OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 22:17

Halfkey írta: Fogd a bringát, tekerj le Carraraba vavy Thassossba, és szedj kavicsot. Pár kör alatt megvan :)
Ezen kívül, senki többet? :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 8., szerda 7:48

Fogd a bringát, tekerj le Carraraba vavy Thassossba, és szedj kavicsot. Pár kör alatt megvan :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 8., szerda 7:43

Carrarai fehér vagy thassosi görög fehér diszkavicsra van valakinek ötlete/jó forrása?
Egy jó másfél tonnára lenne szükségem.
Netet végigbogarásztam, van is alternatíva, de gondoltam itt mindig van valakinél egy jobb ajánlat.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 4., szombat 16:27

Faust írta:
Tjacks írta:

Te oltásellenes khöcsög :mrgreen: :mrgreen:
Nem vagyok az, de aki nem latja be hogy a kelletenel sokkalta jobban nyomasztjak az embereket mar honapokkal elore uj variansokkal es hullamokkal es minden fasszal, az szimplan szemellenzos. Nagyon sokan szedik ezen a szaron meg magukat, es a virussajto a legalja csak sajnos.
Adom.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 4., szombat 16:21

Tjacks írta:
Faust írta: Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.
Nem vagyok az, de aki nem latja be hogy a kelletenel sokkalta jobban nyomasztjak az embereket mar honapokkal elore uj variansokkal es hullamokkal es minden fasszal, az szimplan szemellenzos. Nagyon sokan szedik ezen a szaron meg magukat, es a virussajto a legalja csak sajnos.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. december 4., szombat 16:19

Faust írta: Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 4., szombat 16:14

Vagy csak paraztatni kell a nepet ujra es ujra.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. december 4., szombat 16:05

Ez engem is érdekelne. Vannak gondolataim, hogy miért (mint például, hogy túl keveset tudunk róla még), de másfél éve gyakran elhangzott az, hogy remélhetőleg előbb-utóbb ez is átvedlik egy nátha szintű tüneteket produkáló vírussá, mert ilyen koronavírusból jelenleg is sok van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. december 4., szombat 16:01

Felmerült bennem valami az új omikorn variánssal szemben, amiről sejtem, hogy hülyeség, de nem igazán tudom, hogy miért. 😅
Szóval, ha ez gyorsabban terjed, de kevésbé veszélyes, akkor miért félünk tőle? Nem pont az lenne a szerencsés, ha kiszorítaná a deltát, ami megszámlálhatatlanul szedi az áldozatait? Értem én, hogy kikerüli az oltással kapott antitesteket, de hol a kockázat? Senki bem halt meg. A sajtó szerint. Vagy egyszerűen csak azért kell félni tőle, mert lehet, hogy még nem tudjuk mennyire oda tud csapni?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 21:17

Marky írta:
Realista24 írta:4IG behuzta a digit is.
Akarod mondani az adofizetok osszedobtak ra :mrgreen: Ugye a kotvenykibocsatasok es az MNB…

Egyebkent szomoru ez, mert a Digi volt a legfelhasznalobaratabb szolgaltato. Nem kellett semmilyen agyalagyult box, szolgaltatoi router es akar egy email alapjan is kepesek voltak 30 percen belul publikus IP-t adni. Gondolom a 4ig ramegy a kartellezesre a tobbivel es hosszutavon mi szivjuk meg.
Plusz hűségidő nélkül lehetett szerződni.
Kíváncsi vagyok mikor kezdik szétbarmolni ezt a rendszert. Remélem jó sokára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 1., szerda 21:04

Realista24 írta:4IG behuzta a digit is.
Akarod mondani az adofizetok osszedobtak ra :mrgreen: Ugye a kotvenykibocsatasok es az MNB…

Egyebkent szomoru ez, mert a Digi volt a legfelhasznalobaratabb szolgaltato. Nem kellett semmilyen agyalagyult box, szolgaltatoi router es akar egy email alapjan is kepesek voltak 30 percen belul publikus IP-t adni. Gondolom a 4ig ramegy a kartellezesre a tobbivel es hosszutavon mi szivjuk meg.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 1., szerda 20:56

Realista24 írta: 4IG behuzta a digit is.
Remélem megvesznek mindent amit tudnak, még mehetne feljebb a részvény ára :mrgreen:

Azt mondta egyébként ma Jászai Gellért, hogy duális kibocsátást is terveznek a Londoni vagy a Frankfurti tőzsdén, hogy ne csak az itthon lehessen vásárolni a papírt. Az új német stratégiai befektető értelemszerűen az ottani bevezetést támogatná.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 20:28

4IG behuzta a digit is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 1., szerda 16:15

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Viccelsz, amikor hegyekben allnak a papírok, kulon szobak es termek tele az evtizedek alatt felgyulemlett szarral, nyilvan tele adminisztracios hibaval, ha ugy van, mindegyik elvileg egyeni ugyszammal, mindennel, de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz, aztan amikor egy db a/4es lapot nem talalnak fel evig, csodalkozik mindenki, aztan egy elnezeskeressel el van intezve, meg hogy adjuk be ujra a dokumentumot.
Aztan a nyilvantartasert felelos néne amikor epp nincs szar napja es nem akarja megölni magat, amiert mar 25 eve ugyanazt a papiriktatasos es tologatasos munkat szopja, akkor epp vissza is tudja majd keresni es meg is lehet talalni talan...
Milyen adminisztrációs hibára gondolsz?
Hogy a most vett nyaralóban a villanyóra még a kettővel ezelőtti tulaj nevén volt, mert anno a ledott adásvételi vagy nem fogadták el vagy elkeverték vagy akármi :lol:
Igen, meg amilyet almomban sem hinnek el, amikor hullanak ki az evtizedes csontvazak a szekrenybol es mindenki csak pislog, mint mucsiek, amikor rólanddal kinyitottak az elosztoszekrenyt :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 15:08

hehetheoriginal írta: Viccelsz, amikor hegyekben allnak a papírok, kulon szobak es termek tele az evtizedek alatt felgyulemlett szarral, nyilvan tele adminisztracios hibaval, ha ugy van, mindegyik elvileg egyeni ugyszammal, mindennel, de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz, aztan amikor egy db a/4es lapot nem talalnak fel evig, csodalkozik mindenki, aztan egy elnezeskeressel el van intezve, meg hogy adjuk be ujra a dokumentumot.
Aztan a nyilvantartasert felelos néne amikor epp nincs szar napja es nem akarja megölni magat, amiert mar 25 eve ugyanazt a papiriktatasos es tologatasos munkat szopja, akkor epp vissza is tudja majd keresni es meg is lehet talalni talan...
Milyen adminisztrációs hibára gondolsz?
Hogy a most vett nyaralóban a villanyóra még a kettővel ezelőtti tulaj nevén volt, mert anno a ledott adásvételi vagy nem fogadták el vagy elkeverték vagy akármi :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. december 1., szerda 14:57

de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz
A rend a gyengék mentsvára, a zseni átlátja a káoszt, kedves hehekopter. :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 1., szerda 14:47

Viccelsz, amikor hegyekben allnak a papírok, kulon szobak es termek tele az evtizedek alatt felgyulemlett szarral, nyilvan tele adminisztracios hibaval, ha ugy van, mindegyik elvileg egyeni ugyszammal, mindennel, de hany olyan asztalt lattam, ahol konkretan csak kutyahanyas nem volt, akkora kaosz, aztan amikor egy db a/4es lapot nem talalnak fel evig, csodalkozik mindenki, aztan egy elnezeskeressel el van intezve, meg hogy adjuk be ujra a dokumentumot.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 1., szerda 14:34

hehetheoriginal írta: Nincs ujdonsag sajnos hosszu evek ota, dolgoztam fttx projektben anno, a telekom akarta az elmaradottabb tersegekben a gyors szelsebes internettet bevezetni, hat ott keci mi burokracia es szenvedes ment az akvizicio meg.engedelyeztetes, tervezes soran, kabare es tragedia, ott is az aramellato halozatot/faoszlopokat kellett volna felujitani, vagy epp az optikat a foldben elvinni, az az erolkodes meterrol méterre, hogy hol lehet foldkabel, hol kell oszlopra menni, amilyen gecilassan dolgozik egy egy önkormányzat vagy polgarmesteri hivatal, hogy bazmeg hanyszor volt, hogy heteket kellett vrani, csak hogy az egyik szobabol a masikba atvigyenek egy papirt alairatni, az a trehany, nemtorodom lustadisznk lófasz hozzaallas, hogy 3-4 oras ebedszunetek meg delutan haromkor mar nem elerheto a naplopo fasz, ott is hagytam (sokadmagammal egyutt) az egesz szart, telekom azota is fizeti a bunteteseket nemetorszag fele az anyacegnek, mert tul jagy faba vagtak a fejszet.

Szoval pont errol beszelek, hogy eltelt 30 ev a fake rendszervaltas ota, es ugyanaz a szar van, a fityesz miert csak a latvanyos dolgokra buszke, a felszin alatt, rohad az egesz rendszer, ügyintézés es burokrata banda legyen az szinte barmelyik rész.

Bocs a kifakadasert igy ebed utan felment a vércukor :kalapos:
De csaba te vagy nagyon nyugodt ember lehetsz, vagy mar tul vagy a vekony vörös vonalon es nem baszod fel magad tobbe, tiszteletremelto basszameg.
De ez is b+, papírozás, 2021-ben :lol: amikor okostelefonról csak azt nem tudsz megcsinálni, amit nem akarsz. Kis túlzással.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 1., szerda 14:27

A jo oreg komcsi maradvany, munkamoral ugyebar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 1., szerda 14:15

Nincs ujdonsag sajnos hosszu evek ota, dolgoztam fttx projektben anno, a telekom akarta az elmaradottabb tersegekben a gyors szelsebes internettet bevezetni, hat ott keci mi burokracia es szenvedes ment az akvizicio meg.engedelyeztetes, tervezes soran, kabare es tragedia, ott is az aramellato halozatot/faoszlopokat kellett volna felujitani, vagy epp az optikat a foldben elvinni, az az erolkodes meterrol méterre, hogy hol lehet foldkabel, hol kell oszlopra menni, amilyen gecilassan dolgozik egy egy önkormányzat vagy polgarmesteri hivatal, hogy bazmeg hanyszor volt, hogy heteket kellett vrani, csak hogy az egyik szobabol a masikba atvigyenek egy papirt alairatni, az a trehany, nemtorodom lustadisznk lófasz hozzaallas, hogy 3-4 oras ebedszunetek meg delutan haromkor mar nem elerheto a naplopo fasz, ott is hagytam (sokadmagammal egyutt) az egesz szart, telekom azota is fizeti a bunteteseket nemetorszag fele az anyacegnek, mert tul jagy faba vagtak a fejszet.

Szoval pont errol beszelek, hogy eltelt 30 ev a fake rendszervaltas ota, es ugyanaz a szar van, a fityesz miert csak a latvanyos dolgokra buszke, a felszin alatt, rohad az egesz rendszer, ügyintézés es burokrata banda legyen az szinte barmelyik rész.

Bocs a kifakadasert igy ebed utan felment a vércukor :kalapos:
De csaba te vagy nagyon nyugodt ember lehetsz, vagy mar tul vagy a vekony vörös vonalon es nem baszod fel magad tobbe, tiszteletremelto basszameg.
thereisonly1ronaldo

Vissza: