Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
megnéztem a sorsolást, egy jó darabig nem lesz kemény meccsük a bayern kivételével, úgyhogy fel is zárkózhatnak pláne ilyen bírói hátszéllel
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Xavi-effektTjacks írta: Miért van az hogy ezt a csövesbánat csapatot mindig megtolják? Nehogy véletlenül a nagy Barcelona lemaradjon a BL-ről.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért van az hogy ezt a csövesbánat csapatot mindig megtolják? Nehogy véletlenül a nagy Barcelona lemaradjon a BL-ről.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barca akadémia elnöke volt. Azt hittem rosszul hallok. De talán még azt sem mondta hogy egyik, hanem simán legjobb.Caraway írta: “Araujo vilagviszonylatban az egyik legjobb vedo 1v1-ben.”
Csak odavan nyomva a tv, de erre felkaptam a fejem, mikor a spileres szakerto ezt mondta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most látom csak, hogy mekkora kezezést nem fújtak be a barca ellen. Ez egészen elképesztő hogy itt a VAR nem jelzett. Ilyenkor jut eszembe, hogy nem is olyan rég ellenünk meg mit műveltek mikor a Militao háttal volt, úgy kezezett és visszafújták a gólunkat, amin el ment a bajnokság.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
XaviIsten nagyon alkotott. Ez mind miatta van. Hihetetlenül jók voltak idegenben. Alig várom, hogy a Betis meg a Bayern beárazza őket a következő két meccsen. A kezezést vissza sem nézték. A Villareal dominált a meccsen, labdabirtoklás 50-50%.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
“Araujo vilagviszonylatban az egyik legjobb vedo 1v1-ben.”
Csak odavan nyomva a tv, de erre felkaptam a fejem, mikor a spileres szakerto ezt mondta.
Ha mást nem is a hatalmas szerencsét hozta magával Xavi. Villareal 2-t lőhetett volna, erre osszeszerencsétlenkednek egy gólt. Benfica is üres kapust helyzetet rontott, Espanol is 1000% ziccert rontott. Hát kiváncsi leszek meddig lesz elég ez.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nemigaz
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egyébként a Bayern Münchent akarják bucira verni a BL-ben. Szerintük kell nekik 1-2 hónap és Xavi majd összerakja a fiatalokat.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Hat de birou
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Hanyingerem van ettol a bandatol.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Vicces azért nekik megadják az ilyen gólt.. piké kezezését vissza se nézték.. bezzeg nekünk mikor tavaly mariano tuti nem volt lesen a getafe ellen azt nem nézték ennyire mindegy is... végülis ott csak pont 0-0-át játszottunk ami a bajnoki címünkbe került.
- flori
Mi történt? Csak a végét nézem majd.Faust írta: Xavi visszahozta a Pep-magia egyik legfontosabb szeletet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Vissza bizony, már hiányzott!Faust írta: Xavi visszahozta a Pep-magia egyik legfontosabb szeletet.
Túl nagy veszteség a ligának a Barca... Ha önerőböl nem hozzák a BL helyeket, hát majd ők megoldják nekik...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Xavi visszahozta a Pep-magia egyik legfontosabb szeletet.
- Sorrentino
Én valahogy simán kinézem belőlük eztsebydani írta: “Légyszi Pep add már ide a 60 milliós támadót szívességből, hát te is barcás vagy, nem akarsz jót nekünk?”
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
plusz egy elmaradt piros (vagy legalább sárga). szokásos spanyol bajnokiKercsó írta: jó ez a spanyol VAR
teljesen vakon vannak. Piqué kézzel blokkol egy kapura tartó lövést, vissza se nézik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
“Légyszi Pep add már ide a 60 milliós támadót szívességből, hát te is barcás vagy, nem akarsz jót nekünk?”
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
jó ez a spanyol VAR
teljesen vakon vannak. Piqué kézzel blokkol egy kapura tartó lövést, vissza se nézik.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor