Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
atesz

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 10., péntek 12:19

csababarca írta:

nem sokkal kaptunk többet pl a bajnokságban mint Ti, vagy az atma, a bl-ből is a 2 rúgott gól sokkal égőbb, mint a 9 kapott.

de ettől függetlenül igaz, rá is kihat a csapat gyenge teljesítménye, viszont szerintem jelenleg akárki állhatna a kapuban, nem lenne sokkal jobb a helyzet.

én személy szerint a kp-ban látom a legnagyobb gondokat, se hátra se előre nem csinálnak semmit, borzalmas ahogy teljesítenek. csak az alibi.
Pont, hogy az értéktelenebb, fogható lövéseket nyeli be, ezt nem lehet a gyenge csapatvédekezésre fogni.

A védekezés Madridban sem sokkal jobb, csak ez itt most annyira nem jön ki az eredményekben, mert például most Courtois rengeteget tud kozmezikázni rajta.

Hát a Barca középpálya kevés labdával és nélküle is, csak ez edzői és erőnléti hiba elsősorban.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. december 10., péntek 12:17

Már több helyen is olvasom, hogy Rüdiger nyári free transzfer-je egyre valószínűbb hozzánk.
Helyére Araujo-t vinné Tuchel a Barcából. :coffee:

Csúnya Perez tovább gyengítené a Barcát. :lol:

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. december 10., péntek 12:07

atesz írta:
Ter Stegen kapcsán itt vannak lemaradva az emberek. Pár évvel ezelőtt volt egy jó periódusa, azóta kb hasonló szint, mint Courtois volt az első bő egy évében. Bármilyen fogható lövést képes beengedni. A sok bekapott gólban ő is vastagon benne van.

.
nem sokkal kaptunk többet pl a bajnokságban mint Ti, vagy az atma, a bl-ből is a 2 rúgott gól sokkal égőbb, mint a 9 kapott.

de ettől függetlenül igaz, rá is kihat a csapat gyenge teljesítménye, viszont szerintem jelenleg akárki állhatna a kapuban, nem lenne sokkal jobb a helyzet.

én személy szerint a kp-ban látom a legnagyobb gondokat, se hátra se előre nem csinálnak semmit, borzalmas ahogy teljesítenek. csak az alibi.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 10., péntek 12:00

RealMadridFanatic írta:
Rendesen azt hittem első blikkre, hogy fotobót, de aztán rájöttem, hogy csak egy újabb lamasia nuevo messi/xavi/iniesta.
:ozil: :ozil: Haverommal néztük a meccset, és pont ezt beszéltük: u9 vs. felnőtt csapat meccs szaga volt kicsit.. Mondtam, hogy baszki, Süle fingana egy nagyobbat, azt a fél csapat elfeküdne..
Ez tuti nem fotóbolt?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2021. december 10., péntek 11:56

Csabi írta:
dehogynem. araujo, gavi, pedri, mingueza. mind tehetséges, szarrászopkodva a eurobarcán (is). az egyszeri barcadrukker szerint ter stegen meg pikkenbauer a legnagyobb gond.
Ter Stegen kapcsán itt vannak lemaradva az emberek. Pár évvel ezelőtt volt egy jó periódusa, azóta kb hasonló szint, mint Courtois volt az első bő egy évében. Bármilyen fogható lövést képes beengedni. A sok bekapott gólban ő is vastagon benne van.

Ezt a Gavi, Pedri vonalat függetleníteném a Barcelonától. Az összes ilyen spanyol kp-t szeretik feljebb tenni ez emberek legalább egy polccal. Silva, Isco, Ceballos, Mata, és még lehetne sorolni.
És ez összesen két játékos, ennyi ilyen stílusú embert hoztak a csapathoz, miközben itt úgy beszélnek róluk az emberek, mintha sokkal több érkezett volna belőlük.

Minguezánval kapcsolatban én azt látom, hogy még a Barca szurkolók is inkább röhögnek rajta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára atesz 2021. december 10., péntek 12:00-kor.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. december 10., péntek 11:53

Rendesen azt hittem első blikkre, hogy fotobót, de aztán rájöttem, hogy csak egy újabb lamasia nuevo messi/xavi/iniesta.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 10., péntek 11:35

Csabi írta:
dehogynem. araujo, gavi, pedri, mingueza. mind tehetséges, szarrászopkodva a eurobarcán (is). az egyszeri barcadrukker szerint ter stegen meg pikkenbauer a legnagyobb gond.

(közben meg az összes barcafiatal full középszer, pedrivel az élen. az egyetlen épkézláb játékos aki kijött onnan az az uruguayi védő, akit remélhetőleg visz a chelsea. de nálatok ő már ott tart, hogy a pár éven belül a világ legjobb szélsője lesz. brahaha)
Mingueza-t senki nem szopkodja, teljesen vakon van a srác a szélen, ezt mindenki látja. Az egyszeri Barca drukker meg még mindig azt hiszi, hogy TS a világ legjobb kapusa.

Abban egyetértek, hogy toronymagasan Araujo a legigéretesebb játékos ebből a névsorból, és hogy a Puig-Pedri-Gavi hármasból szerintem csak egy embert bírna el egy ideális kp. Én Nico-ban látom azt, hogy hosszútávon beválhat, akár másik csapatban is, és nem csak azért, mert Ő nem 150 cm és 50 kg.

De hát ez van, Laporta se kommunikálhatja, hogy srácok, 50 kg-os tinikkel esélytelenek vagyunk. Nyomatni kell, hogy micsoda aranygeneráció van itt, mert különben a kutya nem fog meccsre járni, így is kong az ürességtől a Camp Nou.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. december 10., péntek 11:12

Toti írta: depay kidőlt, mondjuk pár hete pont írtam, h sztem ez tarthatatlan meg embertelen. a faszi az idei 28 tétmeccsből (barca és válogatott) 28on játszott, 2520percből 2503 percet. én ilyent max kapusoknál láttam.
Kb ő volt az egyetlen, akit a kp-tól felfele nem fújt el a szél. Reméljük az EL kiesőre összekapja magát. :mrgreen:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2021. december 10., péntek 11:04

depay kidőlt, mondjuk pár hete pont írtam, h sztem ez tarthatatlan meg embertelen. a faszi az idei 28 tétmeccsből (barca és válogatott) 28on játszott, 2520percből 2503 percet. én ilyent max kapusoknál láttam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. december 10., péntek 10:53

Azert az EL is erosodik evrol-evre, nem vagyok benne biztos, hogy mondjuk egy West Ham ellen nem kettosvereseggel bucsuznak. Az egesz csapat lassu, korulmenyes, nagy teruleteket hagynak uresen es fizikalisan is baromi gyengek.
Pedrin es Araujon kivul nalam egyik sem az a szint, amire lehetne epiteni. Ilyen jatekosokbol evente kijott 2 aztan latjuk mire eleg a kepzes, amit kaptak. Tele Europa az akademiajuk termekeivel, de top 20 klubba nem nagyon fernek be. Valoszinuleg mar kivalasztas szintjen is gondok vannak, mert fizikalisan nagyon egyforma jatekosokat nevelnek ki, meg olyan posztokra is, ahova egyaltalan nem illik ez a profil, lasd Eric Garcia.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 10., péntek 10:52

Apa levitte a gyereket focizni. :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 10., péntek 10:50

Kezdjék. Ha nem lesz érdemi változás náluk teljesítményben, az első pörgős kiscsapat szétszedi őket.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. december 10., péntek 10:42

Már kezdik. Az EL ben több csapat van. Így azt nehezebb megnyerni, mint a BL-t. Tehát EL> Bl
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 10., péntek 10:30

'shutterisland írta: tobbszor szo esett itt a fiatalokrol, de szerintem nem azokkal van baj, hanem az aranyokkal.
persze ez nem jelenti azt, hogy mindegyik extra tehetseges, de itt a problema osszetettebb.

(közben meg az összes barcafiatal full középszer, pedrivel az élen. az egyetlen épkézláb játékos aki kijött onnan az az uruguayi védő, akit remélhetőleg visz a chelsea. de nálatok ő már ott tart, hogy a pár éven belül a világ legjobb szélsője lesz. brahaha)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 10., péntek 7:58

irány a közepmezőny, kevesebb kinai fizeto nezo, tucatjatekosok, szar penzugyek, ugy nez ki gg egy par evre, megnezzuk mennyi a valos szama a hungarokatalanoknak :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. december 10., péntek 7:46

Realista24 írta: A kérdésed akkor jogos (leegyszerűsítve), ha nem fizetik az aktuális törlesztőt.
Igen, ezt gondoltam. Csak látva, hogy mennyire nincs pénzük és a bevételeik is jócskán csökkenni fognak (nincs BL, esetleges zárt kapuk Covid miatt) nekem fura, hogy nem koppintanak az orrukra. Legalábbis ha az én pénzemmel játszanának így, biztos nem tetszene, még ha per pill fizetik is a havi törlesztőt. :kalapos:

Ja, meg elvileg elindul a stadion project is 500 millióból. Szóval lényeg a lényeg, hogy furcsa ez nekem, hogy így hogy tudnak igazolni még ha ki is árúsítanak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 10., péntek 7:21

M1Ö írta: Olvasgatom, hogy a Barca kiárusítást tartana. Többek közt ter Stegen és de Jong sem érinthetetlen... Először is remélem igaz, hogy azt a pár épkézláb játékosukat is eladnák. De arra lennék kíváncsi, hogy ez a hitelezés, hogy működik? Hogy tudnak mást venni helyettük, mikor rövid távú hiteleik vannak? Azt fizetni kéne, nem? Vagy a hitelező majd azt mondja, hogy szarunk a pénzünkre, igazolgassatok csak nyugodtan?
A kérdésed akkor jogos (leegyszerűsítve), ha nem fizetik az aktuális törlesztőt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. december 10., péntek 7:10

Olvasgatom, hogy a Barca kiárusítást tartana. Többek közt ter Stegen és de Jong sem érinthetetlen... Először is remélem igaz, hogy azt a pár épkézláb játékosukat is eladnák. De arra lennék kíváncsi, hogy ez a hitelezés, hogy működik? Hogy tudnak mást venni helyettük, mikor rövid távú hiteleik vannak? Azt fizetni kéne, nem? Vagy a hitelező majd azt mondja, hogy szarunk a pénzünkre, igazolgassatok csak nyugodtan?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 9., csütörtök 16:00

ikarus93 írta: Ha a Barcának van esze (spoiler: nincs), eladják jó pénzért a játekosokat akik értékesíthetők az olajosoknak.(Newcastle hírek Ter Stegent 80 millióért vinnék )

Az öreg rókákat kiteszik és elkezdenek épitkezni a nulláról.
Meg keresnek egy Pintust maguknak aki fizikalikag rendbe rakja a csapatot, 2-3 év és megint ott lehetnek a legjobb 4be Spanyolba. :mrgreen:
Mintha nem latnank kozelrol, hogy a felesleget egyszeruen keptelenseg kirakni. Senki nem akarja leigazolni oket, mint ahogy ok sem akarnak lemondani a jo kis fizurol. A kovetkezo 2 evben a keretuk felenek lejar a szerzodese, ha ok tavoznak, utana talan lehet valamennyire tervezni, mar ha az anyagiak engedik.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. december 9., csütörtök 15:46

Ha a Barcának van esze (spoiler: nincs), eladják jó pénzért a játekosokat akik értékesíthetők az olajosoknak.(Newcastle hírek Ter Stegent 80 millióért vinnék )

Az öreg rókákat kiteszik és elkezdenek épitkezni a nulláról.
Meg keresnek egy Pintust maguknak aki fizikalikag rendbe rakja a csapatot, 2-3 év és megint ott lehetnek a legjobb 4be Spanyolba. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: