Teljesen helyes a rangsor.ziro4vr írta: Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic.
Egyébként már én szégyenlem magam pocak helyett.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 3., szerda 18:33
Teljesen helyes a rangsor.ziro4vr írta: Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 17:37
Ott is vanziro4vr írta: Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 16:41
Pad'em írta: Oh wait, csak szimplán szarul írtam, Hazard/Asensio lesz a jobbon. Wincseszter Jr fixen bal.
HozzászólásSzerző: Zack » 2021. november 3., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 16:14
Oh wait, csak szimplán szarul írtam, Hazard/Asensio lesz a jobbon. Wincseszter Jr fixen bal.raul 4 ever írta:Ez egyértelmű valószínűbb mint az enyém , bár ha Vinyót Haz. kedvéért átrakja Carlo jobbra (ahol eddig inkább halvány volt) és emiatt nem kurafiskodhat a baloson, az nagy feketepont. Nálam pl. ezért is játszana inkább LV, vagy Ase.. Vinyó kárára nem játszanám a belgát a baloson (csatárba meg pláne): 1, mert Vinyó ott veszélyesebb, 2, mert amúgy Haz. örüljön, ha egyáltalán játszik..Pad'em írta: Eléggé egyhangúan a TBO, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, C-K-M, Vini, Benz, Hazard kezdőt írják a spanyol lapok.
Amúgy egy Ase-Benz-Hazard triót sem néznék szívesen, az ZZ alatt is hígf*s volt mindig
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 11:37
Angol sajtóban elég vad híreket olvasni, ha már Jovic. Állítólag 50-60 milliókért vinné még a Liverpool isziro4vr írta: Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 3., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 11:33
Rodrygo, Ase, Hazard jelenleg a sorrend. Az igazán megalázó az lesz, amikor LV is bekerül eléziro4vr írta:Azért a belgának ez nem kicsit megalázó, előtte van a sorban még Asensio is.Realista24 írta: Sok helyen Asensiót írják kezdőként Hazard kárára.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 3., szerda 11:29
Azért a belgának ez nem kicsit megalázó, előtte van a sorban még Asensio is.Realista24 írta: Sok helyen Asensiót írják kezdőként Hazard kárára.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 3., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 11:20
Ez egyértelmű valószínűbb mint az enyém , bár ha Vinyót Haz. kedvéért átrakja Carlo jobbra (ahol eddig inkább halvány volt) és emiatt nem kurafiskodhat a baloson, az nagy feketepont. Nálam pl. ezért is játszana inkább LV, vagy Ase.. Vinyó kárára nem játszanám a belgát a baloson (csatárba meg pláne): 1, mert Vinyó ott veszélyesebb, 2, mert amúgy Haz. örüljön, ha egyáltalán játszik..Pad'em írta: Eléggé egyhangúan a TBO, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, C-K-M, Vini, Benz, Hazard kezdőt írják a spanyol lapok.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 10:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 9:53
Én este ezt raktam össze a keretből:Yazid írta: estére valami kezdő? edent rebesgetik, de szerintem asensio hamarabb kezd
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. november 3., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 30., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 30., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 28., csütörtök 12:16
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 28., csütörtök 11:45
Egyedul rajta filoztam, hogy beleirjam-e ebbe a listaba. Imadom Marcelot, oriasi zseni a pali, de nala valami nagyon felrement 30 utan. Tegnap nagyon jol szallt be, az teny, de en arra az evi 5-6 meccsere mar nem alapoznek. Sajnos a szerzodese is lejar, nem hinnem, hogy kapni fog masikat.hehetheoriginal írta:azert marcelo meg a lapát egy mondatban... nem szep dolog, tegnap is o volt a legkreativabb, kiegve, strandrol sörrel beallva.___Samy___ írta: Jovic, Mariano, Bale, Hazard, Marcelo, Isco, Asensio, Lucas, Vallejo....ezeknek mind lapát kell legyen jövő nyáron
ertem en hogy menjen, na de hol a nagy tehetseg szelsohatved igazolas a helyere, aki tamadasban kulonbseget jelent.
evtizedek ota mindig csak akkor tudtunk nyerni, ha megvolt az extra felfuto szelsohatved legalabb az egyik oldalon.
hagyjatok regulionnal.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 28., csütörtök 11:32
azert marcelo meg a lapát egy mondatban... nem szep dolog, tegnap is o volt a legkreativabb, kiegve, strandrol sörrel beallva.___Samy___ írta: Jovic, Mariano, Bale, Hazard, Marcelo, Isco, Asensio, Lucas, Vallejo....ezeknek mind lapát kell legyen jövő nyáron
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem