Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 19:55

https://youtu.be/zKTyS0fD52k

Boom nesztek kutyák :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 29., hétfő 16:31

https://444.hu/2021/11/29/nem-volt-konn ... -megoldjak

2 + 2 = 5

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 19:21

atesz írta: Te próbáltad úgy megvédeni, hogy közben azt cáfoltad amit ő állított, de azért még mindig te vagy aki leereszkedik a galambok közé.
Nem tudom, hogy hol voltál eddig, de vagy menj vissza oda vagy állíts magadon egy-két fokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 24., szerda 18:56

Te próbáltad úgy megvédeni, hogy közben azt cáfoltad amit ő állított, de azért még mindig te vagy aki leereszkedik a galambok közé.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 18:13

Akkor most olvasd el figyelmesen az EGÉSZ postot, ne ragadj ki 1-1 mondatot.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 24., szerda 17:54

atesz írta:
nmate írta: Áh, inkább megvárom amíg felborítod a táblát, csak rakjuk tisztába.

Szóval egyébként kb. 2020 januárban írt először, ahol az addigi adatok (volt vagy 1000 fertőzött) alapján annyit mondott, hogy KICSI AZ ESÉLYE, hogy sokan fognak meghalni HA így folytatódik, de van rá esély, hogy világjárvány lesz és elég nagy probléma lenne az egészségügyre vonatkozóan.
Néha az oddsok nem jönnek be.
Ami adatok akkor voltak, az alapján a Covidnak nem volt akkora reprodukciós rátája (1.5 és 2 közé tették) és halálozási aránya is gyengébb statisztikai adatok alapján, mint az influenzának.

Most nézzük meg exponenciálisan, mennyivel több adatunk van.

De említsük már meg akkor azt is, hogy már akkor leírta, a járvány megfékezésére egy megoldás van, az oltás.

De gondolom te, mint fotelszakértő 2020. januárjában már tudtad, hogy mi lesz, majd most 2 év után névtelenül felvállalod, hogy szakértők véleményüket írták le minimális adatok alapján, felvállalva a tévedés kockázatát.

Ez meg masszív hazugság, szerencsére pont év elején kérdeztem tőle személyesen. Gyakorlatilag ő beszélt rá, hogy mehet a kínai, nem lesz gond.

Na, de ennyi. Nem is tudom minek kezdtem megint bele a szélmalomharcba. :lol:
Nagyon rossz ez a szélsőséges stílus és réteg, amit és akiket képviselsz.

Hogy tavaly év elején mennyire volt minimális a tudásuk, vele vitasd meg, ne velem. Ő hivatkozott a világban felhalmozódott rengeteg adatra, infóra és elindult kutatásokra. Ő állította, hogy neki ez a szakterülete, a kutatócsoportjuk foglalkozik koronavírusokkal, ebben ő hiteles forrás, ezért jósolgat.

Nem hazudtam semmit, amiket írtam azokat ő nyilatkozta le vagy pakolta ki a facebook oldalára.
ikelemen5 írta: Ilyeneket hol mondott?
Tessék:
https://m.facebook.com/gabor.kemenesi/p ... 1608934134
Köszi
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 24., szerda 17:28

nmate írta: Áh, inkább megvárom amíg felborítod a táblát, csak rakjuk tisztába.

Szóval egyébként kb. 2020 januárban írt először, ahol az addigi adatok (volt vagy 1000 fertőzött) alapján annyit mondott, hogy KICSI AZ ESÉLYE, hogy sokan fognak meghalni HA így folytatódik, de van rá esély, hogy világjárvány lesz és elég nagy probléma lenne az egészségügyre vonatkozóan.
Néha az oddsok nem jönnek be.
Ami adatok akkor voltak, az alapján a Covidnak nem volt akkora reprodukciós rátája (1.5 és 2 közé tették) és halálozási aránya is gyengébb statisztikai adatok alapján, mint az influenzának.

Most nézzük meg exponenciálisan, mennyivel több adatunk van.

De említsük már meg akkor azt is, hogy már akkor leírta, a járvány megfékezésére egy megoldás van, az oltás.

De gondolom te, mint fotelszakértő 2020. januárjában már tudtad, hogy mi lesz, majd most 2 év után névtelenül felvállalod, hogy szakértők véleményüket írták le minimális adatok alapján, felvállalva a tévedés kockázatát.

Ez meg masszív hazugság, szerencsére pont év elején kérdeztem tőle személyesen. Gyakorlatilag ő beszélt rá, hogy mehet a kínai, nem lesz gond.

Na, de ennyi. Nem is tudom minek kezdtem megint bele a szélmalomharcba. :lol:
Nagyon rossz ez a szélsőséges stílus és réteg, amit és akiket képviselsz.

Hogy tavaly év elején mennyire volt minimális a tudásuk, vele vitasd meg, ne velem. Ő hivatkozott a világban felhalmozódott rengeteg adatra, infóra és elindult kutatásokra. Ő állította, hogy neki ez a szakterülete, a kutatócsoportjuk foglalkozik koronavírusokkal, ebben ő hiteles forrás, ezért jósolgat.

Nem hazudtam semmit, amiket írtam azokat ő nyilatkozta le vagy pakolta ki a facebook oldalára.
ikelemen5 írta: Ilyeneket hol mondott?
Tessék:
https://m.facebook.com/gabor.kemenesi/p ... 1608934134

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 14:21

Szerintem ez fiktiv teszt és most el kene konyvelni valahogy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 24., szerda 14:16

Realista24 írta: Emberek ébresztő!

Figyelem!!!!

Mondjunk nemet a KABÁT-ra! Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruhalobbi és a nagy ruhagyártók erőltetik az emberekre!

A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!!!
Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!
Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!
Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot!!! Véletlen?!
Egyes “tudósok” azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!!!
A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzák az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?
És ha a kabát (ÁLLÍTÓLAG!) megvéd a hideg ellen, minek a sapka-sál?
És én biztos nem veszek fel addig kabátot, amig nem mutatnak egy vizsgálatot évtizedekig kabátot hordó emberekkel!?
Mondom hogy csak végletekben gondolkoznak az emberek :mrgreen: Kötelező oltást szeretnék hogy újra stop márky zay, stop paks 2 témákról lehessen érdemben vitatkozni. :coffee: :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 13:28

Emberek ébresztő!

Figyelem!!!!

Mondjunk nemet a KABÁT-ra! Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruhalobbi és a nagy ruhagyártók erőltetik az emberekre!

A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!!!
Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!
Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!
Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot!!! Véletlen?!
Egyes “tudósok” azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!!!
A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzák az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?
És ha a kabát (ÁLLÍTÓLAG!) megvéd a hideg ellen, minek a sapka-sál?
És én biztos nem veszek fel addig kabátot, amig nem mutatnak egy vizsgálatot évtizedekig kabátot hordó emberekkel!?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 24., szerda 11:12

btw focizni haverekkel el lehet menni igy is lockdown alatt is, volt ra pelda, hogy a szelrozsa minden iranyaba szaladtunk, mikor jottek a yardok kerdezoskodni :mrgreen:

tudomtudom felelotlen magatartas, de football never stops :roll:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 24., szerda 10:38

Megy ebben is az okoskodás relax.
Lehet eladták ezeket már kéz alól másnak és csak papíron semmisítik meg stb.

Ez is egy olyan felháborító dolog megint, hogy arra szavak nincsenek és egy ilyenen már fel se szisszen az ember, annyira magasra tették már a lécet ezekben az ügyekben :lol:

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2021. november 24., szerda 10:19

Itt amúgy miért nem lehetett olyat csinálni, mint amikor boltban egy közeli szavidejű terméket leértékelnek?
Nyilván tudták, hogy mikor fognak ezek lejárni, miért várták meg amíg lejár és meg kell semmisíteni?
Január-Februárban elérhetővé lehetett volna tenni a lakosságnak a PCR teszteket kedvezményesen vagy akár ingyen is. Most meg lehet megsemmisíteni 5 milliárd forint értékű lejárt tesztet, aminek a megsemmisítése további 200 millás költség. gg
Mondjuk az ugye jól jár aki ezt a 200 millát elrakja ezért. :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 10:15

nmate írta:
sonic írta: Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
Persze, én is itthonról dolgoztam meg nem mentem családhoz és nem is esett jól.

De ha van megoldás, csináljuk már meg. Csak úgysem lesz ez, amíg mindenki egyénként gondolkodik, nem mint egy társadalom tagjaként. Mert őt nem veszélyezteti a covid, ő otthon tud maradni, neki nem kell oltás, nem kell maszk. De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.
Amig nem kotelezo az oltas addig ez lesz. Mindenki maganak eldontheti hogy beadatja, vagy elszenvedi az esetleges megfertozodes illetve a korlatozasok es szankciok kovetkezmenyeit.

Egyebkent az oltas kotelezove tetele erdekes temakor lesz. Mit teszel kotelezove, hogy eletedben egyszer be kell adni az oltast? Vagy hogy evente egyszer eleted vegeig be kell adnod az oltast? Mert ugy tunik hogy az hogy valaki egyszer be volt oltva csak bizonyos ideig er valamit. Jo a szezonra, aztan a kovetkezore mar nem, jon uj varians, meg lecsokken a szint. Ra kell tolni egy ismetlot, lehet mutalodik majd annyit a virus hogy kell uj vakcinat csinalni. Stb...

Egyelore eleg sok meg az ismeretlen.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 24., szerda 9:52

De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.
erre akartam reagalni en is.

az oke, hogy home office meg nincs parkapcsolat, de attol az ember nem 4 fal kozott eli eletet.
haverokkal socizes ugye, tinder randi, edzes, boltba jaras, hivatalos ugyek intezese, stb.

persze meg lehet csinalni, remete eletmodot elni, de mindennek pont ossze kell jonnie, nagyon pici szazaleka az embereknek aki tenyleg betartana vagy ezt onkent bevallalna akar fel evre is.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 24., szerda 9:51

Gondolom ez a szűk réteg sem örökké így akar élni. Vagy nekik ok hogy életük hátralévő részében évente elmegy ezzel 3-4 hónap, család sosem lesz, gyerek sosem lesz, más munkahely sosem lesz, barátok úgysem lesznek.

Reális.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 24., szerda 9:41

Hozzáteszem, azért a home office a munkateljesítményben elő tudja hozni az ember valódi énjét. Én speciel magamon azt veszem észre hogy sokkal ritkábban állok fel a gép elől, itt ebédelek és tovább dolgozok. De egyes kollégák botrányosak, úgy képzelem egész nap netflixeznek. :lol:

A teamsen prezentálás a sok arctalan avatarnak meg szintén külön műfaj. :lol:
Nem illik.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 24., szerda 9:34

dE lEgAlÁbB kOrMáNyOzNi tUdNaK vOl. nYoLceZeR

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 9:32

sonic írta: Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
Persze, én is itthonról dolgoztam meg nem mentem családhoz és nem is esett jól.

De ha van megoldás, csináljuk már meg. Csak úgysem lesz ez, amíg mindenki egyénként gondolkodik, nem mint egy társadalom tagjaként. Mert őt nem veszélyezteti a covid, ő otthon tud maradni, neki nem kell oltás, nem kell maszk. De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 9:10

Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Vissza: