Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 2., csütörtök 20:45

géza írta:
Remy írta:Tolok egy kis Wesley Snipes maratont a lockdown alatt.
De miért?

:mrgreen:
Mert Snipes jóarc. B-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. december 2., csütörtök 20:43

Remy írta:Tolok egy kis Wesley Snipes maratont a lockdown alatt.
De miért?

:mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 2., csütörtök 19:42

Fasza ez a Dune. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 2., csütörtök 17:42

Tolok egy kis Wesley Snipes maratont a lockdown alatt. :mrgreen:

A RAJONGÓ: Tony Scottnál jobban talán soha senki nem értett ahhoz, hogy hogyan csinálj bármiből MENŐ filmet. Ízig vérig 90-es évek, egy fantasztikus De Niróval és Snipesszal. Méltatlanul alulértékelt alkotása az öregnek.

DZSUNGELLÁZ: Spike Lee túltolta a diszkrimináció hangoztatását. Ahelyett, hogy csak éreztette volna, ami néhol sikerült is, folyamat a néző képébe is tolta. Ettől függetlenül egy érdekes és nézhető film, egy kifejezetten hangzatos castinggal. Samuel L. Jackson, Halle Berry, Wesley Snipes, John Turturro, Anthony Quinn, Tim Robbins , Brad Dourif, Ossie Davis és Ruby Dee.

FORRÁSPONT: Lagymatag akció/krimi Dennis Hopperrel, Wesley Snipesszal és Viggo Mortensennel. Kár érte, mert ez a gárda többet érdemelt volna.

SPORTHÁBORÚ: Légdeszkás kviddics! Snipes Edgar Davids-t játszik Dean Cain oldalán, a film pedig olyan szintet képvisel, hogy még a tékából sem tudnád kikölcsönözni VHS-en. De tényleg, az öreg Snipes ezt miért vállalta el?

MOZDULATLAN TÚSZ: Fülke feeling, morális kérdésekkel, az amerikai fegyverkezéssel megfűszerezve. Elnyújtva és a figyelmet többnyire nem fenntartva. Egynek elmegy, de nem tud semmi extrát nyújtani.

A MEGÁLLÍTHATATLAN: Az ezredforduló után már semmi nem volt a régi. Eltűnt a báj és az atmoszféra az akcióhősök körül, a sablonsztorik nem úgy működtek, mint korábban. Veterános akció, ami, ha 10 évvel korábban jön, imádtuk volna.

NEW YORK KIRÁLYA: Alacsony lángon égő, de fogyasztható gengszterkedés, amiben a casting többet ér, mint maga a sztori. Walken és Fishburne remekelnek, de ott van Caruso, Snipes és Buscemi is.

NEW JACK CITY: Nagyon gettó, nagyon gengszter, nagyon kábszi. Hangulatos iparosmunka, egy drogbáróvá való Wesley Snipesszal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. november 29., hétfő 19:45

Ha minden igaz, akkor még jön 3 MCU-s Póki film a mostani után. Lehet, hogy van benne valami csavar, nem volt kedvem végigolvasni a cikket.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 29., hétfő 14:18

SHang Chi szerintem is jo volt, egyik legjobb szuperhosos eredet film, azsiai vonalat is autentikusnak ereztem, nem annyira eroltottnek. A harcjelenetek meg annyira nem mozgatnak meg az ilyen filmekben, altalaban az osszes bumm-bumm csiriburi nyernek a jok vonalon mozog, pl. a Dr. Strange ezert tetszett.

Matrix 4 trailer alapjan nekem csalodas, inkabb egy ripoffnak tunik, mintsem barmi ujnak. Trinityvel, wishes Morpheussal, stb.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 29., hétfő 13:59

Nem értékelitek ti a Wuxia-t, az a bajotok. Full jól ötvözték Hollywoodal. Azért is volt ennyire elborult. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 29., hétfő 13:43

A Fekete Ozvegy es az Eternals is nagyon gyenge lett sajnos. Remelem, hogy a Poki tenyleg jo cucc lesz.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 29., hétfő 13:42

A Pókembert azért megnézem moziban, 50-50 hogy borzalmasan szar lesz vagy kurvajó. Megjátszom. :D
Mátrix 4 ugyanez. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 29., hétfő 13:40

Pont a vége volt undorító cgi orgia a zöld vászon előtt, áhh undi volt. A buszos akciójelenet pl fasza volt tényleg.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 29., hétfő 13:40

ziro4vr írta: Shang Chi

Volt már ennél rosszabb marvel film, de továbbra sem áll szerintem annyira jól a marvelnek ez a multivers saga ezekkel a c kategóriás hősökkel.
Borzalmasan erőltetett és gagyi a vége.

Nagyon inflálódik a Marvel, eddig sem termeltek nagy értéket, de évente egyszer teljesen jó volt ilyeneket nézni. Most gyakorlatilag havonta jön új kontent.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 29., hétfő 13:38

ziro4vr írta: Shang Chi

Volt már ennél rosszabb marvel film, de továbbra sem áll szerintem annyira jól a marvelnek ez a multivers saga ezekkel a c kategóriás hősökkel.
Én semmit nem vártam tőle, de nagyon kellemesen csalódtam. Jópofa volt a főhős. full átlag figura. Ez az ázsiai vonal pedig nem rossz, hogy behozták. A végjáték pedig brutál látványos volt, kicsit Dragon Ball feeling. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. november 29., hétfő 13:01

A Last Duel is elérhető már. Elvileg az öreg Ridley odatette most.
Azért remélem a Phoenixes Napoleon filmre maradt még benne szufla. Meg azt is, hogy a Gladiátor 2-t elfelejti :D
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 29., hétfő 12:55

nmate írta: Free Guy kellemes kis vasárnap délutáni guilty pleasure. Semmi eredeti nincs benne, Ryan Reynolds Ryan Reynoldsot játssza egy Truman Show/Lego Movie/Rontó Ralph mashupban, de amúgy teljesen oké és élvezhető a film. Egynek jó, simán ajánlom :)
Viccen kívül nekem a Free Guy az év abszolút meglepetése, én nagyon jól szórakoztam rajta. :) Bár hozzátartozik, hogy kevesebb filmet is néztem idén a szokásosnál de így is láttam azért jó párat, ezek közül bármennyire fura is ez kiemelkedett. Tök jó popcorn mozi lett :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 29., hétfő 12:43

Shang Chi

Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 29., hétfő 12:30

Free Guy kellemes kis vasárnap délutáni guilty pleasure. Semmi eredeti nincs benne, Ryan Reynolds Ryan Reynoldsot játssza egy Truman Show/Lego Movie/Rontó Ralph mashupban, de amúgy teljesen oké és élvezhető a film. Egynek jó, simán ajánlom :)
Nem olyan, mint a Red Notice :lol:
Ott Ryan Reynolds egyszerűen kurva szar. De nem szarabb, mint a film meg a neve sem jut eszembe wonderwoman színészi játéka. Dwayne Johnson szokásos, no comment.

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2021. november 28., vasárnap 10:11

Faust írta: A tvben elkaptam es vegigneztem a Bronxi meset, hat megmondom oszinten nem igazan ertem, miert van ettol a filmtol hasraesve mindenki. Nem rossz egyaltalan, de fel ev es semmire nem fogok belole emlekezni csak a foszereplo srac male tehetsegtelen fejere.
Szerintem is sokkal jobbak vannak ebben a kategóriában. Bár már én sem sok mindenre emlékszem.

Egyébként meg minek nézel tévén bármit is? :mrgreen:
Szégyen a kukás, de hasznos.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 28., vasárnap 10:06

Bar tudnám ki az a vinicius :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 28., vasárnap 9:50

nmate írta:
Faust írta: A tvben elkaptam es vegigneztem a Bronxi meset, hat megmondom oszinten nem igazan ertem, miert van ettol a filmtol hasraesve mindenki. Nem rossz egyaltalan, de fel ev es semmire nem fogok belole emlekezni csak a foszereplo srac male tehetsegtelen fejere.
Én imádom :mrgreen:
Mondjuk megmagyarázni nem biztos, hogy tudnám miért.
Mert beteg a lelked, fekete, mint vinicius popsija ejszaka a sikatorban. :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 28., vasárnap 9:39

Én imádom :mrgreen:
Mondjuk megmagyarázni nem biztos, hogy tudnám miért.

Vissza: