Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. december 8., szerda 21:30

Norbi90 írta:
Nika91127 írta:

Ez a Barca-DNS :)
ma olyan gyöngyszemet olvastam tőlük, hogy egyébként végsösoron jobb is volna az el-be vitézkedni mert már közelsem olyan alulértékelt stb, hogy mennyire szuper volna ha ott tolnák :D
Azta qrva :lol: ez már durva,hogy mindent is megtudnak magyarázni

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. december 8., szerda 21:28

Nika91127 írta:
tcskhun írta: Ez a csávi is úgy produkálja magát az oldal vonal mellett mint gvárdiola! Ez is egy külön szakmai felkészültség az tuti
ma olyan gyöngyszemet olvastam tőlük, hogy egyébként végsösoron jobb is volna az el-be vitézkedni mert már közelsem olyan alulértékelt stb, hogy mennyire szuper volna ha ott tolnák :D

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. december 8., szerda 21:28

:lol:
Nika91127 írta:
tcskhun írta: Ez a csávi is úgy produkálja magát az oldal vonal mellett mint gvárdiola! Ez is egy külön szakmai felkészültség az tuti
ahhhh tényleg

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 8., szerda 21:23

tcskhun

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. december 8., szerda 21:15

Ez a csávi is úgy produkálja magát az oldal vonal mellett mint gvárdiola! Ez is egy külön szakmai felkészültség az tuti

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 6., hétfő 23:38

ateeemadrid írta:
realbeckham írta: Csak legyen jo a Bayern. Csak legyen éles es kegyetlen. :salute:

Aranylabda topic bol jutott eszembe Pedri mester.
Mindig kell egy Barcas, lehetőleg lamasia. Ha teljesítményben nincs abban az évben senki, akkor ki kell talalni valami statot. Fiatal, rengeteget jatszott. Beszarsz. Unicum. Minden listan 2021 ben előkelő helyen van. Mint ahogy Gavi is, mint a jövő tehetsége. Fiatal. Ők fiatalok es a kezdőcsapat tagjai. Több, mint egy klub. Semelyik másik csapat nem tudná ezt megcsinalni egyik jatekosaval sem. Plusz állandóan minden évben eljátsszák, hogy nem csak testalkatban mennek rá ezekre a verebfing forgolodos amerikai pite szűz alkatra, hanem valahogy arcra is a legkreténebb igazi idegesito tenyerbemaszo fejű gyerekeket talaljak meg.
Ez a Dest is tök jo kis player, de mintha a simpson csaladbol jott volna. Ez a rikipudzs öregem....a fiatal Dan Aykroydnal láttam ezt a hajat utoljára.

Mikor esik már le nekik saját maguknak, es a médiának az, hogy most jelenleg teljesen a helyükön vannak. Most tekintsünk el Dinho es messi tol. Az volt irrealis generacio es isteni szerencse. Ezzel együtt xavi, pep, luis nem viszek real jatekost magammal enrique szerencséje is. A tortenelmi 6kupas szezonjuk is ovrebo miatt sikerült egyedül. elotte a dream team sem volt egy nagy wasistdas, egy gyorsan tulfujt kipukkadt lufi egyebkent. De na. Legyenek halasak a jo istennek, hogy egyszer bejött egy ilyen, de epp itt az ideje a culeknak, hogy lecseréljék a bárszás ágyneműhuzatot. Az elmult 15evben amit lemuveltek ezek

csalás szintjén, undokság, flegmaság, korruptság szintjén, a műsorvezetők, a szpikerek, vendégek, mindegyiken lehetett, mai napig lehet erezni, hogy elfoglutsag van jelen.
Azt a pusztító álszentség, az igenytelen szurkolobazist, kiveve az itteni cukisrácokat.. A nagypofaju iskolasokat a tolltartokkal. A sok tizenegyest (mennyi ideig is? 1 évig nem fújtak nekik?) Az irrealis tolást a médiától. Legendas youtube videot az itteni keménymagrol. Biroi manipulalast, sunyisagot, hatsoszandekot, zsebpénzeket, a tökéletesség mutatasát mindenrol. Autorol, edzesrol, oltozekrol, hajrol. A megtévesztés legfelso hatarai. Ovrebot, busquets kukucskálást, a sok piros lapot, amit kaptak a csapatok roluk. A bíró letámadása, korbefogasa, patkányság, provokálás. Victor valdes kirohanásai orditva felpalyaig a birora. Alba es Alves piszkosságai es jelenlétük a meccseken. Keci ezek mellett egy Cantona emberségből ötös.

Olyan szintű süllyedést es vissaesést erdemelnek, amit embert még nem látott. Rohadt jo a karorom. Imádom erezni. Sokszor voltam frusztrált. Nem szeretem az igazsagtalansagot és a geciket. Karma. Egyétek. Mes que un club.
Nem tudtam, hogy dzsinek 2 accja is van. :mrgreen: Amúgy adom, szívemből szóltál. :sziv:
Geci olvasom és kajak elkezdtem gondolkozni,hogy mikor írtam én ezt :lol:

Amúgy igen
“ gyújtsuk be, gyujtsuk meg, gyújtsuk fel,
hagy égjen ne oltsd el.” :kalapos:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 6., hétfő 21:49

realbeckham írta: Csak legyen jo a Bayern. Csak legyen éles es kegyetlen. :salute:

Mindig kell egy Barcas, lehetőleg lamasia. Ha teljesítményben nincs abban az évben senki, akkor ki kell talalni valami statot. Fiatal, rengeteget jatszott. Beszarsz. Unicum. Minden listan 2021 ben előkelő helyen van. Mint ahogy Gavi is, mint a jövő tehetsége. Fiatal. Ők fiatalok es a kezdőcsapat tagjai. Több, mint egy klub. Semelyik másik csapat nem tudná ezt megcsinalni egyik jatekosaval sem. Plusz állandóan minden évben eljátsszák, hogy nem csak testalkatban mennek rá ezekre a verebfing forgolodos amerikai pite szűz alkatra, hanem valahogy arcra is a legkreténebb igazi idegesito tenyerbemaszo fejű gyerekeket talaljak meg.
Ez a Dest is tök jo kis player, de mintha a simpson csaladbol jott volna. Ez a rikipudzs öregem....a fiatal Dan Aykroydnal láttam ezt a hajat utoljára.

Mikor esik már le nekik saját maguknak, es a médiának az, hogy most jelenleg teljesen a helyükön vannak. Most tekintsünk el Dinho es messi tol. Az volt irrealis generacio es isteni szerencse. Ezzel együtt xavi, pep, luis nem viszek real jatekost magammal enrique szerencséje is. A tortenelmi 6kupas szezonjuk is ovrebo miatt sikerült egyedül. elotte a dream team sem volt egy nagy wasistdas, egy gyorsan tulfujt kipukkadt lufi egyebkent. De na. Legyenek halasak a jo istennek, hogy egyszer bejött egy ilyen, de epp itt az ideje a culeknak, hogy lecseréljék a bárszás ágyneműhuzatot. Az elmult 15evben amit lemuveltek ezek

csalás szintjén, undokság, flegmaság, korruptság szintjén, a műsorvezetők, a szpikerek, vendégek, mindegyiken lehetett, mai napig lehet erezni, hogy elfoglutsag van jelen.
Azt a pusztító álszentség, az igenytelen szurkolobazist, kiveve az itteni cukisrácokat.. A nagypofaju iskolasokat a tolltartokkal. A sok tizenegyest (mennyi ideig is? 1 évig nem fújtak nekik?) Az irrealis tolást a médiától. Legendas youtube videot az itteni keménymagrol. Biroi manipulalast, sunyisagot, hatsoszandekot, zsebpénzeket, a tökéletesség mutatasát mindenrol. Autorol, edzesrol, oltozekrol, hajrol. A megtévesztés legfelso hatarai. Ovrebot, busquets kukucskálást, a sok piros lapot, amit kaptak a csapatok roluk. A bíró letámadása, korbefogasa, patkányság, provokálás. Victor valdes kirohanásai orditva felpalyaig a birora. Alba es Alves piszkosságai es jelenlétük a meccseken. Keci ezek mellett egy Cantona emberségből ötös.

Olyan szintű süllyedést es vissaesést erdemelnek, amit embert még nem látott. Rohadt jo a karorom. Imádom erezni. Sokszor voltam frusztrált. Nem szeretem az igazsagtalansagot és a geciket. Karma. Egyétek. Mes que un club.
Nem tudtam, hogy dzsinek 2 accja is van. :mrgreen: Amúgy adom, szívemből szóltál. :sziv:
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. december 6., hétfő 21:09

Csak legyen jo a Bayern. Csak legyen éles es kegyetlen. :salute:

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 5., vasárnap 21:46

zsírosdeszka írta: Hát nem tudom. Azért olvasgatva más fórumokat is, felbosszantom magam a 2 forintot nem ér a Real meg a hulladék a spanyol bajnokság azért nyernek kommentek. Kérdem én, milyen a hulladékkupac közepén szaglászni? A tetején azért frissebb a levegő. :roll:
Ahhoz képest tavaly is bl elődöntőztünk, kiejtettük a liverpoolt és idén sem fogunk idő előtt kiesni.

Egy kis porszem lettek europában,ilyenkor mar mem marad más mint vergődni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 5., vasárnap 21:45

Es ezen meg a mai napig csodalkoztok? Ha ok nyernek, az azert van, mert kurva jok, ha mi, akkor mindenki mas szar.

A Real Madridot sosem fogjak elismerni nem realos drukkerek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2021. december 5., vasárnap 21:46-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 5., vasárnap 21:44

Jo, ugyanezek az emberek vihancoltak amikor a tortenelmuk legerosebb csapata elkalapalta 2-6-ra a Real Madrid tortenelmenek leggyengebb csapatat. Kit erdekelnek.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 5., vasárnap 21:39

Én ma azt az érvet hallottam Barcás ismerőstől, hogy az idei bajnokságnak nincs értéke, mivel mindenki gyenge... :lol:
A Barca most csak a BL-re és az újabb aranycsapat építésére fókuszál... :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 5., vasárnap 21:31

Norbi90 írta:
pheco írta: 5 ev alatt 4 BL-t is ugy nyertunk, hogy nekunk fujtak/konnyu volt a sorsolas vagy gyenge volt a mezony. Bezzeg kozte a Barca gyozelemnel nem olvastunk ilyen kifogasokat, ok siman jok voltak.

meg a messi vs ronaldo. jajj, ronaldo ahová ment/megy a realon kívül vagdossa a gólokat, messi ? se a válogatottban se a psgben nem villog, pedig a labda ott is gömbölyű.
Sot, ott meg aranybol is van. :mrgreen:

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. december 5., vasárnap 21:29

pheco írta: 5 ev alatt 4 BL-t is ugy nyertunk, hogy nekunk fujtak/konnyu volt a sorsolas vagy gyenge volt a mezony. Bezzeg kozte a Barca gyozelemnel nem olvastunk ilyen kifogasokat, ok siman jok voltak.

meg a messi vs ronaldo. jajj, ronaldo ahová ment/megy a realon kívül vagdossa a gólokat, messi ? se a válogatottban se a psgben nem villog, pedig a labda ott is gömbölyű.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2021. december 5., vasárnap 21:26

5 ev alatt 4 BL-t is ugy nyertunk, hogy nekunk fujtak/konnyu volt a sorsolas vagy gyenge volt a mezony. Bezzeg kozte a Barca gyozelemnel nem olvastunk ilyen kifogasokat, ok siman jok voltak.

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. december 5., vasárnap 21:20

zsírosdeszka írta: Hát nem tudom. Azért olvasgatva más fórumokat is, felbosszantom magam a 2 forintot nem ér a Real meg a hulladék a spanyol bajnokság azért nyernek kommentek. Kérdem én, milyen a hulladékkupac közepén szaglászni? A tetején azért frissebb a levegő. :roll:

bizony énis hasonlókba futok bele, de azért érdekelne nincs-e hideg kicsit barcelonaban, mínusz 16 fok lehet ha jol tudom ? :D :D :D

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 5., vasárnap 20:59

Hát nem tudom. Azért olvasgatva más fórumokat is, felbosszantom magam a 2 forintot nem ér a Real meg a hulladék a spanyol bajnokság azért nyernek kommentek. Kérdem én, milyen a hulladékkupac közepén szaglászni? A tetején azért frissebb a levegő. :roll:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 5., vasárnap 20:19

Mondjuk mit mondjon szerencsétlen. Akkor is rommá verték őket amikor még top 3as csapat voltak. Azt csak nem mondhatja ,hogy úgy elvernek majd minket mint amikor én jatszottam xd

Amúgy szerintem egy büdös nagy döntetlen lesz. Bayernnek tétnélküli meccs.

Valahogy továbbvergődnek szerintem aztán osszeveri őket valaki februarban.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 5., vasárnap 19:41

Nem olvastam a nyilaktozatot, nemtudom Xavi mit értett alatta, de saját kezünkben van a sorsunk = más meccsre nem kell figyelni, ha nyerünk, továbbjutunk. Ez mindig is ezt jelentette, ebbe kár belekötni. Az nincs benne hogy mennyi esélyünk van azon a meccsen, mennyire sima vagy nehéz.

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2021. december 5., vasárnap 18:43

Arra értette, hogy ha kihozzák magukból a maximumot, meg a saját játékukat játszák, akkor megverik a Bayernt. Ez nem így van, ha a saját játékukat (nem tudom az milyen) játszák, meg ha a maximumom pörögnek is kevés esélyük van. Mindig azt éreztetik, hogy felsőbbrendűek, LaMasia, több, mint egy klub. Nem, hogy a realitás talaján maradnának. De így nagyobb a pofára esés Laportának is.
Pereztől mikor láttunk ilyet?
https://m.goalzz.com/default.aspx?n=984327

Vissza: