Ugyanez. Jól rá is basztam vele.sámat írta:
Ausztriában, ezt nem tettem hozzá. Barátom kint dolgozik, azért vette fel a J-t, h ne kelljen többet oltatni, januártól kell neki.
Politika
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mint mondtam, érdekesség. Érdekes, hogy van egy vakcina, amiről a gyártó hivatalosan azt mondja, hogy 2 kell és kész, de a népeknek meg lövik befelé a 3. 4. adagot és még kötelezővé is akarják tenni azokat.Realista24 írta:De arról sem gondolom, hogy nem múlik el.kiserik írta: Érdekesség: a Pfizer vakcina WHO-nál nyilvántartott betegtájékoztatója, használati útmutatója nem tesz említést sem az immunizáció elmúlásáról, sem 3. (4.) adagokról. 2 adag és kész.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Ausztriában, ezt nem tettem hozzá. Barátom kint dolgozik, azért vette fel a J-t, h ne kelljen többet oltatni, januártól kell neki.CS0ki írta:Ezt most nem igazán értem. én nem hallottam olyat, hogy jelenleg lenne lejárati ideje az oltási igazolvanynak oltottak esetén. Pont erről beszélt ma is, hogy jó eséllyel mostanság fogják ezt neghatarozni.sámat írta:
2022. január 3-ig érvényes az védettségi igazolás J&J esetében, szóval 1 hónap múlva arra is rá kell küldeni valamit.
Úgy, ahogy írtam, az utolsó megkapott oltás után x hónap. Akinél eltelt már az x hónap a második után, ott a harmadikhoz lehet majd kötni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Es ha oltatlan Jozsi Karacsonykor ugy dont hogy elmegy beoltatni magat, akkor egybol harmat kap, vagy ezt hogyan gondoljak?Swineherd írta: Kormányinfó: "A védettségi igazolvány érvényessége a jövőben a harmadik oltáshoz kötődhet majd, de pontos döntés nincsen még erről."
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De arról sem gondolom, hogy nem múlik el.kiserik írta: Érdekesség: a Pfizer vakcina WHO-nál nyilvántartott betegtájékoztatója, használati útmutatója nem tesz említést sem az immunizáció elmúlásáról, sem 3. (4.) adagokról. 2 adag és kész.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt most nem igazán értem. én nem hallottam olyat, hogy jelenleg lenne lejárati ideje az oltási igazolvanynak oltottak esetén. Pont erről beszélt ma is, hogy jó eséllyel mostanság fogják ezt neghatarozni.sámat írta:2022. január 3-ig érvényes az védettségi igazolás J&J esetében, szóval 1 hónap múlva arra is rá kell küldeni valamit.CS0ki írta: Nincsenek részletek. Gondolom egyébkén az lesz, hogy legalább két oltás(kivéve a J&J), és az utolsó óta eltelt idő maximum x hónap.
Érdekesség: a Pfizer vakcina WHO-nál nyilvántartott betegtájékoztatója, használati útmutatója nem tesz említést sem az immunizáció elmúlásáról, sem 3. (4.) adagokról. 2 adag és kész.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
2022. január 3-ig érvényes az védettségi igazolás J&J esetében, szóval 1 hónap múlva arra is rá kell küldeni valamit.CS0ki írta: Nincsenek részletek. Gondolom egyébkén az lesz, hogy legalább két oltás(kivéve a J&J), és az utolsó óta eltelt idő maximum x hónap.
Lenyegeben mar a vakcina gyartasanal mondtak, hogy valoszinuleg szukseg lesz bizonyos periodusonkent ujabb oltasra, nincsen ebben semmi meglepo.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi ebben a meglepő? Amúgy is úgy volt, hogy talán max egy évig érvényes a második oltástól számítva.___Samy___ írta: Tehat akkor a ketszer beoltott emberek egyenloek az oltatlanokkal?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig mekkora üzlet lenne a kártyagyártó céget megbízni milliárdokkal arra, hogy kell egy második féle kártya ami csak a harmadikat igazolja és van lejárati ideje?
Amúgy, ha szezonális oltás kell, akkor szezonális oltás kell.
Nagyon fájni fog országos szinten, hogy összeomlik az egészségügy pár év múlva. Azt meg várhatjuk melyik kormány fog újra megbukni amiatt, hogy pénzt önt bele, ami sosem jön vissza.
Amúgy, ha szezonális oltás kell, akkor szezonális oltás kell.
Nagyon fájni fog országos szinten, hogy összeomlik az egészségügy pár év múlva. Azt meg várhatjuk melyik kormány fog újra megbukni amiatt, hogy pénzt önt bele, ami sosem jön vissza.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nevetséges. aztán majd kell a negyedik, ötödik, negyvenhetedik.... kártyagyártó cég jól jár
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
attol fugg, hogy nezed.
gondolom felvenni a harmadikat gyorsabban halad, mint egy nulla oltoassal rendelkezo valakinek az elsotol kezdeni es teljesen beoltotta valni.
az mas kerdes, hogy ha valaki megall 2-nel es nem is veszi fel a harmadikat, az egy kalap ala lesz veve azzal, akinek egy sincs.
gondolom felvenni a harmadikat gyorsabban halad, mint egy nulla oltoassal rendelkezo valakinek az elsotol kezdeni es teljesen beoltotta valni.
az mas kerdes, hogy ha valaki megall 2-nel es nem is veszi fel a harmadikat, az egy kalap ala lesz veve azzal, akinek egy sincs.
- ___Samy___
Tehat akkor a ketszer beoltott emberek egyenloek az oltatlanokkal?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Kormányinfó: "A védettségi igazolvány érvényessége a jövőben a harmadik oltáshoz kötődhet majd, de pontos döntés nincsen még erről."
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem tudom, hogy mi lenne kis hazankban, de szerintem vannak olyan betegesen oltasellenesek is, akik kapat-kaszat ragadnanak vagy inkabb bortonbe vonulnanak.
Nincsenek részletek. Gondolom egyébkén az lesz, hogy legalább két oltás(kivéve a J&J), és az utolsó óta eltelt idő maximum x hónap. Meg gondolom valami pénzbüntetés társul mellé, akinél ez nincs meg.
Görögöknél 60 év fölöttieknél vezették be, 100 eurós havi büntivel.
Ursula von der Leyen meg Eu szinten akarna valami közös álláspontot ennek kapcsán.
Persze hiába pattognak, Schiffer hír tv-s interjúja lezárta a kérdést.
Görögöknél 60 év fölöttieknél vezették be, 100 eurós havi büntivel.
Ursula von der Leyen meg Eu szinten akarna valami közös álláspontot ennek kapcsán.
Persze hiába pattognak, Schiffer hír tv-s interjúja lezárta a kérdést.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Es mi az alapgondolat? Mit tesznek kotelezove? 2 oltas? 3? Evente 2? Minden hullam elott 1 (2)?Realista24 írta: Németek is készülnek meglépni a kötelező oltást, február-márciustól, ahogy az osztrákok.
Megy a vita, ahogy az osztrákoknál, de az alapgondolat már megvan.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."