Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. december 5., vasárnap 18:10

RealMadridFanatic írta: Tét nélküli, de nem érdektelen. A németekre amugy sem jellemzo, hogy felvallrol vennek, a Barcat elgyalulni meg mindig presztizs. Keves eselyt latok ra, hogy nyernek katalanek.
En is keves eselyt latok ra meg ha esetleg a benfica botlik es ok is, vilag vicce lenne 2db dinamonak rugott gollal tovabb jutni a blbol. Ettol fuggetlenul a sorsuk a sajat kezukben.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 5., vasárnap 18:04

Tét nélküli, de nem érdektelen. A németekre amugy sem jellemzo, hogy felvallrol vennek, a Barcat elgyalulni meg mindig presztizs. Keves eselyt latok ra, hogy nyernek katalanek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. december 5., vasárnap 18:00

zsírosdeszka írta: Meg a Bayern megverése is rajtuk múlik. 😮 Na én ezen akadtam ki. Mert ők a Bárszá! 🤣
A sajat kezukben a sorsuk. Ha nyernek tok mindegy a masik meccs eredmenye, egy nezok nelkuli es az ellenfel szamara teljesen erdektelen meccsen.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 5., vasárnap 17:34

Meg a Bayern megverése is rajtuk múlik. 😮 Na én ezen akadtam ki. Mert ők a Bárszá! 🤣

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. december 5., vasárnap 17:04

RealMadridFanatic írta: Az nso szerint Gavi egy szupertehetseg.

Addig jo, amig ezeket elhiszik, a golden boy tizeves kisfiu testu Pedrivel egyutt.

Ha esetleg lemaradnak a BL helyekrol, es iden is atcsusznak az EL-be, talan eleg kijozanito fules lesz. Bar Xavival kotve hiszem. Szerencsere.

Pont ezert orultem, hogy lecelt Messi. Meg 300 evesen, setalgatva is hozott volna nekik iden 9-10 pontot a mostanihoz kepest.
na ezen ki tudok égni teljesen :D Nálunk is játszhatna Raúl de Tomas Morata páros elől Parejo, Oscar, Blanco, Llorrente középpályás sorral mögöttük valósznű mi is ott lennénk az első 5be velük (ők ugye nincsenek :D).Tudom más korosztály mint a Gavi Nico Pedrike, de attól, hogy nekik konkrétan nincs játékosuk akik most ezek előtt lennének a felnőtt csapatba a rangsorba attól még nem lesznek szupertehetségek... Valószínű pl ha Blanco vagy Miguel /Regulion a barcánál nevelkedett volna már alap kezdők lennének ott mert nincs más :lol: és akkor természetesen szupertehetségek is lennének mert LAMASIACSAKVILÁGLEGJOBBJAIT képezik.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 5., vasárnap 16:18

Remy írta: Amúgy tök jó, hogy mindenki az EL-ről beszél, mert mondjuk nyer a Bayern.

Azt viszont senki nem írja, hogy a fejben gyenge Benfica majd szépen nem nyer a Kijev ellen és akkor tök mindegy mi van a Barca meccsen. :lol:
A csapatuk tudásán ez mit sem változtat. Jobb lenne nekik a Chelsea? Azért kaptak az utóbbi években méretes történelmi zakókat, mert AZT HISZIK, hogy tiki-taka, meg a világlegjobbak. Véletlenül sem próbálnak meg alkalmazkodni az ellenfélhez. Ugyanaz az impotens alapjáték. Csak most már klasszis nélkül. Mondjuk ez nekünk tökéletes. Vagyis azért nem biztos, hogy hosszú távon, egy ennyire közepes Barca jó-e nekünk. A bajnokságban a 4. helyet is nagyon nehéz lesz megcsípniük. A Soci, Betis, Atleti, Sevilla, Rayo 5-ösből nehéz lesz 3-at kiszorítani. 🤔

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 5., vasárnap 16:00

Amúgy tök jó, hogy mindenki az EL-ről beszél, mert mondjuk nyer a Bayern.

Azt viszont senki nem írja, hogy a fejben gyenge Benfica majd szépen nem nyer a Kijev ellen és akkor tök mindegy mi van a Barca meccsen. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 5., vasárnap 15:57

4Rv írta:
zsírosdeszka írta: Na, ahogy mondtam. A Betis beárazta őket. Alig várom a Bayernt és az El-ben való szereplésüket a 5 : 0 után. 😂 "Xavi megtanította az arabokat is focizni. A La Masia fiatalokat játék lesz!" 🤣 Anyám...annyira nyomták ezt, hogy majdnem elhittem, hogy Guardiola 2.0 lesz. Pedri az új Messi, Gavi meg Iniesta. Xavi meg játékosedző. Ennél már csak az lesz viccesebb, mikor Daniel Alvest Vinicius fogja fogni! 😊
gondolom nem nézted, de eléggé ki-ki meccs volt. ide is oda is eldőlhetett volna, a betisnek jött össze egy kontrából. mellékesen megjegyzem, hogy guardiola vereséggel kezdte az újonc otthonában.. :ike:
Meg az előtte lévő 3 meccsen is nyerhetett volna az ellenfél. A Bayern elleni meccs után majd okosabbak leszünk. 😉 Teljesen középszerű a csapat. Az a baj, hogy Xavi akkora hype-ot kapott és igazából semmi nem történt. Reszkessünk, mert tiki-taka lesz. Ha nem válik be, nincs kihez nyúlni a Barcának utána. Az El-ben is gáz lesz, ha kiesnek. Mert ezzel a kerettel, játékkal ott sem esélyesek. Be kellene látni. Most is megpróbálják elhitetni, hogy ezekkel a gyerekekkel, hogy verhető a Bayern. Még akkor sem, ha nekik már minden mindegy.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 5., vasárnap 14:43

RealMadridFanatic írta: Az nso szerint Gavi egy szupertehetseg.

Addig jo, amig ezeket elhiszik, a golden boy tizeves kisfiu testu Pedrivel egyutt.

Ha esetleg lemaradnak a BL helyekrol, es iden is atcsusznak az EL-be, talan eleg kijozanito fules lesz. Bar Xavival kotve hiszem. Szerencsere.

Pont ezert orultem, hogy lecelt Messi. Meg 300 evesen, setalgatva is hozott volna nekik iden 9-10 pontot a mostanihoz kepest.
Tennap sikitva rohogtem, hogy a riki puccs az meg ezeknel is kisebb testu gyerek, nem kene enni adni nekik, vagy nem ertem, messi fizuja elvitte a reggeli zabkasat?
thereisonly1ronaldo

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 5., vasárnap 14:37

Az nso szerint Gavi egy szupertehetseg.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2021. december 5., vasárnap 14:35

zsírosdeszka írta: Na, ahogy mondtam. A Betis beárazta őket. Alig várom a Bayernt és az El-ben való szereplésüket a 5 : 0 után. 😂 "Xavi megtanította az arabokat is focizni. A La Masia fiatalokat játék lesz!" 🤣 Anyám...annyira nyomták ezt, hogy majdnem elhittem, hogy Guardiola 2.0 lesz. Pedri az új Messi, Gavi meg Iniesta. Xavi meg játékosedző. Ennél már csak az lesz viccesebb, mikor Daniel Alvest Vinicius fogja fogni! 😊
gondolom nem nézted, de eléggé ki-ki meccs volt. ide is oda is eldőlhetett volna, a betisnek jött össze egy kontrából. mellékesen megjegyzem, hogy guardiola vereséggel kezdte az újonc otthonában.. :ike:

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 5., vasárnap 13:56

Ezek a Xavi sablon nyilatkozatok egész évben faszák lesznek. Komant hogy szidták, mikor megmondta, hogy ebben a keretben ennyi van. Most meg még mindig azt hiszik, hogy ezen játékosokból nevelhetik ki az újabb "aranygenerációt". 😮 Impotens labdabirtoklás megy a Barcánál. Egyetlen épkézláb csatárt nem neveltek ki az elmúlt 30 évben, mióta focit nézek. Örülök, hogy nosztalgiavonatra ültek fel. Laportának volt képe kiplakátolni a Bernabeu melletti épületet. Perez pedig elegánsan nem ilyen gyerekes. Én Laportát kóklernek tartom, volt egy irdatlan nagy szerencséje. Az a bárgyú vigyor az aranylabda gálán! 😒 Perez meg lassan 20 éve csinálja...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 4., szombat 23:06

flori írta: Lassan 20 éve követem a csapatot, de 16 pont előny nem rémlik. Egy meccs ide, egy meccs oda..
Az nincs meg mikor 17. Helyen alltunk aztan leesett egy beell a vegen? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. december 4., szombat 23:00

Lassan 20 éve követem a csapatot, de 16 pont előny nem rémlik. Egy meccs ide, egy meccs oda..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

zsírosdeszka

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 4., szombat 22:58

Hát, azért nagyon fura lesz a Barcelonát a jövő évben az El-ben látni vitézkedni. Onnan lesz ciki kiesni. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. december 4., szombat 19:35

Az egész bagázst tekintve messze Dembelé ott a legnagyobb érték, más kérdés hogy testben is fejben is gyuri a tag. Körülötte a törpördögök sevilla-valencia szint, csakhát a katalán vérre még mindig feláll a médiának.
Nem illik.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 4., szombat 19:26

Remy írta:
dzsi91 írta:

Ez az első csávi meccsem. Hát igazi modern futball amit nyomat.

Elég lenne odaszarni minden meccs elején a kezdökörbe aztán lesétálni.
Viszont többet volt náluk a labda. :mrgreen: B-)
De az 1000 sikeres passz közel sem volt meg :-@
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 4., szombat 19:21

nem illik foldon fekvobe taposni, de kik ezek a masiafiatalok a barcaban?
nem kene inkabb a jol bevalt rendszert vinni tovabb es extraklasszist igazolni?
tudom nincs pénz.

dembi jol allt be amugy, de latszik a perchiany, kar hogy serulekeny, nagyon ütős öcskös lehetne.
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 4., szombat 19:12

Hat jo. :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 4., szombat 19:00

Faust írta: Az itteni kommentekbol itelve azt hittem kaptak egy harmast, most erre a kokemeny egynullra mit veri itt magat mindenki?
Szerintem mindegy hany gollal szopik csavi lènyeg a vereség.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: