Ilyen mondjuk nincs hogy az 'kellett' az ablak miatt, mert ami felső kivezetéses ott is egy alucső viszi tovább a cuccot. Az meg hajlékony, szóval bárhová odavezeted. Te vagy a szagelszívók StevejeCS0ki írta:Na, ebből nekünk olyan kellett a konyha felepitese és az ablak miatt, ami hátsó kivezeteses. Lett is egy jó kis elica, laza 150 ezer. Mondjuk kettes fokozaton ha megy, alig tudom kinyitni a bejárati ajtót, olyan szívása van.El Sie7e írta: Lehet félreérthető volt, konyha és ilyenre gondolok:
https://www.emag.hu/silverline-1190-new ... DSNZ68BBM/
OFF
Re: OFF
Na, ebből nekünk olyan kellett a konyha felepitese és az ablak miatt, ami hátsó kivezeteses. Lett is egy jó kis elica, laza 150 ezer. Mondjuk kettes fokozaton ha megy, alig tudom kinyitni a bejárati ajtót, olyan szívása van.El Sie7e írta: Lehet félreérthető volt, konyha és ilyenre gondolok:
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Puzsért hallgat, ott volt téma.raul 4 ever írta:Donát írta: *Hehe, te amúgy egy viszonylag értelmes faszinak tűnsz, szóval vagy csak szélsőségekben tudsz gondolkodni*
Hehe tuti református és amiatt minden is jobban tud. Csak ő jobban szereti a focit, mint a feleségem..
Bár mondjuk az eutanázia-gép azért next level miazanyámez.. Elképzelni nem tudom, mik lehetnek a cookijaiban, ha feljött neki egy ilyen ad
A kettő összefügg?hehetheoriginal írta: azt nem lehet, ne tegyél ilyet.
jol van Donát, kiadtad, mehetsz hétvégére
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Donát írta: *Hehe, te amúgy egy viszonylag értelmes faszinak tűnsz, szóval vagy csak szélsőségekben tudsz gondolkodni*
Hehe tuti református és amiatt minden is jobban tud. Csak ő jobban szereti a focit, mint a feleségem..
Bár mondjuk az eutanázia-gép azért next level miazanyámez.. Elképzelni nem tudom, mik lehetnek a cookijaiban, ha feljött neki egy ilyen ad
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt nem lehet, ne tegyél ilyet.egyet értek
jol van Donát, kiadtad, mehetsz hétvégére
thereisonly1ronaldo
-
Amúgy tényleg az vagy, de a smileyk alapján legalább élvezed.hehetheoriginal írta: ostoba ukránbunkó vagyok
ha a városi kutyáktol kapta el a csapat, remélem egy jo buntetőpert rájunk teszunk kari ajiba
A második felével egyet értek, de semmi realitását nem látom.
- hehetheoriginal
ostoba ukránbunkó vagyok
ha a városi kutyáktol kapta el a csapat, remélem egy jo buntetőpert rájunk teszunk kari ajiba
thereisonly1ronaldo
-
Piszkosul képben lehetsz, a szakmaiságodból is látszikhehetheoriginal írta:az elso is, mert lofaszt se er az egesz gagyi pcr meg oltas meg lofasz.Bencze írta: Modrid mai tesztje negativ lett
eleve pandemia idejen miert oltunk, teljesen erthetetlen, de majd nikababa megmagyarazza ezt is.
Hehe, te amúgy egy viszonylag értelmes faszinak tűnsz, szóval vagy csak szélsőségekben tudsz gondolkodni (ami erősen cáfolja az előbbi hipotézist), vagy egy ordas nagy troll vagy. Esetleg mindkettő.
- hehetheoriginal
Nemtom mennyibe kerul, de beszerzek akkor nektek páratSüti írta:1-2 kommented után néha úgy érzem, lenne rá igény.hehetheoriginal írta: eutanáziagépet valaki?
thereisonly1ronaldo
- Süti
1-2 kommented után néha úgy érzem, lenne rá igény.hehetheoriginal írta: eutanáziagépet valaki?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
Szerintem ebbõl mind egykutya, és az én tapasztalataim szerint normálisan mūködik. Pedig nálam 5 métert megy a csatorna a tūzhelytõl a kürtõig (a ‘gyári’ spájzt bontottam el, és az egyik spájznyílás lett erre felhasználva) Én leszedtem a konyhaajtót, ezért is kellett elszívó, kajaszag így nem megy be a szobába.El Sie7e írta: Lehet félreérthető volt, konyha és ilyenre gondolok:
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Lehet félreérthető volt, konyha és ilyenre gondolok:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Kérdés az alábbiak alapján hogy konyha vagy fürdõ?
Nekem a konyhában teljesen jól mūködött egy ilyen sima 30 ezres cucc, a házba is olyasmit vettem most csak más színben.
Fürdõvel én nem baszkurálódnék, nálam fürdõbe való festékkel van festve a csempe fölött, 10 év alatt 0 penészt láttam.
Nekem a konyhában teljesen jól mūködött egy ilyen sima 30 ezres cucc, a házba is olyasmit vettem most csak más színben.
Fürdõvel én nem baszkurálódnék, nálam fürdõbe való festékkel van festve a csempe fölött, 10 év alatt 0 penészt láttam.
- h3x0r
Nekem a konyhaban fozeskor csorgott a viz a szekrenyen, a sarkokban peneszedett a fal. Vettunk a szekreny tetejere Ceresit AERO 360 paramentesitot, meg talan valami lidl-oset is, mai napig sajnalom a penzt, amit ra koltottem.El Sie7e írta: bedobok egy új témát, nem rémlik h felmerült volna eddig
páraelszívó, panelbe
tapasztalatok, ajánlott modellek?
Vegul egy Trotec TTK26E paratlanito gep lett a megoldas, par eve akciosan 27k volt. Fozes elejen bekapcsolom, amikor megfott a leves, teszta, zoldseg, akarmi, meg szoktam hagyni 10-15 percet hogy menjen. De azota nincs peneszedes, a szekrenyek se vizesednek. Furdoszobaban is kiprobaltam, ott is jo sok vizet szedett ossze.
Mi aldist használtunk, azt a nagyobb fajtát, 40 ezer körül volt. Zuhanyzás után ment egy jó fel órát, amíg lecsokkent a páratartalom. Meglepően sok vizet kellett kionteni belőle pár naponta.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
bedobok egy új témát, nem rémlik h felmerült volna eddig
páraelszívó, panelbe
páraelszívó, panelbe
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Ahogy Puzser mondana, mindenhova irni kell hogy IRONIA, igy, nagybetuvel.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugy erzem a mr.green-t inkabb mindenhova oda kell dobni.
Kultura aszongya.