Messi meg a törpéket képviselibabaking írta:CR latino, Modric meg háborús menekült.füst írta: A mai világban elég annyit mondania, hogy rasszista az egész szervezet, mert csak fehérek nyerik X éve.
Real Madrid vs. Barcelona
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
CR latino, Modric meg háborús menekült.füst írta: A mai világban elég annyit mondania, hogy rasszista az egész szervezet, mert csak fehérek nyerik X éve.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
A mai világban elég annyit mondania, hogy rasszista az egész szervezet, mert csak fehérek nyerik X éve.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nyugodtan beleírhatnák a szerződésébe, amennyit betegágyon van a fazon, esélye sincs rá.Realista24 írta: Állítólag Dembélé Aranylabda-bónuszt szeretne a Barcától.
Az Aranybetegágy versenyben viszont annál eséleyebb lenne, de nálunk erős kihívói vannak(hambiboy és a golfos csóka).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Állítólag Dembélé Aranylabda-bónuszt szeretne a Barcától.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Mintha az év végi bónuszt nem a barátnődre/feleségedre költenéd, hanem a szeretődre vagy az exre. Ők is díjaznák.El Sie7e írta: Messi a 7. Aranylabdajat is a barca múzeumban szeretne kiállítani a másik 6 melle, kiváncsi vagyok mit szól ehhez a kecskepasztor
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Messi a 7. Aranylabdajat is a barca múzeumban szeretne kiállítani a másik 6 melle, kiváncsi vagyok mit szól ehhez a kecskepasztor
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barca 40 milliót akar fizetni érte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szokásos könnyű vér ízé súlyú forgolódós spanyol, cityben Mahrez, Sterling meg a többiek mellett esélye sincs.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Sorrentino
€70 még belefér nekik vagy megy az egyik szögletzászló a zaciba?kodo írta:Ennyiért jöhet ide is.Realista24 írta: Total agreement between Ferran Torres & FC Barcelona over a long-term-contract - confirmed! The attacker, who has been named @marca‘s Best Player 2021 in Spanish National Team, wants to leave ManCity in winter. Pep agreed. Clubs still negotiating. @ManCity price tag €70. @SPORT1
Ennyiért jöhet ide is.Realista24 írta: Total agreement between Ferran Torres & FC Barcelona over a long-term-contract - confirmed! The attacker, who has been named @marca‘s Best Player 2021 in Spanish National Team, wants to leave ManCity in winter. Pep agreed. Clubs still negotiating. @ManCity price tag €70. @SPORT1
Ő, ha jól tudom, akkor jobb szélső támadó ként is szerepelt, illetve csatárként is, ezért itt is megnéztem volna. Marcot oda is adhatnánk helyette, hogy alibizzen Pepnek. Ő úgyis szeret a sok vissza és oldalt passzt.Realista24 írta: Total agreement between Ferran Torres & FC Barcelona over a long-term-contract - confirmed! The attacker, who has been named @marca‘s Best Player 2021 in Spanish National Team, wants to leave ManCity in winter. Pep agreed. Clubs still negotiating. @ManCity price tag €70. @SPORT1
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Total agreement between Ferran Torres & FC Barcelona over a long-term-contract - confirmed! The attacker, who has been named @marca‘s Best Player 2021 in Spanish National Team, wants to leave ManCity in winter. Pep agreed. Clubs still negotiating. @ManCity price tag €70. @SPORT1
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
De hát nem rámolt be
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Xavi irányt, kíváncsi lettem volna ha Villarreal gyorsan berámol nekik hármat szünetig milyen irányról beszélünk. Eddig Xavi egy zsák mákot hozott magával semmi egyebet, ugyanúgy 0 koncepciót látok a meccseiken.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Írják a Barcások, hogy pár meccs után végre látják a Xavi irányt, a stílust, az elképzelést. Nem tudom sírjak vagy nevessek? Nagy lesz a pofáraesés.
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Igen, az.halamadrid írta:Ez melyik meccs volt, a Sevilla elleni?ToniKroos írta: Ilyenkor jut eszembe, hogy nem is olyan rég ellenünk meg mit műveltek mikor a Militao háttal volt, úgy kezezett és visszafújták a gólunkat, amin el ment a bajnokság.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ez melyik meccs volt, a Sevilla elleni?ToniKroos írta: Ilyenkor jut eszembe, hogy nem is olyan rég ellenünk meg mit műveltek mikor a Militao háttal volt, úgy kezezett és visszafújták a gólunkat, amin el ment a bajnokság.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amúgy igen. Parejo szépen széttaposta Busit még az első percekben. felfoghatatlan, hogy ezen a szinten ennyi hiba legyen a VARbansoadroli írta:plusz egy elmaradt piros (vagy legalább sárga). szokásos spanyol bajnokiKercsó írta: jó ez a spanyol VAR
teljesen vakon vannak. Piqué kézzel blokkol egy kapura tartó lövést, vissza se nézik.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor