Most komolyan, arra mit lehet írni, hogy bemondod, hogy szerinted hogy működik egy olyan vírus meg hozzá az oltás, amit azok is csak nagyban próbálnak megérteni, akik pár évtizede ezzel foglalkoznakez a munkájuk?A jó öreg cinizmus. Ha valamit nem tudunk megmagyarázni, vagy csak más a véleményünk, akkor mindig segítő kezet nyújt.
Elnondjam az én magamvelemenyemet a vírus meg az oltás mukodeserol?? Hát ez: kurvara fogalmam sincs hogy működik, hány oltás kell,, hogy működik az immunrendszer, hogy működik a vírus mutációja, hogy változik, annak milyen hatása van a az oltasok működésére. Semmi. Így fogom, és hallgatok azokra, akik értenek hozzá, mert pár évtizedet ezért tanultak és kutattak, hogy képbe legyenek. Sajnos még ők is elég sok dologban bizonytalanok, folyamatosan fedeznek fel új dolgokat a témában, egyre több információval rendelkeznek, amit fel tudnak használni a védekezés és az oltás kapcsán. És eszemben sem jut, hogy majd én kitalálom és rajovok hogy működik.
Arra írtam, hogy nem sietek el a frissítést.Az is benne van az anyagban, hogy honlap szerint 2021.szeptemberben frissítették utoljára...