Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 22:13

addigra mar olyan oreg es alzheimeres leszel, hogy max az fog erdekelni, hogy most az a kanal szaros vagy nutellas

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 15., szerda 22:08

Ezek jól elvannak a mindenféle kitalált tehetségeikkel, be nem vált vásárlásaikkal.. :lol:

Mi itt anyázunk, hogy unalmas, hogy Perez nem vett senkit, de a végén még a saját lábában eleső Vinyo is bejön neki, mint üzleti húzás.

Én nem tudom mi lesz ha egyszer az öreg totál megöregszik. Klónozni kellene amíg még lehet, vagy egy egész falunyi HR-st ráküldeni, feltérképezni minden személyiségbeli és gondolkozásbeli dolgait és keresni valakit mellé, akivel párhuzamosan elnökölnének most.

Nem akarok valami clownderón-félét újra.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. december 15., szerda 22:00

Tegnap azt olvastam, hogy legközelebb februárban jatszhat, hogy ne lépjen életbe a záradék. :lol:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 15., szerda 21:01

Realista24 írta: Barcanal van egy srác, aki nem rossz állítólag, már 9 meccse van az első csapatban.
Ha játszik még egy meccsen, akkor 10 millát kell fizetni utána. Ezért nem játszik idén már többet :lol:
Mondjuk jár a keksz,hogy legalabb észrevették :lol: Coutinhonal beleszaladtak valami hasonlóba ha jól emlékszek :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 15., szerda 20:58

Barcanal van egy srác, aki nem rossz állítólag, már 9 meccse van az első csapatban.
Ha játszik még egy meccsen, akkor 10 millát kell fizetni utána. Ezért nem játszik idén már többet :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 15., szerda 20:56

Kerlon írta:
dzsi91 írta: Az oke,hogy aguero visszavonul nincs is ertelme mar előltetni de ilyenkor szerződés szempontból mivan? Felbontják és mindenki megy a dolgára vagy még várható egy jó kis pereskedés? :D
Szerintem ez tipikus esete a vis maiornak, de Agüero gondolom joggal perelhetne, mert az orvosi vizsgálatokon anno egészségesnek nyilvánították, tehát munkavégzésre alkalmasnak.
De most pl ha mi megvettük volna mbappet nyaron 200 milláért aztan novemberben történik egy ilyen eset és ő visszavonul az pl jó nagy léket vert volna a büdzsébe.Nyilvan a33 éves sokat serult aguero esete nem ennyire durva de érdekelne ,hogy ilyen esetekre biztosítják e magukat a klubok.Mondjuk a barsza biztos nem xd
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 15., szerda 18:26

dzsi91 írta: Az oke,hogy aguero visszavonul nincs is ertelme mar előltetni de ilyenkor szerződés szempontból mivan? Felbontják és mindenki megy a dolgára vagy még várható egy jó kis pereskedés? :D
Szerintem ez tipikus esete a vis maiornak, de Agüero gondolom joggal perelhetne, mert az orvosi vizsgálatokon anno egészségesnek nyilvánították, tehát munkavégzésre alkalmasnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. december 15., szerda 16:03

Az oke,hogy aguero visszavonul nincs is ertelme mar előltetni de ilyenkor szerződés szempontból mivan? Felbontják és mindenki megy a dolgára vagy még várható egy jó kis pereskedés? :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 14:09

lehet felfogást es elkepzelést, strategiat kialakitani par het alatt, de sokkal jobb nem lesz, amig a jatekosok minosege atlagos vagy atlag alatti.
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 15., szerda 14:02

Valoszinu ezeknek a bohockodos gyakorlatolnak (nem konkretan ezek, hanem ugy osszessegeben) a csapatosszhang javitasa vagy a kohezio letrehozasa lehet a celja. Nalunk is volt mar koslarlabdazastol megkezdve a fogocskaig minden ZZ idejeben. Szerintem nincs ezzel problema

A gond inkabb az, hogy a Barcanal jelenleg senki nem tudja mit akarnak vagy mit kellene jatszani, es meg ennek ellenere is inkabb ezt a pacsiskodast eroltetik az ertelmes taktikai gyakorlatok helyett. Bar mi nem latjuk mi folyik az egesz edzesen.

Mindenesetre megnyugtato a szamomra, hogs Xavi taktikailag nem ad hozza semmit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 15., szerda 13:48

Minden nap raknak fel edzésvideókat youtube-ra, most pont megtaláltatok 2-t, ami nem arról szól, hogy megdöglenek. Szerintem nem érdemes ezzel foglalkozni, amióta van a youtube-csatorna, szinte minden edző alatt kerültek fel ilyen játékos gyakorlatokról videók. Most arról nincs értelme minden nap videókat kirakni, hogy lábtolóznak a konditeremben.

De igen, az valóban érdekes volt, hogy amikor kijöttek Xavi szabályai és hogy most aztán rend lesz, az első edzésen pirospacsival kezdtek, ez pont akkori videó :D

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 15., szerda 13:24

TheBull6 írta:
RealAsensio írta: Szerintem nincs ezzel baj, minden csapatnal es minden edzonel mas es mas egy edzes, lehet ez csak atmozgato edzes is vagy bemelegites. En nem latok bele rosszat :)
Csak kettőt raktam be, de ennél sokkal több ilyen Xavi-s videó található, a tömegkézfogós pörgéstől kezdve, jó sok másik hasonlón keresztül. Ilyen videók többsége található meg, nem pedig az olyanoké amit mondjuk Nagelsmanra, Kloppra keresve találsz.

Xavi a legnagyobb iskolát végezte, valszeg nem lehetne ott nélküle. Nem kis tapasztalat kell ehhez, meg azért végig kell járni pár órát is.

(UEFA B-re gyúrok perpillanat, ahonnan még marha messze van az UEFA PRO. Gerával együtt csináltam az előzőt, csak hát ő a focis karrier miatt, azért gyorsabban tud szinteket lépni. Mert azért jól jön pár válogatott meccs, meg hasonló, ha nem akarsz az adott szinten éveket edzősködni, mire feljebb léphetsz. De maga a követelmény rendszer is így van felépítve. Na de ez itt most nem is fontos.)

A hozzáadott érték hiánya a nagyobb probléma. Lehet "bohóckodni", néha kell is, de a lényeg akkor is a foci. Fel lehet építeni gyakorlatokat a "gyerekes játékok" köré, de ha nem ad hozzá semmit, akkor nincs semmi értelme. A legnagyobb probléma meg az, hogy ilyeneket egy Barcelona engedi hogy kikerüljön a netre. Mert félreértés ne legyen, nincs nekem bajom Xavival, de ha Barcás rajongó lennék, a jelenlegi helyzetben biztos nem olyan videókat szeretnék látni, ahogy állnak és pirospacsiznak.
Csak egy példa: egy kis labdás gyakorlat, szlalom vagy bármi, lövés egy kis kapura, visszarohansz a sorba a társadhoz, aztán sima váltás helyett, mondjuk kő-papír-ollót megnyerve indulhat csak a társad stb. Teljesen más gyakorlat, ugyanúgy van benne egy kis bohóckodás, amivel meg lehet oldani a hangulat. Meg De Jong is tudja közben túrni a haját.

Agueronak meg minden jót! Sajnáltam anno őt is, hogy nem kötött ki nálunk, de így utólag már nem bánom. KAK megoldotta :box:
Nekem is ezen akadt fenn a szemem, hogy kikerült..

Valamit mindig ki kell találni, de ez a cuki ovis/kislányoskodás és főleg (ahogy írod) a jelenlegi helyzetben visszás, így hogy veszed komolyan őket? Kövi meccsen egy elrontott csel után, biztos nem fog majd beszólni az ellenfél, hogy ez most nem pirospacsi, stb...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 15., szerda 13:10

ismét egy jo barca igazolás :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. december 15., szerda 13:09

RealAsensio írta: Szerintem nincs ezzel baj, minden csapatnal es minden edzonel mas es mas egy edzes, lehet ez csak atmozgato edzes is vagy bemelegites. En nem latok bele rosszat :)
Csak kettőt raktam be, de ennél sokkal több ilyen Xavi-s videó található, a tömegkézfogós pörgéstől kezdve, jó sok másik hasonlón keresztül. Ilyen videók többsége található meg, nem pedig az olyanoké amit mondjuk Nagelsmanra, Kloppra keresve találsz.

Xavi a legnagyobb iskolát végezte, valszeg nem lehetne ott nélküle. Nem kis tapasztalat kell ehhez, meg azért végig kell járni pár órát is.

(UEFA B-re gyúrok perpillanat, ahonnan még marha messze van az UEFA PRO. Gerával együtt csináltam az előzőt, csak hát ő a focis karrier miatt, azért gyorsabban tud szinteket lépni. Mert azért jól jön pár válogatott meccs, meg hasonló, ha nem akarsz az adott szinten éveket edzősködni, mire feljebb léphetsz. De maga a követelmény rendszer is így van felépítve. Na de ez itt most nem is fontos.)

A hozzáadott érték hiánya a nagyobb probléma. Lehet "bohóckodni", néha kell is, de a lényeg akkor is a foci. Fel lehet építeni gyakorlatokat a "gyerekes játékok" köré, de ha nem ad hozzá semmit, akkor nincs semmi értelme. A legnagyobb probléma meg az, hogy ilyeneket egy Barcelona engedi hogy kikerüljön a netre. Mert félreértés ne legyen, nincs nekem bajom Xavival, de ha Barcás rajongó lennék, a jelenlegi helyzetben biztos nem olyan videókat szeretnék látni, ahogy állnak és pirospacsiznak.
Csak egy példa: egy kis labdás gyakorlat, szlalom vagy bármi, lövés egy kis kapura, visszarohansz a sorba a társadhoz, aztán sima váltás helyett, mondjuk kő-papír-ollót megnyerve indulhat csak a társad stb. Teljesen más gyakorlat, ugyanúgy van benne egy kis bohóckodás, amivel meg lehet oldani a hangulat. Meg De Jong is tudja közben túrni a haját.

Agueronak meg minden jót! Sajnáltam anno őt is, hogy nem kötött ki nálunk, de így utólag már nem bánom. KAK megoldotta :box:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. december 15., szerda 13:05

Agüero hivatalosan is szögre akasztotta. Nincs már értelem kockáztatni (sőt sosincs!), jó egészséget kívánok neki! :agree:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. december 15., szerda 12:45

TheBull6 írta: Keményen edzenek, hogy sikeres legyen a csapat :lol:

Pique sokat elárul a végén, ahogy fogja magát és csak végigfut inkább.
7-10 éves gyerekekkel nem csináltatnék ilyet, nem hogy egy Barca felnőtt csapattal.
Szerintem nincs ezzel baj, minden csapatnal es minden edzonel mas es mas egy edzes, lehet ez csak atmozgato edzes is vagy bemelegites. En nem latok bele rosszat :)
:goat:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 15., szerda 12:35

Real Madrid C.F @realmadriden
It was an honour to compete against a player like you, @aguerosergiokun, one of the best players in the world. Best of luck to you and your family.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 15., szerda 9:33

OMFG :D

Remélem jön majd olyan vidi is, hogy állnak a bejáratnál, megjön Depay motoron, ráköszön 2 szöszire, hogy mizu, azok meg összenevetnek és elfutnak.. (insert torquemada avája :D :D)

Basszus, Deco, R10 piásan mentek edzésre, ahogy rendes megye3as focistákhoz illik, ezek meg csaplecsacsiznak..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. december 15., szerda 9:27

Mondanám hogy egyáltalán nem buzis ez a felvétel, de ezen a pucsítós tenyér a tenyérhez érős egymásra mosolygós dolgon nem segít a fekete harisnya, a hajbatúrás meg Xavi távoli lágymeleg tekintete. :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. december 15., szerda 8:44

raul 4 ever írta: Aztaq :D
Ok, edzés végi hülyéskedésnek elmegy az ilyen, de hogy ezt felrakni...
Van még "FELJEBB"... :fpalm: :D

Vissza: