De ez a csak a benyaRealista24 írta: Hétfőtől 480 Ft a max az üzemanyagért. 3 hónapig, aztán felülvizsgálják.
Remélem a supervpower is annyi lesz
Áh nem! Elolvastam
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 11., csütörtök 11:20
De ez a csak a benyaRealista24 írta: Hétfőtől 480 Ft a max az üzemanyagért. 3 hónapig, aztán felülvizsgálják.
Remélem a supervpower is annyi lesz
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 11., csütörtök 11:15
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 10., szerda 15:01
Jól is teszik. Ha valamiben követendőek, akkor az ez, >70%-ban nukleáris energiát termelnek, és most ebben a pillanatban 4x tisztább a megtermelt energiájuk mint a nagyonzöld németeknek. Árakról meg ellátásbiztonságról beszélni meg már övön aluli lenne, ezért ezt megspórolom, döglött lovat már minek rugdosni.tcskhun írta:
ez egy tegnapi hir,érdekes azért:https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/ ... ek-2530812
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. november 10., szerda 14:41
ez egy tegnapi hir,érdekes azért:https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/ ... ek-2530812füst írta: Nagyon nagyon régóta vitáztam energetikáról laikusokkal és sok esetben szakmabeliekkel is, mindig az volt a vége hogy hülye vagyok, vagy jól megfizetnek.
Hát... úgy néz ki ezen a télen sok háztartás megfog ismerkedni az ellátásbiztonság fogalmával, akkor is ha nem akar, akkor is ha nem tudja miért van áramkimaradás.
Feltételezem kell majd pár blackout meg pár hűvös éjszaka, és hátha akkor megfelelő irányba mennek majd a dolgok.
A másik meg... az európai vezetők... nagy ötlet volt egyszerre lekapcsolni a nukikat és embargózni az oroszokat... most szépen visszaadják, aztán lehet pislogni a gyertyafénynél.
Az öreg Bud szavai idevágnak. Tizet öt centért. Nagy koponya vagy.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 9., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 9., kedd 21:29
Ó, pont ide jó lesz.. Sipos úr ma lidl-be ment volna és pont villanyarmageddon volt.. De no para, hozták egy platós kisteherrel a bigass dízelgenerátort és már pörögtek is az amperek.füst írta:"Bocs fiúk ezt csúnyán elkúrtuk, de keine panik, itt a megoldás:h3x0r írta: Fb csoportból: "KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
Vegyél egy cserepet, meg három mécsest. Hívd át a szomszédból a bantu négert a kanapédra és amig ő melegszik a mécsesednél addig érezd jól magad mellette. Márciusban találkozunk, Tschüss."
https://www.youtube.com/watch?v=554sSVKvuL0
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 9., kedd 21:13
Az nem a szomszed, hanem a neni szoke unokajat kezelgeti.füst írta:"Bocs fiúk ezt csúnyán elkúrtuk, de keine panik, itt a megoldás:h3x0r írta: Fb csoportból: "KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
Vegyél egy cserepet, meg három mécsest. Hívd át a szomszédból a bantu négert a kanapédra és amig ő melegszik a mécsesednél addig érezd jól magad mellette. Márciusban találkozunk, Tschüss."
https://www.youtube.com/watch?v=554sSVKvuL0
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 9., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 9., kedd 21:05
"Bocs fiúk ezt csúnyán elkúrtuk, de keine panik, itt a megoldás:h3x0r írta: Fb csoportból: "KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. november 9., kedd 20:28
ezek a beol, baol stb megyei lapok felülről vezéreltek, szóval mindegyiken ugyanaz megy. (persze vannak lokális hírek is, megbúvó Gyurcsány szállal).'shutterisland írta: facebookon kovetem a beol-t (asszem minden megyenek megvan a sajat verzioja ebbol az oldalbol, ez a bekes megyei) hat elkezdtek egy nagyon kemeny lejarato kampanyt nyomni mzp ellen, napi egy uszito poszt, a kommenteknel daraljak rendesen es az osszes nem ot szido komment torolgetve.
mindenhol indul a buli lassan.
mas : miniszterelnoki vita varhato ? azt megneznem.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 9., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 9., kedd 20:20
Hol vagy füst?füst írta:
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 9., kedd 14:40
Ezt mondjuk pár évszázada sajnos irónia nélkül tapasztalja már a magyar.raul 4 ever írta: Nem kell értelmesnek lenni, hogy politikus legyél.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 9., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. november 9., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 9., kedd 10:14
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 9., kedd 0:14
Én az első hármat láttam a Csillagok háborújából, a többi már nem érdekelt, a 4. résztől az már tényleg agymosás. Azért az első kettő brutálisan ütős volt a 80-as évek környékén, annyian voltunk a moziban, hogy pótszéket kellett betenni És ezek tényleg nagyon jól eltalált mesék voltak. Lényegében gyerekeknek.Pipita írta:
A Ben Hurt nagyon kicsi koromban láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, de a Star Wars tele van keresztény meg buddhista propagandával, ha már. Na meg a Sithek bosszúja vagy melyik az konkrétan egy éljen az amerikai liberális demokrácia metafora, nem? A gonosz diktátor meg akarja dönteni a köztársaságot, de a nép nem hagyja magát. Valami ilyesmi, nem?illgner írta: Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 9., kedd 0:05
Épp ezt jöttem beküldeni, így kell pénzt lopni a halott honfitársaink holttestén. Büszke lehet magára az összes résztvevő. Elképzelni se merem, meddig tudnak még süllyedni.ateeemadrid írta: kis esti csemege.
egyébként ezt a magyar jetit tényleg bátran ajánlom bárkinek, 444 ide vagy oda, bár tény, fel tudja baszni az embert.
A Ben Hurt nagyon kicsi koromban láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, de a Star Wars tele van keresztény meg buddhista propagandával, ha már. Na meg a Sithek bosszúja vagy melyik az konkrétan egy éljen az amerikai liberális demokrácia metafora, nem? A gonosz diktátor meg akarja dönteni a köztársaságot, de a nép nem hagyja magát. Valami ilyesmi, nem?illgner írta: Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 8., hétfő 22:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 8., hétfő 21:58
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem