormányozni.
a bekemenetet es ra a teljes csod ellenzeki rendezvenyt nezve garantalt az ujabb 2/3ad.
Szerintem nem, csomó egyéni kerületet vinni fog az ellenzék, márpedig ha nincs 106-ból 100 mandátum, akkor nincs kétharmad se.
Ennek a nőnek a stílusa valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Én az utóbbi kategóriába tartozom, de végig szenvedtem azt a 12 percet.
Ellenben nem találom benne azt a részt, ami arról szólna, hogy ők ne tudnának kormányozni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 4., csütörtök 1:06

zseniális :lol:

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 2., kedd 10:32

hehetheoriginal írta: a bekemenetet es ra a teljes csod ellenzeki rendezvenyt nezve garantalt az ujabb 2/3ad.
frocsogo nyuggerek hada elintezi a szavazast megint, mert beloluk mar csak a ratko korszak miatt is most sokkal gecitobb van, mint fiatalbol (szukitem a halmazt, ertelmes fiatalbol).

ertelmes ember nagy nehezen kenytelen kelletlen leszavazna mzp-re, de o is erzi, hogy ot vagy megeszi/megveszi/ellehetetleniti kilora ferkó, vagy marad az ahitott 3. lehetoseg, (a pl korabban altalam emlitett puzser-vona-schiffer vonal :mrgreen: ), ami meg ki sem alakult, ahol visszater az ertelmes politika, aminek valoban valodi celjai vannak, es adott iranyzatbol es felfogasbol mindig az optimalisat, az adott problemanak megfelelo megoldast valasztja.

(igen, ezt azt jelenti, hogy aki sztem nem ilyen, az gecire nem ertelmes, hanem ostoba, naiv fasz :mrgreen: )
Végülis hívtak már rosszabbnak is. :D

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 2., kedd 10:09

Pottyondy Edina új videója is zseniálisra sikeredett, nagyon ajánlom mindenkinek. Főleg azoknak, akik még mindig elhiszik hogy ők legalább tudnak kormányozni.
a bekemenetet es ra a teljes csod ellenzeki rendezvenyt nezve garantalt az ujabb 2/3ad.
Szerintem nem, csomó egyéni kerületet vinni fog az ellenzék, márpedig ha nincs 106-ból 100 mandátum, akkor nincs kétharmad se.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 2., kedd 10:06

frocsogo nyuggerek hada elintezi a szavazast megint, mert beloluk mar csak a ratko korszak miatt is most sokkal gecitobb van, mint fiatalbol (szukitem a halmazt, ertelmes fiatalbol).

ertelmes ember nagy nehezen kenytelen kelletlen leszavazna mzp-re, de o is erzi, hogy ot vagy megeszi/megveszi/ellehetetleniti kilora ferkó, vagy marad az ahitott 3. lehetoseg, (a pl korabban altalam emlitett puzser-vona-schiffer vonal :mrgreen: ), ami meg ki sem alakult, ahol visszater az ertelmes politika, aminek valoban valodi celjai vannak, es adott iranyzatbol es felfogasbol mindig az optimalisat, az adott problemanak megfelelo megoldast valasztja.

(igen, ezt azt jelenti, hogy aki sztem nem ilyen, az gecire nem ertelmes, hanem ostoba, naiv fasz :mrgreen: )
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 2., kedd 9:15

Ez a Márki Zay ember hogy jön ahhoz, hogy leostobázzon embereket?
Milyen üzenete van ennek?
Ti ge*ci buták vagytok, szavazzatok rám!!!! :(
A másik meg, hogy vagy párt összeállt, oszt' előre a kutyásokra keni a vereséget. :roll:
Kovács Gergely jól mondta, hogy ott bájolog a Gyurcsány előtt, és kijelenti, hogy leváltotta az ellenzéket. :lol:
Bohóc.
Itt annak kell majd örülni, hogy nem lesz újabb 2/3ad, nem ám kormányváltás..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. október 30., szombat 12:50

Engem is hivott azonnal ket kollega, hogy ugye nalunk nem lesz kotelezo. Sot, egyikuket most vesszuk fel, de gondolom, ha koteleznenk, akkor nem jonne.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 12:17

hat ez az amit social mediaban meg kommentszekciokban latni lehet.

az "ez is rabszolgatorveny" meg "strasbourgi birosag kimondja"...fele cuccoknal sok ezer megosztas meg kommentelgetes alapjan besertodtek az oltasellenesek.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 30., szombat 12:04

'shutterisland írta: ugy latszik, hogy ezt a "cegek sajat hataskorben kotelezove tehetik dolgozoik koreben az oltast" dolgot eleg nehezen fogadja a tarsadalom be, legalabb is az oltatlan reteg elegge belazadt megint.

meg a vegen viktorunk magara haragitja az oltaselleneseket ami azert jo par szazalek. :mrgreen:
Honnan tajekozodsz?
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 12:00

ugy latszik, hogy ezt a "cegek sajat hataskorben kotelezove tehetik dolgozoik koreben az oltast" dolgot eleg nehezen fogadja a tarsadalom be, legalabb is az oltatlan reteg elegge belazadt megint.

meg a vegen viktorunk magara haragitja az oltaselleneseket ami azert jo par szazalek. :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 28., csütörtök 15:38

annyira gondolom nem trukkos a brigad, hogy mivel belattak, mekkora fek az oreg a harcban, inkabb tuntessuk el a kepbol de ez legyen a fedosztori. :mrgreen:

füst

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 28., csütörtök 15:23

Nem hiszitek el mennyi vicces replika jutott eszembe Gyurcsány vakbelével kapcsolatban, de nem szeretném a poénjaimmal feszegetni a jóízlés határait, szóval csak annyit írok, jobbulást Ferkó! :D

Maszk kérdésre annyit, hogy már szeptember óta hordom a 4es metrón, örülök hogy eztán a többiek is így tesznek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 14:36

babaking írta: Amikor nem mehet majd munkahelyre és boltba sem az már az lesz. Ès azt írtam, hogy közel van a határhoz - nem azt, hogy már átlépte.

Azért értem meg a kétkedőket, mert bár egyre több adat van de bizonyos korosztályoknál, alapbetegségeknél kevés. Ehhez hozzájön az, hogy előfordult már a világtörténelemben, hogy a nagy gyógyszercégek a profit érdekében sumákoltak.

Egy egészséges felnőtt esetében sztem nincsen nagy kérdés. De pl aki szülő és el kell dönteni, hogy beoltatod es a 14 éves gyerekedet az talán nem olyan egyszerű, és megértem ha óvatosabb szeretne lenni valaki vagy fél.
Ilyenkor érvényesül a többség dönt és a nagy számok törvényének elve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 28., csütörtök 14:18

Amikor nem mehet majd munkahelyre és boltba sem az már az lesz. Ès azt írtam, hogy közel van a határhoz - nem azt, hogy már átlépte.

Azért értem meg a kétkedőket, mert bár egyre több adat van de bizonyos korosztályoknál, alapbetegségeknél kevés. Ehhez hozzájön az, hogy előfordult már a világtörténelemben, hogy a nagy gyógyszercégek a profit érdekében sumákoltak.

Egy egészséges felnőtt esetében sztem nincsen nagy kérdés. De pl aki szülő és el kell dönteni, hogy beoltatod es a 14 éves gyerekedet az talán nem olyan egyszerű, és megértem ha óvatosabb szeretne lenni valaki vagy fél.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 14:11

babaking írta:
géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
Ez már elég komoly kötelezettség. Én abszolút oltáspárti vagyok, "hiszek" a tudománynak. (a hiszek a tudomány esetében ugye nem feltétlen a jó szó, de talán értitek). Emellett azért meg vagyok áldva egy egészséges szkepticizmussal azért, de az a tudományban is alapfeltétel.

Visszatérve az eredeti gondolathoz - abszolút oltáspárti vagyok, ezek az intézkedések már elég erősen közelítenek ahhoz a határhoz amit még elfogadhatónak tartok. Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.
Az, hogy valaki nem mehet korlátlanul szórakozni, az nem száműzetés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 28., csütörtök 14:08

babaking írta:
géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
*Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.

Miért érted meg a kétkedőket? :D Én nem..

Amúgy én üdvözlöm pártunk és kormányunk maszkos döntését. Bár nekem homoff.-ban full mindegy, de pl. aki kisgyerekkel megy buszon/vonaton, az lehet megússza így, hogy nem adja ki az aeroszoljait egy fertőzött, mert gyerekre hogy adsz, ellenben oltást nem kaphat..

Abszolút kötelezővé tehették volna amúgy (de nyilván választás előtt nem fogják), pedig a számokból látszik, hogy szabad a csók az országban, terjed ez a sz@r. Nem értem a "félést" az oltástól..
A kórházban lévők 99%-a nincs beoltva. --> ebből meg az látszik tisztán, hogy aki be van oltva, valószínű megmarad..

Abba bele se megyek, hogy egy barátom apja tavasszal a vírusba magába, a nagybátyja pedig valószínű szövődményben halt meg 2 hete. Szóval ha túl is éled oltatlanul (hisz túl lehet, nyilván), lehet még később baj belőle..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 28., csütörtök 14:07

érdemes megnézni a portfolion egy rögtönzött szavazást rittyentettek a témában, meglepően nagy az elutasítottsága az intézkedésnek
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Vissza: