![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Barcelona intend to announce the return of Dani Alves next week after Xavi approved his signing, reports @albert_roge
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kár, hogy így lesz vége a karrierje, mert nem volt nagy szám ez a Barcás kaland, szerintem még több volt benne. De inkább ez, mint, hogy baja legyen.Realista24 írta: Agüero esélyes hogy szögre kell akassza a cipőt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Agüero esélyes hogy szögre kell akassza a cipőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
10 millája lesz a téli átigazolási szezonban
szerintem azt is ő dobta be pikével zsebből ![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Egy kis lökést biztos ad nekik simaláb bár nemtudom ,amiket nyilatkozgat,hogy mi az ő elképzelése a fotballrol az annyira 10 évvel ezelőtti (és akkor is nagyon rövid ideig működött),hogy kb nyitott szájjal a faszerdőbe story. Lehet még jobban szétverik őket mint komannal ha tényleg ennyi az elkepzelese,hogy a csatár az első védő és a piké az utolsó támadó![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Marketing szempontból is ez addig jóhúzás amíg megy a szekér és nemtudom ezzel a kerettel kb hány győzelemmel tudna debütálni.Még egy messije sincs aki pármeccsig kihúzná a szarból ha úgyvan.
Egyedül azt sajnálom ,hogy Zizu már nincs itt. Jó lett volna ha ő fújja ki csávi orrát de Carlo papa is megteszi.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Egy kis lökést biztos ad nekik simaláb bár nemtudom ,amiket nyilatkozgat,hogy mi az ő elképzelése a fotballrol az annyira 10 évvel ezelőtti (és akkor is nagyon rövid ideig működött),hogy kb nyitott szájjal a faszerdőbe story. Lehet még jobban szétverik őket mint komannal ha tényleg ennyi az elkepzelese,hogy a csatár az első védő és a piké az utolsó támadó
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Marketing szempontból is ez addig jóhúzás amíg megy a szekér és nemtudom ezzel a kerettel kb hány győzelemmel tudna debütálni.Még egy messije sincs aki pármeccsig kihúzná a szarból ha úgyvan.
Egyedül azt sajnálom ,hogy Zizu már nincs itt. Jó lett volna ha ő fújja ki csávi orrát de Carlo papa is megteszi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en is ezt gondolom.
hiaba nem realis szerintem sem a bajnoki cim, es hiaba a bronzot erzem a maximumnak, amit ki lehetne innen hozni, 26 hatralevo fordulonal azert azt sem mondhatjak, hogy kiszalltunk a versengesbol es hatha megcsipjuk a bl helyet.
maskulonben valoban idegesito, hogy ennyire tul van hypeolva a kinevezese, jobban jart volna mindenki, o is, ha ez nyugisabban zajlik a hatterben.
hiaba nem realis szerintem sem a bajnoki cim, es hiaba a bronzot erzem a maximumnak, amit ki lehetne innen hozni, 26 hatralevo fordulonal azert azt sem mondhatjak, hogy kiszalltunk a versengesbol es hatha megcsipjuk a bl helyet.
maskulonben valoban idegesito, hogy ennyire tul van hypeolva a kinevezese, jobban jart volna mindenki, o is, ha ez nyugisabban zajlik a hatterben.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Persze, el kell adni Xavi-t, mint megváltót, mert a Camp Nou harmadházzal üzemel jelenleg. Messi lelépett, Fati sérült (meg amúgy mindenki más is), valamivel muszáj visszacsalogatni az embereket.csababarca írta: EGyébként meg szurkolókat etetni kell, feladni november elején, és kijelenteni, hogy most csak brahiból focizunk, hogy gyakorolgassunk a következő szezonra, igen meredek lenne.
Szakmailag nem tudjuk mennyire jó döntés Xavi-t kinevezni nulla európai edzői tapasztalattal, de marketing szempontból nem nagyon lehetett volna jobb döntést hozni. Üres a kassza, és úgy nehéz kijönni a gödörből, ha a stadion 2/3-a üres.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ki álmodozik bajnoki címről?
Nem olvastam nagyon ilyeneket, mondjuk az egész edzőtéma sem érdekel annyira.
EGyébként meg szurkolókat etetni kell, feladni november elején, és kijelenteni, hogy most csak brahiból focizunk, hogy gyakorolgassunk a következő szezonra, igen meredek lenne.
Nem cél a bajnoki cím, BL helyen végezzünk, az is kihívás lesz, ezt kellene teljesíteni. Minden más csak ajándék lenne ebben a szezonban.
Nem olvastam nagyon ilyeneket, mondjuk az egész edzőtéma sem érdekel annyira.
EGyébként meg szurkolókat etetni kell, feladni november elején, és kijelenteni, hogy most csak brahiból focizunk, hogy gyakorolgassunk a következő szezonra, igen meredek lenne.
Nem cél a bajnoki cím, BL helyen végezzünk, az is kihívás lesz, ezt kellene teljesíteni. Minden más csak ajándék lenne ebben a szezonban.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Oké, hogy nincs egy BL esélyes keretük, de azért az állomány nem egy középcsapat szintén van.
A ligában a keretük simán a harmadik legjobb, szóval a bronzérem minimum elvárás szerintem, plusz a kupára biztos rá fognak menni.
Szerintem jönni fog a Xavi faktor, mert bármekkora patkány, egy karizmatikus edző és van taktikai elképzelése. Hosszú távon viszont, ha nem tudnak kellő képen erősíteni, akkor ki fog pukkanni az a lufi.
Sok selejt adja magát, hogy távozzon, ha csak 2-3at meg tudnak reptetni a télen, akkor szabadul fel fizu erősítésekre. (Dani Alves
)
A ligában a keretük simán a harmadik legjobb, szóval a bronzérem minimum elvárás szerintem, plusz a kupára biztos rá fognak menni.
Szerintem jönni fog a Xavi faktor, mert bármekkora patkány, egy karizmatikus edző és van taktikai elképzelése. Hosszú távon viszont, ha nem tudnak kellő képen erősíteni, akkor ki fog pukkanni az a lufi.
Sok selejt adja magát, hogy távozzon, ha csak 2-3at meg tudnak reptetni a télen, akkor szabadul fel fizu erősítésekre. (Dani Alves
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A media mar csak ilyen…. kenyszeresen jonnek a Guardiola parhuzammal, de a valosagot mindenki figyelmen kivul hagyja. Guardiolanak olyan kerete volt, amibol Ronaldinhot es Decot nyugodtan elkuldhette, a kezdoben pedig Henry-Etoo-Messi harmassal jatszhatott.R. Carlos írta: és akkor valaki tényleg komolyan gondolja, hogy Xavi most bajnoki címre tör?
Xavinak pedig van egy kiegett Coutinhoja, porcelan Dembeleje, szivproblemak miatt visszavonulas szelere sodrodott Agueroja es egy Fatija, aki tinedzser letere mar tulvan egy sulyos serulesen.
En csak orulok ennek a hypearadatnak, mert ez azt jelenti, hogy a meglevo strukturalis valsagukkal meg mindig nem hajlandoak szembenezni.
Most kellene meghuzni a nadragszijat, kicsit visszaterni a valosagba es nem bajnoki cimrol almodozni 11 pontos hatranyban, hanem elkezdeni a klubmodell ujraepiteset.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barcánál úgy fest, hogy felszabadul egy állás a social média csapatban.
Valaki posztolt egy videót, alá betette, hogy használd ezt a zenét, ha szerinted is jobb Cristiano, mint Messi
A Real adminja természtesen válaszolt egy tiktok vidivel, hogy egytértenek
Valaki posztolt egy videót, alá betette, hogy használd ezt a zenét, ha szerinted is jobb Cristiano, mint Messi
A Real adminja természtesen válaszolt egy tiktok vidivel, hogy egytértenek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csavitol max a zuhanyzoban lehet felni, amikor radnez a szep nagy szemeivel.
Palyan sose kellett tole felni, az biztos.
Palyan sose kellett tole felni, az biztos.
thereisonly1ronaldo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én meg azt hallgatom minden nap a kollégáimtól és a barátaimtól, hogy nem félek-e most a Barcától, hogy a Xavi megérkezett?
Nem tudom eldönteni néha, hogy komolyan gondolják-e. Itt most nem is Xavi edzői-, hanem a játékos állomány képessége tartozik vicc kategóriába szerintem. A fele labdasimogató tinédzser (Gavi, Nico, Puig, Pedri, Fati), a másik fele használhatatlan zsoldos (Dembelé, Coutinho, De Jong, Braithwaite, Agüero, Umtiti) a csapatnak, a maradék meg 5 éve levezet ott (Piqué, Busquets, Roberto). Ebből nem lehet nagyot alkotni... és akkor valaki tényleg komolyan gondolja, hogy Xavi most bajnoki címre tör?
Nem tudom eldönteni néha, hogy komolyan gondolják-e. Itt most nem is Xavi edzői-, hanem a játékos állomány képessége tartozik vicc kategóriába szerintem. A fele labdasimogató tinédzser (Gavi, Nico, Puig, Pedri, Fati), a másik fele használhatatlan zsoldos (Dembelé, Coutinho, De Jong, Braithwaite, Agüero, Umtiti) a csapatnak, a maradék meg 5 éve levezet ott (Piqué, Busquets, Roberto). Ebből nem lehet nagyot alkotni... és akkor valaki tényleg komolyan gondolja, hogy Xavi most bajnoki címre tör?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én ma az egyetlen ukrajnai magyar nyelvű rádióban úgy hallottam a sporthírekben, hogy Alves és Puyol is segítőként térnének vissza Xavi stábjába.
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
A Barcelona játékosainak elvileg elege van Coutinhóból...![😳](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f633.svg)
A katalán Sport szerint 29 éves támadó középpályás legutóbb azzal haragította magára csapattársait, hogy a Celta Vigo elleni bajnokin nem volt hajlandó bemelegíteni, mikor a beugró edző, Sergi Barjuan be akarta cserélni őt a megsérülő Ansu Fati helyett. Ráadásul a brazil labdarúgó edzésmunkájával sincsenek megelégedve a katalánok.![😶](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f636.svg)
Hazard hozzá képest egy aranyember.
A katalán Sport szerint 29 éves támadó középpályás legutóbb azzal haragította magára csapattársait, hogy a Celta Vigo elleni bajnokin nem volt hajlandó bemelegíteni, mikor a beugró edző, Sergi Barjuan be akarta cserélni őt a megsérülő Ansu Fati helyett. Ráadásul a brazil labdarúgó edzésmunkájával sincsenek megelégedve a katalánok.
Hazard hozzá képest egy aranyember.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk azt nagyon kétlem, hogy jhv-ként játszana.
A vége fele többet volt középpályán emlékeim szerint.
Amúgy fél évet biztos tudna még pörögni, aztán vissza is vonulhat. Szép befejezés lenne neki.
A vége fele többet volt középpályán emlékeim szerint.
Amúgy fél évet biztos tudna még pörögni, aztán vissza is vonulhat. Szép befejezés lenne neki.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amikor elment kb 5 eve mar akkor is rendre kaptuk a golokat rola, sosem ert vissza, stb.
lenne par jo momentuma de osszessegeben szerintem rosszabb lenne, mint a mar kiegett marcelo.
dest teljesen jo lenne a jhv posztra, tolem moge beugrosnak mondjuk johetne a nosztalgia faktor miatt.
lenne par jo momentuma de osszessegeben szerintem rosszabb lenne, mint a mar kiegett marcelo.
dest teljesen jo lenne a jhv posztra, tolem moge beugrosnak mondjuk johetne a nosztalgia faktor miatt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
3-0nál belefog férni.sebydani írta:Ha összejön ez teljesen biztos, de vagy jó harmincrólRealista24 írta: Alaves parádé, sztem továbbra is hozzá tud tenni.
Ellenünk meg még gólt is fog rúgni.![]()
![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha összejön ez teljesen biztos, de vagy jó harmincrólRealista24 írta: Alaves parádé, sztem továbbra is hozzá tud tenni.
Ellenünk meg még gólt is fog rúgni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A Xavi- Alves párossal azért parázsabbak lennének az El-Classicok. Nem feltétlen a visszafogottságukról voltak híresek. Mondjuk Pl Mou sem volt konfliktuskerülő, de azóta megnyugodtak a kedélyek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ecsém, csak egyet pislogtam és majdnem lemaradtam arról hogy fiatalítani akar a Barca.