Marky írta: Van mas, aki szoba johet?Xavi a padon ul, Iniesta okosan belatta, hogy neki mar sok lesz, Messi pedig epp most ment Parizsba. A regi gyoztes csapatukbol egyedul Alves aktiv meg annyira, hogy ne csak a helyet foglalja a keretben.
Azt is be kell latni, hogy a friss igazolas Aguero mire felepult a serulesebol lehet vissza is vonulhat, ami ujabb csapas. Kell valaki, aki osszerazza az oltozot.
Egyebkent Modric is ezert fog hosszabbitani, es Benzit is ezert lenne jo marasztalni, legalabb addig, amig a fiatalok nem ernek be annyira, hogy vezerek legyenek.
Alapvetően mivel telj. hidegen hagynak, nem írom le, szerintem mit kéne csinálniuk. De pl. a csapat helyrerakását, őő
![Hmmm :hmmm:](./images/smilies/hmmm.gif)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Nekem alapvetően az a "bajom" ezzel a parádéval, hogy kezük a bilibe és nem a valódi problémákat oldják meg ezzel (kedvenc Törp-papa padra ültetése, egy 38!!! éves freeagent behúzása). Vagyis nincs vele bajom..
Modric és Benz csapatnál tartása viszont a karakterük miatt, pont nem fasság (vö. azzal amit a másikoldal csinál). Modric nálam pl a "higgadt iránytű" (ha már egyszer tegnap ezt a szókapcsolatot használtam), ő mindig tudja merre van előre. A hozzáállása példaértékű, a karaktere imádnivaló.
B9 meg most az alfa.