Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 18., csütörtök 18:41

Marky írta: Van mas, aki szoba johet? :mrgreen: Xavi a padon ul, Iniesta okosan belatta, hogy neki mar sok lesz, Messi pedig epp most ment Parizsba. A regi gyoztes csapatukbol egyedul Alves aktiv meg annyira, hogy ne csak a helyet foglalja a keretben.
Azt is be kell latni, hogy a friss igazolas Aguero mire felepult a serulesebol lehet vissza is vonulhat, ami ujabb csapas. Kell valaki, aki osszerazza az oltozot.

Egyebkent Modric is ezert fog hosszabbitani, es Benzit is ezert lenne jo marasztalni, legalabb addig, amig a fiatalok nem ernek be annyira, hogy vezerek legyenek.

Alapvetően mivel telj. hidegen hagynak, nem írom le, szerintem mit kéne csinálniuk. De pl. a csapat helyrerakását, őő :hmmm: mondjuk egy normális edzővel kezdeni? :D
Nekem alapvetően az a "bajom" ezzel a parádéval, hogy kezük a bilibe és nem a valódi problémákat oldják meg ezzel (kedvenc Törp-papa padra ültetése, egy 38!!! éves freeagent behúzása). Vagyis nincs vele bajom..

Modric és Benz csapatnál tartása viszont a karakterük miatt, pont nem fasság (vö. azzal amit a másikoldal csinál). Modric nálam pl a "higgadt iránytű" (ha már egyszer tegnap ezt a szókapcsolatot használtam), ő mindig tudja merre van előre. A hozzáállása példaértékű, a karaktere imádnivaló.

B9 meg most az alfa.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 18., csütörtök 16:13

Mondjuk ha már itt tartunk az amerikai sprinter gyerek se villog az angoloknál. Aubameyangnak legalább volt asszem 1,5 jó éve de minek. :lol:

Ettől függetlenül a viking szerintem jó lesz bárhiva megy, illetve dortmundban már régóta a bellingham gyerek a real deal.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 18., csütörtök 15:58

De faradtak ezek az eroltetett hasonlatok te kis buzi :lol: :mrgreen: :-*

Amúgy ez a sancho meg egy ertelmes labdaatvetelt nem csinalt a muban, mire volt ez a nagy hype? Hogy felejthet el valaki annyire focizni, mint zéró mely gondolatokat megfogalmazni?

Megy ez :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 18., csütörtök 15:56

Elvileg hosszabbít de alacsonyabb fizuért.

Neki meg Sanchonak eddig annyi jó meccse volt a német határon túl, mint hehének értelmes kommentje a visszatérése óta. :mrgreen:
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 18., csütörtök 15:42

'shutterisland írta: ez a csavo is ekes peldaja annak, hogy a hozaallas es a serulesek (az o eseteben ez ossze is fugg) mennyire eltakaritanak valakit a futballterkeprol.
meg mindig csak 24, de mar azt is elfelejtettem lassan, hogy letezik.

meg hazardnal is nagyobb kapufa szerintem jelenleg, annyi kulonbseggel, hogy a kora miatt meg ez epp valtozhat vagy szerencsevel eladhatobb.
Pont a napokban olvastam, hogy hosszabbítani akar vele a klub. :hmmm:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 18., csütörtök 14:22

ez a csavo is ekes peldaja annak, hogy a hozaallas es a serulesek (az o eseteben ez ossze is fugg) mennyire eltakaritanak valakit a futballterkeprol.
meg mindig csak 24, de mar azt is elfelejtettem lassan, hogy letezik.

meg hazardnal is nagyobb kapufa szerintem jelenleg, annyi kulonbseggel, hogy a kora miatt meg ez epp valtozhat vagy szerencsevel eladhatobb.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. november 18., csütörtök 13:54

nemigaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 18., csütörtök 11:30

raul 4 ever írta: De pont Alvesre?
Van mas, aki szoba johet? :mrgreen: Xavi a padon ul, Iniesta okosan belatta, hogy neki mar sok lesz, Messi pedig epp most ment Parizsba. A regi gyoztes csapatukbol egyedul Alves aktiv meg annyira, hogy ne csak a helyet foglalja a keretben.
Azt is be kell latni, hogy a friss igazolas Aguero mire felepult a serulesebol lehet vissza is vonulhat, ami ujabb csapas. Kell valaki, aki osszerazza az oltozot.

Egyebkent Modric is ezert fog hosszabbitani, es Benzit is ezert lenne jo marasztalni, legalabb addig, amig a fiatalok nem ernek be annyira, hogy vezerek legyenek.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 18., csütörtök 11:20

Vidal meg majd visszajön önkontroll technikákat tanítani. :lol:

Amúgy bunkó Alves, de komoly versenyszellem volt benne mindig. Ezt át tudja adni és erre kurva nagy szűkségük is van.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 18., csütörtök 11:11

Ha már Dani Alvest viszik mentornak akkor marha nagy baj van :lol:
Azért remélem sokat játszatják majd, aztán amikor vörös fejjel kapálózik a támadók után akik simán megfutják és jönnek a felesleges faltok kíváncsi leszek mit mondanak.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. november 18., csütörtök 8:17

Olyan az illata, mint a trófeáké” – mormogta Dani Alves, miután az orrához emelte a Camp Nou gyepéből kitépett fűszálat.
S tette mindezt mezítláb! A 38 éves brazil játékos strandpapucsban jelent meg a bemutatásán, csakúgy, mint 2008-ban, amikor először Barcelonába igazolt. Akkor is ugyanilyen lábbeliben érkezett meg a Camp Nou irodáihoz, mielőtt aláírta a szerződését. A különbség „pusztán” annyi, hogy akkor a nyár közepén jártunk, míg ma (szerda) délután 12 fokot mértek a katalán városban…
Óriási ez a vergődés, a süllyedő hajóra megérkeztek a zenészek. :lol:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. november 18., csütörtök 7:39

raul 4 ever írta:De pont Alvesre?
Ezt sem értem én sem. Olyan hurrá optimizmus lett hirtelen, mintha 6x akkora vezér lenne, mint Puyol volt. Alves mindig is egy bohóc volt (pozitív és negatív értelemben is), soha nem volt vezér meg győztes mentalitású. Pont Puyol állította le egyszer (talán a Vallecano ellen :hmmm: ) mikor vittek 5-0-ra, Alves meg a 2 másik bohóc brazillal, Thiagoval meg Adrianoval táncikált.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 17., szerda 21:01

Marky írta: *Szukseguk van Alvesre, egy mentalisan szetesett, tapasztalatlan csapatot pont az ilyen oregek tudnak osszerantani. Nalunk is Benzi es Modric a honuk ala veszik a gyerekeket es megmutatjak mi merre.
De pont Alvesre? Szvsz akkor volt szellemi képességeinek csúcsán, amikor beleevett a felé dobott banánba, az zseniális volt :lol: :lol: Se nem túnik a higgadt iránytűnek, se a vezérnek, aki a szar elé fut kivont karddal..

Iszonyú komoly bajban a csapat, nem az van, hogy a 6 taknyos, nem tudja, hogy a 90ik percben inkább tegye ki bedobásra a 8ik sorba. Iszonyú sok a sérült, a nagy igazolások meg sérültek/használhatatlanok.
Ez kb. mint itthon 2 migráncs 1 Soros között, terelik a figyelmet, szakmailag nem D.Alves volt a hiányzó láncszem. Fejben, meg sztem aztán pláne nem..
Mondjuk az irány attól még tetszik náluk.. Parádé
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 17., szerda 20:33

géza írta:
R. Carlos írta: Akkor inkább próbálgassák a kis csikókat (Puig, Fati, Gavi, Nico stb) még egy darabig, ha ilyen szarban vannak. Velük többre mennek egy kis idő múlva. Még akkor is ha nemzetközi kupaszereplés nem lesz.
def upgrade_from_la_masia(name):
if len(name) == 4:
la_masia_player.upgrade_to_first_team(name)
else:
la_masia_player.sell_to_highest_bidder(name)
SOLID? :mrgreen:

Szukseguk van Alvesre, egy mentalisan szetesett, tapasztalatlan csapatot pont az ilyen oregek tudnak osszerantani. Nalunk is Benzi es Modric a honuk ala veszik a gyerekeket es megmutatjak mi merre.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 17., szerda 20:31

géza írta:
R. Carlos írta: Akkor inkább próbálgassák a kis csikókat (Puig, Fati, Gavi, Nico stb) még egy darabig, ha ilyen szarban vannak. Velük többre mennek egy kis idő múlva. Még akkor is ha nemzetközi kupaszereplés nem lesz.
if len(name) == 4:
else:
:D :D :D :D

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 17., szerda 20:28

if len(name) == 4:
else:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 17., szerda 20:25

R. Carlos írta: Ok Alves még magyarázható is. Klub nélkül és ingyen volt, kell a rutin és a régi harci szellem a csapatba. Kiegészítőnek el is megy egy-két kupameccsen.

De azért Messivel meg Iniestával ne vicceljünk már. Messi két év múlva -mivel addig nem szabadul a PSG-ből- 37 évesen már nem fog tudni meghatározni meccseket, most is már akadozott a gépezet. Iniesta meg 37 évesen, hol bírná a spanyol bajnokság tempóját azon a poszton?

Akkor inkább próbálgassák a kis csikókat (Puig, Fati, Gavi, Nico stb) még egy darabig, ha ilyen szarban vannak. Velük többre mennek egy kis idő múlva. Még akkor is ha nemzetközi kupaszereplés nem lesz.
Pedig mi csak azt tettük. :mrgreen:

Az viszont valóban érdekes lenne, ha a barca nem viccelne ezzel. :hmmm:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. november 17., szerda 20:19

Ok Alves még magyarázható is. Klub nélkül és ingyen volt, kell a rutin és a régi harci szellem a csapatba. Kiegészítőnek el is megy egy-két kupameccsen.

De azért Messivel meg Iniestával ne vicceljünk már. Messi két év múlva -mivel addig nem szabadul a PSG-ből- 37 évesen már nem fog tudni meghatározni meccseket, most is már akadozott a gépezet. Iniesta meg 37 évesen, hol bírná a spanyol bajnokság tempóját azon a poszton?

Akkor inkább próbálgassák a kis csikókat (Puig, Fati, Gavi, Nico stb) még egy darabig, ha ilyen szarban vannak. Velük többre mennek egy kis idő múlva. Még akkor is ha nemzetközi kupaszereplés nem lesz.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 17., szerda 19:47

davi10 írta:
Realista24 írta: Iniesta meg talán, de Messi esélytelen. PSG rablancon tartja.
Bár Iniesta is elmondta, hogy szívesen visszatér majd egyszer, de nem játékosként.
Messi 2 évre írt alá, utána simán lehet. A visszatéréséről szóló hírek is csak a szerződése lejárta utánra saccolják, legalábbis amiket én olvastam. Mondjuk én akkor se hoznám vissza.
2 éve sem volt már szint, nemhogy két év múlva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. november 17., szerda 19:44

Realista24 írta: Iniesta meg talán, de Messi esélytelen. PSG rablancon tartja.
Bár Iniesta is elmondta, hogy szívesen visszatér majd egyszer, de nem játékosként.
Messi 2 évre írt alá, utána simán lehet. A visszatéréséről szóló hírek is csak a szerződése lejárta utánra saccolják, legalábbis amiket én olvastam. Mondjuk én akkor se hoznám vissza.

Vissza: