Kicsit off, de nálunk a Magyar Kézilabda Szövetség szeptemberben módosította a versenykiírást, nem nevezhető mérkőzésre, akinek nincs védettségi igazolása, ebben a játékosok és a szakmai stáb is benne van, a játékvezetők és a versenybírók mellett. U15 korosztály és afelett..hehetheoriginal írta:Kerlon írta:
Spanyoloknál nem tudom, de a PL-nél most felvetették az esetleges idény felfüggesztését a kevés átoltott játékos miatt és a rövid időn belül 47 fertőzött miatt.
balfasz az egesz ahogy van.
egeszseges felnott profi sportember hadd döntse már el maga, hogy beadatja e a szart vagy nem, klubok es liga is kivagja maga alatt a fát minden téren, hajrá
Luka Modrić - 10
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Luka Modrić - 10
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
@MrAncelotti: "The draw against PSG was unfortunate. Modric? He's tested negative, but he's tired and has a fever. He won't play tomorrow."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Azért 36 évesen, élsportolóként, szerintem ez nem jellemző. Inkább az lenne a lényeges, hogy mást ne fertőzzön meg. De valószínűnek tartom, hogy ott is már az új variánsra jellemző tünetek vannak, így pedig egyre több fertőzött lesz, viszont laza lefolyással. Legalábbis a következő hónapokban ezzel számolhatunk.Anthony írta: Na itt is az első csapás.
Reméljük jól kijön belőle. Van akit úgy megvisel, hogy egy fél szezonig nem tudja hozni a régi önmagát..
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Oltástól függetlenül, kevés élsportolóra mondanám ma hogy egészséges.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kerlon írta:Spanyoloknál nem tudom, de a PL-nél most felvetették az esetleges idény felfüggesztését a kevés átoltott játékos miatt és a rövid időn belül 47 fertőzött miatt.halamadrid írta: Egyébként a futballisták kb. mennyire lehetnek beoltva? A 2 megvan vagy nem adatják be maguknak? Erről még sehol sem láttam infót.
balfasz az egesz ahogy van.
egeszseges felnott profi sportember hadd döntse már el maga, hogy beadatja e a szart vagy nem, klubok es liga is kivagja maga alatt a fát minden téren, hajrá
thereisonly1ronaldo
Spanyoloknál nem tudom, de a PL-nél most felvetették az esetleges idény felfüggesztését a kevés átoltott játékos miatt és a rövid időn belül 47 fertőzött miatt.halamadrid írta: Egyébként a futballisták kb. mennyire lehetnek beoltva? A 2 megvan vagy nem adatják be maguknak? Erről még sehol sem láttam infót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egyébként a futballisták kb. mennyire lehetnek beoltva? A 2 megvan vagy nem adatják be maguknak? Erről még sehol sem láttam infót.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Ne sérülés miatt rotáljunk, akkor inkább ne pihenjen senkikodo írta: Na legalább nem panaszkodtok a rotacio hianyara.
Természetesen Lukitanak es Marcelonak gyors jobbulast.
Amúgy ha az Carlo elképzélese, hogy áprilisig nincs rotáció, és addigra megvan a bajnoki cím
Ám legyen
De utána kezdjen mindig a Blanco Valverde Camavinga 3-as
Na legalább nem panaszkodtok a rotacio hianyara.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Na itt is az első csapás.
Reméljük jól kijön belőle. Van akit úgy megvisel, hogy egy fél szezonig nem tudja hozni a régi önmagát..
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Reméljük, simán kijön belőle. Szerencsénk van, hogy a nagy roham után jött, a pihi pedig most jár neki. Bár a Bilbao meccs sem lesz pite... de hozni kell nélküle is! Mondjuk előbb-utóbb megérkezik majd a pontvesztés is, reméljük inkább utóbb. Meg azt is, h Luka mást bem fertőzött meg a stábban!
futotte a covid, kapott is ket het maganzarkat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luka Modrić: "If I'm never tired? No (laughs), I feel really good physically and mentally. I did a good preseason and also during the year, working a lot with the physios."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ilyen szempontból (is) sajnálom picit a rotáció hiányát. Szívesebbben nézném kisebb dózisokban 3 évig, mint végignyomatva másfélig.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Rohadtul szerencsések vagyunk, hogy élvezhetjük a fociját.
Használjuk ezt ki és örüljünk minden megmozdulásának és amikor ma is elszállt 3ember mellette..
Ő már megadott nekünk mindent amit tudott, attól többet is.
Élvezni kell amíg itt van, mert nyilván nem mehet ez a végrelenségig.
Használjuk ezt ki és örüljünk minden megmozdulásának és amikor ma is elszállt 3ember mellette..
Ő már megadott nekünk mindent amit tudott, attól többet is.
Élvezni kell amíg itt van, mert nyilván nem mehet ez a végrelenségig.
Realista24 írta:
Plusz kétszer is talalkozhattam vele
Legalább annyira nyögni fogjuk a hiányát, mint a barca messiét.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Plusz kétszer is talalkozhattam veleSteve írta: De tényleg amikor visszaért labdát szerezni és körbe futotta az Atleti támadót úgy a második félidő második felében harminckibaxotthat évesen…hát komolyan nekem volt kellemetlen.
Ez az ember valami rohadt ufo.
Az egy dolog, hogy az egyik legintelligensebb játékos és a világ focitörténelmének az egyik legjobb középpályása.
De amit nem lehet ésszel felfogni az az energi, az akarás, a motiváció, évtizedek óta.
Életem végéig hálás leszek, hogy láthattam és láthattam élőben focizni ezt a kis mágust!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De tényleg amikor visszaért labdát szerezni és körbe futotta az Atleti támadót úgy a második félidő második felében harminckibaxotthat évesen…hát komolyan nekem volt kellemetlen.
Az egy dolog, hogy az egyik legintelligensebb játékos és a világ focitörténelmének az egyik legjobb középpályása.
De amit nem lehet ésszel felfogni az az energi, az akarás, a motiváció, évtizedek óta.
Életem végéig hálás leszek, hogy láthattam és láthattam élőben focizni ezt a kis mágust!