Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 29., hétfő 13:01

Lesz itt baj, mert Kroos, Modric, Benzema, ők teszik bele az agyat a focinkba. Ha jön Haaland meg MBappe, még egy beton kp-val valahogy tán össze is hozható, hogy mögöttük a visszavont Benzema ragaszt meg osztogat, de akkor oda már a ckm nagyon kevés. Csak ehhez kellenének atom szélsőbekkek hogy legyen szélessége is a játéknak, ez nincs meg jelenleg. Ha csak egy jön akkor Vino kell, jobbosra meg hát az öreg Kylian barátunk ez van de akkor meg kell oldanod. :lol:

Hazarddal sztem ne számolj, teljesen kuka, mint egy kiégett brazil olyan lett 31 éves korára. Pár évnyi Milan van még benne max.
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 12:55

zéró jól beszél, ezek szerint nem vagy már az elvonón :mrgreen:

másfele terelem a témát:
tegyük fel jön hali meg bapi egyszerre, nagy stadionavató meg kiskutyafasza.
kit teszel padra?
benzemát a mostani fizikumaval es jatekaval szep lassan direkt leepited?
nem hinnem, mert ő lenne a ragasztó a jatekban elöl.
hazard ha megrazza magat es birja a teste, akkor szinten kezdo kozeleben lesz, rodrygo nyilvan nem fer be, de akkor vinyoval mit csinalsz? ha azt akarod, hogy fejlodjon tovabb, akkor jatszatni kell, de kit raksz ki a kezdobol? egy kp-st?

varom a megoldast kedves fotelhuszar baratim :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 29., hétfő 12:41

Erik szokás szerint jött ráfingani a parázsra, csak a szokásos. :mrgreen:

Szerintem abban pont megegyeztünk hogy van olyan konstrukció ahol lenne értelme eladni (kb 2 játékos a világon), amúgy meg a jelen körülmények között sokat ér. Meg ha már benne van ennyi meló, meg amúgy egy kedves kis hülyegyerek, akkor pláne minek egy 28-32 éves játékosra mondjuk elcserélni.

Más kérdés, hogy most nagyon dob neki a gép, ha ez nem lesz akkor megint elég hülyén fog festeni a pályán de őt így szeretjük. :lol:
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 12:30

p.csabi1 írta:
Miért ment mellé? Rosszul emlékszem? Szerintem amikor Bale jött, kb. ennyi volt a játéka, hogy átvette, előrevágta 3/4/5m-rel a védő mögé, aztán befutotta.
Szerinted Vinni is ezt csinálja?Csak megtolja aztán ennyi?
az nagypofaju anri volt :mrgreen:
Kíváncsi vagyok, kik jobbak szerinted? Emeljük fel a korhatárt 23 évre, hogy könnyebb legyen neked (bár 25-ig is elmehetünk) :)
nincsenek jobbak, vagy max paran, ez is a mai fotball szegenysegi bizonyitvanya.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 29., hétfő 12:29

raul 4 ever írta:
p.csabi1 írta: Azért ez a Bales hasonlat szerintem mellé ment. :roll:
Messze nem tőle kellene megszabadulni hanem a sallangtól.Isco,Bale,Hazard stb.
Nyáron kell Carvajal MELLÉ valaki,Casemiro mögé valaki meg előre a két nagy név,aztán megint térdepelni fog mindenki.
Pont az ilyen mentalitású embereket nem szabad elengedni egy csapatból.

Miért ment mellé? Rosszul emlékszem? Szerintem amikor Bale jött, kb. ennyi volt a játéka, hogy átvette, előrevágta 3/4/5m-rel a védő mögé, aztán befutotta.

Valamint azt sem mondtam, h rakjuk ki! Azt mondtam, hogy ha jönne egy überbalszélső, akkor a meccsek maradék 20%-ára nem volna-e luxi megtartani..?

Nekem EZZEL a Vinivel már semmi bajom. Nem a legjobb (szerintem), vannak korlátai, de annyi iszonyú munkát tesz ebbe a dologba, hogy a rossz dolgaiban javult már annyit, hogy van értelme ha ő játszik..
Kíváncsi vagyok, kik jobbak szerinted? Emeljük fel a korhatárt 23 évre, hogy könnyebb legyen neked (bár 25-ig is elmehetünk) :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. november 29., hétfő 12:28

Szerinted Vinni is ezt csinálja?Csak megtolja aztán ennyi?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 12:27

Bár tudom, tehetség megvolt bennük, talán, csak mint fejben gyenge lofaszjoska volt.
naügye.
Szóval 3 perc alapján inkább azt kéne megmondani, kiből les valaki, nem azt hogy ki tehetséges.
erre van az a temerdek jolfizetett jololtozott figura/lehuto.

en eladnam, ti megtartanatok, kulonbozo velemenyek, sztem mindkettoben van pro es kontra is.
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 29., hétfő 12:20

p.csabi1 írta: Azért ez a Bales hasonlat szerintem mellé ment. :roll:
Nyáron kell Carvajal MELLÉ valaki,Casemiro mögé valaki meg előre a két nagy név,aztán megint térdepelni fog mindenki.

Valamint azt sem mondtam, h rakjuk ki! Azt mondtam, hogy ha jönne egy überbalszélső, akkor a meccsek maradék 20%-ára nem volna-e luxi megtartani..?

Nekem EZZEL a Vinivel már semmi bajom. Nem a legjobb (szerintem), vannak korlátai, de annyi iszonyú munkát tesz ebbe a dologba, hogy a rossz dolgaiban javult már annyit, hogy van értelme ha ő játszik..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 29., hétfő 12:19

hehetheoriginal írta:
de mennyire ostobaság egy 21 éves focistára azt mondani, hogy jobb már soha nem lesz?!
pont ugy, mint ahogy megmondom neked fotelbol 3 perc eye test utan, hogy ki a kepessegei, mozgasa, jateka alapjan az übertehetseges, es ki az akibol sosem lesz extra.
Alipio (vagy ki) és társai udvozolnek :kalapos:
Bár tudom, tehetség megvolt bennük, talán, csak mint fejben gyenge lofaszjoska volt.

Szóval 3 perc alapján inkább azt kéne megmondani, kiből les valaki, nem azt hogy ki tehetséges.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 12:16

de mennyire ostobaság egy 21 éves focistára azt mondani, hogy jobb már soha nem lesz?!
pont ugy, mint ahogy megmondom neked fotelbol 3 perc eye test utan, hogy ki a kepessegei, mozgasa, jateka alapjan az übertehetseges, es ki az akibol sosem lesz extra.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 29., hétfő 12:06

Gyerekek, van itt minden :lol:

Csak pár apróbb részlet:
- ZZ játékába nem illett Vini és nála csak egy kiegészítő ember volt, Carlo játékába illik és nála a kezdetektől alapember maximális bizalommal.
- sok mindenkinek köze lehet a fejlődéséhez, de azért ne feledkezzünk meg arról a tényről, hogy ő maga tart fent és fizet egy komplett stábot (vagy 20 fő), hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából. Nagyon profi a hozzáállása és a szorgalma. Ez általában meghozza a gyümölcsét.
- ha megnézzük a számokat, idén másodhegedűsként jobb teljesítményt nyújt a Real Madridban, a top ligák legdefenzívebbjében, mint például Mbappe a PSG-ben, az egycsapatos lófing francia ligában, ahol ő az alfa. De nyugodtan lehet szemezgetni a többi fiatal támadó között és hozni a jobbnál jobb alternatívákat.
- ne haragudjatok meg, de mennyire ostobaság egy 21 éves focistára azt mondani, hogy jobb már soha nem lesz?! Tehetsége van, hozzáállása példa értékű és a legjobb szakemberekkel dolgozik a világ legjobb csapatában. Komolyan kíváncsi vagyok hányan baszták bele a kőbambit a TV-be a gólja után bosszankodva.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. november 29., hétfő 11:52

raul 4 ever írta: Az ezzel a kölyökkel a baj, hogy penge focista úgy sem lesz.
Amennyire szidtam tavaly állandóan, úgy barátkozom most meg vele egyre jobban, mert a hibái/hülyeségei ellenére a munkamorálja on/off field elképesztő, a fizikuma pedig döbbenetes, s lám 1-2szer a lába is elsül, de kb. ez a csúcs tőle.

Ha van előtte 2 méter hely, megver/lefut kb. bárkit, engem Balere emlékeztet, az elején ő is áll. ezt a: magam elé rúgom, befutom focit tolta..
Ha jövőre lenne Vinyó, Rodry, Benz, Haaland, Bappe sem érzem, hogy tumultus lenne elöl. Csak nem kerülgetne a szélütés, ha mondjuk jön egy hír, hogy edzésen ráléptek Benz nagylábujjára, vagy Rodry épp szétf*sta a budit és azon kell lamentálni, hogy akkor Krumpliszsák vs. Pincsi, vagy LV/Ase ugrik-e be helyettük..

Mondjuk akkor passzolnék, hogy mi lenne, ha Vini elé jönne egy stabil 45+ meccses worldclass balszélső, akkor gőzöm nincs nem lenne-e tényleg jobb eladni.

Azért ez a Bales hasonlat szerintem mellé ment. :roll:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 29., hétfő 11:42

Az ezzel a kölyökkel a baj, hogy penge focista úgy sem lesz.
Amennyire szidtam tavaly állandóan, úgy barátkozom most meg vele egyre jobban, mert a hibái/hülyeségei ellenére a munkamorálja on/off field elképesztő, a fizikuma pedig döbbenetes, s lám 1-2szer a lába is elsül, de kb. ez a csúcs tőle.

Ha van előtte 2 méter hely, megver/lefut kb. bárkit, engem Balere emlékeztet, az elején ő is áll. ezt a: magam elé rúgom, befutom focit tolta..
Ha jövőre lenne Vinyó, Rodry, Benz, Haaland, Bappe sem érzem, hogy tumultus lenne elöl. Csak nem kerülgetne a szélütés, ha mondjuk jön egy hír, hogy edzésen ráléptek Benz nagylábujjára, vagy Rodry épp szétf*sta a budit és azon kell lamentálni, hogy akkor Krumpliszsák vs. Pincsi, vagy LV/Ase ugrik-e be helyettük..

Mondjuk akkor passzolnék, hogy mi lenne, ha Vini elé jönne egy stabil 45+ meccses worldclass balszélső, akkor gőzöm nincs nem lenne-e tényleg jobb eladni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 29., hétfő 11:23

Ritkan irok ilyent, de en Hehevel ertek egyet. Haaland es MBappe Vini elott van es mindig elott is lesz. Nehez elkepzelni, hogy ikyen kaliberek mellett megtartsuk es ugyan ilyen hasznos legyen

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 29., hétfő 11:02

Azt tiszta sor, hogy te a bezzegrégenmindenjobbvoltban hiszel. Ha valaki ellen vagy és ez ellen kapsz egy érvet, ez a válasz.

A keret messze legpotensebb szélsője, mellé még fiatal és a szorgalma, viselkedése is megfelelő.
Érthetetlen, hogy miért is kellene beáldozni őt arra, hogy jöjjön egy sztár, akinek még csak nem is ugyanaz a posztja, és ezzel szélső posztra keletkezne hiány, maradna hosszabb távra egy Rodrygo.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 10:47

Latom en is, hogy ma ez mar kuriozumnak szamit, de mivel en azt gondolom, hogy legfelso polc sose lesz, ezert adnam el psgbe vagy muba nyaron (nagyon jo penzert)
Lehet hozni halit meg bapit csatarba akkor benzema melle, hazard meg maradni fog valszeg, ugyhogy lenne elore eleg firepower.

Ha nem lenne kilatasunk a ket baszogepre, akkor nyilván en is megtartanám a kivalo braziliai futballjatekosunkat
thereisonly1ronaldo

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 29., hétfő 10:34

Nyilván túlteljesít idén, szélsőségesek a szezonjai, idén annyira bejön neki minden, mint tavaly nem, a szintje valahol ezek között lehet.

De ez az érv teljesen wtf. Pont ő az a kevés játékosok egyike a mai mezőnyben, aki ellen még megkettőzve is nehéz védekezni.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 29., hétfő 10:27

atesz írta: Ki az a támadó a mai mezőnyben, akit ha egynél több ember fog nem lesz kevésbé semlegesítve?
Persze. Prime Messin és CRen kívül senki kb.

A hamburgeresnek így végleg lefő a kávé, pihentethet egy 21 éves gyereket. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 29., hétfő 10:24

Ki az a támadó a mai mezőnyben, akit ha egynél több ember fog nem lesz kevésbé semlegesítve?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 29., hétfő 10:22

Mondjuk annyi bizalmat se kapott, de azért ezt ZZ meg a többiek jól látták, hogy vininek olyan alapkészségei vannak, hogy ebbe érdemes fektetni, mert manapság erre van szükség. Rodry meg egy hasznos kiegészítőnek jó lehet bármikor, illetve jelenleg a jobboson őt kellene eröltetni, inkább mint a spanyolokat vagy a golfos embert.
Nem illik.

Vissza: