OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 18., szombat 11:32

reeed_ati írta: Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Van 3 oltásom, de a 3.ròl csak magyar igazolásom van, azzal átengednènek a határon?
Vagy már teszt is kell mellè?
Friss ezzel kapcsolatban. Hétfőtől szigorítás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 17., péntek 22:26

Nekem most 3-4 éve Vodás és Telekomos telóim vannak (magán és céges), messze elégedettebb vagyok Voda lefedettségével és ügyfélszolgálatával.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. december 17., péntek 22:19

Én is rosszul vagyok már tőlük, pont most jár le a hűségem, nagyon gondolkozom hogy átviszem a számom a téhómhoz bő 10 év után. Pedig drágábbak. :mrgreen:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 17., péntek 22:10

hehetheoriginal írta:
___Samy___ írta: Van olyan koztunk, aki upc muholdas tv-t hasznal? Ma 4 belteribol 3 offolta magat amiatt, mert szerinte a smartcard nincs teljes koruen engedelyezve.

Wtf ez az egesz?
vodafon, a balfaszok klubja :lol:
Ne is mondd, meg jo, hogy en egyik szolgaltatoval sem allok kapcsolatba.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. december 17., péntek 22:08

Nika91127 írta:
Realista24 írta:

Eeszt-n gondolom fent van, és akkor máris van eus oltási igazolásod.
Vagy EESZT applikáció, belépsz az ügyfélkapuddal. És ott a QR kód :)
Köszi mindenkinek!!, meglesem ezeket. :)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. december 17., péntek 22:02

A lutri része meg. 1 hete jöttem vissza, a kutya nem nézte, hogy van e bármim. (vonat). :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 17., péntek 21:57

reeed_ati írta: Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?
Van 3 oltásom, de a 3.ròl csak magyar igazolásom van, azzal átengednènek a határon?
oltási papir/qr kod (vagy behazudod, hogy tranzit pl németbe (nem ajanlom)), vagy bejelentkezel a práter stadion melletti ingyenes bárki számára elerheto pcr tesztre, es mutatod az emailben az idopontot a hataron. van olyan, hogy papirt irnak rola, mintegy igazolast, hogy miutan behajtottal az orszagba, ne mondhasd le a tesztet, 24 orad van, hogy megcsinaltasd. Ha csak uzleti ut vagy parndorf bevasarlas, akkor nem tudom mit lehet irni a papirra lakcimkent.
thereisonly1ronaldo

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 17., péntek 21:54

Realista24 írta:
reeed_ati írta:

Cègnèl csinálták az oltást, első kettő után kaptam angolt is, 3.után meg csak egy sima a4es papìrt magyarul.
Akkor nem foglalkoztam vele, de hiba volt, mert most meg lehet kellene.. :x
Vagy EESZT applikáció, belépsz az ügyfélkapuddal. És ott a QR kód :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 17., péntek 21:51

reeed_ati írta:
Realista24 írta:

Miért csak magyar van?
Cègnèl csinálták az oltást, első kettő után kaptam angolt is, 3.után meg csak egy sima a4es papìrt magyarul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. december 17., péntek 21:50

Realista24 írta:
Miért csak magyar van?

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. december 17., péntek 21:48

___Samy___ írta: Van olyan koztunk, aki upc muholdas tv-t hasznal? Ma 4 belteribol 3 offolta magat amiatt, mert szerinte a smartcard nincs teljes koruen engedelyezve.

Wtf ez az egesz?
vodafon, a balfaszok klubja :lol:
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 17., péntek 21:41

Van olyan koztunk, aki upc muholdas tv-t hasznal? Ma 4 belteribol 3 offolta magat amiatt, mert szerinte a smartcard nincs teljes koruen engedelyezve.

Wtf ez az egesz?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 17., péntek 21:22

Ettől bennem se féltékenység, se lenézés, se pedig olyan érzés nem keletkezett, hogy mit csinálhatna jobban az életben.
Vetíteni nem kell, információt próbálok adni másnak hogy ne feltétlen azért válasszon egy típust mert merre van a kiállása. Nagyon zökkenőmentes tervezés kéne ahhoz hogy oda essen egy kivezetés ahova kell, általában ilyen-olyan toldásról van szó, nekem sem a használt panelben (nyilván), sem az újépítésű házban, sem a hétvégi présházban nem sikerült anélkül megoldani hogy összevissza kanyarognának a dolgok, szóval ha valakit lenéznék ebben akkor az saját magam lehetek ;)

De mondok cifrábbat, kivitelező behúzta koaxot a falba (már benn volt mikor vettem), úgy hogy az egész parkra leszerződött előtte a Telekommal. A Telekom nem tud semmit kezdeni a koaxal, ott van feleslegesen a falban, és fibert nem tudok már behúzni helyette. Ez ilyen, ezekre a problémákra kellenek folyamatosan megoldások ha valaki felújít/építkezik, amik nem mindig a legelegánsabbak (itt pl lehet kábelcsatorna, vagy wireless TV-jel továbbítás).

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 17., péntek 21:18

Miért csak magyar van?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. december 17., péntek 21:15

Skacok, a Bècsbe kijutás mennyire szigorodott?, ezzel kapcsolatban hol találok friss infòkat?

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. december 17., péntek 21:12

Halfkey írta: Nyilván sokkal elegánsabb az a megoldás amid van, de meg lehetett volna azt is oldani sokféleképpen - nagy ívben kanyarodva, mūanyag hõálló gégecsõvel, szekrényt lentebb eresztve stb. Annyi szart kellett építeni/felújítani az elmúlt 10 évemben, valami megoldás mindig van mindenre :D
Nincs szekrény fölötte. Pult fölött volt 55 centi, ott kezdődik az elszivo, majd fölötte széles ablak. Amennyibe került, egy szaros gegecsot amúgy se néztem volna. :)

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 17., péntek 21:10

Biztos mindenkinek igaza van, nem is szállnék bele ebbe most itt, hogy melyik falakat húzhatta volna át CSoki, vagy hogy darabolhatta volna fel a konyhabútort, pláne mert nem ismerem személyesen és rohadtul nem tudom milyen a konyhája..

Számomra amúgy annyi jött le, hogy feltettek egy kérdést, ő meg nagy örömmel és büszkeséggel beszámolt róla, hogy megtalálta a tuti szagelszívót, amivel marhára elégedett.

Ettől bennem se féltékenység, se lenézés, se pedig olyan érzés nem keletkezett, hogy mit csinálhatna jobban az életben.

Hála Istennek olyat is lehet olvasni, hogy valaki elégedett valamivel. :agree:

Amúgy a szagelszívóra reagálva engem a mi olcsó ikejjjás szagelszívónk visz a sírba. :lol: Olyan hangja van, mint a két világháborúnak egyszerre és semmit nem szív.Az ablakokat mindig ki kell nyitni, hogy rásegítsek a szívásra.Szóval a miénket nem ajánlanám, így én csönbe maradok. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 17., péntek 21:13-kor.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. december 17., péntek 20:55

Nyilván sokkal elegánsabb az a megoldás amid van, de meg lehetett volna azt is oldani sokféleképpen - nagy ívben kanyarodva, mūanyag hõálló gégecsõvel, szekrényt lentebb eresztve stb. Annyi szart kellett építeni/felújítani az elmúlt 10 évemben, valami megoldás mindig van mindenre :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. december 17., péntek 20:41

Az ablak miatt kB 10 centi maradt a az elszivo fölött. Ott kellett volna elferni a felfelé kimenetek majd elfordulnia a 12es csőnek. Az hogy fért volna be?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 17., péntek 20:35

Halfkey írta:
CS0ki írta:

Na, ebből nekünk olyan kellett a konyha felepitese és az ablak miatt, ami hátsó kivezeteses. Lett is egy jó kis elica, laza 150 ezer. Mondjuk kettes fokozaton ha megy, alig tudom kinyitni a bejárati ajtót, olyan szívása van. :)
Ilyen mondjuk nincs hogy az 'kellett' az ablak miatt, mert ami felső kivezetéses ott is egy alucső viszi tovább a cuccot. Az meg hajlékony, szóval bárhová odavezeted. Te vagy a szagelszívók Steveje :D
CSoki mindig is nagy kedvencem volt. Okos ember ő, jó hozzászólásokkal. Szóval bóknak veszem a hasonlítgatást. :-*

CSoki felvázolta a legjobb lehetőséget, ahogy én is a porszívóval. Ráadásul nekem egy olcsó morzsaporszívóm van, csak leírtam Süteménynek, hogy melyik a legjobb ha azt akarná.

Vissza: