Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 23., kedd 21:23

nmate írta: Országok alapján átoltottság - halálozási mutatók
Ha nem is 100% pontosságú valószínűleg, eléggé egyértelműen látszódik a különbség. :)
De meg mindig nem erted/titek meg, hogy az oltaselleneseknek mi a bajuk es miert oltasellenesek.
Nem azert, mert az oltas nem mukodik a virus ellen, hanem hogy mennyire van/nincs letesztelve, mennyire nem tudni a hosszutavu mellekhatasokrol, mennyire dobja le magarol a gyartoceg es a politika is a felelosseget, ha valami gebasz van.
Szoval szepek ezek a statok es valszeg igazak is, csak itt kurvara nem errol van es lesz szo meg jo sokaig.
thereisonly1ronaldo

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 23., kedd 21:09

Ez melyik 14 nap? A legutobbi 14? Miert pont 14? :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 23., kedd 21:07

mondjuk az orszagok nevet kiirhattak volna ertelmezhetobben is, nehanynal csak talalgatok. :mrgreen:
de termeszetesen latszik a lenyeg.

gondolom a melyen oltasellenes reteg majd belekot, hogy na de mennyien halnak majd meg a vakcina miatt.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 23., kedd 20:48

Országok alapján átoltottság - halálozási mutatók
Ha nem is 100% pontosságú valószínűleg, eléggé egyértelműen látszódik a különbség. :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 22., hétfő 12:57

Btw mindenutt tüntik voltak a hetvegen, olaszoknal index szerint tobb szazezer ember - ott csak az dolgozhat, aki oltott... - belgak, angolok, hollandok, osztrakok, de meg a langyos svajciak is.

Sok sikert a kötelezove tetelhez :agree:
thereisonly1ronaldo

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 22., hétfő 11:34

hehetheoriginal írta: errol beszelek, ahol a kultura, iq es agyi kepessegek nem fejlodott tul bizonyos szinten az elmult evszazadokban, azoktol a csoportoktol varhato rendbontas vagy a szabalyok fizikai agresszio reven valo felrugasa.
angoloknal, olaszoknal a hazaiak is nyomnak ilyesmit, de latszik is, hogy mind proli, es itt vezetik le az otthon es a sajat eletben felgyulemlett feszkot.
mint ahogy idehaza is ez a helyzet.
azokban az orszagokban meg a migransok a fokolomposok, szinten osszeegyeztetheto az letekorulmenyekkel es lehetosegekkel.
es itt ez mar megint a politika topik, a politika hibaja, az a root cause minden esetben.
Reszben. Meg az elfajzott, nagyon eroltetett elfogado vilagnezete. Ahol demokracia van ott nem teheti meg a hatalom, hogy erosen szabalyozza a bevandorlokat, magat a bevandorlast, mert a sok szabadszellemu szavazo elfordul toluk. Osszessegeben van baj a fejekben, nem kizarolag a politika a ludas.

Mielott felreertes esik, nem vagyok rasszista, vagy diktatura rajongo, csak szerintem nem jo iranyba tartunk.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 21., vasárnap 16:16

ikelemen5 írta:
Tjacks írta:

Ezt így utólag szeretem, nyilván :shifty: + 1 perc google is sokat segített.

Egyébként meg azért elnézést kérek tőled és a többiektől is mert azt hittem már a covid oltásra írod ezt ilyen egyértelműen.

Mondjuk arra laikusként kivancsi lennék hogy jogászként mit gondol arról hogyan összehasonlítható a covid oltás azokkal az oltóanyagokkal amivel több tíz éve oltanak és van mögötte valós adat. A covidnál szerintem ez lehet gond lenne és lehet elhasalna az ügy.

És igen, régen az is egyszer új oltás volt, csak akkor nem volt Internet tele Gödényekkel+konteó gyártókkal. Menni kellett azt kész.
Jajj, hat aztán. Többet is elbírt ez az fórum, de köszi. :) :sziv: Még a gyártó sem vállal felelősséget az oltás esetleges hosszútávú hatásaiért..
Nem tudja, hogy mi lesz, ezért mondta, hogy írjam be a híres mindent tudó fórumomra. :kalapos:
Mielőtt itt újra nagy lesz a szerelem, én haragszom mindkettőtökre, meg egy kicsit Kiserikre is..Hehere meg nagyon.
:kalapos: :kalapos:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 21., vasárnap 16:11

Tjacks írta:
ikelemen5 írta:

Ilyen az, ha val1aki érti, amit elolvas.
Köszönöm.

A barátom 40 éve jogász,
ilyen körökben mozog, azért hittem neki.

Egyébként meg azért elnézést kérek tőled és a többiektől is mert azt hittem már a covid oltásra írod ezt ilyen egyértelműen.

Mondjuk arra laikusként kivancsi lennék hogy jogászként mit gondol arról hogyan összehasonlítható a covid oltás azokkal az oltóanyagokkal amivel több tíz éve oltanak és van mögötte valós adat. A covidnál szerintem ez lehet gond lenne és lehet elhasalna az ügy.

És igen, régen az is egyszer új oltás volt, csak akkor nem volt Internet tele Gödényekkel+konteó gyártókkal. Menni kellett azt kész.
Jajj, hat aztán. Többet is elbírt ez az fórum, de köszi. :) :sziv: Még a gyártó sem vállal felelősséget az oltás esetleges hosszútávú hatásaiért..
Nem tudja, hogy mi lesz, ezért mondta, hogy írjam be a híres mindent tudó fórumomra. :kalapos:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 21., vasárnap 12:38

ikelemen5 írta:
kiserik írta: Itt szerintem most nagyon össze lett keverve a Covid oltás és a gyermekeknek kötelező védőoltások. A kolléga azt mondta, hogy ha a szülő nem adatja be a kötelező védőoltásokat a gyermekének, akkor bizony a védőnő gyermekvédelmi eljárást kezdeményezhet, hogy megóvja a gyermeket. A kérdése viszont arra irányult, hogy a Covid oltás esetleges kötelezővé tétele után, azt hogyan lehetne betartatni, mivel tervezik szankcionálni?
Ilyen az, ha val1aki érti, amit elolvas.
Köszönöm.

A barátom 40 éve jogász,
ilyen körökben mozog, azért hittem neki.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 21., vasárnap 12:38

ikelemen5 írta:
kiserik írta: Itt szerintem most nagyon össze lett keverve a Covid oltás és a gyermekeknek kötelező védőoltások. A kolléga azt mondta, hogy ha a szülő nem adatja be a kötelező védőoltásokat a gyermekének, akkor bizony a védőnő gyermekvédelmi eljárást kezdeményezhet, hogy megóvja a gyermeket. A kérdése viszont arra irányult, hogy a Covid oltás esetleges kötelezővé tétele után, azt hogyan lehetne betartatni, mivel tervezik szankcionálni?
Ilyen az, ha valaki érti, amit elolvas.
Köszönöm.

A barátom 40 éve jogász, ilyen körökben mozog, azért hittem neki.
De ő nem ide a fórumra ír, és az óriási hendi :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 21., vasárnap 12:25

Halfkey írta:
De azt beveszi a Magyarok gyomra hogy gyermekvédelmi eljárás indulhat ellenük ha nem oltakoznak? Ugyanmár :)
Kötelező oltásról (bcg, agyhártyagyulladás, stb) volt szó, nem Covidról.

Ez is tipikus egyébként ezzel a Covid szabadságharcossággal, eddig ezzel Európában kb senkinek nem volt baja, de még a gyártó nevét is leszarta mindenki :D
Nem vagyok én semmilyen szabadságharcos, a rothadó húsig lerágott csont ez, mondom politikától és párttól függetlenül: Tegyék kötelezővé, lesz egy pár hetes, esetleg hónapos zendülés aztán kipukkad a lufi, nagyrészük elmegy oltani és rájön hogy felesleges volt parázni. Utána meg elviszik a kölköket is.

De ez így túl egyszerű, meg mindeközben egy csomó más fontos dologról lekerül a reflektorfény, jó ez így ahogy van....

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 21., vasárnap 11:57

Ilyen az, ha valaki érti, amit elolvas.
Köszönöm.

A barátom 40 éve jogász, ilyen körökben mozog, azért hittem neki.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 11:39

De azt beveszi a Magyarok gyomra hogy gyermekvédelmi eljárás indulhat ellenük ha nem oltakoznak? Ugyanmár :)
Kötelező oltásról (bcg, agyhártyagyulladás, stb) volt szó, nem Covidról.

Ez is tipikus egyébként ezzel a Covid szabadságharcossággal, eddig ezzel Európában kb senkinek nem volt baja, de még a gyártó nevét is leszarta mindenki :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 21., vasárnap 11:31

Nem ertem a felmordulast, ez igy van. Valoszinuleg nem jut tul sok eset ilyen fazisba, vagy megoldjak "okosba" az oltasellenesek, de extrem esetben allami gondozasba vehetik a gyereket. Nem veletlen hivjak kotelezo oltasoknak.

Ha valoban a Covidra vonatkozott, az mas persze. Akkor szovegertelmezessel van baj.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 21., vasárnap 11:29

Itt szerintem most nagyon össze lett keverve a Covid oltás és a gyermekeknek kötelező védőoltások. A kolléga azt mondta, hogy ha a szülő nem adatja be a kötelező védőoltásokat a gyermekének, akkor bizony a védőnő gyermekvédelmi eljárást kezdeményezhet, hogy megóvja a gyermeket. A kérdése viszont arra irányult, hogy a Covid oltás esetleges kötelezővé tétele után, azt hogyan lehetne betartatni, mivel tervezik szankcionálni?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 21., vasárnap 11:08

'shutterisland írta: most lehet en vagyok figyelmetlen, de az volt a baj, amit irt, vagy az, ahogy irta ?
mert a belinkelt cikke alapjan valoban elindulhat gyermekvedelmi eljaras, stb.
Ahogy írta. A linkkel már nem foglalkoztam, mert már az a mondat hogy a "barátomnak elhittem" + "1 perc googleozás után" olyan arcon csapás volt így reggel hogy seggre ültem.

Egyébként meg a covidról: Kurva unalmas már, menjen el mindenki oltakozni és akkor feldob az elit egy másik témát amiben lehet gyűlöletet kelteni.

Tegyék kötelezővé a picsába és kész. Jah várjál: akkor nem ezzel fognak foglalkozni az emberek+ ehhez nincs meg a töke a kormánynak mondván a Magyarok gyomra ezt nem veszi be.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. november 21., vasárnap 10:53

Olyan mintha egy közös kocsmazas utan otthon folytatták volna a vitatkozast harman. :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 10:49

Én sem értem mi a baj, pedig van két gyerekem. Lehet akkor nem én vagyok az apjuk vagy mi? :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 21., vasárnap 10:43

most lehet en vagyok figyelmetlen, de az volt a baj, amit irt, vagy az, ahogy irta ?
mert a belinkelt cikke alapjan valoban elindulhat gyermekvedelmi eljaras, stb.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 21., vasárnap 10:38

Csendes, békés vasárnap reggeli hangulat kávé mellé. :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: