Zene
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Zene
Ez már egy fokkal jobb, bár a muse gondolom a mostani szarjait játssza.
Régi szép idők amikor bellamy még a knights of cydonia intronál állította fel a farkam.
Régi szép idők amikor bellamy még a knights of cydonia intronál állította fel a farkam.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez szép.davi10 írta: Az első VOLT nevek azért ismerősebbek: Muse, Killers, Bring me the Horizon, Sum 41.
Az utolsó napra még nincs meg, egy ilyen rockos felhozatal után tuti egy Steve Aoki lesz, ahogy szokták
De sajnos még mindig fesztivál
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Az első VOLT nevek azért ismerősebbek: Muse, Killers, Bring me the Horizon, Sum 41.
Az utolsó napra még nincs meg, egy ilyen rockos felhozatal után tuti egy Steve Aoki lesz, ahogy szokták
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én is néztem hogy WTF de tuti direkt néz így ki. Más magyarázat nincsnmate írta: Ezt vajon UX designer látta mielőtt kikerült?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az idén legtöbbször hallgatott zeneszám?
A spotify nem ezt hozta ki, de amúgy ez:
Ricsárdgír - Smackleves
A spotify nem ezt hozta ki, de amúgy ez:
Ricsárdgír - Smackleves
"And my heart will leave you never."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A kijevi bl döntőnk előtt ő énekelt egy számot, mielőtt Asensio megdugta. Ennyit bőven elég tudni róla szerintem.nmate írta: Mondjuk erről duplaipáról még én sem hallottam, vagy csak nem tudatosult bennem.
A Sziget amúgy jó móka, hiába szarok a fő fellépők már évek óta (engem legalábbis egyik sem hoz lázba igazán). Így hogy van bérletem általában és ott vannak ingyen, bele-belehallgatok, de az elmúlt 4-5 szigeten szerintem egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány olyan előadó volt a nagyszínpadon, akinek az önálló koncertjére hajlandó lettem volna jegyet váltani - abból az egyik az Irie Maffia volt, a másik meg a Bohemian Betyárs, meg egy Manu Chao még, amire emlékszem.
Viszont a többi színpad zseniális, mindegy milyen zenét szeretsz, biztosan fogsz találni olyat - élőben - amit imádsz, szerintem ez benne az igazi zsenialitás.
egyébként objektív sziget önkéntes vagyok, lehet érdemes ennek tudatában olvasni a fenti sorokat.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
tehát a zene egész jó szerinted. arra kell koncentrálni, és előbb-utóbb már nem fog a hörgés zavarni. úgy kell felfogni mintha az is egy instrument lennenmate írta: Ez borzalmas Még akár egy korrekt szám is lehetne, de ez a halálhörgés nagyon sok...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk erről duplaipáról még én sem hallottam, vagy csak nem tudatosult bennem. Mostanában simán el lehet menni több száz milliós megtekintéses számok mellett, annyira tág a zene univerzuma.
Ez borzalmas Még akár egy korrekt szám is lehetne, de ez a halálhörgés nagyon sok...soadroli írta: na de ha már zene topik:
Shadow of Intent - Malediction
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nem mondtok hülyeséget. bl döntő....az valami pokemon?reeed_ati írta:Meg ugye barcás is, miért lenne már képbe a BL döntőinkkel kapcsolatban..Realista24 írta: Egyik sem hörög artikuálatlanul 24/7-ben
na de ha már zene topik:
Shadow of Intent - Malediction
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Meg ugye barcás is, miért lenne már képbe a BL döntőinkkel kapcsolatban..Realista24 írta:Egyik sem hörög artikuálatlanul 24/7-benreeed_ati írta:
Azért az Arctic Monkeys elég jó név.
Dua Lipát meg Asensió miatt kéne ismerni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyik sem hörög artikuálatlanul 24/7-benreeed_ati írta:Azért az Arctic Monkeys elég jó név.soadroli írta: sziget fellépőket láttátok? életemben nem hallottam egyikről se
Dua Lipát meg Asensió miatt kéne ismerni..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Dua Lupa, Lewis Capaldi, Alan Walker akiket én ismerek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem Dua Lipa eleg issoadroli írta: sziget fellépőket láttátok? életemben nem hallottam egyikről se
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Csak szerintem volt a 16os közepes? Vagy ha nem is közepes,csalódás,de nem miattuk,hanem a tragikus hangosítás miatt. Elbaszott volt a gitárhang néhol (recsegős),és zavaros is,meg halk az egész. Nekem nagyon vegyes volt az érzésem,örültem,hogy látom őket,de nagyon sokat levett ez a hangulatból. Meg a Globalist eléggé kilógottdavi10 írta:2016-ban is voltak, én akkor elkaptam őket.
Remélem arénakoncerten is látom majd őket.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
2016-ban is voltak, én akkor elkaptam őket.Remy írta:Ott voltál 2010-ben?ziro4vr írta:
Bár a szigeten a muse adta anno pl.
De ha már Blink, a 2014-es koncertjüket a mai napig bánom, hogy kihagytam, Tom-mal nagyon megnéztem volna őket élőben. Mondjuk most lehet összeállnak megint, szerintem ők se tudják, hogy éppen ki a gitáros-énekes
Akkor csak 1 napra volt pénzem és a KoRn mellett döntöttem, de az életem egyik legjobb bulija volt.