Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Látatlanban is felbasz, hogy top25 imdbn, miközben valószínűleg egy 2,5 órás fanservice, amire a redditorok recskáznak a legjobban.
Senki nem nézte még meg az új Pókembert?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem nagyon cucc, de azért elég fasza nosztalgia az egész, de kicsit túltolták az érzelősködést.
Az a csodálatos poén áradatért viszont jár a keksz a kitalálónak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem nagyon cucc, de azért elég fasza nosztalgia az egész, de kicsit túltolták az érzelősködést.
Az a csodálatos poén áradatért viszont jár a keksz a kitalálónak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
The power of the dog
Nem volt rossz, főleg BC, de a vége nagyon lightos lett, egy TWBB szintű véget adtam volna.
Nem volt rossz, főleg BC, de a vége nagyon lightos lett, egy TWBB szintű véget adtam volna.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
The Summit of the Gods / Le sommet des dieux
9/10 akinek a téma bejön.
9/10 akinek a téma bejön.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Még mindig jobb, mint a Póki 3-ban a szexi emós Tobey Újráztam az új film miatt a harmadikat. Nem emlékeztem már Sandmanre. De, hogy ez mennyire kula film.ziro4vr írta:
Mondjuk addig volt realisztikus míg adam driverre nem mondták ki 10x hogy mennyire sármos kívánatos pali.
Mátrix 2-3 szintúgy. Noha simán elmennének egy átlagos iparosmelónak, az első rész miatt kurva nagy a kontraszt.
Nem is tudom várjak e valamit a 4. résztől.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk addig volt realisztikus míg adam driverre nem mondták ki 10x hogy mennyire sármos kívánatos pali.hehetheoriginal írta: the last duel
felettébb realisztikus(nak ható, mivel nem tapasztaltam elsőkézből ) jól összerakott sztorika igaz töri alapján.
szar dolog az lmbtq propaganda meg a covid, de megiscsak jobb a 21. század, mint 1377
7-8/10
Nem illik.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
A mai ábrázolásmód szerint tenyészállatként, meg fakanálállványként kezelték őket, de az is lehet, hogy akkoriban csak simán kiegészítették egymást a nemek, de nem akarok nagyon elkanyarodni.
Az egész film arra épül, hogy a nő (a rendező) nézőpontja megkérdőjelezhetetlenül igaz.
Az egész film arra épül, hogy a nő (a rendező) nézőpontja megkérdőjelezhetetlenül igaz.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
De eredetileg nem így használták, a 13-14. sz. forrásai is használták a sötét jelzőt a korábbi időszakra. De ez meg nem csak a felvilágosodásra jellemző, hogy degradálja a megelőző korszakokat.Swineherd írta: Az ún. felvilágosodás időszakában pejoratívvá vált a sötét középkor emlegetése és tágabb értelemben alkalmazták.
A film nem veszi figyelembe a lovagi erényeket, eltagadja azokat, teljesen torzan ábrázolja a kor emberét, egyoldalú; primitívnek, elnyomónak állítja be a férfiakat, ráhúzva az egészre a feminista hazugságot, mely szerint a nő mély elnyomatásban élt a bunkó, maszkulin időkben.
Szerintem meg figyelembe vette, pl de Gris esetében a műveltség elég hangsúlyosan jelenik meg a filmben, többször is előkerül.
lehet hogy túlzó volt, de az viszont tény, hogy az "átlag" női karakter az tenyészállatként funkcionált, már bocsánat, és alárendeltje volt a férfinak.
Én értem amit mondasz, és igazad van, pont ezt írtam, hogy akkor ez a fajta viselkedés általános volt, elfogadott, kutyát sem érdekelte ez a dolog. A mai ember meg szörnyülködik rajta, ami valahol természetes.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Swineherd
Az ún. felvilágosodás időszakában pejoratívvá vált a sötét középkor emlegetése és tágabb értelemben alkalmazták.
A film nem veszi figyelembe a lovagi erényeket, eltagadja azokat, teljesen torzan ábrázolja a kor emberét, egyoldalú; primitívnek, elnyomónak állítja be a férfiakat, ráhúzva az egészre a feminista hazugságot, mely szerint a nő mély elnyomatásban élt a bunkó, maszkulin időkben.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
a sötét középkort nem erre a korszakra alkalmazták, mint kifejezést, hanem a kora középkorra (5-10. század kb, régiónként eltérő), és nem a barbárság, elnyomás miatt.Swineherd írta:
Ja, úgy igaz, mint Dózsa László (1942-) története.
Metoo propaganda az egész, meg persze a szokásos felvilágosult moslékáradat a "sötét" középkorra.
a film nem túloz, kb a 19. századig egy patriarchális társadalom volt jelen Európában, a nők elég mostohán voltak kezelve.
de ami probléma, mint minden történelmi kor, a 14.század sem érthető meg 21. századi fejjel, pláne nem ítélhető el. Teljesen más volt a felfogás, az élethez való hozzáállás, a szerepek leosztása, stb.
Ezért bajos innen megítélni a múltbeli eseményeket, lásd BLM mozgalom és a szobordöntögetések idiotizmusa.
Ez a film egészen jól mutatja ezt be, még ha nyilván a készítők ráhúztak egy 21. századi feminista vonalat.
De az alapja valós, krónika feljegyzés van belőle, egész hosszan taglalva az eseményeket. Persze ki tudja, mennyire színezett a sztori, de viszonylag valós időben íródott az alap anyaga a filmnek.
https://en.wikipedia.org/wiki/Froissart%27s_Chronicles
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem szar film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Swineherd
Ja, úgy igaz, mint Dózsa László (1942-) története.hehetheoriginal írta: igaz töri alapján.
Metoo propaganda az egész, meg persze a szokásos felvilágosult moslékáradat a "sötét" középkorra.
- hehetheoriginal
the last duel
felettébb realisztikus(nak ható, mivel nem tapasztaltam elsőkézből ) jól összerakott sztorika igaz töri alapján.
szar dolog az lmbtq propaganda meg a covid, de megiscsak jobb a 21. század, mint 1377
7-8/10
7-8/10
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Mystic River nálam nagy kedvenc, kb 2 évente elő is veszem, blu-rayen is megvan. Erős 9-es.
- nmate
Én most klasszikus pótlásban voltam, Mystic River és Phone Booth. Előbbi elég fasza, színészek azért rendesen vitték, a fordulat kicsit izzadságszagú volt azért, de nagyon jó film. A Phone Booth átbaszós, az a szerencséje, hogy rövid. De valahogy ambivalensen mégsem válik javára, nagyon sok kibontandó dolog lehetett volna benne. Teljesen felejthető darab sajnos.
Az új Benedictcucumber film érdekel majd még.
Az új Benedictcucumber film érdekel majd még.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nekem is tetszett, rosszabbra számítottam.ziro4vr írta: The Last duel
Megnyugtat, hogy azért még vannak jó filmek, fasza volt.
A Titánt látta már valaki? Nagyon beteg cucc
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tetszett a moral of the story, hogy mindenki egy rohadék egy kis szemét és megérdemeljük a covidothehetheoriginal írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az elejen felcsendul a patty labelle stir it up es stan megy vegig south parkon, na az kemeny bazmeg igy felnott szemmelNika91127 írta: Beteg... Böcsület!
Rég néztem SP-t, én mint sorozat részről részre sosem tudtam nézni, a visszhangosabb részeket néztem csak mindig, mert amúgy az epizódok 3/4-e közepes és unalmas sajnos. De a maradék meg nagyon jó és aranyat ér.
- hehetheoriginal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor az elejen felcsendul a patty labelle stir it up es stan megy vegig south parkon, na az kemeny bazmeg igy felnott szemmelNika91127 írta:Beteg... Böcsület!Pipita írta: South Park - Post COVID, valaki?
Nézzétek, ezerpertíz, remélem hamarosan jön a következő rész is.
thereisonly1ronaldo