Politika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Politika
Nem tudom mi kell még, Portugáliában számok bizonyítanak mindent.
Sajnálom, hogy sokan fidesz propagandát látják csak és nem azt, hogy társadalmilag hasznos lehetne és tehetne azért, hogy jobb legyen.
Sajnálom, hogy sokan fidesz propagandát látják csak és nem azt, hogy társadalmilag hasznos lehetne és tehetne azért, hogy jobb legyen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezzel lehet aztan 2021ben valasztast nyerni, ez igenHa úgy tetszik, igen. A társadalmakban a többség /erősebb akarata gyozedelmeskedik a kisebbség /gyengébbek felett
Amikor a buziknak meg a noknek akarnak tobbletjogokat es megkulonbozetett pluszjogokat kiharcolni a heterok vagy a ferfiak kárára
thereisonly1ronaldo
Ha úgy tetszik, igen. A társadalmakban a többség /erősebb akarata gyozedelmeskedik a kisebbség /gyengébbek felett.Vagy mivel ok nem hajlandok felulni es kovetni a kormany propagandat az oltassal kapcsolatban, akkor az o eletuk nem annyira fontos?
Akármi megtehető, ami akarat és elhatározás.Hosszú távú tesztek (5-10 év, nem tudom oltásoknál mennyi ez) nem tehetnek kötelezővé semmilyen oltást. Ilyen egyszerű
kérdése. Pontosan ilyen egyszerű. Ahogy már van olyan ország, ahol kötelezővé tették, mindenkinek.
- hehetheoriginal
Legyen oltas, persze legyen de ne bolondozzunk itt a kötelezővé tetelevel, amig nem hotziher a cucc, es plane ne bolondozzunk olyan intezkedesekkel, amik kenyszeritik konkretan az oltas beadatasara, es akar a megelhetesuket ellehetetleniti az oltatlanok szamara, amennyiben nem adatjak be.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2021. november 11., csütörtök 18:10-kor.
thereisonly1ronaldo
Vagy kimaradt egy nélkül, vagy van egy rossz híremHosszú távú tesztek (5-10 év, nem tudom oltásoknál mennyi ez) nem tehetnek kötelezővé semmilyen oltást. Ilyen egyszerű.
Hosszú távú tesztek (5-10 év, nem tudom oltásoknál mennyi ez) nem tehetnek kötelezővé semmilyen oltást. Ilyen egyszerű.CS0ki írta:Most is van egy rakás kötelező oltás amit tolnak bele a gerekekbe. Ott is pont ezek a garanciák vannak, lesznek, amint végleges jóváhagyást megkapják. Amit Amerikában már van olyan kör és oltás, ami már megkapta.Faust írta: Negyedik, hogy egyik gyarto sem vallal szerzodeses garanciat a hatasossagot illetve a lehetseges mellekhatasokat tekintve, igy pedig egy esetleges kesobbi, mellekhatasok miatti elhalalozasi hullamot (nyilvan ez a legrosszabb forgatokonyv) lehet tomeggyilkossagi kiserletkent ertelmezni.
Most túl sokan vannak, akik a párt ellen fordulhat ám azért, ha kötelező lenne az oltás. Olyan meg nagyon kevés, aki elfordul azért, mert nem kötelező. Majd ha ez változik, akkor fognak változtatni a hozzaallason is a politikai erők.
Egyébként brutál mellékhatásai lehetnek. Az egyik ismerősömnek olyan szintű folyamatos fejfájása van a második Pfizer óta, hogy alig tudja elviselni. 2 doki is megállapította, hogy az oltás felerősített egy másik problémát, és nagyon nem ő az egyetlen ilyen eset.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Már megint átugrottál egy lépést. Azt mondtam annak van értelme hogy oltott és oltatlan is tesztelje magát, de ez baromira nem jelenti azt hogy ne legyen oltás.hehetheoriginal írta:Nekem mar az is jo, ha mindenkinek teszt es akkor maradjunk is ennyiben, nem kell eroltetni semmilyen oltast, ilyen olyan intezkedesekkel. (Pl osztrakiaban csak atesett es vakcinalt mehet hotel, bar etterem, stb-be, diszkriminalva az oltatlanokat)Halfkey írta:
Úgy hogy ennek semmi értelme Annak akár lenne is hogy mindenki tesztelje magát, de az oltatlan ugyan miért ne?
Én fel sem tudom fogni hogy hogy lehet összehasonlítani egy helyzetjelzést egy megelőző intézkedéssel, de ez nyilván az én szegénységi bizonyítványom.
Szerk: attól hogy van motorhibajelző lámpa a kocsimon, még szervízeltetem rendszeresen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2021. november 11., csütörtök 18:06-kor.
- hehetheoriginal
de most az oltaltanok a kisebbseg, ok a gyamoltalan vedenivalo csoport, szoval akkor kerem jobban odafigyelni rajuk es kinyalni a segguket, vedeni oket, mint a cigany kisebbseget pl, ilyen olyan torvenyekkel es intezkedesekkel.CS0ki írta:Kb úgy, ahogy a közlekedésben sem azoknak kell figyelni a 150nel száguldozókra, akik betartjak az 50es előírást városon belül. Függetlenül attól, hogy melyikbol van több.hehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
Az oltottak meg vedettebbek, nem védettek. Függetlenül attól hogy a tisztelt politikusok hogyan fogalmaznak...
(Monnyuk eleve az oltottaknak tobbletjogaik vannak)
Vagy mivel ok nem hajlandok felulni es kovetni a kormany propagandat az oltassal kapcsolatban, akkor az o eletuk nem annyira fontos?
thereisonly1ronaldo
Kb úgy, ahogy a közlekedésben sem azoknak kell figyelni a 150nel száguldozókra, akik betartjak az 50es előírást városon belül. Függetlenül attól, hogy melyikbol van több.hehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
Az oltottak meg vedettebbek, nem védettek. Függetlenül attól hogy a tisztelt politikusok hogyan fogalmaznak...
- hehetheoriginal
Nekem mar az is jo, ha mindenkinek teszt es akkor maradjunk is ennyiben, nem kell eroltetni semmilyen oltast, ilyen olyan intezkedesekkel. (Pl osztrakiaban csak atesett es vakcinalt mehet hotel, bar etterem, stb-be, diszkriminalva az oltatlanokat)Halfkey írta:Úgy hogy ennek semmi értelme Annak akár lenne is hogy mindenki tesztelje magát, de az oltatlan ugyan miért ne?hehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
thereisonly1ronaldo
Úgy hogy ennek semmi értelme Annak akár lenne is hogy mindenki tesztelje magát, de az oltatlan ugyan miért ne?hehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
- RealMadridFanatic
De nekem miert kellene tesztelnem renszeresen? En beoltattam magam, teljesen hidegen hagy, ha valaki nem teszi, sajat dolga. En is megfertozodhetek igy is, talan tovabb is adhatom, de miert kellene nekem felelosseget vallalnom azokert, akik nem oltatnak? Nem kotekedes, csak kerdezem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehetheoriginal
Valaszoltam, de mas is kozbebofoghet nyilvan, nincs megtiltva semmitibi18 írta:írtam közben privithehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
írtam közben privithehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
- hehetheoriginal
Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
thereisonly1ronaldo
- nmate
Vagy tegyük félre a hard sci-fit és társait és nézzük meg mit csinált Portugália Mondjuk náluk hosszú évek gyümölcse lett ez, de akkor is.
Most is van egy rakás kötelező oltás amit tolnak bele a gerekekbe. Ott is pont ezek a garanciák vannak, lesznek, amint végleges jóváhagyást megkapják. Amit Amerikában már van olyan kör és oltás, ami már megkapta.Faust írta: Negyedik, hogy egyik gyarto sem vallal szerzodeses garanciat a hatasossagot illetve a lehetseges mellekhatasokat tekintve, igy pedig egy esetleges kesobbi, mellekhatasok miatti elhalalozasi hullamot (nyilvan ez a legrosszabb forgatokonyv) lehet tomeggyilkossagi kiserletkent ertelmezni.
Most túl sokan vannak, akik a párt ellen fordulhat ám azért, ha kötelező lenne az oltás. Olyan meg nagyon kevés, aki elfordul azért, mert nem kötelező. Majd ha ez változik, akkor fognak változtatni a hozzaallason is a politikai erők.
- hehetheoriginal
Nem tehetik kötelezővé, amig ratolnak minden felelősséget az emberekre, es se a gyartoceg, se a kormanyok nem vállalják.
Ez mivel soha nem következik be, nem lesz kötelező.
Vagy nagyon nagy balhék lesznek, az garantalt.
Ez mivel soha nem következik be, nem lesz kötelező.
Vagy nagyon nagy balhék lesznek, az garantalt.
thereisonly1ronaldo
Negyedik, hogy egyik gyarto sem vallal szerzodeses garanciat a hatasossagot illetve a lehetseges mellekhatasokat tekintve, igy pedig egy esetleges kesobbi, mellekhatasok miatti elhalalozasi hullamot (nyilvan ez a legrosszabb forgatokonyv) lehet tomeggyilkossagi kiserletkent ertelmezni.
- nmate
Több oka van.hehetheoriginal írta: Oltas vajon miert nem lesz kotelezo soha a jelen formajaban?
Na vajon?
Egyik, hogy bele van keverve a politika.
Másik, hogy sokaknak a saját büszkeségük fontosabb, mint az igazság.
Harmadik, hogy vannak idióták, ez viszont elenyésző ok. Azok mindenhol vannak.