Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Red Notice egynek jó, nem bánom hogy megnéztem, de nem szeretem a fejemet kaparni az egyértelmű történetbeli ostobaságok miatt, amikkel sajnos tele volt a film. Részletekbe nem megyek bele, mindenki tudja aki látta sztem.
Most visszagondolok az elmult par evre, es nem nagyon emlekszem olyan moziban futott eredeti filmre, ami egy gyors check utan ne lett volna siker a box office szempontjabol. Get out, Knives out, Moonlight, Parasite, Shape of Water ami hirtelen eszembe jutottak. Ti emlekeztek peldakra amik besultek?Remy írta:Egyrészt, másrészt, ha meg van, nem mennek el rá az emberek, aztán sírnak, hogy nincs eredeti ötlet.géza írta:
Mondjuk az erdekes kerdes, hogy miert vannak a moziban elvetve csak ertelmes, eredeti filmek. Minden csak folytatas, vagy feldolgozas, reboot, kepregeny, stb.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mert az egy szűk réteg, aki ilyenek miatt sír. A mozi alapvetően tömegeknek készül - értelemszerűen, mivel vissza kell nyerned valahogy a pénzt, amit elköltöttél a forgatás alatt.Remy írta:Egyrészt, másrészt, ha meg van, nem mennek el rá az emberek, aztán sírnak, hogy nincs eredeti ötlet.géza írta:
Mondjuk az erdekes kerdes, hogy miert vannak a moziban elvetve csak ertelmes, eredeti filmek. Minden csak folytatas, vagy feldolgozas, reboot, kepregeny, stb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egyrészt, másrészt, ha meg van, nem mennek el rá az emberek, aztán sírnak, hogy nincs eredeti ötlet.géza írta:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
LvT-t inkabb csak azert hoztam be, hogy a helyen kell kezelni ezeket a filmeket, de nyilvan egy Dunen pl. sokkal jobban szorakoztam, mint barmelyik Marvel filmen eddig.
Szamomra ezek a filmek kulon kategoriat kepeznek, es amikor azt mondom hogy jo, akkor azt leginkabb a sajat okoszisztemajukban gondolom. Viszont van egy csomo ember, aki gyerekkent elolvasta az osszes kepregenyt, nekik ezek a filmek meg sokkal tobbet jelentenek, itt ezt tudom ertekelni, egy random izom akcio film mogott nincs meg ez a hatter.
Szamomra ezek a filmek kulon kategoriat kepeznek, es amikor azt mondom hogy jo, akkor azt leginkabb a sajat okoszisztemajukban gondolom. Viszont van egy csomo ember, aki gyerekkent elolvasta az osszes kepregenyt, nekik ezek a filmek meg sokkal tobbet jelentenek, itt ezt tudom ertekelni, egy random izom akcio film mogott nincs meg ez a hatter.
De annyira imadom, hogy minden csak fekete vagy feher, tehat ami nem marvel vagy dc fele agyatlan fos, az minimum Lars von Trier.
Van boven szorakoztato mozi ezeken a szarokon kivul is. Bar pont ezek miatt egyre kevesebb, az teny. Na persze nem meggyozni akarlak hogy ne nezd meg, csak ez olyan mint amikor Remy benyogi hogy a halalos iramban 16 mekkora kurvajo film, le van oltva a picsaba, erre azzal jon hogy jaj de hat nem kell mindig muveszfilmeket nezni!!!
Van boven szorakoztato mozi ezeken a szarokon kivul is. Bar pont ezek miatt egyre kevesebb, az teny. Na persze nem meggyozni akarlak hogy ne nezd meg, csak ez olyan mint amikor Remy benyogi hogy a halalos iramban 16 mekkora kurvajo film, le van oltva a picsaba, erre azzal jon hogy jaj de hat nem kell mindig muveszfilmeket nezni!!!
Jo hat ezek a filmek nem Lars von Trier alkotasok, de arra tokeletesek hogy moziba haverokkal megnezd, es ha ezeken felul barmi pluszt ad mar a film, nem csak a standard sztori ujra, akkor nekem mar megerte.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha már...
RED NOTICE: Simán egy jó móka. Rock, Reynolds és Gadot hozzák a kötelezőt, a sztori pedig pont annyira élvezhető, amennyire kell. Nem extra, de simán nézeti magát. Adalékanyag a hármas mellé. Jöhet a folytatás!
ui: Putyin, Indy, Jurassic Park.
RED NOTICE: Simán egy jó móka. Rock, Reynolds és Gadot hozzák a kötelezőt, a sztori pedig pont annyira élvezhető, amennyire kell. Nem extra, de simán nézeti magát. Adalékanyag a hármas mellé. Jöhet a folytatás!
ui: Putyin, Indy, Jurassic Park.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Btw Rock
Red Notice - Telex cikk
Red Notice - Telex cikk
Na de visszatérve a lényegre: a Red Notice élvezete nagyban függ attól, hogy mennyire dőlünk be olyan sztárok vonzerejének, akik a lehető legtöbbet teszik meg azért, hogy semmilyen vonzerőt ne sugározzanak magukból. Dwayne Johnson fizikai szuperembersége már rég elnyomott benne minden hétköznapi emberséget, Gal Gadotról a Wonder Woman második részére kiderült, hogy rosszabb színész, mint azt a világ hitte, Ryan Reynolds pedig pontosan olyan, mint az a volt gimis osztálytárs, aki nem hajlandó mesélni magáról semmit, de cserébe mindenkihez van legalább két-három, személyre szabott oltása.
- Remy
- Kapcsolat:
Rock beszélt róla. Össze akarja hozni.füst írta:
Van még ebbe kakaó, ha nagyon elfogyna az ihlet, még mindig össze lehet ereszteni a két képregény univerzumot aztán szupi és póki együtt tolják valaki ellen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valaki ellen, aztán egymás ellen, aztán kiderül, hogy az egyiknek a gonosz ikertestvére átvert mindenkit, és közösen újra ellen, a jó póki a jó szupi a rossz póki/szupi ellen. És így tovább.füst írta: Én szerintem a filmek felét nem láttam, de így volt igazán érdekes az endgame.
Ki ez a törpecsávó? ki az a skarlát csaj? Hát az a szürke vasember?
Van még ebbe kakaó, ha nagyon elfogyna az ihlet, még mindig össze lehet ereszteni a két képregény univerzumot aztán szupi és póki együtt tolják valaki ellen.
Raklap fos az egész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én szerintem a filmek felét nem láttam, de így volt igazán érdekes az endgame.
Szerintem a Marvel uni nekem ezzel a Poki filmmel fog zarulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Még két ilyen begyepesedett öregembert mint ti vagytok..
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Most akkor lesz 10 olyan film amiben osszekeverik az eddigi 30-at? Hat en rosszul vagyok ettol mar, komolyan.
- nmate
Univerzum bővítés nem nagy ötlet, nincs több felhasználható karakter, hozzuk be a régieket és robbantsuk fel az internetet azzal, hogy teorizálnak a rajongók meg beszélnek rólagéza írta: Nem vagyok a legnagyobb Marvel fan, a filmeket megnézem moziban, de ebben ki is merül, viszont ez az új Pókember trailer elég jónak néz ki.
https://youtu.be/JfVOs4VSpmA
Aztán csináljunk egy jelenetet a trailerbe, ahol változatosság kedvéért esik MJ.
Nem vagyok a legnagyobb Marvel fan, a filmeket megnézem moziban, de ebben ki is merül, viszont ez az új Pókember trailer elég jónak néz ki.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. Van aki Amazon Prime Video előfizetéssel rendelkezik? Én most az ingyenes időszak alatt próbálnám ki, hogy mit tud e streaming szolgáltató, meg is adtam minden adatot, de a harmadik fél általi hitelesítésnél mintha lefagyna az oldal, 10 másodperc alatt kapcsolódnia kellene… Mi lehet a gond?
Segítséget kérnék tőletek. Van aki Amazon Prime Video előfizetéssel rendelkezik? Én most az ingyenes időszak alatt próbálnám ki, hogy mit tud e streaming szolgáltató, meg is adtam minden adatot, de a harmadik fél általi hitelesítésnél mintha lefagyna az oldal, 10 másodperc alatt kapcsolódnia kellene… Mi lehet a gond?
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- nmate
Olvass vissza.lordgabi írta: Értelmesebb téma: a Dűne értelmezhető lesz úgy, hogy semmit nem tudok a könyves sztoriról, sem filmről, se sorozatról, se bármiről ami kapcsolatban van vele?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Értelmesebb téma: a Dűne értelmezhető lesz úgy, hogy semmit nem tudok a könyves sztoriról, sem filmről, se sorozatról, se bármiről ami kapcsolatban van vele?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!