Éder Militão - 3
- flori
Re: Éder Militão - 3
Ez tényleg parádé volt. Ha ezt Ruben Dias csinálja, már tele lenne a net.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Elkepeszto volt ma.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a tavalyi world class szintet idézte. Eszméletlen mennyire dominált ma.
Csórónak még egy assist is lett volna, ha Vini elrakja a ziccert.
Csórónak még egy assist is lett volna, ha Vini elrakja a ziccert.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Alaba ebbol a szempontbol is jo befektetes volt, sokat tanul tole szerintem. Tokos gyerek amugy, nekem a mozgasarol (es a reakcioirol amikor felbasz valakit ) mindig Pepe jut eszembe, nagyon fiatal meg, lehet belenyultunk a tutiba vele. Vicc belegondolni, hogy mar mashol jatszana ha nem dol ki mindenki elole, aztan most nezhetnenk ahogy Nacho kapja felpalyan a kotenyeket…
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Baromi sokat fejlodott az elmult honapokban. Nagyjabol egy eve irtam ide, hogy a testbeszede alapjan komoly gondjai lehetnek az onbizalmaval, de ezt most mar sikerult levetkoznie. Magabiztos, eros, gyors es jol is helyezkedik. Be mer vallalni kockazatosabb passzokat, nem csak elbikazza a labdat. 1v1-ben nagyon jol vedekezik, ritkan kell becsusznia, de akkor is altalaban a labdat talalja el.
Amiben fejlodnie kene az a fejjateka es a progressziv passzok minosege. Elobbi csapatszintu gond, utobbiban pedig hetrol hetre jobb.
Amiben fejlodnie kene az a fejjateka es a progressziv passzok minosege. Elobbi csapatszintu gond, utobbiban pedig hetrol hetre jobb.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valahogy így.Kerlon írta: Szerintem is jó. Néha lehetne kicsit agresszívabb és határozottabb, de majd megjön az arca, aztán legyalul mindenkit.
Szerintem Alabanal pl. jobban védekezik, de az osztrák meg karizmatikus és okosabb játékos, szóval kicsit még jobban szokják az ipart, meg a két szélsővédő szerencsétlenkedését és nagy királyok lesznek nekünk 2-3 évre.
Nem is nagyon tudnék mondani nála jobb 25 alatti khvt.
Nem illik.
Szerintem is jó. Néha lehetne kicsit agresszívabb és határozottabb, de majd megjön az arca, aztán legyalul mindenkit.
Szerintem Alabanal pl. jobban védekezik, de az osztrák meg karizmatikus és okosabb játékos, szóval kicsit még jobban szokják az ipart, meg a két szélsővédő szerencsétlenkedését és nagy királyok lesznek nekünk 2-3 évre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szerintem is teljesen rendben van.A pontrugásoknál van hiányossága,de az egész csapatra elmondható ez.
Amúgy ha egy kicsit szerencsés lenne akkor már több gólja lenne.
Amúgy ha egy kicsit szerencsés lenne akkor már több gólja lenne.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Szerintem meg kurva jo, ha nem itt lenne biztosan o kene a fel forumnak tipikus peldaja.
- RealMadridFanatic
Azert elotte mar nem a legjobb teljesitmenyt nyutjo CKM van, Carvajal is bohozat, LV-rol ne is beszeljunk... Nagyobb a nyomas a kozepso vedokon is.
Top kepessegu jatekos, amikor januartol mindenki ismet csucson lesz ( ), O is meg biztosabb lesz. Nem adnam el, meg 2 ev rutin es nagyon magas szinten lesz.
Top kepessegu jatekos, amikor januartol mindenki ismet csucson lesz ( ), O is meg biztosabb lesz. Nem adnam el, meg 2 ev rutin es nagyon magas szinten lesz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
nalam is ugyanez.Steve írta: Nem tudom mások hogy látják érdekes lenne olvasni, de olyan fura érzéseim vannak vele meccs közben.
…
Csak én érzem meccs közben ezt? Könnyen lehet csak én parázom túl ezeket a sztiuációkat.
teljesen vegyes, alapvetoen szimpatizalok vele, tenyleg vannak kiemelkedo fizikai adottsagai es megoldasai.
ezek melle pedig a nehol hajmereszto hibak.
en bizom benne, hogy ez olyasmi ami rutinnal, evekkel kikopik ahogy 30-hoz kozeledik majd.
kerdes, hogy ez real mezben tortenik-e meg.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ja, igazad van. Bár Iscot talán bedobhatta volna egy offenzívebb felállásban Case helyett ha nagyon akarja.ToniKroos írta:Az tény, hogy játszatta, de azért ez messze van a köszönettől. Ha bármi más választása lett volna, az biztos, hogy a másikat választotta volna. Casemirot is tuti hamarabb rakta volna be, ha lett volna akit tud játszatni a helyén. Szóval sok mindent köszönhetünk Zidanenak, de Militao játszatását biztos nem.halamadrid írta:Zizunak pedig köszönet hogy játszatta tavasszal
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Az tény, hogy játszatta, de azért ez messze van a köszönettől. Ha bármi más választása lett volna, az biztos, hogy a másikat választotta volna. Casemirot is tuti hamarabb rakta volna be, ha lett volna akit tud játszatni a helyén. Szóval sok mindent köszönhetünk Zidanenak, de Militao játszatását biztos nem.halamadrid írta:Zizunak pedig köszönet hogy játszatta tavasszal
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Tegnap azért szépen "kicselezett" 2 Bilbaoit hátul egy elég meleg helyzetben, más kérdés, hogy utána félpályánál egyből eladta a labdát. Nagyon tetszenek a felfutásai meg az a néhány távöli lövés se szar, lásd Sevilla.
Labdabiztosságban azért van mit fejlődni, na meg ilyen légi képességekkel fejelhetne néhány gólt is. Akkor talán elkezdenénk beadogatni a szögleteket.
Nagyon jól jártunk vele egy De Ligt helyett + 20-30 milka is megmaradt. Zizunak pedig köszönet hogy játszatta tavasszal, nem pedig valami über f.ságot talált ki pl. Casemirot eggyel hátrébb tolni. Nagy játékos válhat belőle.
Labdabiztosságban azért van mit fejlődni, na meg ilyen légi képességekkel fejelhetne néhány gólt is. Akkor talán elkezdenénk beadogatni a szögleteket.
Nagyon jól jártunk vele egy De Ligt helyett + 20-30 milka is megmaradt. Zizunak pedig köszönet hogy játszatta tavasszal, nem pedig valami über f.ságot talált ki pl. Casemirot eggyel hátrébb tolni. Nagy játékos válhat belőle.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
Ja láttam hogy be voltál csokizva hogy a csokicsatár betalál, de ránézésre megmondta az eye test hogy az üres kapu se menne neki.
Alaba esetenkénti magabiztos vakon léte amúgy nagyon ramosos.
Alaba esetenkénti magabiztos vakon léte amúgy nagyon ramosos.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap minden szó eszembe jutott róluk, a stabilitás pont kimaradt.ziro4vr írta: Bizonytalanabb a védelem idén, ez a játékból is fakad, illetve a jobb oldal plusz Casemiro minőségben visszaesett.
Alapvetően az Alaba-Militao egy stabil páros, de azért eléggé el voltunk kényeztetve az utóbbi években, magasan van a mérce.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Bizonytalanabb a védelem idén, ez a játékból is fakad, illetve a jobb oldal plusz Casemiro minőségben visszaesett.
Alapvetően az Alaba-Militao egy stabil páros, de azért eléggé el voltunk kényeztetve az utóbbi években, magasan van a mérce.
Nem illik.
Szerintem meg pont hogy vetkőzi le a korábbi hülyeségeit, bizonytalankodásait. Korábban nagyob bizonytalan volt, ha nála volt a labda, most már ezt nem érzem nála, mert felpasszokat, nagykerókat is bevállalni és egész jó helyre is mennek.___Samy___ írta: Iden eleg konnyu zavarba hozni a vedelmet, sok a hajmereszto dolog. Viszont meg lehet nezni tavaly mennyire beton volt Zidane alatt.
En nem aggodom, ha jobb lesz a csapatvedekezes, o is jobb lesz.
Védekezésben meg teljesen korrekt, 1v1ben nem nagyon lehet megverni, ha valami van, az csapatszintű védekezés miatt van. Levegőben kb ő a legerősebb a csapatban.
Nem Militaohoz kapcsolódik teljesen, de én a problémát ott érzem, hogy nagyon gyengék vagyunk levegőben. A tegnap csapatból Lucas, Asensio, Modric, Kroos, Vini beíveléseknél kb teljesen használhatatlan, de Mendy, Alaba és Benzema se az akik nagyon szeretnek fejpárbajokat vívni. Tehát marad Militao és Casemiro akik azért nagy százalékban nyerik ezeket a párharcaikat és ugye Courtois.
- ___Samy___
Iden eleg konnyu zavarba hozni a vedelmet, sok a hajmereszto dolog. Viszont meg lehet nezni tavaly mennyire beton volt Zidane alatt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom mások hogy látják érdekes lenne olvasni, de olyan fura érzéseim vannak vele meccs közben.
Militaonak fantasztikus képességei vannak(valamiért Pepere emlékeztet), gyors, robbanékony. Be mer sokszor olyat vállani, amit más védő tuti nem merne. Szuperek a testi adottságai belső védőnek.
De meccs közben olyan dolgok vannak sokszor, hogy egy hajszálon múlik, hogy nem lesz katasztrófa, a következő pillanatban meg baromi szép megoldások.
Csak én érzem meccs közben ezt? Könnyen lehet csak én parázom túl ezeket a sztiuációkat.
Mindenestre így, vagy úgy de Militao nagy értékünk és még bőven fejlődhet is, a kor és a tapasztalat még ettől is jobbá teheti.Szóval jó ez.
Militaonak fantasztikus képességei vannak(valamiért Pepere emlékeztet), gyors, robbanékony. Be mer sokszor olyat vállani, amit más védő tuti nem merne. Szuperek a testi adottságai belső védőnek.
De meccs közben olyan dolgok vannak sokszor, hogy egy hajszálon múlik, hogy nem lesz katasztrófa, a következő pillanatban meg baromi szép megoldások.
Mindenestre így, vagy úgy de Militao nagy értékünk és még bőven fejlődhet is, a kor és a tapasztalat még ettől is jobbá teheti.Szóval jó ez.