On point. Ti lehet hogy San Marino felett húzzátok meg a vonalat, az angolok meg felettünk,vagy még feljebb, és egy idő után mondjuk szuperligázna a 20 legjobb csapat a 10 vb helyért, a többiek meg kit érdekelnek.Realista24 írta: Semleges szurkolói szemmel sok értelme nincs ezeknek a csapatoknak.
De ha ezt a gondolkodásmódot egy szinttel feljebb ültetitek, akkor ugyanezt gondolják rólunk, magyarokról nyugatabbra. Közben meg mekkora élményeket és emlékeket adott nekünk ez a szedettvedett válogatott az elmúlt években.
Adott országnak sokat jelent, ha kimehet a válogatott meccsére szurkolni, netalán egy nagyobb válogatott ellen.
Minden, ami válogatott
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Minden, ami válogatott
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semleges szurkolói szemmel sok értelme nincs ezeknek a csapatoknak.
De ha ezt a gondolkodásmódot egy szinttel feljebb ültetitek, akkor ugyanezt gondolják rólunk, magyarokról nyugatabbra. Közben meg mekkora élményeket és emlékeket adott nekünk ez a szedettvedett válogatott az elmúlt években.
Adott országnak sokat jelent, ha kimehet a válogatott meccsére szurkolni, netalán egy nagyobb válogatott ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Mindenben egyetértek, én inkább Halfkey-nek címeztem a gondolatom (szerinte közel vagyunk a "futottak még" brigádhoz, szerintem (egy normális edzővel, pár (tényleg 2/4) jegyzett játékossal) nem..Marky írta: Persze, Rossi egy jo figura es egy nemzetkozi szinten is ertelmezheto edzo. Van egy jatekrendszer amit ismer, megtudja szervezni a vedekezest es jol megtalalta azt a nehany embert, aki kore lehet epiteni. A Gulacsi, Szalai, Orban, Nagy, Szoboszlai, Sallai, Szalai vonal melle kell mindig megtalalnia azokat, akik kepesek kiemelkedo teljesitmenyre az adott meccsen.
Szerintem pedig akkor meg fentebb is voltunk. Tele voltunk topligas jatekosokkal es az europai masodik vonalban is szep szammal voltak magyarok. Ma korulbelul 13-14 jatekost lehet nyugodt szivvel bevalogatni, akkoriban en ugy gondolom, hogy boven 20 folott volt ez a szam. Az Albania elleni zakok pont ennek a fel-profi mentalitasnak koszonheto, ami a rigai vereseget is hozta. Lovese sincs a nemzetkozi futballrol a magyar edzoknek, az MLSZ-nek, a magyar sajtonak es a szurkoloknak sem. Ha komolyabb melysegekben akarsz a futballrol olvasni, vagy hallani akkor eldugott blogokat, FB csoportokat es Youtube csatornakat kell felkeresned, mert a milliardokbol feltankolt allami sikerpropaganda studiojaban egy olyan ember osztja az eszt, aki kikapott Maltan. Az orszag legnevesebb sportnapilapjanak oldalan pedig napi szinten lehoznak egy hurraoptimista cikket ketto UEFA-FIFA szidas mellett, amiben a semmit bizonygatjak.raul 4 ever írta: Én arra gondoltam, hogy nem ott tartunk, mint 20 éve, amikor a kutya nem szólt Dárdaiéknak, hogy van ilyen: Verkapokvskis , hanem (megint) van egy a kerethez passzoló szerethető edző, aki még vakon sincs.
A magyar futballkozeg semmit nem lepett elore, tovabbra is “akarasrol” meg “kuzdesrol” beszelnek, ahelyett, hogy megszamolnak mondjuk a nyert/vesztett parharcok aranyat.
Ettol fuggetlenul en is orulok a sikereknek, csak mar a tokom tele van azzal, hogy elferditjuk a valosagot.
56 csapat vett most részt a vb selejtezőkön, ha levesszük az amatőröket sem vagyunk szerintem az erősorrend végén.Halfkey írta: Fèlreértés ne essék, persze hogy jobbak vagyunk náluk. De a jelenlegi EB létszámmal sztem ez messzire vinne, kevés az olyan csapat aki nem csicska, de nem is stabil EBre résztvevő. Igen mi pont beleesünk ebbe, de szerintem egy ilyen tárgyalásnál akkor felmerülne az is hogy minek egyáltalán selejtező. Nyerje meg a Magyarország szintű csapat ezt a bohóc csoportot aztán majd egy egyenes kieséses párharc valamelyik jó csapat ellen kijutásért.
De én nem akarok erről senkit meggyőzni, hogy nem és senki ne akarjon meggyőzni, hogy de
A hibáinkkal együtt/miatt/ellenére szerintem középszarok vagyunk, fejlődni 1000% lehetne hova (főleg ennyi pénzből), viszont a rossz nem ilyen. Olyan volt már, de ez most nem az.. Jó sem, nem vitatom, nem is mondtam.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Szerintem magunkat hibaztathatjuk, hogy Albania ellen 0 pontot sikerult összehozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappé gól+gólpassz - Karim gól.
Finnek is megtudták, hogy a K&K nem szórakozik.
Finnek is megtudták, hogy a K&K nem szórakozik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Nem mert Wales is előttünk van az NL rangsorban, mindegy hogy ők vagy a csehek lettek 3-ak. Az osztrákokat lehet inkább hibáztatni, hogy elcseszték az első két helyet
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a cseheknek ma meg meglehetett volna, ez esetben mi jottunk volna ki belole jol ?
ezt nem is nagyon lattam sehol megemlitve.
szep lenne a skot-macedon egy portugal/olasz - lengyel mellett.
ezt nem is nagyon lattam sehol megemlitve.
szep lenne a skot-macedon egy portugal/olasz - lengyel mellett.
- Pad'em
Seeded:'shutterisland írta: nem tudom mi alapjan alakul majd ki a parositas, de lesznek am jo csortek.
Portugal
Scotland
Italy
Russia
Sweden
Wales
Unseeded:
Poland
North Macedonia
Turkey
Ukraine
Austria
Czech Republic
Rácsesztünk, hogy az osztrákok meg a csehek is bukták az első 2 helyet, mi jöttünk volna az NLből utánuk.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Portugálok jól rábasztak. Életveszélyes a semmi focijuk és lesz pár valamirevaló csapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
nem tudom mi alapjan alakul majd ki a parositas, de lesznek am jo csortek.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
VB résztvevő: Szerbia, Spanyolország, Svájc, Franciaország, Belgium, Dánia, Hollandia, Horvátország, Anglia, Németország.
Pótselejtezőt játszik: Portugália, Svédország, Olaszország, Ukrajna, Wales, Skócia, Törökország, Oroszország, Lengyelország, Észak-Macedónia.
Ausztria és Csehország csatlakozik még hozzájuk.
Pótselejtezőt játszik: Portugália, Svédország, Olaszország, Ukrajna, Wales, Skócia, Törökország, Oroszország, Lengyelország, Észak-Macedónia.
Ausztria és Csehország csatlakozik még hozzájuk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Persze, Rossi egy jo figura es egy nemzetkozi szinten is ertelmezheto edzo. Van egy jatekrendszer amit ismer, megtudja szervezni a vedekezest es jol megtalalta azt a nehany embert, aki kore lehet epiteni. A Gulacsi, Szalai, Orban, Nagy, Szoboszlai, Sallai, Szalai vonal melle kell mindig megtalalnia azokat, akik kepesek kiemelkedo teljesitmenyre az adott meccsen.
A magyar futballkozeg semmit nem lepett elore, tovabbra is “akarasrol” meg “kuzdesrol” beszelnek, ahelyett, hogy megszamolnak mondjuk a nyert/vesztett parharcok aranyat.
Ettol fuggetlenul en is orulok a sikereknek, csak mar a tokom tele van azzal, hogy elferditjuk a valosagot.
Szerintem pedig akkor meg fentebb is voltunk. Tele voltunk topligas jatekosokkal es az europai masodik vonalban is szep szammal voltak magyarok. Ma korulbelul 13-14 jatekost lehet nyugodt szivvel bevalogatni, akkoriban en ugy gondolom, hogy boven 20 folott volt ez a szam. Az Albania elleni zakok pont ennek a fel-profi mentalitasnak koszonheto, ami a rigai vereseget is hozta. Lovese sincs a nemzetkozi futballrol a magyar edzoknek, az MLSZ-nek, a magyar sajtonak es a szurkoloknak sem. Ha komolyabb melysegekben akarsz a futballrol olvasni, vagy hallani akkor eldugott blogokat, FB csoportokat es Youtube csatornakat kell felkeresned, mert a milliardokbol feltankolt allami sikerpropaganda studiojaban egy olyan ember osztja az eszt, aki kikapott Maltan. Az orszag legnevesebb sportnapilapjanak oldalan pedig napi szinten lehoznak egy hurraoptimista cikket ketto UEFA-FIFA szidas mellett, amiben a semmit bizonygatjak.raul 4 ever írta: Én arra gondoltam, hogy nem ott tartunk, mint 20 éve, amikor a kutya nem szólt Dárdaiéknak, hogy van ilyen: Verkapokvskis , hanem (megint) van egy a kerethez passzoló szerethető edző, aki még vakon sincs.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a páros a franciáknál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ja, persze, egyértelműen buktuk a párharcot az Albánokkal (pont amiket leírtál miatt)..Marky írta:A tegnapi meccs pont nem mutat semmit. Egy legjobb jatekosa nelkuli, alapvetoen gyenge lengyel csapatot tudtunk megverni egy teljesen tetnelkuli meccsen. Tovabbra sem volt normalis jatek, a labdakihozatal meg mindig a bazdelore, rengeteg eladott labdaval. Majd ha kepesek leszunk labdat tartani, sok passzal eljutni a tamadoharmadba, akkor lehet stabil EB-rol beszelni es akkor realis eselyunk lesz a VB potselejtezore. Az alban meccsek pedig pont ezen a nagy hianyossagon mentek el.raul 4 ever írta: Magunkat nem féltem, tegnapi meccs/eb is mutatta, már pariban tudunk lenni egy jó csapattal. Mennek a "laptoptaktikák", modern felállások, bár a jók ellen a hibáink sokszor azonnal büntetnek.
Azt a rohadt szeptemberi albán zakót bánom.. kár volt 2 pontot adni nekik.. (a hazai verségért "kárpótolt" utána az angol x ), jobban nézne ki a csoport.. Mind1..
A vb talán (túl) nagy álom még.. Ha stabilan eb-zni fogunk, már valami, letojom, hogy ebben a sokcsapatos rendezésben..
Lehet, hogy a jelenlegi eredmenyek alapjan kozepcsapat vagyunk, viszont ha megnezzuk, hogy mondjuk Albania hany topligas jatekost tud bevetni, akkor latszik, hogy amig mi stagnalunk, vagy csuszunk lefele, addig a mogottunk levo reteg rohamosan fejlodik. A valogatott egyetlen akademista huzoembere pedig Sallai, 10 ev TAO utan. Ennyire telik jelenleg a magyar futballtol.
Én arra gondoltam, hogy nem ott tartunk, mint 20 éve, amikor a kutya nem szólt Dárdaiéknak, hogy van ilyen: Verkapokvskis , hanem (megint) van egy a kerethez passzoló szerethető edző, aki még vakon sincs.
Abszolút nincs rendben minden, de Rossi kb. kihozza ami a keretben benne van. Tudja és ÉRTI is, hogy egy kisebb/korlátolt csapat hogy tudja a nagyok dolgát megkeseríteni, használ modern gondolatokat.
A csapatban kb. ennyi volt tegnap: vág előre, Szalai megtartja (vagynem), visszapassz, gyömöszölés, lesz valami. 2szer annyit passzoltak a lengyelek, sokkal többet volt náluk a labda, de Rossi szvsz jól főz.
De azért nem az van, hogy ha most meghúznák a vonalat, hogy selejtezőre érdemes és futottak még csapatok, akkor a második kalapban lennénk.. Bizonyos szinten most már elvagyunk. De én csak erre gondoltam, hogy a padon nem egy hülye ül végre..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bosznia - Ukrajna meccs eléggé harcos, érdemes nézni, ha nincs jobb program.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- 'shutterisland
hollandok csopija baromi izgalmas, kb akarmi lehet meg, jelenleg a norvegok szivnak.
de a csehek es az ukranok csoportja is eles.
kevesbe lenyeges, mert ezek a csapatok altalaban csak szint adnak ( ) a tornanak, de afrikaban meg kialakult az a 10-es, akikbol 5 parharcban eldol az 5 kijuto.
algeria, tunezia, nigeria, mali, egyiptom, ghana, szenegal, marokko, kongo es kamerun jelenleg.
de a csehek es az ukranok csoportja is eles.
kevesbe lenyeges, mert ezek a csapatok altalaban csak szint adnak ( ) a tornanak, de afrikaban meg kialakult az a 10-es, akikbol 5 parharcban eldol az 5 kijuto.
algeria, tunezia, nigeria, mali, egyiptom, ghana, szenegal, marokko, kongo es kamerun jelenleg.
Nehéz vitatkozni azzal, amit írtál, de nekünk meg a négy legjobb játékosunk hiányzott. Hiába, hogy nem volt tétmeccs, azért még is sikerült legyőzni egy nálunk jobban jegyzett csapatot idegenben.Marky írta:A tegnapi meccs pont nem mutat semmit. Egy legjobb jatekosa nelkuli, alapvetoen gyenge lengyel csapatot tudtunk megverni egy teljesen tetnelkuli meccsen. Tovabbra sem volt normalis jatek, a labdakihozatal meg mindig a bazdelore, rengeteg eladott labdaval. Majd ha kepesek leszunk labdat tartani, sok passzal eljutni a tamadoharmadba, akkor lehet stabil EB-rol beszelni es akkor realis eselyunk lesz a VB potselejtezore. Az alban meccsek pedig pont ezen a nagy hianyossagon mentek el.raul 4 ever írta: Magunkat nem féltem, tegnapi meccs/eb is mutatta, már pariban tudunk lenni egy jó csapattal. Mennek a "laptoptaktikák", modern felállások, bár a jók ellen a hibáink sokszor azonnal büntetnek.
Azt a rohadt szeptemberi albán zakót bánom.. kár volt 2 pontot adni nekik.. (a hazai verségért "kárpótolt" utána az angol x ), jobban nézne ki a csoport.. Mind1..
A vb talán (túl) nagy álom még.. Ha stabilan eb-zni fogunk, már valami, letojom, hogy ebben a sokcsapatos rendezésben..
Lehet, hogy a jelenlegi eredmenyek alapjan kozepcsapat vagyunk, viszont ha megnezzuk, hogy mondjuk Albania hany topligas jatekost tud bevetni, akkor latszik, hogy amig mi stagnalunk, vagy csuszunk lefele, addig a mogottunk levo reteg rohamosan fejlodik. A valogatott egyetlen akademista huzoembere pedig Sallai, 10 ev TAO utan. Ennyire telik jelenleg a magyar futballtol.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A tegnapi meccs pont nem mutat semmit. Egy legjobb jatekosa nelkuli, alapvetoen gyenge lengyel csapatot tudtunk megverni egy teljesen tetnelkuli meccsen. Tovabbra sem volt normalis jatek, a labdakihozatal meg mindig a bazdelore, rengeteg eladott labdaval. Majd ha kepesek leszunk labdat tartani, sok passzal eljutni a tamadoharmadba, akkor lehet stabil EB-rol beszelni es akkor realis eselyunk lesz a VB potselejtezore. Az alban meccsek pedig pont ezen a nagy hianyossagon mentek el.raul 4 ever írta: Magunkat nem féltem, tegnapi meccs/eb is mutatta, már pariban tudunk lenni egy jó csapattal. Mennek a "laptoptaktikák", modern felállások, bár a jók ellen a hibáink sokszor azonnal büntetnek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Harry Maguire becomes England's highest-scoring defender of all time
Fèlreértés ne essék, persze hogy jobbak vagyunk náluk. De a jelenlegi EB létszámmal sztem ez messzire vinne, kevés az olyan csapat aki nem csicska, de nem is stabil EBre résztvevő. Igen mi pont beleesünk ebbe, de szerintem egy ilyen tárgyalásnál akkor felmerülne az is hogy minek egyáltalán selejtező. Nyerje meg a Magyarország szintű csapat ezt a bohóc csoportot aztán majd egy egyenes kieséses párharc valamelyik jó csapat ellen kijutásért.