Politika
Re: Politika
Durva amúgy ahogy halad témák felé a fórum, csak kellene Egészségyügy topik is Meg Oktatás és Építkezés hogy csababarca otthonra találjon
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Túltárgyalva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez oké, ezek tények amin nem vitázunk. Azok miért nem tények amin nem vitázunk hogy az oltás után gyengébb a betegség lefolyása?nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
gyerkőcöt nem szidnam soha, a te hibad lesz, ha nem lesz ember belőle (bar sztem mar jo ideje okosabb, meg fineszesebb, mint te )
muterodat se szidnam, nem tehet rola, hogy ilyen elfajzott gyereke lett
(kis ellentmondas, de igy is ugy is te vagy mindenert a hibas, az a lenyeg )
amikor felkaptam a vizet vmin, es sertegetni volt szandekomban, az is reakcio volt, sosem en kezdtem a bulikát, es mindig permaban lett a vege.
muterodat se szidnam, nem tehet rola, hogy ilyen elfajzott gyereke lett
(kis ellentmondas, de igy is ugy is te vagy mindenert a hibas, az a lenyeg )
amikor felkaptam a vizet vmin, es sertegetni volt szandekomban, az is reakcio volt, sosem en kezdtem a bulikát, es mindig permaban lett a vege.
mi alapjan mondod? voltal az osszes korhazban? vagy viktor mondta.Spoiler alert: 30-50 közötti, zéró alapbetegséggel rendelkező, teljesen átlagos egészségű emberek oltás nélkül fekszenek covid osztályon. 1-1 szinte folyamatosan van lélegeztetőn is. Átlagban igaz amit írsz, de nem teljesen igaz.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Spoiler alert: 30-50 közötti, zéró alapbetegséggel rendelkező, teljesen átlagos egészségű emberek oltás nélkül fekszenek covid osztályon. 1-1 szinte folyamatosan van lélegeztetőn is. Átlagban igaz amit írsz, de nem teljesen igaz.hehetheoriginal írta: nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.
Nekem nagyon fáj, hogy ennyire leszarják sokan ezt az oltás témát, sőt még ellene is mennek. Én mindig is azt vallottam, aki hülye, haljon meg, de amióta közvetetten szopok amiatt, hogy tele vannak ilyenekkel a covid osztályok, javítom: aki hülye, haljon meg otthon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem nem zavar a csipkelődés és baszakodás, sőt, ezért szeretem ezt a fórumot igazán de annyira össze-vissza írsz, hogy követni nem tudlak, de lehet már magadat sem tudod, hogy éppen kit (akarsz) sértegetni véletlen vagy szándékosan. Gondoltam, ha valamit szeretnék kiadni magadból, tedd bátran, nem sértődök meg. Csak anyámat meg a gyereket ne szidd, a többi lepörög.hehetheoriginal írta:nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.Halfkey írta:
Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?
mindenutt. de sztem ez a cél politika iranybol, a teljes eüt privatizalni vagy fizetosse tenni. de persze ugyanugy beszedni a fizubol a tb-t, a semmire, meg a lonak a faszat, azt.Jobb egyből magánba menni itt. (Nógrád megye)
olyan vok, mint bill burr, ez éltet, ha nem csinalnam, akkor lennek szarulfüst írta: Vigyázz theoriginal, nagyon sokat zsörtölődsz, és a sok zsörtölődés rákot okozhat, meg egyéb lelki eredetű genyókat, nem ér annyit az egész.
a nagy zöld emberen mit kell kiakadni? abban mi a csunya? ne legyel mar ennyire erzekeny
meg amiket irkalsz, az alapjan minek kuldenelek el a faszba?
pusztan csipkelodes, baszakszas, nem hittem volna, hogy ilyen erzekenyek vagyunk kedd reggel.
amikor a forum orvosa engem lesötétez, a főadmin meg konkretan mondja, hogy kussoljak, ne irjak többet, az szted nem kellemetlenebb, mint a zööldemberezés meg az agytrösztözés? (agytröszt amugy a bunko es vészbol jött nekem, sztem vicces, akkor is ha földhöz csapod magad es toporzekolsz )
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
perfekt.h3x0r írta:humor topikba akartam, de ha mar szoba hoztad: november 16., kedd; A tolerancia nemzetközi napja 2021hehetheoriginal írta: a tulerzekenysegrenes tomeges rinyalasra, ami manapsag olyan divat
ma reggel bazilikanal pont arrebbrugdostak egy bebaszva fetrengo hajlektalant a borbár elől, gondoltam is erre a csodas napra egybol.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
humor topikba akartam, de ha mar szoba hoztad: november 16., kedd; A tolerancia nemzetközi napja 2021hehetheoriginal írta: a tulerzekenysegrenes tomeges rinyalasra, ami manapsag olyan divat
- hehetheoriginal
nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.Halfkey írta:Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?hehetheoriginal írta: aztan most is hallom a radijoban, hogy vmi überpolitikus mar a 3. oltast is megkapta es ugy lett covidos, karantenba is basztak
oke enyhe tunetekkel lefolyik valszeg a cumo, de ehhez nem kell oltas konyorgom bazmeg.
mindenutt. de sztem ez a cél politika iranybol, a teljes eüt privatizalni vagy fizetosse tenni. de persze ugyanugy beszedni a fizubol a tb-t, a semmire, meg a lonak a faszat, azt.Jobb egyből magánba menni itt. (Nógrád megye)
olyan vok, mint bill burr, ez éltet, ha nem csinalnam, akkor lennek szarulfüst írta: Vigyázz theoriginal, nagyon sokat zsörtölődsz, és a sok zsörtölődés rákot okozhat, meg egyéb lelki eredetű genyókat, nem ér annyit az egész.
a nagy zöld emberen mit kell kiakadni? abban mi a csunya? ne legyel mar ennyire erzekeny
meg amiket irkalsz, az alapjan minek kuldenelek el a faszba?
pusztan csipkelodes, baszakszas, nem hittem volna, hogy ilyen erzekenyek vagyunk kedd reggel.
amikor a forum orvosa engem lesötétez, a főadmin meg konkretan mondja, hogy kussoljak, ne irjak többet, az szted nem kellemetlenebb, mint a zööldemberezés meg az agytrösztözés? (agytröszt amugy a bunko es vészbol jött nekem, sztem vicces, akkor is ha földhöz csapod magad es toporzekolsz )
thereisonly1ronaldo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ellenzéki és társadalmi felháborodást kiváltó vizitdíj. Nehéz a mi lett volna, ha módon gondolkodni, így nem is mennék bele. De ja..Realista24 írta: Mondjuk, ha Teri néni és Pista bácsi, nem minden héten 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni, akkor előbb jutnának sorra azok is, akik valódi panaszokkal mennek dokihoz.
És ilyenekkel rottyon van pl. a fehérvári kórház...asszem a vizitdíj idején volt javulás ilyen téren.
- nmate
De ebben mindenki egyetért, kicsit el lett terelve.kiserik írta: Egyszer egy doki mondta, hogy ha bevezetnék, hogy aki nem tartja be az orvosi utasításokat, utána fizet a következő kezelésért, megszünnének ezek a problémák. Sajnos igaza van hehének, ez színtiszta politika és ezek a dögevők nem fogják megoldani soha, legyen az jobb, bal, szivárványos vagy tökömtudja milyen.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Az is egy érdekes téma, hogy nekem 2015-ben kellett egy hasi ultrahang és januárban kaptam egy március végi időpontot. Addig meg ugye meg is dögölhetsz magadnak, ha nem intézed el magánban. Engem így 5-6 évente lát egyszer orvos de akkor is ez a vége... Ismerősnek szintén ultrahang, 2-3 hónapos várakozás kellett volna, úgy hogy előtte vagy 3 helyre még elküldték ahol mondták, hogy ezt máshol kell. Romhalmaz az egész úgy ahogy van. Jobb egyből magánba menni itt. (Nógrád megye)Realista24 írta: Mondjuk, ha Teri néni és Pista bácsi, nem minden héten 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni, akkor előbb jutnának sorra azok is, akik valódi panaszokkal mennek dokihoz.
És ilyenekkel rottyon van pl. a fehérvári kórház...asszem a vizitdíj idején volt javulás ilyen téren.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Vigyázz theoriginal, nagyon sokat zsörtölődsz, és a sok zsörtölődés rákot okozhat, meg egyéb lelki eredetű genyókat, nem ér annyit az egész.
Egyszer egy doki mondta, hogy ha bevezetnék, hogy aki nem tartja be az orvosi utasításokat, utána fizet a következő kezelésért, megszünnének ezek a problémák. Sajnos igaza van hehének, ez színtiszta politika és ezek a dögevők nem fogják megoldani soha, legyen az jobb, bal, szivárványos vagy tökömtudja milyen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?hehetheoriginal írta: aztan most is hallom a radijoban, hogy vmi überpolitikus mar a 3. oltast is megkapta es ugy lett covidos, karantenba is basztak
oke enyhe tunetekkel lefolyik valszeg a cumo, de ehhez nem kell oltas konyorgom bazmeg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagy zöld ember...agytröszt, kedves r24.hehetheoriginal írta:de pont hogy ezen vergodok, mert pont a nagy zöld ember allitotta ezt.Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.
btw a ciganyasszony, az detoxos alkesz meg az osszes ilyen arc a nyuggerekkel karoltve mind az elmult sok evtized lofaszbuzi politikajanak a lenyomata, tukorkepe. amit ugyanazok az arcok, csoportok iranyitanak, 30-40 eve folyamatosan, es nincs a magyarban annyi ver, annyi evszazadnyi szopas utan, hogy az asztalracsapjon vegre.
pont errol beszelek.
Na most vagy legyen vér benned és küldj el a faszomba vagy hanyagold ezeket. Egyiken sem sértődöm meg, ne aggódj, és ki sem tiltalak de ezek a burkolt lányos megjegyzések csak nevetségessé tesznek. Legyél bátran őszinte.
És a véleményem továbbra is ugyanaz, mivel nap mint nap hallom ismerősöktől, hogy kit, kinek a kijét nem tudták ellátni/műteni időben/gyorsan/egyáltalán, mert minden idejüket lefoglalják a covidosok.
Hogy eddig is szar volt a rendszer? Szar, de a vírus miatt kvázi bedőlt bő egy éve, és mivel egy év alatt nem lehet rendbetenni a rendszert, így a megoldás egyik alapeleme az újabb bedőlés elkerülésére a minél nagyobb átoltottság lenne. Laikusként, nem profként, mint te.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
aztan most is hallom a radijoban, hogy vmi überpolitikus mar a 3. oltast is megkapta es ugy lett covidos, karantenba is basztak
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
de pont hogy ezen vergodok, mert pont a nagy zöld ember allitotta ezt.Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.
es vele egyutt ez a kozhangulat az oltottak koreben, hogy megis mit kepzelnek magukrol az oltatlanok, hogy kibasznak mindenkivel, amiert nem oltatjak be magukat es terhelik a korhazi agyakat pl
btw a ciganyasszony, a detoxos alkesz meg az osszes ilyen arc a nyuggerekkel karoltve mind az elmult sok evtized lofaszbuzi politikajanak a lenyomata, tukorkepe. amit ugyanazok az arcok, csoportok iranyitanak, 30-40 eve folyamatosan, es nincs a magyarban annyi ver, annyi evszazadnyi szopas utan, hogy az asztalracsapjon vegre.
pont errol beszelek.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, rengeteget tudnék én is írni saját tapasztalatból (pedig még eü kötődés sincs, mint pl. nálad), de Nika meg szerintem könyvet isnmate írta:Még mindig ezen vergődsz? Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.hehetheoriginal írta:De ez nem az oltatlanok hibaja.
Ha nem lenne ennyire szorosan kötve a politikához az oltás, sokkal magasabb lenne az átoltottság, mivel a "dacos gyerekek" is mennének oltásért. Az meg működik, élő példa mutatja.
Már, ha elegünk van az egészből és meg akarjuk oldani. Vagy nem akarjuk? Jó ez?
Az hagyján, de - most nem leszek polkorrekt - a 130 kilós cigányasszony az egész családdal amikor napi vendég a sürgősségi betegellátóban azzal, hogy fáj a hasa, vagy alkoholisták isszák le magukat minden áldott éjjelm hogy mehessenek a detoxba, az is rengeteget elvesz.Realista24 írta: 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni
Az sem rossz, hogy áh, ne menjünk rendelési időben, mert sokan vannak, majd este bemegyünk a sürgősségire, ott gyorsabb lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Még mindig ezen vergődsz? Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.hehetheoriginal írta:De ez nem az oltatlanok hibaja.
Ha nem lenne ennyire szorosan kötve a politikához az oltás, sokkal magasabb lenne az átoltottság, mivel a "dacos gyerekek" is mennének oltásért. Az meg működik, élő példa mutatja.
Már, ha elegünk van az egészből és meg akarjuk oldani. Vagy nem akarjuk? Jó ez?
Az hagyján, de - most nem leszek polkorrekt - a 130 kilós cigányasszony az egész családdal amikor napi vendég a sürgősségi betegellátóban azzal, hogy fáj a hasa, vagy alkoholisták isszák le magukat minden áldott éjjelm hogy mehessenek a detoxba, az is rengeteget elvesz.Realista24 írta: 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni