Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 3., szerda 18:33

ziro4vr írta: Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic. :lol:
Teljesen helyes a rangsor. :mrgreen:

Egyébként már én szégyenlem magam pocak helyett. :coffee:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 17:37

ziro4vr írta: Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic. :lol:
Ott is van :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 16:41

Pad'em írta: Oh wait, csak szimplán szarul írtam, Hazard/Asensio lesz a jobbon. Wincseszter Jr fixen bal.

Insert Robert Downey Jr megkönnyebbülős meme :D :D
Így azért ollrájt :kalapos:

Ase-Benz-Vinyó se volt sokszor ugye? Vagy amikor tavaly ősszel (is) sérült volt Haz., akkor de?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2021. november 3., szerda 16:30

Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vini

Igazán kreatív kezdőt várok. A hétvégi Rayo elleni bajnoki előtt Modricot és Benzemat sem játszatnám végig ma. Ha kedvezően alakul az eredmény akár a második félidő elején le is hoznám őket. Nagyon meglepődnék ha a BL csoportból nem első helyes továbbjutás lenne. Válogatott szünet alatt meg itt az ideje, hogy Hazard és Bale a szezonbeli legjobbját hozza. :vivo:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 16:14

raul 4 ever írta:
Pad'em írta: Eléggé egyhangúan a TBO, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, C-K-M, Vini, Benz, Hazard kezdőt írják a spanyol lapok.
Ez egyértelmű valószínűbb mint az enyém :D, bár ha Vinyót Haz. kedvéért átrakja Carlo jobbra (ahol eddig inkább halvány volt) és emiatt nem kurafiskodhat a baloson, az nagy feketepont. Nálam pl. ezért is játszana inkább LV, vagy Ase.. Vinyó kárára nem játszanám a belgát a baloson (csatárba meg pláne): 1, mert Vinyó ott veszélyesebb, 2, mert amúgy Haz. örüljön, ha egyáltalán játszik..

Amúgy egy Ase-Benz-Hazard triót sem néznék szívesen, az ZZ alatt is hígf*s volt mindig :D
Oh wait, csak szimplán szarul írtam, Hazard/Asensio lesz a jobbon. Wincseszter Jr fixen bal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 11:37

Angol sajtóban elég vad híreket olvasni, ha már Jovic. Állítólag 50-60 milliókért vinné még a Liverpool is :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 3., szerda 11:36

Szerintem LV meg Bale is előtte van amúgy. Valahol Marianoval lehet egy szinten, mögöttük a szertáros anyja aztán Jovic. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 11:33

ziro4vr írta:
Realista24 írta: Sok helyen Asensiót írják kezdőként Hazard kárára.
Azért a belgának ez nem kicsit megalázó, előtte van a sorban még Asensio is. :lol:
Rodrygo, Ase, Hazard jelenleg a sorrend. Az igazán megalázó az lesz, amikor LV is bekerül elé :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 3., szerda 11:29

Realista24 írta: Sok helyen Asensiót írják kezdőként Hazard kárára.
Azért a belgának ez nem kicsit megalázó, előtte van a sorban még Asensio is. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 3., szerda 11:23

nem tudom hany duplanulla meccs kell meg ahhoz, hogy letegyek vegleg.
bar most hirek szerint vinnek angol csapatok, lehet csak azert jatszatjak, hogy el tudjak adni.
de jo is lenne.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 11:21

Sok helyen Asensiót írják kezdőként Hazard kárára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 11:20

Pad'em írta: Eléggé egyhangúan a TBO, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, C-K-M, Vini, Benz, Hazard kezdőt írják a spanyol lapok.
Ez egyértelmű valószínűbb mint az enyém :D, bár ha Vinyót Haz. kedvéért átrakja Carlo jobbra (ahol eddig inkább halvány volt) és emiatt nem kurafiskodhat a baloson, az nagy feketepont. Nálam pl. ezért is játszana inkább LV, vagy Ase.. Vinyó kárára nem játszanám a belgát a baloson (csatárba meg pláne): 1, mert Vinyó ott veszélyesebb, 2, mert amúgy Haz. örüljön, ha egyáltalán játszik..

Amúgy egy Ase-Benz-Hazard triót sem néznék szívesen, az ZZ alatt is hígf*s volt mindig :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 10:20

Eléggé egyhangúan a TBO, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, C-K-M, Vini, Benz, Hazard kezdőt írják a spanyol lapok.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 3., szerda 9:53

Yazid írta: estére valami kezdő? edent rebesgetik, de szerintem asensio hamarabb kezd
Én este ezt raktam össze a keretből:
Lunin
Dani-Nacho-Eder-MG
Case-Modric-Blanco
LV-Benz-Vini

Ilyen Haz-Benz, elöl egymást fogják 442-t nem szívesen néznék.. Nem sok jó volt, amikor dobta Carlo a 433-at.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. november 3., szerda 9:34

estére valami kezdő? edent rebesgetik, de szerintem asensio hamarabb kezd

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 30., szombat 12:32

🚨🌕| Real Madrid's XI:

Courtois
Vázquez, Militão, Alaba, Marcelo;
Modrić, Casemiro, Kroos;
Rodrygo, Mariano, Vinícius;

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 30., szombat 12:27

Végre ebéd utáni meccs...

Amúgy nagy csodára nem számítok (kezdő11-re értem):
Védelem
CMK
Rodri-Jovic-Vinyó.

Szerintem ha az elején esetleg beakad 1 gyorsan, akkor sima, bár gondolom az elche is azt a kiscsapatos bunkert tolja majd, de mégiscsak alsóházi csapat (bár sok gólt ők se nyelnek)... Valamiért a 2 bajnoki közül ezt éreztem a nehezebbnek, remélem nem lesz rosszabb meccs, mint a szerdai volt (de ott is csak az osa miatt, kedvük nem nagyon volt focizni).

Hajrá!! :D

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 28., csütörtök 12:16

2 napja volt a hír, hogy ő is távozna, szóval így vagy úgy, de jövőre már nem lesz..
Az ő esetében ez egy így szép, de Bale és Isco esetében lengetném a tarkarongyot.. Sőt ha ezek télen találnak csapatot, aki vinné őket a nyáron, léphetnének oda azonnal, nagyon nem bánnám.

A többi (ágyú)töltelék: Jovic, Mariano, Hazard, Asensio, Vallejo úgyse megy egyszerre. De 2-3-nak jó lenne még megköszönni a nagy semmit. LV-t nem veszem ide, nyáron 24ig írt alá.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 28., csütörtök 11:45

hehetheoriginal írta:
___Samy___ írta: Jovic, Mariano, Bale, Hazard, Marcelo, Isco, Asensio, Lucas, Vallejo....ezeknek mind lapát kell legyen jövő nyáron :roll:
azert marcelo meg a lapát egy mondatban... nem szep dolog, tegnap is o volt a legkreativabb, kiegve, strandrol sörrel beallva.
ertem en hogy menjen, na de hol a nagy tehetseg szelsohatved igazolas a helyere, aki tamadasban kulonbseget jelent.
evtizedek ota mindig csak akkor tudtunk nyerni, ha megvolt az extra felfuto szelsohatved legalabb az egyik oldalon.

hagyjatok regulionnal.
Egyedul rajta filoztam, hogy beleirjam-e ebbe a listaba. Imadom Marcelot, oriasi zseni a pali, de nala valami nagyon felrement 30 utan. Tegnap nagyon jol szallt be, az teny, de en arra az evi 5-6 meccsere mar nem alapoznek. Sajnos a szerzodese is lejar, nem hinnem, hogy kapni fog masikat.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 28., csütörtök 11:32

___Samy___ írta: Jovic, Mariano, Bale, Hazard, Marcelo, Isco, Asensio, Lucas, Vallejo....ezeknek mind lapát kell legyen jövő nyáron :roll:
azert marcelo meg a lapát egy mondatban... nem szep dolog, tegnap is o volt a legkreativabb, kiegve, strandrol sörrel beallva.
ertem en hogy menjen, na de hol a nagy tehetseg szelsohatved igazolas a helyere, aki tamadasban kulonbseget jelent.
evtizedek ota mindig csak akkor tudtunk nyerni, ha megvolt az extra felfuto szelsohatved legalabb az egyik oldalon.

hagyjatok regulionnal.
thereisonly1ronaldo

Vissza: