Ezt mondjuk pár évszázada sajnos irónia nélkül tapasztalja már a magyar.raul 4 ever írta: Nem kell értelmesnek lenni, hogy politikus legyél.
Politika
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Politika
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem kell értelmesnek lenni, hogy politikus legyél. Tessék... (az a qva liberalizmus , ide vezet)
Orvosokról nem mondott valamit? Minek az a 7 év? meg gyakorlat, szakosodás, stb.. Kis fahéjas gondolat a nagy marhától.. Vicces..
Orvosokról nem mondott valamit? Minek az a 7 év? meg gyakorlat, szakosodás, stb.. Kis fahéjas gondolat a nagy marhától.. Vicces..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Az a fegyőr gyerek egy vicc. Csoda h még csak most vették le az első sorból a Momentumnál. Miniszterelnök-jelölt.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Fegyőr Bandi azt mondta nem kell ahhoz diploma hogy valaki közgazdásznak nevezhesse magát.
Szóval sziasztok, mától közgazdász vagyok.
Meg azt is mondta, hogy a villamosmérnököt sem a diploma teszi. Ezt meg akkor tanulnom is kár volt.
Szóval sziasztok, mától közgazdász vagyok.
Meg azt is mondta, hogy a villamosmérnököt sem a diploma teszi. Ezt meg akkor tanulnom is kár volt.
Én az első hármat láttam a Csillagok háborújából, a többi már nem érdekelt, a 4. résztől az már tényleg agymosás. Azért az első kettő brutálisan ütős volt a 80-as évek környékén, annyian voltunk a moziban, hogy pótszéket kellett betenni És ezek tényleg nagyon jól eltalált mesék voltak. Lényegében gyerekeknek.Pipita írta:
A Ben Hurt nagyon kicsi koromban láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, de a Star Wars tele van keresztény meg buddhista propagandával, ha már. Na meg a Sithek bosszúja vagy melyik az konkrétan egy éljen az amerikai liberális demokrácia metafora, nem? A gonosz diktátor meg akarja dönteni a köztársaságot, de a nép nem hagyja magát. Valami ilyesmi, nem?illgner írta: Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Épp ezt jöttem beküldeni, így kell pénzt lopni a halott honfitársaink holttestén. Büszke lehet magára az összes résztvevő. Elképzelni se merem, meddig tudnak még süllyedni.ateeemadrid írta: kis esti csemege.
egyébként ezt a magyar jetit tényleg bátran ajánlom bárkinek, 444 ide vagy oda, bár tény, fel tudja baszni az embert.
Amúgy amit Plankó Gergő meg Ács Dani csinál, az maga a nagybetűs újságírás.
A Ben Hurt nagyon kicsi koromban láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, de a Star Wars tele van keresztény meg buddhista propagandával, ha már. Na meg a Sithek bosszúja vagy melyik az konkrétan egy éljen az amerikai liberális demokrácia metafora, nem? A gonosz diktátor meg akarja dönteni a köztársaságot, de a nép nem hagyja magát. Valami ilyesmi, nem?illgner írta: Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.
Kálomista filmje arra tök jó lesz, hogy a gyerekeink 30 év múlva a Madridom Filmklubban ajánlhassák egymásnak mint kuriózum.
Mondjuk a Sorstalansag filmvaltozatat muveszettorteneti remekmunek hivni eros tulzas, egy kalap szar az a film, de legalabb nem agymosas rendelesre.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ketto film es muveszettorteneti remekmuvet hasonlitunk Kalomista - nempropagandisztikus - szemetkupacahoz?
Engem erdekelne a tema, mert ott indult el a szakadek fele a Magyar Koztarsasag es ez volt a NER letrejottenek a kezdete. Egy olyan vizvalaszto esemenysorozat, amit evtizedek mulva a tortenelemkonyvek is oldalakon at fognak taglalni, az elozmenyeivel es a kovetkezmenyeivel egyutt.
De ez a szar egy politikai megrendelesre keszult agymosas, nem hiaba izmoznak ennyire a vetitessel es viszik az iskolasokat. Konnyen be lehet adni egy alternativat a 2006-ban meg totyogoknak.
Engem erdekelne a tema, mert ott indult el a szakadek fele a Magyar Koztarsasag es ez volt a NER letrejottenek a kezdete. Egy olyan vizvalaszto esemenysorozat, amit evtizedek mulva a tortenelemkonyvek is oldalakon at fognak taglalni, az elozmenyeivel es a kovetkezmenyeivel egyutt.
De ez a szar egy politikai megrendelesre keszult agymosas, nem hiaba izmoznak ennyire a vetitessel es viszik az iskolasokat. Konnyen be lehet adni egy alternativat a 2006-ban meg totyogoknak.
Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.
Mondjuk egyik sem (elő)választásra időzített propagandafilm.
Emlékeim szerint a Sindler listájára és a Sorsatlanságra is vitték a gyerekeket az iskolából. Akkor senki nem emlegetett kommunizmust.ateeemadrid írta: Ha már elkúrtuk mozis sztori, akkor azért szerintem messze az volt a legmeredekebb, hogy középiskolásokat tanítási időben vittek nézni, azért az már nagyon kommunista tempó.
- ateeemadrid
Ha már elkúrtuk mozis sztori, akkor azért szerintem messze az volt a legmeredekebb, hogy középiskolásokat tanítási időben vittek nézni, azért az már nagyon kommunista tempó.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
milyen felsőbb utasítás? mondjuk az önkormányzat tulajdonában lévő mozi esetében, talán az ellenzéki polgármester szólt le egyáltalán nem elképzelhetetlen, de valóban megmosolyogtató lenneAnthony írta: https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Nem tudom elhinni baszki, hogy Navracsics is ide süllyedt.
Egy 2/3-os kormánypárt tagjaként felkérdezni egy mozit, hogy miért nem vetítik a propaganda filmet hát ez nagyon bicskanyitogató gyerekek..
Megkéri hogy netán felsőbb utasításra történt e? Milyen felsőbb utasításra b*****??? Soros György vagy ki? Ha egyszer ti vagytok hatalmon?
Nagyon súlyos
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
De hát benne van a cikkben, hogy a tapolcai emberek reklamálták Navracsicsnál, hogy miért nem vetítik az ő városukban a filmet, mit nem lehet ezen érteni, ő csak jót akar az általa képviselt embereknekAnthony írta: https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Egy 2/3-os kormánypárt tagjaként felkérdezni egy mozit, hogy miért nem vetítik a propaganda filmet hát ez nagyon bicskanyitogató gyerekek..
Megkéri hogy netán felsőbb utasításra történt e? Milyen felsőbb utasításra b*****??? Soros György vagy ki? Ha egyszer ti vagytok hatalmon?
Nagyon súlyos
"A levélben leírja, hogy kötelességének tartja, hogy továbbítsa a tapolcai polgárok kritikáját, akik hozzá fordultak a helyi mozi műsora miatt. Navracsics azt írja, hogy a környék lakossága „sajnos kénytelen volt a szomszédos városok filmszínházait felkeresni, ha szerették volna megnézni az alkotást”."
- ateeemadrid
kis esti csemege.
egyébként ezt a magyar jetit tényleg bátran ajánlom bárkinek, 444 ide vagy oda, bár tény, fel tudja baszni az embert.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Nagyon súlyos
Nagyon súlyos
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Abba is minek szól bele mindenki?nmate írta:Amúgy, abban én sem Kicsit olyan ez, mint a gyereknevelés.Swineherd írta: (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
Volt szó múltkor a co2 csúcsról.. ezt ma írta PappTibi (imádom, még egy jól író bme-s ).. Ettől a témától mindig az agyrém kap el, de tök jól mutatja, hogy sz@rhintésben mekkora király az eu.. Nekem nagyon nagy prio a környezetvédelem, s amikor a buta politikai döntések többet ártanak valóban, mint használnak.. de a nép meg bekajálja.. Nyílik a bicska nekem is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy, abban én sem Kicsit olyan ez, mint a gyereknevelés.Swineherd írta: (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az egész országban nincs az a gyógyszer amit szülő szed legközelebb decemberben lesz, emellé megérkezett hős vezérünktől a levél hogy milyen faszák, dübörög a gazdaság, európai vezetők vagyunk mindenben és milyen fontosak a nyugdíjasok. hányinger kerülget ezektől. csak takarodnának el végre. és igen ezek után ott tartok hogy mindegy kire.