Azt am. hogy gondolta a költő, hogy 22-23-ban még itt lebzselne Bélánk?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 26., péntek 11:50
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 17., szerda 18:05
Ez ok egy ideig, de amikor a meccsek 90%-án nem bevethető, akkor ne kapjon már teljes fizetést. Én se kapok betegszabin. Plusz nekem elég gyanús, hogy ezeknek a sérüléseknek a fele büdös nagy kamu. Azzal meg nem tudsz mit csinálni, ha azt mondja hogy fáj. Ezzel kellene kezdeni valamit.Rabiosa írta:Gondolom mert nem bemondásra nem jelenik meg edzésen/meccsen hanem a klub orvosai foglalkoznak vele és ők állítják ki a szakvéleményt hogy játékra alkalmatlan x ideig. A sorozatosság gond, de olyan szerződést nem irna alá senki ha kikötik benne hogy mondjuk 2 hónap sérülés után x %al csökken az alapbér. Méltanytalan is lenne, tekintettel arra hogy alapesetben a klub kötelékén belül végzett tevékenység alatt sérül meg. A válogatottas kompenzációt lehetne finomitani ha sok a precedens ez igaz. A szabadidős sérülésekre gondolom van is pont a szerződeseikben.Süti írta: Én azt nem értem, hogy ezt munkáltatói oldalról miért nem lehet kezelni valahogy. Szerződés felbontása, stb. Sehol máshol nincs ilyen... Fizetés nélküli szabi, nem tudom.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. november 17., szerda 17:53
Gondolom mert nem bemondásra nem jelenik meg edzésen/meccsen hanem a klub orvosai foglalkoznak vele és ők állítják ki a szakvéleményt hogy játékra alkalmatlan x ideig. A sorozatosság gond, de olyan szerződést nem irna alá senki ha kikötik benne hogy mondjuk 2 hónap sérülés után x %al csökken az alapbér. Méltanytalan is lenne, tekintettel arra hogy alapesetben a klub kötelékén belül végzett tevékenység alatt sérül meg. A válogatottas kompenzációt lehetne finomitani ha sok a precedens ez igaz. A szabadidős sérülésekre gondolom van is pont a szerződeseikben.Süti írta: Én azt nem értem, hogy ezt munkáltatói oldalról miért nem lehet kezelni valahogy. Szerződés felbontása, stb. Sehol máshol nincs ilyen... Fizetés nélküli szabi, nem tudom.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 17., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 17., szerda 16:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 17., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 17., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. november 17., szerda 15:59
Azért csak 3 hét, mert így legalább nem kell fizetnie a belga szövetségnek...Pad'em írta: 3 hétre megint off.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. november 17., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 17., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 17., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 17., szerda 13:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 16:27
Akkor értem már miért engedtük el a válogatotthoz. Perez ott spórol ahol tudToniKroos írta: Amúgy ez jó nekünk. Úgy tudom, ha a válogatottban sérül meg és 1 hónapnál jobban elhúzódik a sérülés, akkor a szövetség fizetni a pénzét nem pedig a klub. Az pedig tuti, hogy nem épül fel 1 hónapon belül .
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. november 16., kedd 16:25
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. november 16., kedd 15:42
45-öt játszottziro4vr írta:Khm.ziro4vr írta: 35 perc izomsérülés le, nem látjuk tavaszig.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 16., kedd 15:10
Khm.ziro4vr írta: 35 perc izomsérülés le, nem látjuk tavaszig.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. november 16., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 16., kedd 13:37
Pad'em írta: New physical problems for Gareth Bale: he has discomfort in his calf after playing for Wales. He shouldn't play vs Belgium tonight and will do medical tests upon his return to Madrid tomorrow. @carlitosonda []
A jó öreg sánta kehes vadló![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 13:13
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem