Politika
Re: Politika
Amúgy az is érdekes mihez kötik. Mert ha simán állam kipótolja/adót enged el, akkor fantasztikus lesz hogy a környező országokból meg az átutazó vendégmunkásokból mindenki a mi pénzükből fog tankolni.
Ki nyeli be a veszteséget? És technikailag hogyan? Gondolom az állam, ahogy a rezsinél is, hosszútávon meg az adófizetők.Realista24 írta:Horvátok is belőtték a szintet, 550 Ft-on.babaking írta: Ez az üzemanyagár azért is kellet nekik (és Gulyás el is szólta magát), hogy ne legyen annyira látványos az infláció.
Egyébként meg a múltkor beszéltünk a Fidesz gazdaságpolitikájáról, és arról, hogy bőven van mit dícsérni. Na ehhez képest a benzin és rezsiárak állami befagyasztása szerintem elhibázott és veszélyes lépés. Egyrészt egyszer pukkanni fog a lufi és akkor baj lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Horvátok is belőtték a szintet, 550 Ft-on.babaking írta: Ez az üzemanyagár azért is kellet nekik (és Gulyás el is szólta magát), hogy ne legyen annyira látványos az infláció.
Egyébként meg a múltkor beszéltünk a Fidesz gazdaságpolitikájáról, és arról, hogy bőven van mit dícsérni. Na ehhez képest a benzin és rezsiárak állami befagyasztása szerintem elhibázott és veszélyes lépés. Egyrészt egyszer pukkanni fog a lufi és akkor baj lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez az üzemanyagár azért is kellet nekik (és Gulyás el is szólta magát), hogy ne legyen annyira látványos az infláció.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én úgy látom hogy a vírussal is úgy vannak,hogy ott a vakcina ha nem veszed fel akkor így jártál.Azért nem szigorítanak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Mint minden, amit most ket kezzel szornak.Realista24 írta: Aztán majd ezt kitolják választásig, és aztán ha buknak, szépen az új vezetés nyakán marad
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aztán majd ezt kitolják választásig, és aztán ha buknak, szépen az új vezetés nyakán marad
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem is ez volt az első gondolatom amikor megláttam.Realista24 írta: Hétfőtől 480 Ft a max az üzemanyagért. 3 hónapig, aztán felülvizsgálják.
Remélem a supervpower is annyi lesz
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De ez a csak a benyaRealista24 írta: Hétfőtől 480 Ft a max az üzemanyagért. 3 hónapig, aztán felülvizsgálják.
Áh nem! Elolvastam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hétfőtől 480 Ft a max az üzemanyagért. 3 hónapig, aztán felülvizsgálják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jól is teszik. Ha valamiben követendőek, akkor az ez, >70%-ban nukleáris energiát termelnek, és most ebben a pillanatban 4x tisztább a megtermelt energiájuk mint a nagyonzöld németeknek. Árakról meg ellátásbiztonságról beszélni meg már övön aluli lenne, ezért ezt megspórolom, döglött lovat már minek rugdosni.tcskhun írta:
ez egy tegnapi hir,érdekes azért:https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/ ... ek-2530812
https://app.electricitymap.org/zone/HU? ... olar=false
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
ez egy tegnapi hir,érdekes azért:https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/ ... ek-2530812füst írta: Nagyon nagyon régóta vitáztam energetikáról laikusokkal és sok esetben szakmabeliekkel is, mindig az volt a vége hogy hülye vagyok, vagy jól megfizetnek.
Hát... úgy néz ki ezen a télen sok háztartás megfog ismerkedni az ellátásbiztonság fogalmával, akkor is ha nem akar, akkor is ha nem tudja miért van áramkimaradás.
Feltételezem kell majd pár blackout meg pár hűvös éjszaka, és hátha akkor megfelelő irányba mennek majd a dolgok.
A másik meg... az európai vezetők... nagy ötlet volt egyszerre lekapcsolni a nukikat és embargózni az oroszokat... most szépen visszaadják, aztán lehet pislogni a gyertyafénynél.
Az öreg Bud szavai idevágnak. Tizet öt centért. Nagy koponya vagy.
- füst
Nagyon nagyon régóta vitáztam energetikáról laikusokkal és sok esetben szakmabeliekkel is, mindig az volt a vége hogy hülye vagyok, vagy jól megfizetnek.
Hát... úgy néz ki ezen a télen sok háztartás megfog ismerkedni az ellátásbiztonság fogalmával, akkor is ha nem akar, akkor is ha nem tudja miért van áramkimaradás.
Feltételezem kell majd pár blackout meg pár hűvös éjszaka, és hátha akkor megfelelő irányba mennek majd a dolgok.
A másik meg... az európai vezetők... nagy ötlet volt egyszerre lekapcsolni a nukikat és embargózni az oroszokat... most szépen visszaadják, aztán lehet pislogni a gyertyafénynél.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ó, pont ide jó lesz.. Sipos úr ma lidl-be ment volna és pont villanyarmageddon volt.. De no para, hozták egy platós kisteherrel a bigass dízelgenerátort és már pörögtek is az amperek.füst írta:"Bocs fiúk ezt csúnyán elkúrtuk, de keine panik, itt a megoldás:h3x0r írta: Fb csoportból: "KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
Vegyél egy cserepet, meg három mécsest. Hívd át a szomszédból a bantu négert a kanapédra és amig ő melegszik a mécsesednél addig érezd jól magad mellette. Márciusban találkozunk, Tschüss."
https://www.youtube.com/watch?v=554sSVKvuL0
A boltba.
Kocsit nem tudott tölteni..
#greenlife
#hupszika..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Az nem a szomszed, hanem a neni szoke unokajat kezelgeti.füst írta:"Bocs fiúk ezt csúnyán elkúrtuk, de keine panik, itt a megoldás:h3x0r írta: Fb csoportból: "KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
Vegyél egy cserepet, meg három mécsest. Hívd át a szomszédból a bantu négert a kanapédra és amig ő melegszik a mécsesednél addig érezd jól magad mellette. Márciusban találkozunk, Tschüss."
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
amúgy pont ma szakadt be 11%-ot a holland gáztőzsde mert a gazprom elkezdte feltölteni az európai tározóit
persze így is kb megduplázódott tavalyhoz képest az árfolyam
jövő tavaszra 50 euró/MWh környékére szépen le fog csorogni az ár, viszont ha ez a mostani őszi téli pánikhelyzet nem ébresztette fel az eu-s döntéshozókat, hogy kurva nagy baj van, akkor betyár évek elé nézünk és valóban elkezdhetünk betárazni gyertyákat, nem csak a karácsony miatt
persze így is kb megduplázódott tavalyhoz képest az árfolyam
jövő tavaszra 50 euró/MWh környékére szépen le fog csorogni az ár, viszont ha ez a mostani őszi téli pánikhelyzet nem ébresztette fel az eu-s döntéshozókat, hogy kurva nagy baj van, akkor betyár évek elé nézünk és valóban elkezdhetünk betárazni gyertyákat, nem csak a karácsony miatt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- füst
"Bocs fiúk ezt csúnyán elkúrtuk, de keine panik, itt a megoldás:h3x0r írta: Fb csoportból: "KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ezek a beol, baol stb megyei lapok felülről vezéreltek, szóval mindegyiken ugyanaz megy. (persze vannak lokális hírek is, megbúvó Gyurcsány szállal).'shutterisland írta: facebookon kovetem a beol-t (asszem minden megyenek megvan a sajat verzioja ebbol az oldalbol, ez a bekes megyei) hat elkezdtek egy nagyon kemeny lejarato kampanyt nyomni mzp ellen, napi egy uszito poszt, a kommenteknel daraljak rendesen es az osszes nem ot szido komment torolgetve.
mindenhol indul a buli lassan.
mas : miniszterelnoki vita varhato ? azt megneznem.
OV biztos nem fog leülni vitázni, ő ezt a gyengeség jelének tekintené, és most se látszhat gyengének, egy kicsit sem.
meg igazából ugyanaz lenne mint a parlamenti vitákon, nem a kérdésekre válaszolna, csak nyomná a mantrát.
helyében én se állnék bele egy ilyen vitába, neki ez felesleges.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
facebookon kovetem a beol-t (asszem minden megyenek megvan a sajat verzioja ebbol az oldalbol, ez a bekes megyei) hat elkezdtek egy nagyon kemeny lejarato kampanyt nyomni mzp ellen, napi egy uszito poszt, a kommenteknel daraljak rendesen es az osszes nem ot szido komment torolgetve.
- h3x0r
Fb csoportból: "Egy kérdést szeretnék feltenni most ( kb 1 hónap múlva sok tucat millió polgár fogja ezt kérdezni ( pl Németország , Ausztria , úgy EU álltalába) Annó az Európai zöldek nyomására le lettek állítva a jelentősebb ATOMERŐMŰVEK , le lettek állítva nagy tömegben a SZÉN ERŐMŰVEK , Felborult az EU elektromos energia termelése . MA ENERGIA HIÁNY LETT a környezetbarát zöld energia termelő szél és nap erőművek mellé STAND BY GÁZZERRŐMŰVEKET KELL BEÁLLÍTANI DE GÁZ NINCS , MA EURÓPÁBAN ENERGIA KRÍZIS LETT és ARANY ÁRAK !!! köszönhetően a zöldek nyomásának . KÉRDÉSEM : mit mondjunk mi környezetvédők az embereknek????"
Nem csapom le a magas labdát.
Nem csapom le a magas labdát.
Hol vagy füst?füst írta: