Friss ezzel kapcsolatban. Hétfőtől szigorítás.reeed_ati írta: Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Van 3 oltásom, de a 3.ròl csak magyar igazolásom van, azzal átengednènek a határon?
Vagy már teszt is kell mellè?
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekem most 3-4 éve Vodás és Telekomos telóim vannak (magán és céges), messze elégedettebb vagyok Voda lefedettségével és ügyfélszolgálatával.
Én is rosszul vagyok már tőlük, pont most jár le a hűségem, nagyon gondolkozom hogy átviszem a számom a téhómhoz bő 10 év után. Pedig drágábbak.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- ___Samy___
Ne is mondd, meg jo, hogy en egyik szolgaltatoval sem allok kapcsolatba.hehetheoriginal írta:vodafon, a balfaszok klubja___Samy___ írta: Van olyan koztunk, aki upc muholdas tv-t hasznal? Ma 4 belteribol 3 offolta magat amiatt, mert szerinte a smartcard nincs teljes koruen engedelyezve.
Wtf ez az egesz?![]()
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Köszi mindenkinek!!, meglesem ezeket.Nika91127 írta:Vagy EESZT applikáció, belépsz az ügyfélkapuddal. És ott a QR kódRealista24 írta:
Eeszt-n gondolom fent van, és akkor máris van eus oltási igazolásod.![]()
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A lutri része meg. 1 hete jöttem vissza, a kutya nem nézte, hogy van e bármim. (vonat).
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
oltási papir/qr kod (vagy behazudod, hogy tranzit pl németbe (nem ajanlom)), vagy bejelentkezel a práter stadion melletti ingyenes bárki számára elerheto pcr tesztre, es mutatod az emailben az idopontot a hataron. van olyan, hogy papirt irnak rola, mintegy igazolast, hogy miutan behajtottal az orszagba, ne mondhasd le a tesztet, 24 orad van, hogy megcsinaltasd. Ha csak uzleti ut vagy parndorf bevasarlas, akkor nem tudom mit lehet irni a papirra lakcimkent.reeed_ati írta: Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Van 3 oltásom, de a 3.ròl csak magyar igazolásom van, azzal átengednènek a határon?
thereisonly1ronaldo
Vagy EESZT applikáció, belépsz az ügyfélkapuddal. És ott a QR kódRealista24 írta:Eeszt-n gondolom fent van, és akkor máris van eus oltási igazolásod.reeed_ati írta:
Cègnèl csinálták az oltást, első kettő után kaptam angolt is, 3.után meg csak egy sima a4es papìrt magyarul.
Akkor nem foglalkoztam vele, de hiba volt, mert most meg lehet kellene..![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eeszt-n gondolom fent van, és akkor máris van eus oltási igazolásod.reeed_ati írta:Cègnèl csinálták az oltást, első kettő után kaptam angolt is, 3.után meg csak egy sima a4es papìrt magyarul.Realista24 írta:
Miért csak magyar van?
Akkor nem foglalkoztam vele, de hiba volt, mert most meg lehet kellene..![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Cègnèl csinálták az oltást, első kettő után kaptam angolt is, 3.után meg csak egy sima a4es papìrt magyarul.Realista24 írta:Miért csak magyar van?reeed_ati írta: Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Akkor nem foglalkoztam vele, de hiba volt, mert most meg lehet kellene..
![Ufff :x](./images/smilies/nugget.gif)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
vodafon, a balfaszok klubja___Samy___ írta: Van olyan koztunk, aki upc muholdas tv-t hasznal? Ma 4 belteribol 3 offolta magat amiatt, mert szerinte a smartcard nincs teljes koruen engedelyezve.
Wtf ez az egesz?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Van olyan koztunk, aki upc muholdas tv-t hasznal? Ma 4 belteribol 3 offolta magat amiatt, mert szerinte a smartcard nincs teljes koruen engedelyezve.
Wtf ez az egesz?
Wtf ez az egesz?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Vetíteni nem kell, információt próbálok adni másnak hogy ne feltétlen azért válasszon egy típust mert merre van a kiállása. Nagyon zökkenőmentes tervezés kéne ahhoz hogy oda essen egy kivezetés ahova kell, általában ilyen-olyan toldásról van szó, nekem sem a használt panelben (nyilván), sem az újépítésű házban, sem a hétvégi présházban nem sikerült anélkül megoldani hogy összevissza kanyarognának a dolgok, szóval ha valakit lenéznék ebben akkor az saját magam lehetek ;)Ettől bennem se féltékenység, se lenézés, se pedig olyan érzés nem keletkezett, hogy mit csinálhatna jobban az életben.
De mondok cifrábbat, kivitelező behúzta koaxot a falba (már benn volt mikor vettem), úgy hogy az egész parkra leszerződött előtte a Telekommal. A Telekom nem tud semmit kezdeni a koaxal, ott van feleslegesen a falban, és fibert nem tudok már behúzni helyette. Ez ilyen, ezekre a problémákra kellenek folyamatosan megoldások ha valaki felújít/építkezik, amik nem mindig a legelegánsabbak (itt pl lehet kábelcsatorna, vagy wireless TV-jel továbbítás).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért csak magyar van?reeed_ati írta: Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Nincs szekrény fölötte. Pult fölött volt 55 centi, ott kezdődik az elszivo, majd fölötte széles ablak. Amennyibe került, egy szaros gegecsot amúgy se néztem volna.Halfkey írta: Nyilván sokkal elegánsabb az a megoldás amid van, de meg lehetett volna azt is oldani sokféleképpen - nagy ívben kanyarodva, mūanyag hõálló gégecsõvel, szekrényt lentebb eresztve stb. Annyi szart kellett építeni/felújítani az elmúlt 10 évemben, valami megoldás mindig van mindenre![]()
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Biztos mindenkinek igaza van, nem is szállnék bele ebbe most itt, hogy melyik falakat húzhatta volna át CSoki, vagy hogy darabolhatta volna fel a konyhabútort, pláne mert nem ismerem személyesen és rohadtul nem tudom milyen a konyhája..
Számomra amúgy annyi jött le, hogy feltettek egy kérdést, ő meg nagy örömmel és büszkeséggel beszámolt róla, hogy megtalálta a tuti szagelszívót, amivel marhára elégedett.
Ettől bennem se féltékenység, se lenézés, se pedig olyan érzés nem keletkezett, hogy mit csinálhatna jobban az életben.
Hála Istennek olyat is lehet olvasni, hogy valaki elégedett valamivel.
Amúgy a szagelszívóra reagálva engem a mi olcsó ikejjjás szagelszívónk visz a sírba.
Olyan hangja van, mint a két világháborúnak egyszerre és semmit nem szív.Az ablakokat mindig ki kell nyitni, hogy rásegítsek a szívásra.Szóval a miénket nem ajánlanám, így én csönbe maradok.
Számomra amúgy annyi jött le, hogy feltettek egy kérdést, ő meg nagy örömmel és büszkeséggel beszámolt róla, hogy megtalálta a tuti szagelszívót, amivel marhára elégedett.
Ettől bennem se féltékenység, se lenézés, se pedig olyan érzés nem keletkezett, hogy mit csinálhatna jobban az életben.
Hála Istennek olyat is lehet olvasni, hogy valaki elégedett valamivel.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
Amúgy a szagelszívóra reagálva engem a mi olcsó ikejjjás szagelszívónk visz a sírba.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 17., péntek 21:13-kor.
Nyilván sokkal elegánsabb az a megoldás amid van, de meg lehetett volna azt is oldani sokféleképpen - nagy ívben kanyarodva, mūanyag hõálló gégecsõvel, szekrényt lentebb eresztve stb. Annyi szart kellett építeni/felújítani az elmúlt 10 évemben, valami megoldás mindig van mindenre
Az ablak miatt kB 10 centi maradt a az elszivo fölött. Ott kellett volna elferni a felfelé kimenetek majd elfordulnia a 12es csőnek. Az hogy fért volna be?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
CSoki mindig is nagy kedvencem volt. Okos ember ő, jó hozzászólásokkal. Szóval bóknak veszem a hasonlítgatást.Halfkey írta:Ilyen mondjuk nincs hogy az 'kellett' az ablak miatt, mert ami felső kivezetéses ott is egy alucső viszi tovább a cuccot. Az meg hajlékony, szóval bárhová odavezeted. Te vagy a szagelszívók StevejeCS0ki írta:
Na, ebből nekünk olyan kellett a konyha felepitese és az ablak miatt, ami hátsó kivezeteses. Lett is egy jó kis elica, laza 150 ezer. Mondjuk kettes fokozaton ha megy, alig tudom kinyitni a bejárati ajtót, olyan szívása van.![]()
![]()
![Puszi :-*](./images/smilies/kiss.gif)
CSoki felvázolta a legjobb lehetőséget, ahogy én is a porszívóval. Ráadásul nekem egy olcsó morzsaporszívóm van, csak leírtam Süteménynek, hogy melyik a legjobb ha azt akarná.