![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Real Madrid vs. Barcelona
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Arra értette, hogy ha kihozzák magukból a maximumot, meg a saját játékukat játszák, akkor megverik a Bayernt. Ez nem így van, ha a saját játékukat (nem tudom az milyen) játszák, meg ha a maximumom pörögnek is kevés esélyük van. Mindig azt éreztetik, hogy felsőbbrendűek, LaMasia, több, mint egy klub. Nem, hogy a realitás talaján maradnának. De így nagyobb a pofára esés Laportának is.
Pereztől mikor láttunk ilyet?
https://m.goalzz.com/default.aspx?n=984327
Pereztől mikor láttunk ilyet?
https://m.goalzz.com/default.aspx?n=984327
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kb így van, de azért nem mindegy a kontextusGalacticos írta:Jah hat ennyi erovel akkor egy meccsre se mondhatod hogy a sorsuk a sajat kezukben van. Ha az utolso fordulonak 3pont elonnyel megyunk neki es jatszunk a getafeval akkor sincs sajat kezunkben a sorsunk mert ott a getafe is.El Sie7e írta: azért a sorsuk a saját kezükben van nem egyenlő azzal, hogy csak rajtul múlik, elverik-e a bayernt![]()
![]()
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Galacticos
Jah hat ennyi erovel akkor egy meccsre se mondhatod hogy a sorsuk a sajat kezukben van. Ha az utolso fordulonak 3pont elonnyel megyunk neki es jatszunk a getafeval akkor sincs sajat kezunkben a sorsunk mert ott a getafe is.El Sie7e írta: azért a sorsuk a saját kezükben van nem egyenlő azzal, hogy csak rajtul múlik, elverik-e a bayernt![]()
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
azért a sorsuk a saját kezükben van nem egyenlő azzal, hogy csak rajtul múlik, elverik-e a bayernt
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Galacticos
En is keves eselyt latok ra meg ha esetleg a benfica botlik es ok is, vilag vicce lenne 2db dinamonak rugott gollal tovabb jutni a blbol. Ettol fuggetlenul a sorsuk a sajat kezukben.RealMadridFanatic írta: Tét nélküli, de nem érdektelen. A németekre amugy sem jellemzo, hogy felvallrol vennek, a Barcat elgyalulni meg mindig presztizs. Keves eselyt latok ra, hogy nyernek katalanek.
- RealMadridFanatic
Tét nélküli, de nem érdektelen. A németekre amugy sem jellemzo, hogy felvallrol vennek, a Barcat elgyalulni meg mindig presztizs. Keves eselyt latok ra, hogy nyernek katalanek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
A sajat kezukben a sorsuk. Ha nyernek tok mindegy a masik meccs eredmenye, egy nezok nelkuli es az ellenfel szamara teljesen erdektelen meccsen.zsírosdeszka írta: Meg a Bayern megverése is rajtuk múlik.Na én ezen akadtam ki. Mert ők a Bárszá!
![]()
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Meg a Bayern megverése is rajtuk múlik.
Na én ezen akadtam ki. Mert ők a Bárszá!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
na ezen ki tudok égni teljesenRealMadridFanatic írta: Az nso szerint Gavi egy szupertehetseg.
Addig jo, amig ezeket elhiszik, a golden boy tizeves kisfiu testu Pedrivel egyutt.
Ha esetleg lemaradnak a BL helyekrol, es iden is atcsusznak az EL-be, talan eleg kijozanito fules lesz. Bar Xavival kotve hiszem. Szerencsere.
Pont ezert orultem, hogy lecelt Messi. Meg 300 evesen, setalgatva is hozott volna nekik iden 9-10 pontot a mostanihoz kepest.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- zsírosdeszka
A csapatuk tudásán ez mit sem változtat. Jobb lenne nekik a Chelsea? Azért kaptak az utóbbi években méretes történelmi zakókat, mert AZT HISZIK, hogy tiki-taka, meg a világlegjobbak. Véletlenül sem próbálnak meg alkalmazkodni az ellenfélhez. Ugyanaz az impotens alapjáték. Csak most már klasszis nélkül. Mondjuk ez nekünk tökéletes. Vagyis azért nem biztos, hogy hosszú távon, egy ennyire közepes Barca jó-e nekünk. A bajnokságban a 4. helyet is nagyon nehéz lesz megcsípniük. A Soci, Betis, Atleti, Sevilla, Rayo 5-ösből nehéz lesz 3-at kiszorítani.Remy írta: Amúgy tök jó, hogy mindenki az EL-ről beszél, mert mondjuk nyer a Bayern.
Azt viszont senki nem írja, hogy a fejben gyenge Benfica majd szépen nem nyer a Kijev ellen és akkor tök mindegy mi van a Barca meccsen.![]()
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy tök jó, hogy mindenki az EL-ről beszél, mert mondjuk nyer a Bayern.
Azt viszont senki nem írja, hogy a fejben gyenge Benfica majd szépen nem nyer a Kijev ellen és akkor tök mindegy mi van a Barca meccsen.
Azt viszont senki nem írja, hogy a fejben gyenge Benfica majd szépen nem nyer a Kijev ellen és akkor tök mindegy mi van a Barca meccsen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- zsírosdeszka
Meg az előtte lévő 3 meccsen is nyerhetett volna az ellenfél. A Bayern elleni meccs után majd okosabbak leszünk.4Rv írta:gondolom nem nézted, de eléggé ki-ki meccs volt. ide is oda is eldőlhetett volna, a betisnek jött össze egy kontrából. mellékesen megjegyzem, hogy guardiola vereséggel kezdte az újonc otthonában..zsírosdeszka írta: Na, ahogy mondtam. A Betis beárazta őket. Alig várom a Bayernt és az El-ben való szereplésüket a 5 : 0 után."Xavi megtanította az arabokat is focizni. A La Masia fiatalokat játék lesz!"
Anyám...annyira nyomták ezt, hogy majdnem elhittem, hogy Guardiola 2.0 lesz. Pedri az új Messi, Gavi meg Iniesta. Xavi meg játékosedző. Ennél már csak az lesz viccesebb, mikor Daniel Alvest Vinicius fogja fogni!
![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tennap sikitva rohogtem, hogy a riki puccs az meg ezeknel is kisebb testu gyerek, nem kene enni adni nekik, vagy nem ertem, messi fizuja elvitte a reggeli zabkasat?RealMadridFanatic írta: Az nso szerint Gavi egy szupertehetseg.
Addig jo, amig ezeket elhiszik, a golden boy tizeves kisfiu testu Pedrivel egyutt.
Ha esetleg lemaradnak a BL helyekrol, es iden is atcsusznak az EL-be, talan eleg kijozanito fules lesz. Bar Xavival kotve hiszem. Szerencsere.
Pont ezert orultem, hogy lecelt Messi. Meg 300 evesen, setalgatva is hozott volna nekik iden 9-10 pontot a mostanihoz kepest.
thereisonly1ronaldo
- RealMadridFanatic
Az nso szerint Gavi egy szupertehetseg.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
gondolom nem nézted, de eléggé ki-ki meccs volt. ide is oda is eldőlhetett volna, a betisnek jött össze egy kontrából. mellékesen megjegyzem, hogy guardiola vereséggel kezdte az újonc otthonában..zsírosdeszka írta: Na, ahogy mondtam. A Betis beárazta őket. Alig várom a Bayernt és az El-ben való szereplésüket a 5 : 0 után."Xavi megtanította az arabokat is focizni. A La Masia fiatalokat játék lesz!"
Anyám...annyira nyomták ezt, hogy majdnem elhittem, hogy Guardiola 2.0 lesz. Pedri az új Messi, Gavi meg Iniesta. Xavi meg játékosedző. Ennél már csak az lesz viccesebb, mikor Daniel Alvest Vinicius fogja fogni!
![]()
![Ike :ike:](./images/smilies/ike.gif)
- zsírosdeszka
Ezek a Xavi sablon nyilatkozatok egész évben faszák lesznek. Komant hogy szidták, mikor megmondta, hogy ebben a keretben ennyi van. Most meg még mindig azt hiszik, hogy ezen játékosokból nevelhetik ki az újabb "aranygenerációt".
Impotens labdabirtoklás megy a Barcánál. Egyetlen épkézláb csatárt nem neveltek ki az elmúlt 30 évben, mióta focit nézek. Örülök, hogy nosztalgiavonatra ültek fel. Laportának volt képe kiplakátolni a Bernabeu melletti épületet. Perez pedig elegánsan nem ilyen gyerekes. Én Laportát kóklernek tartom, volt egy irdatlan nagy szerencséje. Az a bárgyú vigyor az aranylabda gálán!
Perez meg lassan 20 éve csinálja...
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az nincs meg mikor 17. Helyen alltunk aztan leesett egy beell a vegen?flori írta: Lassan 20 éve követem a csapatot, de 16 pont előny nem rémlik. Egy meccs ide, egy meccs oda..
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
thereisonly1ronaldo
- flori
Lassan 20 éve követem a csapatot, de 16 pont előny nem rémlik. Egy meccs ide, egy meccs oda..
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- zsírosdeszka
Hát, azért nagyon fura lesz a Barcelonát a jövő évben az El-ben látni vitézkedni. Onnan lesz ciki kiesni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az egész bagázst tekintve messze Dembelé ott a legnagyobb érték, más kérdés hogy testben is fejben is gyuri a tag. Körülötte a törpördögök sevilla-valencia szint, csakhát a katalán vérre még mindig feláll a médiának.
Nem illik.