elég gáz. De legalább Messi 1-2 embert leköt... de, hogy pedri az oldalpasszokon kívül nem csinál semmit az is biztos.dzsi91 írta:Az irányit és kulcspasszokat ad szöveg 10 éve védi messit minden meccsen amikor nemrúg gólt.krisz24 írta:
Egy az egybe ez a véleményem Barca szurkoló haverok aztmondták, hogy ő irányít, kulcspasszokat ad... hát én egy kulcspasszára emlékszem mikor az EB-n a horvátok ellen olyan jól hazaadta félpályáról, hogy öngól lett belőle én se értem mit keres egy ilyen eseményen.. csak mert 72 meccset lejátszott... se védekezésbe se támadásba nem jó a gyerek
Aranylabda
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Aranylabda
Ja, igaz, mondjuk Messi 4., Haaland 5.Remy írta:
Top3:
1-Lewa
2-3-Benz v Salah
Utána kurvára mindegy.
Az olaszoknál senki nem volt annyira kiemelkedő, függetlenül, hogy Eb-t nyertek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Top3:illgner írta:Nálad mi lenne a top5?Remy írta: Salah 7.
1-Lewa
2-3-Benz v Salah
Utána kurvára mindegy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Messi nyeri.
Már érzem.
De mi a picsára azt nem tudom.
Már érzem.
De mi a picsára azt nem tudom.
Nálad mi lenne a top5?Remy írta: Salah 7.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Salah 7.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cr 6ik azt jobb volt egész évben mint messi
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem akarok rosszindulatú lenni, de ha ezt a teljesítményt a Juvéban és mondjuk a svéd válogatottban tette volna le, akkor valószínűleg nincs ez a nagy hype körülötte.krisz24 írta:
Egy az egybe ez a véleményem Barca szurkoló haverok aztmondták, hogy ő irányít, kulcspasszokat ad... hát én egy kulcspasszára emlékszem mikor az EB-n a horvátok ellen olyan jól hazaadta félpályáról, hogy öngól lett belőle én se értem mit keres egy ilyen eseményen.. csak mert 72 meccset lejátszott... se védekezésbe se támadásba nem jó a gyerek
Haaland 11. helye is elég vicces, simán top5-ös lenne a tavalyi teljesítményével nálam.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Az irányit és kulcspasszokat ad szöveg 10 éve védi messit minden meccsen amikor nemrúg gólt.krisz24 írta:Egy az egybe ez a véleményem Barca szurkoló haverok aztmondták, hogy ő irányít, kulcspasszokat ad... hát én egy kulcspasszára emlékszem mikor az EB-n a horvátok ellen olyan jól hazaadta félpályáról, hogy öngól lett belőle én se értem mit keres egy ilyen eseményen.. csak mert 72 meccset lejátszott... se védekezésbe se támadásba nem jó a gyerekillgner írta:
És Pedri mit mutatott? Viccen kívül kérdezem, mert én nem sokat láttam őt játszani, de akkor semmi extrát nem láttam tőle. Musiala, Wirtz, Bellingham, Saka, na bennük látom a jövő klasszisát, de ebben a gyerekben egy jövendőbeli Jorginhot látok maximum, ami valljuk meg, nem egy nagy színvonal. De lehet, hogy zseni a gyerek, csak én nem értek a focihoz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Egy az egybe ez a véleményem Barca szurkoló haverok aztmondták, hogy ő irányít, kulcspasszokat ad... hát én egy kulcspasszára emlékszem mikor az EB-n a horvátok ellen olyan jól hazaadta félpályáról, hogy öngól lett belőle én se értem mit keres egy ilyen eseményen.. csak mert 72 meccset lejátszott... se védekezésbe se támadásba nem jó a gyerekillgner írta:És Pedri mit mutatott? Viccen kívül kérdezem, mert én nem sokat láttam őt játszani, de akkor semmi extrát nem láttam tőle. Musiala, Wirtz, Bellingham, Saka, na bennük látom a jövő klasszisát, de ebben a gyerekben egy jövendőbeli Jorginhot látok maximum, ami valljuk meg, nem egy nagy színvonal. De lehet, hogy zseni a gyerek, csak én nem értek a focihoz.poronty írta:
Mit akarsz egy Saka-tól, aki nem játszott a BL-ben, a ligában EL hely se jutott neki és az EB-n is egy full defenzív, kontra csapatban hozott kifejezetten átlagos teljesítményt.
- dzsi91
Na ez a barsza barsza barsza igazán krindzs volt
És Pedri mit mutatott? Viccen kívül kérdezem, mert én nem sokat láttam őt játszani, de akkor semmi extrát nem láttam tőle. Musiala, Wirtz, Bellingham, Saka, na bennük látom a jövő klasszisát, de ebben a gyerekben egy jövendőbeli Jorginhot látok maximum, ami valljuk meg, nem egy nagy színvonal. De lehet, hogy zseni a gyerek, csak én nem értek a focihoz.poronty írta:Mit akarsz egy Saka-tól, aki nem játszott a BL-ben, a ligában EL hely se jutott neki és az EB-n is egy full defenzív, kontra csapatban hozott kifejezetten átlagos teljesítményt.Saka mondjuk mivel kevesebb? Például. Aztán top 5be se...
- flori
Mbappé 45 góllal és 20 gólpasszal kilencedik. Na majd Perez papa beintézi.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mit akarsz egy Saka-tól, aki nem játszott a BL-ben, a ligában EL hely se jutott neki és az EB-n is egy full defenzív, kontra csapatban hozott kifejezetten átlagos teljesítményt.Saka mondjuk mivel kevesebb? Például. Aztán top 5be se...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
Nem megy el.illgner írta:Mit tud csinálni. Szerintem kicsit túlmisztifikáljuk az aranylabdát, szavaz rá mondjuk 150 ember, ez inkább ilyen "népszerűségi díj", nem pedig a valós teljesítményt mutatja. Eleve komolytalanná teszi, hogy ilyen sok ember voksolhat. Ettől ez már nem lesz minőségi szavazás, hiszen mit érthet a focihoz egy ugandai, vagy malajziai szavazó.dzsi91 írta:
Egy igazi veréb,hogy asszisztál ehhez.
Mit tud csinálni. Szerintem kicsit túlmisztifikáljuk az aranylabdát, szavaz rá mondjuk 150 ember, ez inkább ilyen "népszerűségi díj", nem pedig a valós teljesítményt mutatja. Eleve komolytalanná teszi, hogy ilyen sok ember voksolhat. Ettől ez már nem lesz minőségi szavazás, hiszen mit érthet a focihoz egy ugandai, vagy malajziai szavazó.dzsi91 írta:Egy igazi veréb,hogy asszisztál ehhez.Kercsó írta: a szűkített listáról Pedri érdemelte meg, de Vini hogyhogy nincs a listán??
na ennyi volt. Lewa szemét kiszúrták ezzel.
- dzsi91
Ez arról szól,hogy vannak a kapusok védők középpályások csatárok és akkor van messi aki minden is egyben az aranykabda egy személyben.flori írta: Mi értelme ennek a legjobb csatár díjnak? Messi is támadó, és ha jobb nála Lewandowski, akkor miért nem ő az aranylabdás?
Gondolom a kulcspasszokat is figyelik már.
- dzsi91
Egy igazi veréb,hogy asszisztál ehhez.Kercsó írta: a szűkített listáról Pedri érdemelte meg, de Vini hogyhogy nincs a listán??
- flori
Mi értelme ennek a legjobb csatár díjnak? Messi is támadó, és ha jobb nála Lewandowski, akkor miért nem ő az aranylabdás?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. november 29., hétfő 21:06-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a szűkített listáról Pedri érdemelte meg, de Vini hogyhogy nincs a listán??
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor