Semmi különös, volt kimondott sakk osztály a suliban, hetente pár sakk órával ahogy nézem már megszűnt azóta sajnos, legalábbis intézményesített formábanbabaking írta:Az milyen? És hol van olyan?El Sie7e írta:
Én sakkosztalyba jártam, ellenben nem nézem
Én viszonylag sokat játszok és amikro rám jön, hogy fejlődhetnékem van ammor olvasok könyvet nézek videókat, elemzéseket és ott mindig előkerülnek nevek/ partik aztán szép lassan kialakul az érdeklődés. Vagy a mikro magyarok játszanak arra is mindig vetek egy pillantást.
Egyéb sportok
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb sportok
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Az milyen? És hol van olyan?El Sie7e írta:Én sakkosztalyba jártam, ellenben nem nézemmocsok írta: Az hogy alakul ki hogy ti követitek a sakkot és nézitek?
Tényleg csak érdekelne. Régen nagyjából minden focimeccset megnéztem, utána már csak főleg Madrid meccseket, majd egy idő után már azt se mindegyiket.
Eszembe se jutott meg, hogy de megnéznék most egy jó kis sakk vb-t.
(A netflix sorozatot imádtam)
Én viszonylag sokat játszok és amikro rám jön, hogy fejlődhetnékem van ammor olvasok könyvet nézek videókat, elemzéseket és ott mindig előkerülnek nevek/ partik aztán szép lassan kialakul az érdeklődés. Vagy a mikro magyarok játszanak arra is mindig vetek egy pillantást.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Én sakkosztalyba jártam, ellenben nem nézemmocsok írta: Az hogy alakul ki hogy ti követitek a sakkot és nézitek?
Tényleg csak érdekelne. Régen nagyjából minden focimeccset megnéztem, utána már csak főleg Madrid meccseket, majd egy idő után már azt se mindegyiket.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Én matekosokkal voltam egy koliban, akkoriban sokat néztük.mocsok írta: Az hogy alakul ki hogy ti követitek a sakkot és nézitek?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Brady - Gronk 90+ TD.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mocsok
Az hogy alakul ki hogy ti követitek a sakkot és nézitek?
- babaking
Meg is lett. Innen nehéz lesz az orszonak. Jöhetnek a vad megnyitások. Jó kis angol vagy egy queens gambit.Limaten írta:Elég kemény endgame volt, az lett a leghosszabb világbajnoki játszma. A mai meccset meg az öreg Salgado nyitotta meg (jelképesen mindig vmi VIP lépi le az első lépést) és úgy néz ki a Real szurkoló Magnusnak ez szerencsét hozott, gyanúsan 2 pontos előnye lesz.babaking írta: Sakk vb-n nagyon jó partit játszottak ma. És mivel Magnus nyert innentől jöhetnek a vad partik mert Jannak kockáztatni kell egy kicsit.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Limaten
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Henry, Modric, Zidane, Kroos
Elég kemény endgame volt, az lett a leghosszabb világbajnoki játszma. A mai meccset meg az öreg Salgado nyitotta meg (jelképesen mindig vmi VIP lépi le az első lépést) és úgy néz ki a Real szurkoló Magnusnak ez szerencsét hozott, gyanúsan 2 pontos előnye lesz.babaking írta: Sakk vb-n nagyon jó partit játszottak ma. És mivel Magnus nyert innentől jöhetnek a vad partik mert Jannak kockáztatni kell egy kicsit.
- babaking
Sakk vb-n nagyon jó partit játszottak ma. És mivel Magnus nyert innentől jöhetnek a vad partik mert Jannak kockáztatni kell egy kicsit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagyot ment ma. Nem éles a Bucs mostanában sajnos, ma is ez a karrier csúcs kellett a winhez. TB labdái nem ültek.ferni írta: Fournette még mindig egy állat wtf
4 TD
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pedig ez pont nem volt statisztikailag az erőssége, nyilván teste megvan hozzá.ferni írta: Fournette még mindig egy állat wtf
4 TD
Fournette még mindig egy állat wtf
4 TD
4 TD
- Remy
- Kapcsolat:
Nagyon durva, hogy BB mennyire összeszedte ezt a csapatot. Jones is wow, első szezonjában, kezdőként teljesen érett és jó játékot hoz.
Nem nagyon vártam PO-t ebben a szezonban, mégis fényesebb a jövő, mint azt vártam.
Nem nagyon vártam PO-t ebben a szezonban, mégis fényesebb a jövő, mint azt vártam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mondjuk ideje volt Harbaugh-nak mutatnia valamit, mert minden évben szarrá veri az OSU. Hutchinson-nak meg konkrétan jól jött a tavalyi bokatörés(?), illetve, hogy maradt a senior évére, mert, ha tavaly megy a draftra valószínűleg top 50-be megy ki, most meg sanszos a top 5, de egy jó playoff teljesítménnyel azt se zárnám ki, hogy valaki elviszi Thibodeaux előtt. Ráadásul ugye ott van Bruce Feldman freak list-jén, szóval, ha lesz combine, ott is dominálni fog, meg ugye neki lesz senior bowl is, Thibodeaux-nak meg nem.
Én mondjuk tuti a Wisconsin meccset nézem, Bama helyett.
Én mondjuk tuti a Wisconsin meccset nézem, Bama helyett.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eddig elég komoly a rivalry week. Nagy szakdogázás közepette háttérzajként benyomtam az Ohio-Michigant(Filmklubosoktól bocsi, de így filmet bűn nézni, még meccset is rossz fél szemmel, azért a sok késés, de minden pótolva lesz ). Ez nem volt semmi a Harbaugh csapattól. Kíváncsi vagyok mire mennek majd a PO-ban. Remélem az Auburn is megtréfálja ismét a Bamát.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Pedig egy pár hsz-t eskü visszaolvastam, elnézést.Anthony írta:Csak egy picivel kellett volna lennebb görgetni :PPipita írta: Egy hetes hír, de hozzám csak most jutott el: Sidi román állampolgár lett és ott folytatja karrierét.
Triplán szégyenteljes ez az ember. Utólag olvastam, hogy a felesége is román, Roxana, a Steaua Bukarest színeiben versenyez, gondolom innen jött az ötlet.
Szánalmas, a nemzetközi szövetség hol van ilyenkor? Gondolom ők is hallottak róla. Nevetséges hogy engedik profi sportolók közé ezt a senkit.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A masik magyar vonatkozas hogy a chess24-en Polgar Judit az egyik kommentator.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Neponak Lékó az egyik segítője.sonic írta: Ma kezdodik a sakk vilagbajnoki meccs. Gondoltam szolok nehogy valaki lemaradjon.
(Tudom, rossz topik)
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ma kezdodik a sakk vilagbajnoki meccs. Gondoltam szolok nehogy valaki lemaradjon.
(Tudom, rossz topik)
(Tudom, rossz topik)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak egy picivel kellett volna lennebb görgetni :PPipita írta: Egy hetes hír, de hozzám csak most jutott el: Sidi román állampolgár lett és ott folytatja karrierét.
Triplán szégyenteljes ez az ember. Utólag olvastam, hogy a felesége is román, Roxana, a Steaua Bukarest színeiben versenyez, gondolom innen jött az ötlet.